Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Παιζεις στην εδρα σου sold out αν νικησεις κατα 99% ανεβαινεις και παιζεις ετσι; Ε συγγνωμη αλλα η Κηφισια των 150 φιλαθλων που δεν εχει καν εδρα αξιζε περισσοτερο την ανοδο.. Οσο και αν θελαμε επαρχιακη ομαδα οι περισσοτεροι στην Α
Η επαρχιακή ομάδα που θα ανέβαινε εάν ευνοούνταιν η Καλαμάτα έχει ιδιοκτήτη που χρηματοδοτεί τα σκουλήκια της Θεσσαλονίκης. Εκεί εκεί στη Β Εθνικήst4this έγραψε:Παιζεις στην εδρα σου sold out αν νικησεις κατα 99% ανεβαινεις και παιζεις ετσι; Ε συγγνωμη αλλα η Κηφισια των 150 φιλαθλων που δεν εχει καν εδρα αξιζε περισσοτερο την ανοδο.. Οσο και αν θελαμε επαρχιακη ομαδα οι περισσοτεροι στην Α
Εγω ήθελα να περάσει η Καλαμάτα και όχι γειτονιά της Αθήνας...Aye4 έγραψε:Η επαρχιακή ομάδα που θα ανέβαινε εάν ευνοούνταιν η Καλαμάτα έχει ιδιοκτήτη που χρηματοδοτεί τα σκουλήκια της Θεσσαλονίκης. Εκεί εκεί στη Β Εθνικήst4this έγραψε:Παιζεις στην εδρα σου sold out αν νικησεις κατα 99% ανεβαινεις και παιζεις ετσι; Ε συγγνωμη αλλα η Κηφισια των 150 φιλαθλων που δεν εχει καν εδρα αξιζε περισσοτερο την ανοδο.. Οσο και αν θελαμε επαρχιακη ομαδα οι περισσοτεροι στην Α
Όταν ξέρεις ότι ο ιδιοκτήτης της Καλαμάτας χρηματοδοτεί τον Καρυπίδη των σκουληκιών (που υποτίθεται έχει τα κονέ για τις δουλειές) και κάνουν μαζί δουλειές (σκέφτονται να μπουν μαζί στην ΚΑΕ σκουλίκι), ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ???Eagle1980 έγραψε:Εγω ήθελα να περάσει η Καλαμάτα και όχι γειτονιά της Αθήνας...Aye4 έγραψε:Η επαρχιακή ομάδα που θα ανέβαινε εάν ευνοούνταιν η Καλαμάτα έχει ιδιοκτήτη που χρηματοδοτεί τα σκουλήκια της Θεσσαλονίκης. Εκεί εκεί στη Β Εθνικήst4this έγραψε:Παιζεις στην εδρα σου sold out αν νικησεις κατα 99% ανεβαινεις και παιζεις ετσι; Ε συγγνωμη αλλα η Κηφισια των 150 φιλαθλων που δεν εχει καν εδρα αξιζε περισσοτερο την ανοδο.. Οσο και αν θελαμε επαρχιακη ομαδα οι περισσοτεροι στην Α
Ρε εκεί εκεί στη Β Εθνική
Εχει ασπρόμαυρα δεν μπορούσα να μην την υποστηρίζω τώρα στα άλλα που λές άμα ισχύουν καλύτερα που πέρασε η Κηφησιά... Δεν διαφωνούμε Αδερφέ . 
-
Daskalos_4
- Mitsospaoki4
- Moderator
Το πρωτάθλημα χρειάζεται ομάδες της επαρχίας με κόσμο που θα γεμίζουν το γήπεδο τους.
Η Λάρισα και η Καλαμάτα είναι τέτοιες.
Το να ανέβει άλλη μια γειτονιά της χαβούζας με 100 άτομα κερκίδα, μόνο τους ποκιτες βολεύει που θα παίζουν εκτός αλλά θα είναι σαν εντός.
Τουλάχιστον ελπίζω να πέσει η Καλλιθέα, όσο συμπαθής και αν μου είναι η Στελαρας.
Το να ανέβει άλλη μια γειτονιά της χαβούζας με 100 άτομα κερκίδα, μόνο τους ποκιτες βολεύει που θα παίζουν εκτός αλλά θα είναι σαν εντός.
Τουλάχιστον ελπίζω να πέσει η Καλλιθέα, όσο συμπαθής και αν μου είναι η Στελαρας.
Αφου πάει να ανεβει άλλη μια γειτονιά της Αθήνας καλύτερα να πέσει η Καλιθέα.Mitsospaoki4 έγραψε:Το πρωτάθλημα χρειάζεται ομάδες της επαρχίας με κόσμο που θα γεμίζουν το γήπεδο τους.
- abc_o_ karpouzas
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA ο Πάμπλο Γκαρσία, που είχε εμφανή παράπονα από τη διαιτησία:
«Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, μπορεί να ήταν και πέναλτι στην τελευταία φάση, αλλά πιστεύω πως ο Άρης την επόμενη χρονιά θα πάρει το πρωτάθλημα».
no garcia no party...................
«Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, μπορεί να ήταν και πέναλτι στην τελευταία φάση, αλλά πιστεύω πως ο Άρης την επόμενη χρονιά θα πάρει το πρωτάθλημα».
no garcia no party...................
Πωπωπω να είχε κάνει φορ μας το γκολ μια επαφή του Ελ Καμπι
- Σουριναμέζος
Ας ελπίσουμε να βρει ένα τυχερό γκολ η χάρτινη