Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025

Aed

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2024-2025

Δημοσίευση από Aed »

Όταν συμπίπτουν τα παιχνίδια της Γυναικείας Ομάδας Volley με ντέρμπι της Ποδοσφαιρικής Ομάδας, είναι δύσκολα τα πράγματα. Κάτι πρέπει να γίνει γι'αυτό το θέμα. Το παιχνίδι του άλλου ημιτελικού ήταν 2 ώρες πιο νωρίς έτσι ώστε οι γαυροβάζελοι να δούνε όλα τα παιχνίδια και του Ποδοσφαίρου και του Γυναικείου βόλει!

Δεν είδα το παιχνίδι. Μου κάνουν εντύπωση τα 12 μπλοκ του ΑΟ Θήρας απέναντι στα 4 Μπλοκ του ΠΑΟΚ. 12(!) Μπλοκ σε 3 σετ και μάλιστα σε παιχνίδι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ? Κάτι δεν πήγε καλά επιθετικά?
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Φιλε μου Γουίλι, οσον αφορα τις ακραιες ηταν οντως κακες στην υποδοχη μεχρι το 20 της Θηρας, μετα γυρισε ο διακοπτης ομως και ετσι γυρισε το ματς. Θα μου επιτρεψεις να επιμεινω στο χαρακτηρισμο γιατι κουβαλησαν την ομαδα επιθετικα και μαλιστα στις δυσκολες κοντρα μπαλες - χθες δεν υπηρχε ουτε καν Τερζογλου οπως στα προηγουμενα...

Χθες η Γιασπερ εκανε ματσαρα ακριβως επειδη πηρε ποντους απο επιθεσεις που δεν ειναι η δουλεια της να παρει, εκανε μεγαλη δουλεια επιθετικα.

Οσον αφορα τη Σερβιδα, σε παραπεμπω στην ανατροπη του 1ου σετ, η οποια εγινε με τη Ντρπα να χτυπαει απο τη θεση 1 (πισω ζωνη δηλαδη) για 4-5 ποντους και μετα παιζει στο 2 για τεσσερις ποντους - εκει δηλαδη παίζει μπροστα ζώνη και οι γωνιές που μπορει να χτυπησει ειναι περισσοτερες.

Κι ομως δεν πηρε ουτε ΕΝΑΝ ποντο - ουτε απο το 1 αλλα ουτε και απο το 2, δες το βιντεακι της ανατροπης....

Ναι πηρε 4-5 μπαλες (ειδικα πισω πασες που θυμαμαι) που δεν ηταν καλες, αλλα μπορει να χτυπησει ωστε να κανουμε ντουμπλαζ - αυτη ειτε παει σε ακινδυνα πλασε ειτε χτυπαει δυνατα και χαμηλα (αδυνατο να βγει η αμυνα ετσι)

Μιλαμε για ανυπαρκτη επιθετικα διαγωνια μετα το τραυματισμο της..... Αυστηροτατη η κριτικη αλλα εχω πια ξεπερασει τα ορια μου μαζι της εγω προσωπικα

Στο σχολιο για την αμυνα συμφωνω 100% και προσυπογραφω - χθες ηταν καλή και απο το σερβις

ΥΓ1. Μακαρι να του κοψει του Αμοιριδη και να το παει στο Παλατακι

ΥΓ2. Κληθηκε και η Εστερ στην εθνικη Ολλανδιας - ηταν δικαιο και εγινε πραξη!

https://en.volleyballworld.com/volleyba ... 025-season

Μια Ολλανδια που δεν εχει σοβαρο λιμπερο, επομενως περιμενω τη Γιασπερ να παιξει εκει αφου ειναι η μονη που μπορει να καλυψει επαρκως τη θεση...

ΥΓ3. Ανεβασε ολοκληρο το ματς η ΕΡΤ για οποιον θελει να το δει

Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Κατάφερα και είδα το παιγνίδι, θενκς Miburosaito.

Η ομάδα έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα, δεν ξέρω αν τα σέρβις μας ήταν τόσο καλά ή η Θήρα ήταν κακή στην υποδοχή (ή και τα 2), αλλά το να χάνεις μόνο 2 σερβίς και το ένα στα τελειώματα, είναι εξαιρετικό, γιατί συν τοις άλλοις η άμυνα μας δίνει επιπλέον επιθέσεις που αλλιώς θα χάνονταν. Αυτό μου φάνηκε ότι ήταν το κλειδί.

Η Γιάσπερ δεν θυμάμαι άλλη φορά να πήρε τόσα πολλά μπλοκ άουτ. Έχει τόσο καλή τεχνική και καταλαβαίνει που να χτυπήσει? Δεν έβαζαν καλά τα χέρια τους οι της Θήρας? Δεν ξέρω, πάντως ήταν εντυπωσιακή και στην επίθεση.

Στην άμυνα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και η Μπάκα (μαζί με τη Γιάσπερ προφανώς), ενώ δεν φάνηκε τόσο όσο άλλες φορές η Ξανθοπούλου.

Όντως η Ντρπα επιθετικά δεν τράβηξε. Ας κρατήσουμε τη διάθεσή της στην άμυνα, που έλειπε από την βλεφαρίδα πέρυσι, και ελπίζουμε να κρατάει το "καλό" για τους τελικούς...

Ούτε το κέντρο πήγε πολύ καλά, της Θήρας μου φάνηκε ότι συνεισέφερε περισσότερο συνολικά.

Είναι φανερό ότι ο Πάτρας γύρισε την ψυχολογία της ομάδας, ενώ πιστεύω ότι έχει δώσει οδηγία να μην παίζεται πολύ η Ντρπα και να παίζονται τα άκρα κυρίως. Μου φαίνεται ότι η Ντε Βίβερ έχει πρώτη επιλογή (όταν μπορεί να κάνει καλή πάσα) τις ακραίες ή τις κεντρικές, και μόνο αν αυτό δεν γίνεται ή ξέρει ότι θα βγάλει σκοτωμένη πάσα, πηγαίνει στη διαγώνιο. Αυτό μας βγαίνει για την ώρα, θα δούμε και στη συνέχεια.

Υ.Γ. το 1ο σετ το έχασε η Θήρα από τα πολλά λάθη της και από τη δική μας ψυχραιμία. Χωρίς όμως τα αβίαστα λάθη των αντιπάλων δεν θα κερδίζαμε. Δείχνει σε κακή ψυχολογία η Θήρα, μακάρι να καθαρίσουμε τη σειρά την Τετάρτη.
Nickpower-4

Δημοσίευση από Nickpower-4 »

Σύμφωνα με Λεμονιδη χάλασε η μεταγραφή Κακουρατου σε μας.Προσωπικα πιστεύω πως θα ήταν τρελό πισωγυρισμα να αντικατασταθεί η Μαρτίνα με την Κακουρατου.Ας ελπίζω πως είτε έγινε ξανά θαύμα και θα μεινει Μαρτίνα,ή ότι τουλάχιστον θα έρθει κάτι καλύτερο απτην μετριότητα της Κακουρατου.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Nickpower-4 έγραψε:Σύμφωνα με Λεμονιδη χάλασε η μεταγραφή Κακουρατου σε μας.Προσωπικα πιστεύω πως θα ήταν τρελό πισωγυρισμα να αντικατασταθεί η Μαρτίνα με την Κακουρατου.Ας ελπίζω πως είτε έγινε ξανά θαύμα και θα μεινει Μαρτίνα,ή ότι τουλάχιστον θα έρθει κάτι καλύτερο απτην μετριότητα της Κακουρατου.

Γλυτώσαμε ευτυχώς 8-)

ΥΓ. Εχει τωρα τον αγώνα Κ18

Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Πόσο δυνατή ομάδα θα είχαμε αν κρατούσαμε τη φετινή ομάδα και αλλάζαμε μόνο διαγώνιο και την κεντρική..

Κατα σειρά θα ήθελα Μπάκα,Ξανθοπούλου και μετά Τερζόγλου να μείνουν ....
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη για το παιχνίδι σήμερα? Θα μπορέσουμε να το δούμε κάπου?
miburosaito έγραψε:ΥΓ. Εχει τωρα τον αγώνα Κ18
25-14, 25-18, 25-9.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Τετάρτη 9 Απριλίου 2025
2ος Ημιτελικός, Volley League γυναικών
Κλειστό Γυμναστήριο Θήρας
20:00, ΑΟ Θήρας-ΠΑΟΚ F&U (YouTube)
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Aed έγραψε:Υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη για το παιχνίδι σήμερα? Θα μπορέσουμε να το δούμε κάπου?

Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Μπαίνουμε συγκεντρωμένα και με σοβαρότητα και ο στόχος του τελικού είναι πολύ κοντά!!!
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Με ανεβασμενη ψυχολογια μπηκαμε!

ΥΓ. Ρε Ξανθοπουλου τι αμυνα βγαζεις παλι??
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Καλά και η Ντρπα έβγαλε αμυναρα..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Στον άλλο ημιτελικό ο γαύρος μάλλον καθάρισε.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Τα λογια ειναι λιγα....

16-25 και 0-1 ο ΠΑΟΚ

:pano:
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Η ομάδα μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια!!! Το 1ο απ' τα 3 βήματα έγινε!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”