28.Mateusz Wieteska

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 28.Mateusz Wieteska

Δημοσίευση από renegade »

Μία χαρά παίκτης είναι
Γνωρίζει πολύ καλά τη θέση, παίζει πάρα πολύ σωστά με το κορμί του ( εχθές για παράδειγμα τον είδαμε πολλές φορές να βγάζει εκτός διεκδίκησης τους αντίπαλους επιθετικούς) και κάτι πολύ σημαντικό για τον λουτσέσκου ( επειδή συνειδητά οδηγοί της επιθέσεις των αντιπάλων στα άκρα) είναι ότι ξέρει πάρα πολύ καλά να τοποθετείτε όταν η μπάλα πάει στα πλάγια.
Εντάξει είναι ένα κλικ πιο αργός από ότι θα θέλαμε.
Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι με 2 εκατομμύρια μπορείς να βρεις τον Μπεκενμπάουερ του 2025
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Daskalos_4 έγραψε:Ξεφτυλισε κυριολεκτικα ολόκληρο Ελ Κααμπι. Ολα τα υπολοιπα περιττευουν.
Έτσι είναι. Τον έσβησε.

Επίσης όταν λέμε ότι μετά την προετοιμασία ο τάδε παίκτης που θα δούμε, θα είναι άλλος παίκτης, γιατί να μην ισχύει και το ίδιο με τον Βιετέσκα, σε τομείς που υστερεί ?

Τον ίδιο δεν έγινε με τον Κεντζιόρα?

Ο παίκτης εμένα μου αρέσει.
Του χρόνου πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερος.
tsm

Δημοσίευση από tsm »

[quote="renegade"]Μία χαρά παίκτης είναι
Γνωρίζει πολύ καλά τη θέση, παίζει πάρα πολύ σωστά με το κορμί του [b]( εχθές για παράδειγμα τον είδαμε πολλές φορές να βγάζει εκτός διεκδίκησης τους αντίπαλους επιθετικούς)[/b] και κάτι πολύ σημαντικό για τον λουτσέσκου ( επειδή συνειδητά οδηγοί της επιθέσεις των αντιπάλων στα άκρα) είναι ότι ξέρει πάρα πολύ καλά να τοποθετείτε όταν η μπάλα πάει στα πλάγια.
Εντάξει είναι ένα κλικ πιο αργός από ότι θα θέλαμε.
Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι με 2 εκατομμύρια μπορείς να βρεις τον Μπεκενμπάουερ του 2025[/quote]

Βέβαια από δική του ατσουμπαλη χαμένη μονομαχία προήλθε η κόκκινη του Καμαρα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Special 4 έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Ξεφτυλισε κυριολεκτικα ολόκληρο Ελ Κααμπι. Ολα τα υπολοιπα περιττευουν.
Έτσι είναι. Τον έσβησε.

Επίσης όταν λέμε ότι μετά την προετοιμασία ο τάδε παίκτης που θα δούμε, θα είναι άλλος παίκτης, γιατί να μην ισχύει και το ίδιο με τον Βιετέσκα, σε τομείς που υστερεί ?

Τον ίδιο δεν έγινε με τον Κεντζιόρα?

Ο παίκτης εμένα μου αρέσει.
Του χρόνου πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερος.
Ο τροπος ειδικα που τον εκτοπιζε, σε ορισμενες φασεις, με το σωμα του σαν πούπουλο με εντυπωσιασε ιδιαιτερα. Και δεν μιλαμε για φορ κατηγοριας φτερου.

+1926 για τα υπολοιπα που γραφεις. Ας μη ξεχναμε οτι κληθηκε να παρει φανελα βασικου με το καλημερα, και ομως εχει ανταπεξελθει πολυ καλα, παροτι ακομα μαθαινει την ομάδα. Μετα απο προετοιμασια με την ομαδα θα ειναι σουπερ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Είμαστε ικανοί να πληρώσουμε λεφτά για τέτοιο παίχτη. Η Κάλιαρι δεν θα πιστεύει την τύχη της.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Σήμερα μας ....
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Τι πουλί είσαι εσύ αδερφάκι μου... Μαγνήτη έχουν οι υπεύθυνοι να φέρνουν όλους τους "ιδιαίτερους" σε εμάς.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ματιασμενος, κάντε του ένα σταυρό. Για να δούμε που θα παίζει μετά το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Sera4 έγραψε:Είμαστε ικανοί να πληρώσουμε λεφτά για τέτοιο παίχτη. Η Κάλιαρι δεν θα πιστεύει την τύχη της.
Sera ούτε ελεύθερο τον επαιρνα…
Κακό build up.
Κακά διωξίματα
Σε στημένα δεν απειλεί καθόλου.
Μόνο την σκληράδα έχει και αυτή τι να την κάνεις όταν τρεις κ λιγο επιχειρεί σαν τελευταίος παίκτης τριπλές
Μου τον σύγκριναν μερικοί και με τον κεντζιορα που είναι λαχείο.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ότι αυτόν εδώ τον θεωρούσατε καλό παίκτη ...
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν τρελαίνομαι με τον παικτη αλλα για να μην ειμαστε κλασσικα υπερβολικοι, η πρώτη του πραγματικα κακή εμφάνιση ειναι
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

theo86 έγραψε:
Sera4 έγραψε:Είμαστε ικανοί να πληρώσουμε λεφτά για τέτοιο παίχτη. Η Κάλιαρι δεν θα πιστεύει την τύχη της.
Sera ούτε ελεύθερο τον επαιρνα…
Κακό build up.
Κακά διωξίματα
Σε στημένα δεν απειλεί καθόλου.
Μόνο την σκληράδα έχει και αυτή τι να την κάνεις όταν τρεις κ λιγο επιχειρεί σαν τελευταίος παίκτης τριπλές
Μου τον σύγκριναν μερικοί και με τον κεντζιορα που είναι λαχείο.
Ούτε ελεύθερο ούτε πολιορκημενο, ούτε αν μου τον χάριζαν, ούτε αν μου τον πλήρωναν.

Δεν είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να κλείσει τα στόπερ του με Βιετεσκα, προσωπικά αρνούμαι να το δεχτώ.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φέρνουν όλα αυτά τα σαπάκια αντί να προωθήσουν ένα νέο σεντερ μπακ από τις ακαδημίες και να πάρει εμπειρίες σε μια καμένη χρονιά.

Μετά λες , δε ξανασχολούμαι σοβαρά με αυτά τα καραγκιοζιλίκια , ας κάνουν ότι γουστάρουν.
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Μια τρίχα από τα φρύδια του κεντζιορα
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Το πρωτο του πραγματικα αθλιο παιχνιδι.

Αλλα γενικα λαθη...και χαζα λαθη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”