FIBA Europe Cup 2024-25

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
fossa

Re: FIBA Europe Cup 2024-25

Δημοσίευση από fossa »

Ναι αυτό πες το σ'αυτούς που φάγαν πόρτα και ξύλο στο Μπριζ, στη Τότεναμ κλπ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Maurice_Escargot έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
Maurice_Escargot έγραψε:Αυτος που πουλαει τα 2 εισιτηρια στα 250 ευρω
Αυτο πως γινεται?Ονομαστικα δεν τα πήρε ?Μεταβιβαζονται τα εισιτήρια και στο μπασκετ?

Μεταβιβαση γνωριζω πως γινεται κανονικα. Μπορει πχ ο Μπαρκας να αγορασει σημερα εισιτηριο ως κατοχος διαρκειας και μετα να το μεταβιβασει σε εμενα.
Απ οτι με ειπε ενας γνωστος που το εψαξε και πηρε τηλ στην ΚΑΕ (πριν κατι μηνες) οσοι εκλεισαν ηλεκτρονικά το διαρκειας μπορουν να το μεταβιβασουν,οσοι το αγορασαν μεσω email ή πηγαν απο παλατακι προσωπικα δε γινεται να το μεταβιβασουν μεσω gov.
Εγω ηξερα οτι αρχικα τουλαχιστον πριν το Γεναρη. δε γινοταν μεταβιβαση.Πιασε τ αυγο και κουρεψτο
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγώ από όσο θυμάμαι από την εφαρμογή, όλα τα εισιτήρια μεταβιβάζονται, απλά και διαρκείας, μέσω gov wallet, βάζοντας το ΑΦΜ αυτού στον οποίο μεταβιβάζεις, αρκεί αυτό να γίνει τουλάχιστον 6 ώρες πριν το παιχνίδι

Φυσικά είναι πανεύκολο να γίνουν έτσι γνωστά και τα στοιχεία αυτού που μεταβιβάζει και να φάει.. μόνιμο μπαν
(εννοώ του μαυραγορίτη, όχι απλή μεταβίβαση)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 08 Απρ 2025, 15:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Μπαν γιατι?Δε μπορω να παω και το δινω σ ενα ξαδερφο ,ενα κολλητο κλπ.Που ειναι το προβλημα?Αλλιως δεν εχει και νοημα να επιτρεπεται η μεταβιβαση
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

kataramenos5 έγραψε:
Maurice_Escargot έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Αυτο πως γινεται?Ονομαστικα δεν τα πήρε ?Μεταβιβαζονται τα εισιτήρια και στο μπασκετ?

Μεταβιβαση γνωριζω πως γινεται κανονικα. Μπορει πχ ο Μπαρκας να αγορασει σημερα εισιτηριο ως κατοχος διαρκειας και μετα να το μεταβιβασει σε εμενα.
Απ οτι με ειπε ενας γνωστος που το εψαξε και πηρε τηλ στην ΚΑΕ (πριν κατι μηνες) οσοι εκλεισαν ηλεκτρονικά το διαρκειας μπορουν να το μεταβιβασουν,οσοι το αγορασαν μεσω email ή πηγαν απο παλατακι προσωπικα δε γινεται να το μεταβιβασουν μεσω gov.
Εγω ηξερα οτι αρχικα τουλαχιστον πριν το Γεναρη. δε γινοταν μεταβιβαση.Πιασε τ αυγο και κουρεψτο

το ίδιο είπανε και σε μένα κάποια στιγμή που ήθελα να το μεταβιβάσω το διαρκείας και δεν μπορούσα
Άβαταρ μέλους
Special 4

kataramenos5 έγραψε:Μπαν γιατι?Δε μπορω να παω και το δινω σ ενα ξαδερφο ,ενα κολλητο κλπ.Που ειναι το προβλημα?Αλλιως δεν εχει και νοημα να επιτρεπεται η μεταβιβαση
Εννοούσα αυτούς που τα πουλάνε στη μαύρη αγορά

Λοιπόν, μόλις το τσέκαρα

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μπορώ να μεταβιβάσω το διαρκείας στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι το διαρκείας στο μπάσκετ και όχι το μεμονωμένο για τον Τελικό

(βγάζει τα κουτάκια μεταβίβαση - ανάκληση, αλλά είναι σκούρα, όχι φωτεινά και δεν πατιούνται)

Γιατί ως μεμονωμένο φαίνεται του Τελικού, άσχετα αν είχα δεσμευμένη θέση, λόγω Διαρκείας

Πράγμα που με κάνει να απορώ, πως το πουλάει - μεταβιβάζει ο άλλος στο ίντερνετ στη μαύρη αγορά

Μόνο με το barcode?
Τελείως μακακία, γιατί σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας τον ήπιαν και οι δύο

Που μακακία και παρανομία, είναι ούτως ή άλλως ο μαυραγοριτισμός, αλλά λέμε τώρα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Special 4 έγραψε:
Πράγμα που με κάνει να απορώ, πως το πουλάει - μεταβιβάζει ο άλλος στο ίντερνετ στη μαύρη αγορά

Μόνο με το barcode?
Μπορει να ναι απλα....δαγκωμα.

Κι εμενα δε μου επιτρεπει τη μεταβιβαση.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Special 4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Μπαν γιατι?Δε μπορω να παω και το δινω σ ενα ξαδερφο ,ενα κολλητο κλπ.Που ειναι το προβλημα?Αλλιως δεν εχει και νοημα να επιτρεπεται η μεταβιβαση
Εννοούσα αυτούς που τα πουλάνε στη μαύρη αγορά

Λοιπόν, μόλις το τσέκαρα

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μπορώ να μεταβιβάσω το διαρκείας στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι το διαρκείας στο μπάσκετ και όχι το μεμονωμένο για τον Τελικό

(βγάζει τα κουτάκια μεταβίβαση - ανάκληση, αλλά είναι σκούρα, όχι φωτεινά και δεν πατιούνται)

Γιατί ως μεμονωμένο φαίνεται του Τελικού, άσχετα αν είχα δεσμευμένη θέση, λόγω Διαρκείας

Μόνο με το barcode?

Που μακακία και παρανομία, είναι ούτως ή άλλως ο μαυραγοριτισμός, αλλά λέμε τώρα
Είναι τραγικο το οτι δεν γίνεται μεταβίβαση γιατί αν καποιος για το χ ή ψ λόγο δεν μπορεί να πάει χάνεται το εισιτηριο. Από εκει και έπειτα για να είμαι ειλικρινής στο μπασκετ δεν γινεται μιση ταυτοποίηση, πλέον ουτε στο ποδόσφαιρο. Έχω να πετύχω έλεγχο κανα 5μηνο
Άβαταρ μέλους
Special 4

..και "σκότωσα" για ένα εισιτήριο που λέει το τραγουδάκι

Τι χαμός έγινε..

τραλαλά λαλά δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας

:lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Το καλυτερο του μεχρι στιγμης.
Άβαταρ μέλους
johnjohn

Δημοσίευση από johnjohn »

είμαι στο γραφείο σε zoom - και γελάω σαν ηλίθιος ...

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Iznogoud4

Δημοσίευση από Iznogoud4 »

Special 4 έγραψε:

Μόνο με το barcode?
Σιγά μην βάλει τα κανονικά του στοιχεία στο site της TicketMaster. Θα έβαλε κανένα Μπάμπης Σουγιάς ξέρω γω κ ΑΜΚΑ 10 μηδενικά κ θα σου πουλάει το barcode. Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν μπορεί να περαστεί στο gov wallet έτσι.

Μακάρι να γίνει ταυτοπροσωπία θα πω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Σήμερα τι ώρα ανοίγουν τα εισιτήρια?
Άβαταρ μέλους
johnjohn

Δημοσίευση από johnjohn »

ανοίξανε και κλείσανε :)

:opaokara:

ήθελα ένα επιπλέον, μου έβγαλε σε αρκετές θύρες, έμπαινα πατούσα τα πράσινα γινόταν κόκκινα κατευθείαν, τα είχαν προλάβει άλλοι, τέλος όλα γκρι
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

καταφερε και πηρε καλο μου φιλαρακι :pano: ανοιξαν παρα πολλα διαζωματα και σε 30 δευτερολεπτα φυγανε ολα τα εισιτηρια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”