FIBA Europe Cup 2024-25
Re: FIBA Europe Cup 2024-25
εντάξει κι εγώ έχω διαρκείας, αλλά αν έγινε αυτό που υποπτεύονται πολλοί είναι μεγάλη μαλακία
έπρεπε να βγούνε προς πώληση όλα και όποιος προλάβει
κι εγώ προσπάθησα να μπω μήπως αντί για το δικό μου που δικαιούμαι να έπαιρνα ένα στα επίσημα, αλλά ενώ με έβαλε 10 ακριβώς μέσα, δεν είχε ούτε δείγμα εισιτηρίου
έπρεπε να βγούνε προς πώληση όλα και όποιος προλάβει
κι εγώ προσπάθησα να μπω μήπως αντί για το δικό μου που δικαιούμαι να έπαιρνα ένα στα επίσημα, αλλά ενώ με έβαλε 10 ακριβώς μέσα, δεν είχε ούτε δείγμα εισιτηρίου
Το ζητούμενο θα ήταν να πάνε στο ματς με την Καρδίτσα και στα προηγούμενα ματς, ακριβώς για να μην δημιουργείται αυτό το ζήτημα ( λογικά θα δούμε , καλώς μέχρι ένα σημείο, πολλούς οργανωμένους στον τελικό).Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όσοι κατηγορείτε την ΚΑΕ για τακτικές ΠΑΕ, μάλλον δεν έχετε ιδέα για ποιους μιλάτε.
Η ΚΑΕ δεν έχει με τους ΣΦ τη σχέση που έχει η ΠΑΕ.
Δείτε πόσους ΣΦίτες είχε στο ΠΑΟΚ - Καρδίτσα. Ή στους ευρωπαϊκούς αγώνες πριν τη Fribourg.
Διαβάζω πολλά τριγύρω στο FB. Ένας απειλεί την ΚΑΕ με αποχή![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ποστάρω σκρήνσοτ αργότερα.
Για να μην παρεξηγηθώ, εχω διαρκείας σε ποδόσφαιρο και βόλευ και τα τελευταία χρόνια μία μόλις φορά πηγα στο μπασκετ σε αγώνα με τον Αρη, καθαρά λόγω παρέας ( ούτε ασχολήθηκα για εισιτήριο. Θεωρώ ότι θα πρέπει να πάνε προτίστως αυτοί που στηρίζουν όλη τη χρονιά την ομάδα. Πριν χρόνια η ΠΑΕ στον τελικό του Βόλου δεν έδωσε στα διαρκείας, ούτε στις 5-6 με τα γνωστά αποτελέσματα. Κάποια στιγμή αυτό πρέπει να αλλάξει , δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο.
-
Τα πράγματα είναι απλά..άντε να πουλήθηκαν 8000 εισιτήρια ..η ζήτηση παίζει να ήταν για 50000..δικαίωμα στην γκρίνια για μένα έχουν μόνο οι 500 που ήταν εκεί συνέχεια(που κατά πάσα πιθανότητα έχουν διάρκειας οπότε θα βρήκαν και εισιτήριο)..οι υπόλοιποι βρίζουν και καταριουνται απ' το πρωί όχι γιατι τα πήραν τα υπόλοιπα πανυγηρτζιδες όπως λένε αλλά γιατί δεν ήταν αυτοί οι πανυγηρτζιδες που τα πήραν ....
Σίγουρα η ζήτηση ήταν τεράστια και ο αριθμός που δόθηκε μικρός!
Αυτονόητα και τα δύο!
Και φυσικά έμειναν απ’ έξω και πολλοί που στήριξαν και πολλοί που δεν στήριξαν!
Άλλο το ένα άλλο το άλλο!
Και εγώ έχω πάρει κατα το παρελθόν και διαρκείας (γνωρίζοντας ότι δεν θα πάω σε κανένα ματς λόγω απόστασης) και μετοχές και από τη μπουτίκ διάφορα για να στηρίξω την προσπάθεια του Χατζόπουλου.
Και φυσικά θα ήθελα να βρω εισιτήρια γνωρίζοντας ότι θα χαλάσω γύρω στα 600€ για να έρθω οικογενειακώς από Αθήνα, μόνο και μόνο για να ζήσουμε τέτοιες στιγμές, που δεν ξέρω εάν θα έχω την ευκαιρία να ξαναζήσω
Όπως και να έχει , εάν υπάρξει κάποια οργανωμένη κίνηση για όσους δεν βρήκαν εισιτήριο θα ανεβούμε γιατί το έχω υποσχεθεί στα παιδιά και είναι σε ηλικία που θα έχουν τις αναμνήσεις αυτές για το μέλλον είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε:)
ΠΑΟΚ αφού !
Αυτονόητα και τα δύο!
Και φυσικά έμειναν απ’ έξω και πολλοί που στήριξαν και πολλοί που δεν στήριξαν!
Άλλο το ένα άλλο το άλλο!
Και εγώ έχω πάρει κατα το παρελθόν και διαρκείας (γνωρίζοντας ότι δεν θα πάω σε κανένα ματς λόγω απόστασης) και μετοχές και από τη μπουτίκ διάφορα για να στηρίξω την προσπάθεια του Χατζόπουλου.
Και φυσικά θα ήθελα να βρω εισιτήρια γνωρίζοντας ότι θα χαλάσω γύρω στα 600€ για να έρθω οικογενειακώς από Αθήνα, μόνο και μόνο για να ζήσουμε τέτοιες στιγμές, που δεν ξέρω εάν θα έχω την ευκαιρία να ξαναζήσω

Όπως και να έχει , εάν υπάρξει κάποια οργανωμένη κίνηση για όσους δεν βρήκαν εισιτήριο θα ανεβούμε γιατί το έχω υποσχεθεί στα παιδιά και είναι σε ηλικία που θα έχουν τις αναμνήσεις αυτές για το μέλλον είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε:)
ΠΑΟΚ αφού !
Κερδίσαμε Ολυμπιακό στη Τούμπα που πρώτη φορά είχε τόσα κενά η 4 και όλοι συζητούν για μπάσκετ.
Ας χαρούμε τις εποχές.
Στο κλειστό μας ζούμε εποχές αρχές 90's.
Η μπουτίκ πουλάει φανέλες σαν ψωμιά πρώτη φορά.
Λογική η γκρίνια.
Κυρίως γι'αυτούς που πηγαίνουν συχνά και αν δεν είχαν διαρκείας πρέπει να βρούνε κανένα γνωστό φίλο που ν'ασχολείται με συνδέσμους.
Θα έπρεπε να υπάρχει κάποια προτεραιότητα ηλεκτρονικά υπάρχει το ιστορικό για όσους πηγαίνουν πιο συχνά.
Αλλά αν μιλάμε για περίπου 1500 διαρκείας διάφορες άλλες καβαντζες σε γνωστούς, χορηγούς κλπ όσα λίγα και να έδιναν σε ΣΦ πάλι το πρόβλημα θα ήταν τεράστιο.
Αν δεν έβγαζαν sold out στις 10:05 θα έβγαζαν στις 12.
Το ίδιο θέμα υπάρχει και στα εισιτήρια εκτός έδρας στα ευρωπαϊκά της ΠΑΕ.
Δεν είναι δυνατόν να ρίχνουν κατάρες άνθρωποι που πριν 3 μέρες σε έλεγαν θεό.
Ας το σηκώσει ο ΠΑΟΚ κι ας είμαι απέξω.
Να μπω στην απονομή ξερωγω.
Να πάω στο εντός με το χαρτί στα πλέι οφ αν θέλω να στηρίξω. Ας πάρω διαρκείας το καλοκαίρι όχι μόνο να με νοιάζει η selfie στον τελικό.

Ας χαρούμε τις εποχές.
Στο κλειστό μας ζούμε εποχές αρχές 90's.
Η μπουτίκ πουλάει φανέλες σαν ψωμιά πρώτη φορά.
Λογική η γκρίνια.
Κυρίως γι'αυτούς που πηγαίνουν συχνά και αν δεν είχαν διαρκείας πρέπει να βρούνε κανένα γνωστό φίλο που ν'ασχολείται με συνδέσμους.
Θα έπρεπε να υπάρχει κάποια προτεραιότητα ηλεκτρονικά υπάρχει το ιστορικό για όσους πηγαίνουν πιο συχνά.
Αλλά αν μιλάμε για περίπου 1500 διαρκείας διάφορες άλλες καβαντζες σε γνωστούς, χορηγούς κλπ όσα λίγα και να έδιναν σε ΣΦ πάλι το πρόβλημα θα ήταν τεράστιο.
Αν δεν έβγαζαν sold out στις 10:05 θα έβγαζαν στις 12.
Το ίδιο θέμα υπάρχει και στα εισιτήρια εκτός έδρας στα ευρωπαϊκά της ΠΑΕ.
Δεν είναι δυνατόν να ρίχνουν κατάρες άνθρωποι που πριν 3 μέρες σε έλεγαν θεό.
Ας το σηκώσει ο ΠΑΟΚ κι ας είμαι απέξω.
Να μπω στην απονομή ξερωγω.
Να πάω στο εντός με το χαρτί στα πλέι οφ αν θέλω να στηρίξω. Ας πάρω διαρκείας το καλοκαίρι όχι μόνο να με νοιάζει η selfie στον τελικό.
- Montrealiotis
Εγώ πάλι θεωρώ ντροπή το να βγαίνει κόσμος και να κράζει άσχημα την ΚΑΕ, με την εικόνα που έχει το παλατάκι, από πλευράς κόσμου, τα τελευταία χρόνια. Τώρα θυμήθηκαν όλοι που είναι το γήπεδο. Όταν η ΚΑΕ έκανε αλλεπάλληλες εκκλήσεις, εμφανίζονταν ελάχιστοι. Δικαίωμα του καθενός, αλλά μην κράζετε τώρα.
- Maurice_Escargot
one way to do it, δινεις το ιδιο προνομιο με τους κατοχους διαρκειας σε αυτους που πηγαν τα τελευταια χρονια σε Χ αριθμο αγωνων πχ

Το πήρα κι εγώ το εισιτήριο και εύχομαι να κυλήσουν όλα όπως τα θέλουμε και τα προσμονούμε τόσα πολλά χρόνια
Κοιτάω τις φετινές κινήσεις στο τικετμάστερ: 103 ευρώ για ανανέωση στις 4 Ιουλίου 2024 (1η Ιουλίου ξεκίνησε η διάθεση), 16 ευρώ για ημιτελικό και 36 ευρώ για Τελικό
Παρεμπιπτόντως, δεν με περισσεύουν και για το διαρκείας ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο σε μεσαία θύρα, ούτε ακριβή, ούτε φθηνή, τα είχα βάλει σε δόσεις που ξεχρεώθηκαν πενηντάρικο - πενηντάρικο, τον προηγούμενο μήνα
Οπότε αναρωτιέμαι, θα δικαιούμουν τώρα να γκρινιάζω αν δεν έβρισκα ή προλάβαινα για εισιτήριο , αν δεν είχα δώσει το κατοστάρικο το καλοκαίρι για το μπασκετάκι, που ωχ αμάν θα πέφταμε και κανένας μωρέ δεν ασχολείται τώρα -- που ακούγαμε ?
Παρόλα αυτά, δεν χαίρομαι που κάποια παιδιά που ήθελαν / θέλουν να το ζήσουν, δεν πρόλαβαν - κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο. Και είναι πάρα πολλοί αυτοί.
Λυπάμαι ειλικρινά, που στενοχωριούνται που δεν θα είναι μέσα.
Σε αυτούς όλους έχω να πω, ότι δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή, ποιός θα είναι μέσα.
Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Ακόμα και σε αυτό, ανάποδα το βλέπω. Ρομαντικά.
Σημασία έχει η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μας. Το τρόπαιο που θέλουμε να πάρουμε και να μείνει στην Ιστορία. Εμείς είμαστε ο καθένας μας, μόνο ένα μικρό φύλλο από το τεράστιο δέντρο, που λέγεται Μεγάλος ΠΑΟΚ.
Εκείνη τη μέρα, το μόνο που μετράει είναι το όλον ΠΑΟΚ, όχι ο καθένας ατομικά, αλλά όλοι μαζί. Και αυτός που είναι μέσα και αυτός που είναι έξω και αυτός που είναι στη Γερμανία, στο Βιετνάμ ή στην Αλάσκα.
Όλοι μαζί θα το σηκώσουμε.
Ο ΠΑΟΚ μας, με τη δύναμη που θα του δώσουμε όλοι μας. Και οι παρόντες και οι απόντες και αυτοί από ψηλά.
Το κύπελλο το ευρωπαϊκό στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Ευρωπαϊκό Φέτος Ο ΠΑΟΚ !
(ΕΦΟΠ)
Κοιτάω τις φετινές κινήσεις στο τικετμάστερ: 103 ευρώ για ανανέωση στις 4 Ιουλίου 2024 (1η Ιουλίου ξεκίνησε η διάθεση), 16 ευρώ για ημιτελικό και 36 ευρώ για Τελικό
Παρεμπιπτόντως, δεν με περισσεύουν και για το διαρκείας ΚΑΙ στο ποδοσφαιρο σε μεσαία θύρα, ούτε ακριβή, ούτε φθηνή, τα είχα βάλει σε δόσεις που ξεχρεώθηκαν πενηντάρικο - πενηντάρικο, τον προηγούμενο μήνα
Οπότε αναρωτιέμαι, θα δικαιούμουν τώρα να γκρινιάζω αν δεν έβρισκα ή προλάβαινα για εισιτήριο , αν δεν είχα δώσει το κατοστάρικο το καλοκαίρι για το μπασκετάκι, που ωχ αμάν θα πέφταμε και κανένας μωρέ δεν ασχολείται τώρα -- που ακούγαμε ?
Παρόλα αυτά, δεν χαίρομαι που κάποια παιδιά που ήθελαν / θέλουν να το ζήσουν, δεν πρόλαβαν - κατάφεραν να πάρουν εισιτήριο. Και είναι πάρα πολλοί αυτοί.
Λυπάμαι ειλικρινά, που στενοχωριούνται που δεν θα είναι μέσα.
Σε αυτούς όλους έχω να πω, ότι δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή, ποιός θα είναι μέσα.
Σημασία έχει η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μας. Το τρόπαιο που θέλουμε να πάρουμε και να μείνει στην Ιστορία. Εμείς είμαστε ο καθένας μας, μόνο ένα μικρό φύλλο από το τεράστιο δέντρο, που λέγεται Μεγάλος ΠΑΟΚ.
Εκείνη τη μέρα, το μόνο που μετράει είναι το όλον ΠΑΟΚ, όχι ο καθένας ατομικά, αλλά όλοι μαζί. Και αυτός που είναι μέσα και αυτός που είναι έξω και αυτός που είναι στη Γερμανία, στο Βιετνάμ ή στην Αλάσκα.
Ο ΠΑΟΚ μας, με τη δύναμη που θα του δώσουμε όλοι μας. Και οι παρόντες και οι απόντες και αυτοί από ψηλά.
Το κύπελλο το ευρωπαϊκό στην ΠΑΟΚΑΡΑ.
Ευρωπαϊκό Φέτος Ο ΠΑΟΚ !
(ΕΦΟΠ)
- kataramenos5
Για τα πρωτα συμφωνω απολυτα.Special 4 έγραψε: Σε αυτούς όλους έχω να πω, ότι δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή, ποιός θα είναι μέσα.
.........
....
Για το τελευταιο παροτι ειπα εδω που φτασαμε θα το σηκωσουμε( πριν το παιχνιδι στο Σολε),μετα τη διαιτησια του 2ου ημιτελικου με ζωσαν φιδια.Μεγαλα
και η Μπιλμπάο είναι δυνατή κι αυτή
ίδιου επιπέδου με τους Γάλλους
απλά δεν είναι Γάλλοι (αφελείς και παρορμητικοί)
είναι Ισπανοί (οκ 2 Ισπανούς έχουν αλλά έχουν Ισπανό προπονητή οπότε παίζουν "ισπανικό" μπάσκετ)
ίδιου επιπέδου με τους Γάλλους
απλά δεν είναι Γάλλοι (αφελείς και παρορμητικοί)
είναι Ισπανοί (οκ 2 Ισπανούς έχουν αλλά έχουν Ισπανό προπονητή οπότε παίζουν "ισπανικό" μπάσκετ)
Περασαν αρκετες ωρες απο το πρωι μου εφυγε η συγχιση.. Εγραψε ενας για τα εισιτηρια οτι αφου τα δινετε ετσι να χασετε με 20 και με 30. Ε οχι ρε μαλακες μην το γαμαμε, ας νικησει η ομαδα και ας ηταν και κεκλεισμενων ο αγωνας.
Και στην τελικη στο 2ο παιχνιδι με την κουλα, ΜΑΛΛΟΝ θα δουμε τους τροπαιουχους του FEC οποτε οποιος θελει τοσο πολυ εχει ματς να παει..
Και στην τελικη στο 2ο παιχνιδι με την κουλα, ΜΑΛΛΟΝ θα δουμε τους τροπαιουχους του FEC οποτε οποιος θελει τοσο πολυ εχει ματς να παει..
- Maurice_Escargot
Ο ΣΦ Πανοράματος πάντως έβγαλε ανακοίνωση πως δεν έλαβε κανένα εισιτήριο από την ΚΑΕ.
Ίσως εάν βγάλουν μαζικά και οι υπόλοιποι να καταλαγιάσει αυτή η απογοήτευση που υπάρχει σήμερα και να αποδεχθεί ο κόσμος ότι απλά μπήκαν μαζί δεκάδες χιλιάδες κόσμου και η ώρα αναμονής μπορεί να μην έπαιζε καν ρόλο στο σύστημα.
Κι εγώ στεναχωριέμαι για τα παιδιά που πήγαν σε πολλά ματς φέτος και δεν είχαν διαρκείας.
Sent from my Pixel
Ίσως εάν βγάλουν μαζικά και οι υπόλοιποι να καταλαγιάσει αυτή η απογοήτευση που υπάρχει σήμερα και να αποδεχθεί ο κόσμος ότι απλά μπήκαν μαζί δεκάδες χιλιάδες κόσμου και η ώρα αναμονής μπορεί να μην έπαιζε καν ρόλο στο σύστημα.
Κι εγώ στεναχωριέμαι για τα παιδιά που πήγαν σε πολλά ματς φέτος και δεν είχαν διαρκείας.
Sent from my Pixel
- loukas karadimos
παιδια ψυχραιμια και αγαπη για εναν προεδρο και μια ομαδα που παλευουν κοντρα σε θεους και δαιμονες
ο λευκος πυργος μας χωραει ολους, ισως
μονο ΠΑΟΚ
ο λευκος πυργος μας χωραει ολους, ισως
μονο ΠΑΟΚ
Τα σχολια που κραζανε τον προεδρο ηταν τα πιο ηλιθια. Αν δεν ηταν ο Χατζοπουλος μπορει να μην υπηρχε σημερα το τμημα ή να βολοδερνε σε καποια χαμηλοτερη κατηγορια. Σεβασμο στον ανθρωπο που αρρωσταινει για την καψουρα μας και απο του χρονου στηριξη με διαρκειας.

πιστευω με αυτα που διαβαζω και ακουω σημερα οτι αν ηταν ενεργοι οι 26 μαγκες της τεργεστης θα εριχναν σε ολους μας το ξυλο της χρονιας μας.
με βαση την λογικη και χοντρα χοντρα απο τα 8χιλ εισιτηρια που υπαρχουν διαθέσιμα,τα 1500 ειναι δεσμευμενα στα διαρκειας και για πλακα αλλα τοσα σχεδον για χορηγους και λοιπα πρ που πρεπει να εχει μια εταιρεια οπως ο ΠΑΟΚ(γιατι στο τελος της μερας αυτο ειναι) ,εγω θελω να πιστευω οτι βγηκανε γυρω στα 5000 εισιτηρια αλλα η ζητηση ηταν τουλαχιστον 10πλασια και οποιος προλαβε.
η εικονα των συνδεσμων δεν ειναι μονο τα εντος ειναι και τα εκτος φετος που δεν ειχε τσαρτερ σε ολα τα ματς ,στην ουγγαρια ήμασταν 200-250 ατομα και τα 2/3 ημασταν απο ελλαδα σε πουλμαντα.
ενεργος ειμαι στο γηπεδο με σφιτικο διαρκειας κοντα στην δεκαετια ,κανωντας 200 χιλιομετρα για σχεδον τα μισα ματς της χρονιας,τον χατζο τον γνωριζουμε εμεις οι λιγοι απο τα πρωτα χρονια του μπανε και σαν παρουσια και σαν χορηγο και σαν ΠΑΟΚτση.
οταν ημασταν στην πρωτη καραντινα που αν δεν υπηρχε ο κοβιντ θα παιζαμε για αρκετα χρονια με τα πευκα και τον ευοσμο, βγηκε μπροστα αυτος ο μαγκας με ολα μπροστα μας να ειναι ρευστα και πηρε πανω του κοντα στα 9εκ χρεη(τα 2+ στον ιβαν) και ανελαβε να βγαλει το καρο απο την λασπη,να συσπειρωσει και να μειωσει τα χρεη(ουτε καν σκεφτομασταν οτι θα τα καθαρισει ολα)
σε αυτα τα 5 χρονια που ειναι διοικηση κανει και λαθη που εγω τουλαχιστον απο εδω τα εχω αναφερει και για καποια πραγματα του τα ειπα και προσωπικα στο γηπεδο φεισ του φεισ ,τι να θυμηθω το κουνημα δακτυλου στον κοσμο για παρουσια που πλεον μετραμε και το σεντ και το γηπεδο εχει γινει πολυτελεια,οτι ψηφισε να κατεβει η αεκ κανονικα στο πρωταθλημα με τα 20-25 μπαν,αποφαση να μην χρεωθουν παλαιοτερες διοικησεις(ακομα και σημαιων του συλλογου) τις χρησεις τους,οτι θα λειωσει οποιον κανει κριτικη και λοιπα αγωνιστηκα και διοικητικα θεματα.
καθε του αποφαση την βρισκει μπροστα του ,οποια και αν ειναι αυτη οπως και αν λετε οτι εδωσε σημαδεμενα τα εισιτηρια ,θα το βρει μπροστα του στο μελλον,αμμεσο η εμμεσο.
τους τελικους θα τους κερδισουμε οποιοι και αν παμε στην ισπανια και οποιοι και αν ειμαστε στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ και ολοι μαζι μετα στον λευκο.
υγ τα χρονια των σοσιαλ εχουν καταστρεψει την κοινωνια ,δεν θελω ουτε να ευχυθω κατι σε αυτα τα τομαρια που λενε να χασουμε με 20 και 30 ποντους στο πρωτο ματς.
με βαση την λογικη και χοντρα χοντρα απο τα 8χιλ εισιτηρια που υπαρχουν διαθέσιμα,τα 1500 ειναι δεσμευμενα στα διαρκειας και για πλακα αλλα τοσα σχεδον για χορηγους και λοιπα πρ που πρεπει να εχει μια εταιρεια οπως ο ΠΑΟΚ(γιατι στο τελος της μερας αυτο ειναι) ,εγω θελω να πιστευω οτι βγηκανε γυρω στα 5000 εισιτηρια αλλα η ζητηση ηταν τουλαχιστον 10πλασια και οποιος προλαβε.
η εικονα των συνδεσμων δεν ειναι μονο τα εντος ειναι και τα εκτος φετος που δεν ειχε τσαρτερ σε ολα τα ματς ,στην ουγγαρια ήμασταν 200-250 ατομα και τα 2/3 ημασταν απο ελλαδα σε πουλμαντα.
ενεργος ειμαι στο γηπεδο με σφιτικο διαρκειας κοντα στην δεκαετια ,κανωντας 200 χιλιομετρα για σχεδον τα μισα ματς της χρονιας,τον χατζο τον γνωριζουμε εμεις οι λιγοι απο τα πρωτα χρονια του μπανε και σαν παρουσια και σαν χορηγο και σαν ΠΑΟΚτση.
οταν ημασταν στην πρωτη καραντινα που αν δεν υπηρχε ο κοβιντ θα παιζαμε για αρκετα χρονια με τα πευκα και τον ευοσμο, βγηκε μπροστα αυτος ο μαγκας με ολα μπροστα μας να ειναι ρευστα και πηρε πανω του κοντα στα 9εκ χρεη(τα 2+ στον ιβαν) και ανελαβε να βγαλει το καρο απο την λασπη,να συσπειρωσει και να μειωσει τα χρεη(ουτε καν σκεφτομασταν οτι θα τα καθαρισει ολα)
σε αυτα τα 5 χρονια που ειναι διοικηση κανει και λαθη που εγω τουλαχιστον απο εδω τα εχω αναφερει και για καποια πραγματα του τα ειπα και προσωπικα στο γηπεδο φεισ του φεισ ,τι να θυμηθω το κουνημα δακτυλου στον κοσμο για παρουσια που πλεον μετραμε και το σεντ και το γηπεδο εχει γινει πολυτελεια,οτι ψηφισε να κατεβει η αεκ κανονικα στο πρωταθλημα με τα 20-25 μπαν,αποφαση να μην χρεωθουν παλαιοτερες διοικησεις(ακομα και σημαιων του συλλογου) τις χρησεις τους,οτι θα λειωσει οποιον κανει κριτικη και λοιπα αγωνιστηκα και διοικητικα θεματα.
καθε του αποφαση την βρισκει μπροστα του ,οποια και αν ειναι αυτη οπως και αν λετε οτι εδωσε σημαδεμενα τα εισιτηρια ,θα το βρει μπροστα του στο μελλον,αμμεσο η εμμεσο.
τους τελικους θα τους κερδισουμε οποιοι και αν παμε στην ισπανια και οποιοι και αν ειμαστε στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ και ολοι μαζι μετα στον λευκο.
υγ τα χρονια των σοσιαλ εχουν καταστρεψει την κοινωνια ,δεν θελω ουτε να ευχυθω κατι σε αυτα τα τομαρια που λενε να χασουμε με 20 και 30 ποντους στο πρωτο ματς.