Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025

Δημοσίευση από Equalizer »

Κουβανε

Το σχόλιο σου για κλέφτη άρθρων διαγράφηκε

Γιατί ο αποδέκτης του αντέδρασε

Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο ή άδικο

Ξέρω ότι δεν έχουμε καμία απολύτως ανάγκη να βρίσκεται το σάιτ στη μέση διενέξεων με δημόσια πρόσωπα

Αν υπάρχει κάποια καταγγελία να γίνει, καντην τεκμηριωμένα και με ονοματεπώνυμο

Όχι με χαρακτηρισμούς

Και επίσης ακόμα περιμένουμε τα αρθρα για την κεντρική!...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Κατανοώ ότι βρεθήκατε σε δύσκολη θέση και θα ζητήσω συγγνώμη προς εσάς και εάν επιθυμείτε τον αποκλεισμό μου, είστε ελεύθεροι να το κάνετε.

Όμως εάν θα έδινα μια συμβουλή στο πρόσωπο που θίχτηκε (και για να σας δώσω ένα παράδειγμα που οδήγησε στον χαρακτηρισμό μου), θα ήταν ότι όταν ανεβάζουμε ένα άρθρο ή μια είδηση από μια άλλη ιστοσελίδα, τότε καλό είναι να αναφέρουμε το μέρος από όπου πήραμε το άρθρο ή την είδηση. Είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνει κανείς όταν θέλεις να αναφέρει μια πληροφορία ή μια είδηση από μια άλλη πηγή.

Το παράδειγμα είναι η είδηση που ανέβηκε στο σάιτ της ΕΠΕΣΘ για την νίκη της Κ18 Αγοριών του ΠΑΟΚ επί του Ηρακλή με 3-0 στα σετ.

https://epesth.gr/iraklis-paok-1-3-trip ... -dikefalo/

Μια είδηση που ανέβηκε επίσης από το άρθρο του προσώπου με τη μόνη διαφορά ότι άλλαξε μόνο η γραμμή που αφορά τον τραυματισμό του αρχηγού του Ηρακλή. Όμως και πάλι θα πρέπει να γράφτει η πηγή.

https://www.paok24.com/as-paok/550641/t ... lo-o-paok/

Όσον αφορά τα άρθρα προς την κεντρική, αναμένεται να γράψω κάτι αλλά θα προτιμήσω να το γράψω εντός του τόπικ μέχρι να λυθούν τα τεχνικά προβλήματα που συναντούσα στα προηγούμενα άρθρα μου και που καθιστούσαν δύσκολη την ανάγνωση τους (ανάρτηση φωτογραφιών που διέθεταν σημαντικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα το άρθρο μου για την κλήρωση του Τσάλεντζ Καπ).
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Όταν διάβασα ότι πάμε σε ξένο ακραίο από την εγχώρια αγορά, είπα τουλάχιστον να είναι ο Τόρες!
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Maezono Masakiyo έγραψε:Αυτός που έπαιζε στον Φλοίσβό;
Ναι, και για αυτό και μίλησα ότι θα ξενερώσετε.
Mitsospaoki4 έγραψε:Και άλλος Κουβανός βλέπω.
Ελπίζω να βγει λίρα 100, δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο πάντως.
Hayate έγραψε:Δεν τον έχω προσέξει τον Τόρες αλλά το βιογραφικό του δε σε κάνει και αισιόδοξο....
Φέτος έκανε ένα αξιοπρεπές Πρωτάθλημα (δεύτερος καλύτερος ακραίος σε πόντους, αρκετή πίεση από το σερβίς και δυνατά τελειώματα), αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι εάν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ένα πιο απαιτητικό περιβάλλον. Γιατί άλλο ο ΠΑΟΚ και άλλο ο Φλοίσβος ή ο Αριστοτέλης Σκύδρας.

Οι διοικούντες θεωρούν ότι είναι λαβράκι. Εγώ πάντως είμαι επιφυλακτικός, καθώς με την επιστροφή της μάνατζέρ του στα πράγματα "ξυπνάνε" στιγμές που έχουν σημαδέψει τον ΠΑΟΚ (βλέπε σεζόν 19-20 με τους Άλμπο και Σαντοβάλ).
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ο Τόρες ξεχωρίζει στις μικρές ομάδες τα τελευταία χρόνια, νομοτελειακά κάποιος από τους μεγάλους θα του έδινε μια ευκαιρία. Ελπίζω να αντεπεξέλθει, δίνει και την δυνατότητα να πέσει περισσότερο χρήμα για τον κεντρικό (αν ισχύει το δημοσίευμα ότι ο Ερνάντεζ θα πληρωθεί από τον Ιβάν)
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Για τον κεντρικό έχουμε καμία πληροφορία;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Σουριναμέζος έγραψε:Ο Τόρες ξεχωρίζει στις μικρές ομάδες τα τελευταία χρόνια, νομοτελειακά κάποιος από τους μεγάλους θα του έδινε μια ευκαιρία. Ελπίζω να αντεπεξέλθει, δίνει και την δυνατότητα να πέσει περισσότερο χρήμα για τον κεντρικό (αν ισχύει το δημοσίευμα ότι ο Ερνάντεζ θα πληρωθεί από τον Ιβάν)
Αυτό συνήθως να γίνει εάν ο παίκτης είναι πιο μικρός σε ηλικία, και όχι στα 29 του χρόνια. Γιατί θα είχε ήδη δείξει τις ικανότητές του. Δεν είναι τυχαίο κιόλας που ούτε όταν αγωνιζόταν στην Κύπρο ή στον Αριστοτέλη Σκύδρας δεν υπήρξε ενδιαφέρον.

Κυρίως λόγω μπάτζετ έγινε η κίνηση και να δοθούν χρήματα στον κεντρικό μιας και είναι αρκετά δύσκολο να βρεθεί διορθωτική κίνηση τον Ιανουάριο (το είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Μιλενκόσκι στο ντεμπούτο του Κόλεφ), αλλά και οι Έλληνες κεντρικοί δεν μπορούν να βοηθήσουν σε κανέναν τομέα. Επομένως προτιμούν να έχουν στις περισσότερες θέσεις ποιοτικούς παίκτες, ώστε να κινηθούν για μία μόνο αλλαγή τον Ιανουάριο.

Προσωπικά πιστεύω ότι όταν λες ότι θέλεις το Πρωτάθλημα απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τότε αυξάνεις το μπάτζετ ώστε κάθε θέση να έχει ποιότητα και όχι να ποντάρουμε σε στοιχήματα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Mitsospaoki4 έγραψε:Για τον κεντρικό έχουμε καμία πληροφορία;
Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι καλή περίπτωση και όντως θα βοηθήσει πολύ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Εκείνα τα παιδιά, ο Λίσινατς και ο Ποντρασκάνιν, τι κάνουν;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Ο ένας (Ποντρασκάνιν) στη Λούμπε και μάλλον θα μείνει Ιταλία, και ο άλλος (Λίσινατς) προσπαθεί να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και μάλλον θα αγωνιστεί στη Βραζιλία.

Δεν είναι για το πορτοφόλι μας αυτές οι επιλογές και δεν είναι η Εθνικότητα που κοιτάμε.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Θα φέρει ο Ιβάν κανέναν Ρώσο;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Εικόνα

Άσε τον Ιβάν στην ησυχία του. :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ε τότε θα είναι από την αμερικανική ήπειρο, νότια, βόρεια, κεντρική, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κουβανός θα είναι
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Miles έγραψε:Θα φέρει ο Ιβάν κανέναν Ρώσο;
Ο Μουσερσκι παίζει ακόμα άραγε;