9. Fedor Chalov
Re: 9. Fedor Chalov
Δεν τρολαρω όχι ,όταν μου πάρει πρωτάθλημα ο Τσαλοφ το συζηταμε καλύτερα ...Έχει 2 καλές ενέργειες όλη την χρονιά ...
Και επιπλέον ο Τσαλοφ για να βελτιωθεί πρέπει να παίξει βασικός,όχι απλά να παίρνει κάποιους αγώνες.Αρα το ρίσκο είναι μεγάλο σε βαθμό που λες πάμε να χάσουμε και άλλη χρονιά....Ο Αλί είναι πιο εύκολο να έρχεται από τον πάγκο όταν ζοριζουν τα πράγματα ή αν ξαναπεσουμε πάλι σε επιλογές τυπου Τσαλοφ,Τισου ή κάποιου άλλου περιορισμένων δυνατοτήτων παιχτη....
Και επιπλέον ο Τσαλοφ για να βελτιωθεί πρέπει να παίξει βασικός,όχι απλά να παίρνει κάποιους αγώνες.Αρα το ρίσκο είναι μεγάλο σε βαθμό που λες πάμε να χάσουμε και άλλη χρονιά....Ο Αλί είναι πιο εύκολο να έρχεται από τον πάγκο όταν ζοριζουν τα πράγματα ή αν ξαναπεσουμε πάλι σε επιλογές τυπου Τσαλοφ,Τισου ή κάποιου άλλου περιορισμένων δυνατοτήτων παιχτη....
-
O Chalov είναι κορυφαίος παίχτης, ότι πρέπει για το επίπεδο μας και το τρόπο παιχνιδιού μας.
Αυτός θα είναι ο βασικός φορ όχι μόνο στα play off, όχι μόνο του χρόνου αλλά για 3 χρόνια ακόμα.
Η τριάδα για του χρόνου πρέπει να είναι Chalov, Μύθου, Thomas
Αυτός θα είναι ο βασικός φορ όχι μόνο στα play off, όχι μόνο του χρόνου αλλά για 3 χρόνια ακόμα.
Η τριάδα για του χρόνου πρέπει να είναι Chalov, Μύθου, Thomas
-
Μα κανένα πρωτάθλημα δεν πήρε ο σαματά, μην τρελαθούμε τώρα που μας κουβάλησε ο σαματά επειδή πήρε μια κεφαλιά στην αναμπουμπούλα και ένα πέναλτι. Για τον Ντελια τι πρέπει να πούμε δηλαδή για τα περσινά play off, και εγώ θα σου πω ότι αν είχα ένα νορμαλ φορ θα το έπαιρνα 3-4 αγωνιστικές νωρίτερα και μπορεί να έπαιρνα και το κύπελλο. Το ότι θυμήθηκε ότι είναι ποδοσφαιριστής σε 3-4 παιχνίδια δεν σημαίνει ότι μου πήρε ο σαματά το πρωτάθλημα.
Πολύ πιο ανώτερος ο τσαλοφ από τον σαματά, και στην αντίλογων του χώρου, και στις επαφές του, και στις τοποθετήσεις του, αυτά που του λείπουν είναι η διάρκεια μέσα στο παιχνίδι και οι ατομικές ενέργειες. Θέλω να πιστεύω μόλις συνηθίσει το καλεντάρι μετά την προετοιμασία θα τα βάλει και αυτά στο παιχνίδι του, και είναι και 26 ετών με potential και όχι 34.
Πολύ πιο ανώτερος ο τσαλοφ από τον σαματά, και στην αντίλογων του χώρου, και στις επαφές του, και στις τοποθετήσεις του, αυτά που του λείπουν είναι η διάρκεια μέσα στο παιχνίδι και οι ατομικές ενέργειες. Θέλω να πιστεύω μόλις συνηθίσει το καλεντάρι μετά την προετοιμασία θα τα βάλει και αυτά στο παιχνίδι του, και είναι και 26 ετών με potential και όχι 34.
-
-
aivas19 έγραψε:Σαματα=πρωταθλητής
Τσαλοφ=οχι πρωταθλητης
Απλα ειναι τα πραματα
Μάρκος Αντόνιο πρωταθλητής
Μαντι Καμαρα όχι πρωταθλητής.
Καθόλου απλά δεν είναι τα πράγματα.
Σε έναν ΠΑΟΚ καλοκουρδισμενο τον περσινό ΠΑΟΚ με άρχη μέση και ΤΕΛΟΣ ο Σαματα δε 2000+ λεπτά είχε 3 γκολ(το ένα πέναλτι)και 6 ασιστ σε χρόνια που η επίθεση έβγαζε ΦΩΤΙΑ.
Στον φετινό ΠΑΟΚ που από την αρχή της σεζόν ψάχνει πατήματα ο Τσαλοφ έχει σε 1400+ λεπτά 5 γκολ 7 ασιστ.
Το ποδόσφαιρο μιλάει από μόνο του.
-
Πότε έβαλε γκολ με πέναλτι ο Σαμάτα και πότε εκτέλεσε πέναλτι πλην αυτού στη Λεωφόρο;
-
Ναι λάθος δεν ήταν πέναλτι, αν και μου έχει καρφωθεί ότι είχε βαρέσει κάπου ένα εκτος εκείνου του επικού με τον βαζελοMaezono Masakiyo έγραψε:Πότε έβαλε γκολ με πέναλτι ο Σαμάτα και πότε εκτέλεσε πέναλτι πλην αυτού στη Λεωφόρο;
9. Fedor Chalov
Ναι ολοι αυτοι ειναι πρωταθλητες. Απλα ειναι τα πραματα. Ο Μαντι πηρε πρωταθλημα με γαυροPsagmenos4 έγραψε:aivas19 έγραψε:Σαματα=πρωταθλητής
Τσαλοφ=οχι πρωταθλητης
Απλα ειναι τα πραματα
Μάρκος Αντόνιο πρωταθλητής
Μαντι Καμαρα όχι πρωταθλητής.
Καθόλου απλά δεν είναι τα πράγματα.
Σε έναν ΠΑΟΚ καλοκουρδισμενο τον περσινό ΠΑΟΚ με άρχη μέση και ΤΕΛΟΣ ο Σαματα δε 2000+ λεπτά είχε 3 γκολ(το ένα πέναλτι)και 6 ασιστ σε χρόνια που η επίθεση έβγαζε ΦΩΤΙΑ.
Στον φετινό ΠΑΟΚ που από την αρχή της σεζόν ψάχνει πατήματα ο Τσαλοφ έχει σε 1400+ λεπτά 5 γκολ 7 ασιστ.
Το ποδόσφαιρο μιλάει από μόνο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 09 Απρ 2025, 18:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αυτο ισχυει. ΣωστοςLeonardo10 έγραψε:Αλιν Τόσκα: πρωταθλητής
Λίνο: όχι πρωταθλητής
- τσιριγωτης
Καλά σου έχει καρφωθεί. Εκτέλεσε άστοχα με τον ΟΦΗ στο 4-0 της Τούμπας.Psagmenos4 έγραψε:Ναι λάθος δεν ήταν πέναλτι, αν και μου έχει καρφωθεί ότι είχε βαρέσει κάπου ένα εκτος εκείνου του επικού με τον βαζελοMaezono Masakiyo έγραψε:Πότε έβαλε γκολ με πέναλτι ο Σαμάτα και πότε εκτέλεσε πέναλτι πλην αυτού στη Λεωφόρο;
-
- Επικοινωνία:
Λημνιός =πρωταθλητήςaivas19 έγραψε:Σαματα=πρωταθλητής
Τσαλοφ=οχι πρωταθλητης
Απλα ειναι τα πραματα
Sergio Conceicao= όχι πρωταθλητής