FIBA Europe Cup 2024-25

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Re: FIBA Europe Cup 2024-25

Δημοσίευση από st4this »

Καταλαβα.. τα @@ μας θα παρουμε
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Τα εδωσαν όλα σε συνδέσμους. ουτε 100 εισιτήρια δεν θα εβγαλαν.
Δεν τελειώνουν έτσι 7.000 εισιτήρια.
Ας το έλεγαν όμως εξ αρχης να μη χάσουμε το πρωινό μας εδω.
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Φαγαμε μια ωρα για το τιποτα, φχαριστουμε προεδρε που δινεις στους συνδεσμους που ζητημα αν πατησαν 5 φορες σε ολη τη χρονια
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Δυστυχώς τακτικές ΠΑΕ κι εδώ. Στην Τούμπα φέτος έχει δεσμευθεί ολόκληρη θύρα 4 με χωρητικότητα σχεδόν 10000 για τους συνδέσμους και δε γεμίζει ούτε στα ντέρμπι. Τώρα και στο μπάσκετ δεσμεύεται το 1/3 περίπου του γηπέδου, για οργανωμένους που έρχονται δεν έρχονται 50 άτομα στους περισσότερους αγώνες.
eagle4

Δημοσίευση από eagle4 »

τίποτα μάγκες, στημένη η δουλειά, ύπουλα και πάλι από τα αδέρφια μας.
Ας βγαίναν να το πουν ξεκάθαρα να μην μας κοροϊδεύουν.
Καλή επιτυχία στην ομάδα!
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Καλη οικονομικη εξυγιανση ευχομαι και μακαρι αφου τα εδωσε στους ΣΦ να αρχισουν να πηγαινουν αυτοι. Οχι μονο με αρη και κανεναν του ποκ.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Μιλάμε για ηλεκτρονικό σύστημα. Μπορεί να έπεσε. Κάντε υπομονή. Αν έχετε δίκιο το συζητάμε μετά.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

Και εγώ μπήκα πολύ νωρίς (10 παρά τέταρτο) αλλά δεν κατάφερα τίποτα!
Δυο φορές έφτασα μέχρι το σημείο της κάτοψης του γηπέδου αλλά δεν ήταν τίποτα επιλέξιμο.
Βγάλανε ελάχιστα προς πώληση και εάν ....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όσοι κατηγορείτε την ΚΑΕ για τακτικές ΠΑΕ, μάλλον δεν έχετε ιδέα για ποιους μιλάτε.
Η ΚΑΕ δεν έχει με τους ΣΦ τη σχέση που έχει η ΠΑΕ.
Δείτε πόσους ΣΦίτες είχε στο ΠΑΟΚ - Καρδίτσα. Ή στους ευρωπαϊκούς αγώνες πριν τη Fribourg.

Διαβάζω πολλά τριγύρω στο FB. Ένας απειλεί την ΚΑΕ με αποχή :lol: :lol: :lol: :lol:
Θα ποστάρω σκρήνσοτ αργότερα.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

απο τη μια σας καταλαβαινω ολους, εχει παραγινει το κακο. ειδικα στα ευρωπαικα της ΠΑΕ το αλισβερισι ειναι αδιανοητο οπως και τα καπελα που χρεωσαν οι συνδεσμοι οπως και πολλες αλλες κωλοσυμπεριφορες που εφτασαν στα αυτια μου. χαιρομαι γιατι προσωπικα τους εγραψα στα παπαρια μου και στο ενα εκτος που πηγα αγορασα απο τον γηπεδουχο και περασα ζαχαρη

τωρα οσον αφορα αυτο το ενα παιχνιδι με την μπιλμπαο, σταματηστε την γκρινια. το μπασκετ υποφερει επι σειρα ετω και ολοι το εχουμε γραμμενο στα παπαρια μας. εγω προσωπικ αγορασα μετοχες και τιποτα αλλο,μιας και δεν ζω ελλαδα. να πανε τα διαρκειας ναι και οι συνδεσμοι ναι και οποιος αλλος εχει αποφασισει ο χατζοπουλος γιατι αυτος εχει μπει μπροστα μονος του απεναντι σε ολα και εχει το δικαιωμα να αποφασισει

εγω ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, του χρονου θα αγορασω ενα διαρκειας για την επιβραβευση ολης της προσπαθειας του

και οσο και να εχω ατελειωτα νευρα με την παε σε αυτο το θεμα, με τον κυρ Θαναση ειναι ΑΔΙΚΟ να στραβωσω

ολοι μαζι τον λευκο πυργο, παιδια και αποπαιδια

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΕΜΕΙΣ

1926
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

nikvasil έγραψε:Και εγώ μπήκα πολύ νωρίς (10 παρά τέταρτο) αλλά δεν κατάφερα τίποτα!
Δυο φορές έφτασα μέχρι το σημείο της κάτοψης του γηπέδου αλλά δεν ήταν τίποτα επιλέξιμο.
ίδια περίπτωση κι εγώ
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Όλοι για μοίρασμα εισιτηρίων λένε. Αν εσύ δεν θες να το δεις, δικό σου πρόβλημα. Το πολύ να έβγαλαν 2κ εισιτήρια προς τα εξω

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Εισιτήρια λιγότερα είναι δεδομένο ότι βγήκαν, καθώς θα έρθουν και 400+ οπαδοί της Μπιλμπάο. Κάπου στα 5500 πρέπει να ήταν διαθέσιμα σήμερα.

Προχθές ο Τσαλοπουλος είπε ότι δεν θέλουν προσκλήσεις αλλά απλά εισιτήρια για όλους.

ΑΛΛΑ,

Όντως, δεν είναι καθόλου λογικό αυτό που έγινε σήμερα. Γνωρίζω ότι η ticketmaster έχει προβλήματα αλλά χρειάζεται διαύγεια η κατάσταση από την ΚΑΕ να ξεκαθαρίσει πραγματικά πόσα εισιτήρια βγήκανε. Εάν το επιχείρημα είναι ότι φύγανε 5.5κ εισιτήρια σε 5 λεπτά, ενω υπάρχουν τόσες μαρτυρίες για ανθρώπους στην ουρά μια ώρα πριν κυκλοφορήσουν, τότε θα πρέπει να μιλάμε για πάνω από 50κ άτομα στην ουρά, με το 10% να εξυπηρετείται.

Είναι άσχημο διότι ξέρω άτομα που πήγαν σχεδόν σε όλα τα ματς χωρίς διαρκείας φέτος και μόλις ενημερώθηκα ότι περίμεναν μια ώρα στην ουρά από νωρίς το πρωί και δεν βρίσκουν τίποτα.

Sent from my Pixel
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Jim_Chatz έγραψε:Όλοι για μοίρασμα εισιτηρίων λένε. Αν εσύ δεν θες να το δεις, δικό σου πρόβλημα. Το πολύ να έβγαλαν 2κ εισιτήρια προς τα εξω

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ποστ μου το διάβασες;
Ποιοι είναι αυτοί οι "όλοι"; Ποια η σχέση τους με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ; Πώς κρίνεις την αξιοπιστία τους;

Κι εγώ μπορούσα να βγω πριν 4 χρόνια να πω "Καλά ρε, δεν βλέπεις τι γίνεται; Όλοι λένε ότι τα μπόλια έχουν hydrogel!!".

Εικόνα
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

¨Οσους φίλους ξέρω ( χωρίς διαρκείας αλλά με αρκετές παρουσίες μέσα στη χρονιά) δεν μπόρεσαν να κλείσουν εισιτήρια και από ό,τι βλέπω το ίδιο λένε όλοι.
Αν ήθελε ο Χατζόπουλος να επιβραβεύσει αυτούς που στήριξαν την ομάδα σε όλη τη χρονιά θα έπρεπε πλην των διαρκείας να αφήσει κάποιες ημέρες και για αυτούς που πήραν 2-3 ( αυτός θα έκρινε πόσες) εισιτήριο μέσα στη χρονιά( υποθέτω ότι τεχνικά είναι εύκολο να το ρυθμίσουν).
Ας μην γκρινιάζει όμως μετά ότι ο κόσμος δεν στηρίζει.
Δυστυχώς, όπως και πολλά πράγματα στη χώρα, δεν αλλάζουν και εμφανίζουν τις ίδιες παθογένειες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”