FIBA Europe Cup 2024-25
Re: FIBA Europe Cup 2024-25
Ναι αυτό πες το σ'αυτούς που φάγαν πόρτα και ξύλο στο Μπριζ, στη Τότεναμ κλπ.
- kataramenos5
Απ οτι με ειπε ενας γνωστος που το εψαξε και πηρε τηλ στην ΚΑΕ (πριν κατι μηνες) οσοι εκλεισαν ηλεκτρονικά το διαρκειας μπορουν να το μεταβιβασουν,οσοι το αγορασαν μεσω email ή πηγαν απο παλατακι προσωπικα δε γινεται να το μεταβιβασουν μεσω gov.Maurice_Escargot έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Αυτο πως γινεται?Ονομαστικα δεν τα πήρε ?Μεταβιβαζονται τα εισιτήρια και στο μπασκετ?Maurice_Escargot έγραψε:Αυτος που πουλαει τα 2 εισιτηρια στα 250 ευρω
Μεταβιβαση γνωριζω πως γινεται κανονικα. Μπορει πχ ο Μπαρκας να αγορασει σημερα εισιτηριο ως κατοχος διαρκειας και μετα να το μεταβιβασει σε εμενα.
Εγω ηξερα οτι αρχικα τουλαχιστον πριν το Γεναρη. δε γινοταν μεταβιβαση.Πιασε τ αυγο και κουρεψτο
Εγώ από όσο θυμάμαι από την εφαρμογή, όλα τα εισιτήρια μεταβιβάζονται, απλά και διαρκείας, μέσω gov wallet, βάζοντας το ΑΦΜ αυτού στον οποίο μεταβιβάζεις, αρκεί αυτό να γίνει τουλάχιστον 6 ώρες πριν το παιχνίδι
Φυσικά είναι πανεύκολο να γίνουν έτσι γνωστά και τα στοιχεία αυτού που μεταβιβάζει και να φάει.. μόνιμο μπαν
(εννοώ του μαυραγορίτη, όχι απλή μεταβίβαση)
Φυσικά είναι πανεύκολο να γίνουν έτσι γνωστά και τα στοιχεία αυτού που μεταβιβάζει και να φάει.. μόνιμο μπαν
(εννοώ του μαυραγορίτη, όχι απλή μεταβίβαση)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Special 4 την Τρί 08 Απρ 2025, 15:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kataramenos5
Μπαν γιατι?Δε μπορω να παω και το δινω σ ενα ξαδερφο ,ενα κολλητο κλπ.Που ειναι το προβλημα?Αλλιως δεν εχει και νοημα να επιτρεπεται η μεταβιβαση
kataramenos5 έγραψε:Απ οτι με ειπε ενας γνωστος που το εψαξε και πηρε τηλ στην ΚΑΕ (πριν κατι μηνες) οσοι εκλεισαν ηλεκτρονικά το διαρκειας μπορουν να το μεταβιβασουν,οσοι το αγορασαν μεσω email ή πηγαν απο παλατακι προσωπικα δε γινεται να το μεταβιβασουν μεσω gov.Maurice_Escargot έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Αυτο πως γινεται?Ονομαστικα δεν τα πήρε ?Μεταβιβαζονται τα εισιτήρια και στο μπασκετ?
Μεταβιβαση γνωριζω πως γινεται κανονικα. Μπορει πχ ο Μπαρκας να αγορασει σημερα εισιτηριο ως κατοχος διαρκειας και μετα να το μεταβιβασει σε εμενα.
Εγω ηξερα οτι αρχικα τουλαχιστον πριν το Γεναρη. δε γινοταν μεταβιβαση.Πιασε τ αυγο και κουρεψτο
το ίδιο είπανε και σε μένα κάποια στιγμή που ήθελα να το μεταβιβάσω το διαρκείας και δεν μπορούσα
Εννοούσα αυτούς που τα πουλάνε στη μαύρη αγοράkataramenos5 έγραψε:Μπαν γιατι?Δε μπορω να παω και το δινω σ ενα ξαδερφο ,ενα κολλητο κλπ.Που ειναι το προβλημα?Αλλιως δεν εχει και νοημα να επιτρεπεται η μεταβιβαση
Λοιπόν, μόλις το τσέκαρα
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μπορώ να μεταβιβάσω το διαρκείας στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι το διαρκείας στο μπάσκετ και όχι το μεμονωμένο για τον Τελικό
(βγάζει τα κουτάκια μεταβίβαση - ανάκληση, αλλά είναι σκούρα, όχι φωτεινά και δεν πατιούνται)
Γιατί ως μεμονωμένο φαίνεται του Τελικού, άσχετα αν είχα δεσμευμένη θέση, λόγω Διαρκείας
Πράγμα που με κάνει να απορώ, πως το πουλάει - μεταβιβάζει ο άλλος στο ίντερνετ στη μαύρη αγορά
Μόνο με το barcode?
Τελείως μακακία, γιατί σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας τον ήπιαν και οι δύο
Που μακακία και παρανομία, είναι ούτως ή άλλως ο μαυραγοριτισμός, αλλά λέμε τώρα
- kataramenos5
Μπορει να ναι απλα....δαγκωμα.Special 4 έγραψε:
Πράγμα που με κάνει να απορώ, πως το πουλάει - μεταβιβάζει ο άλλος στο ίντερνετ στη μαύρη αγορά
Μόνο με το barcode?
Κι εμενα δε μου επιτρεπει τη μεταβιβαση.
Είναι τραγικο το οτι δεν γίνεται μεταβίβαση γιατί αν καποιος για το χ ή ψ λόγο δεν μπορεί να πάει χάνεται το εισιτηριο. Από εκει και έπειτα για να είμαι ειλικρινής στο μπασκετ δεν γινεται μιση ταυτοποίηση, πλέον ουτε στο ποδόσφαιρο. Έχω να πετύχω έλεγχο κανα 5μηνοSpecial 4 έγραψε:Εννοούσα αυτούς που τα πουλάνε στη μαύρη αγοράkataramenos5 έγραψε:Μπαν γιατι?Δε μπορω να παω και το δινω σ ενα ξαδερφο ,ενα κολλητο κλπ.Που ειναι το προβλημα?Αλλιως δεν εχει και νοημα να επιτρεπεται η μεταβιβαση
Λοιπόν, μόλις το τσέκαρα
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μπορώ να μεταβιβάσω το διαρκείας στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι το διαρκείας στο μπάσκετ και όχι το μεμονωμένο για τον Τελικό
(βγάζει τα κουτάκια μεταβίβαση - ανάκληση, αλλά είναι σκούρα, όχι φωτεινά και δεν πατιούνται)
Γιατί ως μεμονωμένο φαίνεται του Τελικού, άσχετα αν είχα δεσμευμένη θέση, λόγω Διαρκείας
Μόνο με το barcode?
Που μακακία και παρανομία, είναι ούτως ή άλλως ο μαυραγοριτισμός, αλλά λέμε τώρα
..και "σκότωσα" για ένα εισιτήριο που λέει το τραγουδάκι
Τι χαμός έγινε..
τραλαλά λαλά δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας

Τι χαμός έγινε..
τραλαλά λαλά δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας

- Maurice_Escargot
Σιγά μην βάλει τα κανονικά του στοιχεία στο site της TicketMaster. Θα έβαλε κανένα Μπάμπης Σουγιάς ξέρω γω κ ΑΜΚΑ 10 μηδενικά κ θα σου πουλάει το barcode. Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν μπορεί να περαστεί στο gov wallet έτσι.Special 4 έγραψε:
Μόνο με το barcode?
Μακάρι να γίνει ταυτοπροσωπία θα πω εγώ.
- Patricio_4
ανοίξανε και κλείσανε 
ήθελα ένα επιπλέον, μου έβγαλε σε αρκετές θύρες, έμπαινα πατούσα τα πράσινα γινόταν κόκκινα κατευθείαν, τα είχαν προλάβει άλλοι, τέλος όλα γκρι

ήθελα ένα επιπλέον, μου έβγαλε σε αρκετές θύρες, έμπαινα πατούσα τα πράσινα γινόταν κόκκινα κατευθείαν, τα είχαν προλάβει άλλοι, τέλος όλα γκρι
- Maurice_Escargot
καταφερε και πηρε καλο μου φιλαρακι
ανοιξαν παρα πολλα διαζωματα και σε 30 δευτερολεπτα φυγανε ολα τα εισιτηρια!