Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
δευτερο φοβερο γκολ η Παρι μετα τον Ντουε και ο Κβαρατσκελια 2-1 την πολυ καλη Βιλλα
-
Γιαμαλ σε τοσο γρηγορη φαση την τσιμπαει πανω απ το τακλιν και τη στελνει γωνια. Τι ενστικτα εχει ο πστης ο μικρος...
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Αργή για αντεπιθέσεις της Barca. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχει άμυνα που να της αντισταθεί.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Κι άλλος Σαλονικιός στο Rotterdam:

https://www.transfermarkt.com/theodoros ... er/1075551
Η Φέγενορντ ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του 19χρονου Θεόδωρου Δελιανίδη
Σπουδαία μετεγγραφή για τον 19χρονο Θεόδωρο Δελιανίδη, καθώς από τις ακαδημίες της Τσβόλε θα συνεχίσει σε αυτές της Φέγενορντ, όπως έκαναν κι επίσημα γνωστό οι Κυπελλούχοι Ολλανδίας.
Ο Θεόδωρος Δελιανίδης έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και είναι ήδη διεθνής με τις “μικρές” Εθνικές Ελλάδας, αλλά κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του “βήματα” στην Ολλανδία και πλέον θα βρεθεί σε ένα κορυφαίο σύλλογό της χώρας, αφού υπέγραψε στη Φέγενορντ μέχρι το 2027.
Μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφής του, ο ίδιος ο νεαρός επιθετικός δήλωσε τα εξής: «Η μετάβαση σε έναν κορυφαίο σύλλογο όπως η Φέγενορντ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Έχω ένα καλό συναίσθημα από τις συζητήσεις που είχα με τον σύλλογο και ανυπομονώ να δείξω τα προσόντα μου στον αγωνιστικό χώρο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές».
Ψάχνοντας λίγο πρόχειρα στο Google, δεν βρήκα τίποτα, πέρα από μια απλή αναφορά του επιθέτου του σε 11δες εθνικής Ελλάδος U19 από το πρόσφατο παρελθόν.
Φέτος σε 17 αγώνες έχει 11 γκολ στο πρωτάθλημα U21 της Ολλανδίας.
Στην καριέρα του έχει 22 γκολ σε 54 αγώνες, από το 2022.
Έπαιξε στο διεθνές φιλικό με την Ιρλανδία και σκόραρε στην 2-2 ισοπαλία στις 09/10/2024, μετά σε κανένα άλλο φιλικό. Είχε και 3 συμμετοχές (ως αλλαγή) το Νοέμβριο του '24 σε προκριματικούς αγώνες U19 Euro.

https://www.transfermarkt.com/theodoros ... er/1075551
Η Φέγενορντ ανακοίνωσε τη μετεγγραφή του 19χρονου Θεόδωρου Δελιανίδη
Σπουδαία μετεγγραφή για τον 19χρονο Θεόδωρο Δελιανίδη, καθώς από τις ακαδημίες της Τσβόλε θα συνεχίσει σε αυτές της Φέγενορντ, όπως έκαναν κι επίσημα γνωστό οι Κυπελλούχοι Ολλανδίας.
Ο Θεόδωρος Δελιανίδης έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και είναι ήδη διεθνής με τις “μικρές” Εθνικές Ελλάδας, αλλά κάνει τα πρώτα ποδοσφαιρικά του “βήματα” στην Ολλανδία και πλέον θα βρεθεί σε ένα κορυφαίο σύλλογό της χώρας, αφού υπέγραψε στη Φέγενορντ μέχρι το 2027.
Μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφής του, ο ίδιος ο νεαρός επιθετικός δήλωσε τα εξής: «Η μετάβαση σε έναν κορυφαίο σύλλογο όπως η Φέγενορντ είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Έχω ένα καλό συναίσθημα από τις συζητήσεις που είχα με τον σύλλογο και ανυπομονώ να δείξω τα προσόντα μου στον αγωνιστικό χώρο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές».
Ψάχνοντας λίγο πρόχειρα στο Google, δεν βρήκα τίποτα, πέρα από μια απλή αναφορά του επιθέτου του σε 11δες εθνικής Ελλάδος U19 από το πρόσφατο παρελθόν.
Φέτος σε 17 αγώνες έχει 11 γκολ στο πρωτάθλημα U21 της Ολλανδίας.
Στην καριέρα του έχει 22 γκολ σε 54 αγώνες, από το 2022.
Έπαιξε στο διεθνές φιλικό με την Ιρλανδία και σκόραρε στην 2-2 ισοπαλία στις 09/10/2024, μετά σε κανένα άλλο φιλικό. Είχε και 3 συμμετοχές (ως αλλαγή) το Νοέμβριο του '24 σε προκριματικούς αγώνες U19 Euro.
- ΑποστόληςΑ
Συνομήλικος του Τζίμα, περίπου στο ίδιο ύψος και αγωνίζονται στην ίδια θέση.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στο 1ο γκολ της Μπαρτσελόνα χτες οι γραμμές φαίνονται να μπαίνουν πριν σουτάρει ο Κουμπαρσι και έτσι έβγαλαν καλυπτόμενο τον Ραφινια.
Μου θύμισε το μαγείρεμα που γινόταν και στις δικές μας φάσεις φέτος.
Μου θύμισε το μαγείρεμα που γινόταν και στις δικές μας φάσεις φέτος.
-
Ισα που την αγγιζει ο κουμπαρσι. Το οφσαιντ ειναι ημιαυτοματο, η επαφή ορίζεται απο αισθητήρα στη μπαλα, δεν μπορείς να μαγειρέψεις κάτι. Αυτος που ειναι περα δεξια σίγουρα καλύπτει.
- ΑποστόληςΑ
Δεν χρειαζόταν καν να αγγίξει τη μπάλα ο Raphinha, γιατί η μπάλα πήγαινε μέσα. Στην πραγματικότητα κακώς την άγγιξε.
για να υπαρχει διαφανεια πρεπει να βλεπουμε τι γινεται στο βαρ σε πραγματικο χρονο κι οχι κατι μπαρμπαλακια που δειχνουν στο τελος