Κι εμένα μ' αρέσει το χόκεϋ, αλλά δυστυχώς είναι αντιτηλεοπτικό (φαντάζομαι και από τις κερκίδες υπάρχει το ίδιο πρόβλημα) γιατί τα γκολ τα βλέπεις μόνο σε ριπλέυ λόγω της ταχύτητας που φεύγει το πακ. Υπόψη, το χόκευ είναι καναδικό.
Ναι, δεν έχουν athletic skills, δεν ξέρω καν τι προπόνηση κάνουν σε φυσική κατάσταση, αλλά ξέρεις πόσα αθλήματα ολυμπιακών αγώνων ανήκουν στην ίδια κατηγορία; Σκοποβολή, τοξοβολία, ξιφασκία, ιππασία, κανόε-καγιάκ, ski jumping, τα τρία έλκυθρα, ακόμα και το αλπικό σκι, για να μην πω καλλιτεχνικό πατινάζ και καλλιτεχνική κολύμβηση, καταδύσεις, πινγκ-πονγκ - γιατί πήγε το μυαλό σου μόνο στο γκολφ;Σουριναμέζος έγραψε:Σίγουρα χρειάζεται skill αλλά χρειάζεται athletic skill? Εκτός αν θεωρούμε άθλημα και το golf
Άθλημα είναι και το σκάκι.Σουριναμέζος έγραψε:Σίγουρα χρειάζεται skill αλλά χρειάζεται athletic skill? Εκτός αν θεωρούμε άθλημα και το golf
Κλάην μάην ον δε λάην και με σύνδεση online.aivas19 έγραψε:Μπαρκα τον αδικεις τον Lebron. GOAT δεν ειναι αλλα πηρε πρωταθλημα με τους CAVALIERS (καλυτερη ομαδα μονο απο τους Wizards) φιλε απο 3-1 το γυρισε)
όχι και αυθεντικό το επι πάγου! Επί χόρτου λέμε!και μάλιστα αρχαίο άθλημα , το ''κεριτίζειν''. Και ολυμπιακό φυσικάlkosmid έγραψε:Συμφωνώ για το χόκεϋ (το αυθεντικο, επι παγου), για μενα είναι απο τα καλύτερα αθλήματα μετά το ποδόσφαιρο! Μπέισμπολ, κρικετ, αμερικάνικο ποδοσφαιρο και ράγκμπι τελευταια στη λιστα μου, δεν καταλαβαινω καν πως παιζονται. Για τα πρωτα 2, εχω ακουσει απο οπαδους τους οτι υπαρχει κοσμος που μπορει να παρει και υπνο στις κερκιδες, λογω της μεγαλης διαρκειας των παιχνιδιων, και διαστηματων χωρις ενδιαφεροντα γεγονοτα.
Αυτός πόσο κάνει μωρέ να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ;Σουριναμέζος έγραψε:Απίστευτα πράγματα στην 4η περίοδο από τον KPJ, παντού ήταν