Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 22/11 19:00 nova

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
paok87

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αρης, 22/11, 19:00 nova

Δημοσίευση από paok87 »

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 0&extLang=

Τα νέα προπόνησης

Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο Κώστας Χαλκιάς ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών, ενώ ο Lino ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς και αναμένεται ίσως και αύριο να προπονηθεί μαζί με την ομάδα. O Lucio Filomeno ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι διεθνείς και ο Bryce Moon

Πριν την προπόνηση, ο Πρόεδρος Ζήσης Βρύζας παρουσίασε στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας τον νέο Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος Sergio Conceicao
Άβαταρ μέλους
cartoon

Δημοσίευση από cartoon »

αντε παοκαρα το περνεις με ευκολια το ματσ μεσα στη τουμπα .Τη κυριακη θα γινει χαμοοοοοοοοοος :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Α ρε γκας που πας και τα βρισκεις........Την ελληνικη σημαια την προσεξε κανεις? (τι την προσεξε δηλ....μες τη μεση ειναι)
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Καλόπουλος Δ.
ΕΠΣ
Μακεδονίας

ΒΟΗΘΟΣ
Μποζατζίδης Δ.
ΕΠΣ
Μακεδονίας

ΒΟΗΘΟΣ
Γενναίος Χ.
ΕΠΣ
Αθηνών

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Παπασταμάτης Κ.
ΕΠΣ
Αθηνών

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Δούρος Γ.
ΕΠΣ
Κορίνθου
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Εγώ θεωρώ τον Καλόπουλο καλό διαιτητή, απλά μερικές φορές "δείχνει" ότι του αρέσει τα παιχνίδια να έρχονται στο Χ...
kos

Δημοσίευση από kos »

με διαφορα ο χειροτερος διατητης των τελευταιων ετων. οσες φορες εχω δει ματς που σφυριζει σπανε τα νευρα μου.
το προβλημα με τον καλοπουλο ειναι οτι δεν εχει την παραμικρη ιδεα απο ποδοσφαιρο (καποιος να του πει οτι υπαρχει και το πλεονεκτημα) και οτι σφυριζει 180 φορες σε καθε ματς. ο τυπος ειναι εκνευριστικος. σε κανενα ματς του καλοπουλου δεν εχω δει μπαλα.
ειδικα σε ντερμπι δεν υπαρχει επαφη που να μην την σφυριζει. αρκετες φορες σφυριζει και χωρις να υπαρχει επαφη. με του που βλεπει κινηση προς τον αντιπαλο ειναι ετοιμος να δωσει φαουλ.
το περιεργο ειναι οτι ειναι προσεκτικος σε φασης μεσα στην περιοχη. δεν δινει πεναλντι με την ευκολια που δινει φαουλ. το κανει απο φοβο και για αυτο αρκετες φορες δεν δινει καθαρα πεναλντι.

ξενερωσα.
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Τι ειπε ρε η ξανθομαλουσα κοπελια???? ΟΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γελαει ο κοσμος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δν βαζουν γλωσσα μεσα ΠΟΤΕ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πρόλαβε και είπε?
Τί είπε???
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

"Με την έλευση του κ. Κούπερ η ομάδα δουλεύει σε άλλους ρυθμούς και θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα δείξει αυτά που θέλει να δει ο κόσμος του Άρη. Είμαστε καλύτεροι και μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πάμε για το "διπλό".

http://www.sport24.gr/html/ent/409/ent.328409.asp

Μάλλον σε αυτό αναφέρεται ο Λιάκουρας και κοντεύει να πάθει συγκοπή από τα γέλια :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Κλασικές βλαχομαγκιές μπας και πάρει κάνα χρόνο συμβόλαιο ακόμα.. Ουστ ρε!!
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Σ' αυτο, σ' αυτο αδερφε!!! ΟΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

ilias4_koufalia έγραψε:Τι ειπε ρε η ξανθομαλουσα κοπελια???? ΟΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γελαει ο κοσμος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δν βαζουν γλωσσα μεσα ΠΟΤΕ...
Lord_GayrosSlayer έγραψε:"Με την έλευση του κ. Κούπερ η ομάδα δουλεύει σε άλλους ρυθμούς και θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα δείξει αυτά που θέλει να δει ο κόσμος του Άρη. Είμαστε καλύτεροι και μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πάμε για το "διπλό".

http://www.sport24.gr/html/ent/409/ent.328409.asp

Μάλλον σε αυτό αναφέρεται ο Λιάκουρας και κοντεύει να πάθει συγκοπή από τα γέλια :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Γελάνε μέχρι και οι παρδαλές κατσίκες...Η ξανθούλα έβγαλε το ανέκδοτο της χρονιάς...Πούλα οπαδιλίκι ρε τρύπιε να αγοράσεις γκολ και ξύλο(αγωνιστικό για να μην παρεξηγηθώ)

Το χα γράψει και μερικές σελίδες πιο πίσω...το ξαναποστάρω....
fofanaserres έγραψε:Ρε μάγκες...Δεν ξέρω για σας.Αλλά εγώ θέλω γκολ.Πολλά γκόλ.Πάρα πολλά γκολ...Και σε κάθε γκολ που βάζουμε να μην πανηγυρίζουν οι παίχτες μας αλλά να τρέχουν να παίρνουν την μπάλα από τα δύχτια και να την στήνουν στην σέντρα.Να παλαβώσουν όλοι...

NO MARCY
ONLY PAIN,PAIN,PAIN,PAIN,PAIN,PAIN.

PAIN.
Θέλω 1-0 στο πρώτο λεπτό κι απ το πρώτο λεπτό όλο το γήπεδο το μόνο που θέλω να φωνάζει είναι ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛΕπί 90 λεπτά.Κι όσα βάζουμε πάλι το ίδιο...ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

επειδη το παραπάνω λινκ δεν τα είπε όλα
"Ο Σταύρος Λαμπριάκος ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Άρη στην σημερινή media day των «κιτρινόμαυρων». Ο υψηλόσωμος επιθετικός μεταξύ άλλων δήλωσε πως: «»Με την έλευση του κ. Κούπερ η ομάδα δουλεύει σε άλλους ρυθμούς και θα είμαστε έτοιμοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα δείξει αυτά που θέλει να δει ο κόσμος του Άρη. Είμαστε καλύτεροι και μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και πάμε για το «διπλό». Ξέρουμε πόσο πολύ θέλει ο κόσμο αυτή τη νίκη και άλλο τόσο τη θέλουμε κι εμείς». Γενικότερα για τις πρώτες προπονήσεις με τον κ. Κούπερ και την δουλειά που γίνεται, ο Λαμπριάκος ήταν γλαφυρός: «Με την έλευση του κ. Κούπερ έχει αλλάξει ο τρόπος δουλειάς. Έχουν σφίξει οι «κώλοι» και όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η ομάδα δεν μπορούσε να πάει πουθενά πριν έρθει στην ομάδα. Πρόκειται για τον καλύτερο τεχνικό που έχει έρθει στην Ελλάδα. Για αυτό τον λόγο θέλω να παίξω ένα χρόνο ακόμα ποδόσφαιρο». Σε ότι αφορά το γεγονός πως ο Άρης δεν θα έχει κόσμο στην Τούμπα, ο Σταύρος Λαμπριάκος απάντησε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να ρωτήσετε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ»."

πραγματικά θέλω να κάνουν τέτοιες δηλώσεις όπως ο κόκες που ήθελε να βάλει γκόλ έστω και με το χέρι.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

μετα απο οσα ειπε αυτη η ξανθομαλλουσα κοπελιτσα δεν μενει παρα να τους γαμησουμε οτι εχουν και δεν εχουν 3-4 γκολακια να βαλουν μυαλο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

kos έγραψε:με διαφορα ο χειροτερος διατητης των τελευταιων ετων. οσες φορες εχω δει ματς που σφυριζει σπανε τα νευρα μου.
το προβλημα με τον καλοπουλο ειναι οτι δεν εχει την παραμικρη ιδεα απο ποδοσφαιρο (καποιος να του πει οτι υπαρχει και το πλεονεκτημα) και οτι σφυριζει 180 φορες σε καθε ματς. ο τυπος ειναι εκνευριστικος. σε κανενα ματς του καλοπουλου δεν εχω δει μπαλα.
ειδικα σε ντερμπι δεν υπαρχει επαφη που να μην την σφυριζει. αρκετες φορες σφυριζει και χωρις να υπαρχει επαφη. με του που βλεπει κινηση προς τον αντιπαλο ειναι ετοιμος να δωσει φαουλ.
το περιεργο ειναι οτι ειναι προσεκτικος σε φασης μεσα στην περιοχη. δεν δινει πεναλντι με την ευκολια που δινει φαουλ. το κανει απο φοβο και για αυτο αρκετες φορες δεν δινει καθαρα πεναλντι.

ξενερωσα.
Αδελφέ θα διαφωνήσω μαζί σου.. δεν είναι σούπερ διαιτητής, αλλά από τον Παμπορίδη τον υπέρβαρο και εκνευριστικό, τον Κύρκο "Ταμπάκη" και τους τυφλούς Παπασταμάτη και Κοκουλάκη καλύτερος είναι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”