Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Γιατί ο Λεοζίνιο... παίζει στην Ευρώπη! Αν πάει ο ΠΑΟΚ και τον φέρει τούτον ίσα που διπλασιάζεται η αξία του...!
+1 δεν φαινεται κακη περιπτωση αφου ετσι κι αλλιως χρειζομαστε παιχτη εκειgika έγραψε:20 χρονών... Λαβρακι ακουγεται...
ΥΓ ρε παιδια ελατωστε το λιγο αυτο με τον Σαλπι γιατι εχει καταντησει αηδια! η εστω μετονομαστε το τοπικ σε μεταγραφη Σαλπι 2009-2010! ΑΜΑΝ ΠΙΑ μπαινεις λιγο εδω μεσα και το μονο που λετε ειναι για το Σαλπι που δεν υπαρχει και κανενα θεμα στην τελικη! αντε πια!
Για όσους έχουν κάποιες παραπάνω πληροφορίες από εμάς..
Θέμα με Καπετάνο υφίσταται ή πρόκειται για τον πρώτο παπά της χειμερινής μεταγραφικής περιόδιου (συγκινήθηκα τώρα, άι σιχτίρ..
)??
Θέμα με Καπετάνο υφίσταται ή πρόκειται για τον πρώτο παπά της χειμερινής μεταγραφικής περιόδιου (συγκινήθηκα τώρα, άι σιχτίρ..

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε καλύψει τις 5 θέσεις των ξένων με Moon, Abubakari, Ivic, Lino, Kresic άρα θα πρέπει να κινηθούμε στην κοινοτική αγορά εκτός και αν φύγει κάποιος από αυτούς. Επίσης ένεκα που τα συμβόλαια τους τελειώνουν το καλοκαίρι και σε 43 μέρες θα είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους καλό θα ήταν να γίνουν συζητήσεις για ανανέωση (για μονοετές ελπίζω) με τους τρεις 32άρηδες Garcia, Ivic και Lino.
Και Εγώ ΠΑΟΚτσάκι και το δείχνω με το να γράφω σχεδόν κάθε μέρα στο ΠΑΟΚμάνια δεν παίζω και έγωdeathmassious έγραψε:Πολύ βελτιωμένος ο Καπετάνος τη τελευταία διετία.Και είναι και ΠΑΟΚτσάκι(εξακριβωμένο εκ των έσω...)

Πλάκα κάνω. Εαν υπάρχει τέτοιο σενάριο ξέρουνε οι Βρύζας&ΣΙΑ.
- ilias4_koufalia
Αδερφε εισαι σιγουρος? Ο IVIC ειναι σερβος και ο KRESITS κροατης!
για κοινοτικοι δεν πιανονται? Και για τον LINO δεν ειμαι σιγουρος αν εχει την πορτογαλικη υπηκοοτητα!!
Επειδη δεν τα ξερω καλα μπορει να τα επιβεβαιωσει καποιος με σιγουρια????
για κοινοτικοι δεν πιανονται? Και για τον LINO δεν ειμαι σιγουρος αν εχει την πορτογαλικη υπηκοοτητα!!
Επειδη δεν τα ξερω καλα μπορει να τα επιβεβαιωσει καποιος με σιγουρια????

Ας προσθέσω σε αυτούς που αναφέρει ο Ηλίας και τον Μούν???
Αυτό θεωρείται κοινοτικός ή μη??
Αυτό θεωρείται κοινοτικός ή μη??
Σέρα ντι ΠΑΟΚιέρο Σαλπιγγίδης. Αυτός Μάλιστα καλά τα λες pagotatzis να τελειώνουμεpagotatzis έγραψε:realcon
εισαι καλα;
τι μας γραφεις για ΣΑΜΠΑ ΝΤΙ ΖΑΝΙΕΡΟ ΧΕΡΤΑ και ΜΠΛΑΚΒΕΡΝ;;;
πιος καπετανος βρεεεεε;
φερτε μας τον σαλπη να τελιωνουμε!!!![]()
ασε που εγω πηστεβω οτι ειναι κολπα των μενετζερ για να βρει ομαδα!

- ilias4_koufalia
evans4 έγραψε: ...ρε παιδια ελατωστε το λιγο αυτο με τον Σαλπι γιατι εχει καταντησει αηδια! η εστω μετονομαστε το τοπικ σε μεταγραφη Σαλπι 2009-2010! ΑΜΑΝ ΠΙΑ μπαινεις λιγο εδω μεσα και το μονο που λετε ειναι για το Σαλπι που δεν υπαρχει και κανενα θεμα στην τελικη! αντε πια!

Εδώ μπορείτε να δείτε τις εθνικότητες αδέρφια. Όπου υπάρχει κοινοτικό διαβατήριο υπάρχει και δεύτερη σημαία. Σέρβοι και Κροάτες δεν θεωρούνται κοινοτικοί δυστυχώς. Δε θα σας έγραφα παπάδες.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/verei ... daten.html
ilias4_koufalia
Μεταγραφές έχουμε ότι θέλουμε λέμε.
Δηλαδή οι άλλοι που πουλάνε δημοσιγαφιλίκοι είναι καλύτερη που γράφουνε σελίδες χωρίς καν η ομάδα να τους έχει προσεγγίσει;
Πλακα κάναμε αδερφέ εγώ και ο pagotatzis.
Λες να μην ξέρουμε ότι δεν υπάρχει θέμα... Αλλά και αν πάλι υπάρχει;
Αλλά έχει ξενίσει αυτός ο παπάς
πάμε για άλλους... 
Μεταγραφές έχουμε ότι θέλουμε λέμε.

Δηλαδή οι άλλοι που πουλάνε δημοσιγαφιλίκοι είναι καλύτερη που γράφουνε σελίδες χωρίς καν η ομάδα να τους έχει προσεγγίσει;
Πλακα κάναμε αδερφέ εγώ και ο pagotatzis.
Λες να μην ξέρουμε ότι δεν υπάρχει θέμα... Αλλά και αν πάλι υπάρχει;

Αλλά έχει ξενίσει αυτός ο παπάς

olivares
Ούτως η άλλος ο προγραμματισμός της ομάδος γίνεται προς το τέλος του πρωταθλήματος.
Δεν νομίζω δηλαδή η Διοίκηση να έχει αυτό το θέμα πρώτο. Βέβαια δεν γνωρίζω... αν είδη το σκέφτονται.
Ούτως η άλλος ο προγραμματισμός της ομάδος γίνεται προς το τέλος του πρωταθλήματος.
Δεν νομίζω δηλαδή η Διοίκηση να έχει αυτό το θέμα πρώτο. Βέβαια δεν γνωρίζω... αν είδη το σκέφτονται.
- ilias4_koufalia
Οραια Olivares, ευχαριστω!olivares έγραψε:Εδώ μπορείτε να δείτε τις εθνικότητες αδέρφια. Όπου υπάρχει κοινοτικό διαβατήριο υπάρχει και δεύτερη σημαία. Σέρβοι και Κροάτες δεν θεωρούνται κοινοτικοί δυστυχώς. Δε θα σας έγραφα παπάδες.
Oli πιστεύεις ότι το συμβόλαιο του lino αξίζει να ανανεωθεί ?olivares έγραψε: Επίσης ένεκα που τα συμβόλαια τους τελειώνουν το καλοκαίρι και σε 43 μέρες θα είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους καλό θα ήταν να γίνουν συζητήσεις για ανανέωση (για μονοετές ελπίζω) με τους τρεις 32άρηδες Garcia, Ivic και Lino.