Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- Kabamaru11
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Patron αυτο θα ηταν το ιδανικο,αλλα τρομερα δυσκολο το βλεπω να παιρνει ο ΟΦΗ το κυπελλο.
Ομάδα που διαλέγει πάντα στο τέλος βγαίνει χαμένη.
Ο κανόνας είναι ένας όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά!
Ο κανόνας είναι ένας όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά!
Μαγκες καντε κανενα βουντου να ληξει Χ/1.
Εγω θα το παρατήσω το β’ ημίχρονο, μπορώ να δω άλλο Μάνταλο. Μακάρι να ηταν Μανταλόριαν να μην έβγαζε το κράνος του. Σε θηλική έκδοση, στο Χολιγουντ θα είχε το ρόλο της Μέδουσας καπαρωμένο.
Εγω θα το παρατήσω το β’ ημίχρονο, μπορώ να δω άλλο Μάνταλο. Μακάρι να ηταν Μανταλόριαν να μην έβγαζε το κράνος του. Σε θηλική έκδοση, στο Χολιγουντ θα είχε το ρόλο της Μέδουσας καπαρωμένο.
Ποιοί θα λείπουν;chri5ti9 έγραψε:Εγώ σίγουρα προτιμώ 3η θέση . Η ομάδα πιστεύω χρειάζεται τον έξτρα χρόνο για σωστή προετοιμασία μιας σημαντικής χρονιάς.
Ον τοπικ , τα αθηνεζακια αλληλοεξουδετερώνονται. Πέφτει τρελό ξύλο και βλέπω σίγουρα τουλάχιστον 2 απουσίες εναντίον μας η ζελα
Ναι καλά, βέβαια κι η δεύτερη θέση δεν είναι εύκολο.Kabamaru11 έγραψε:Patron αυτο θα ηταν το ιδανικο,αλλα τρομερα δυσκολο το βλεπω να παιρνει ο ΟΦΗ το κυπελλο.
Όπως τα λέει ο van roy. Προχωράμε
Η 4η θέση ποια ντεζαβανταζ έχει σε σχέση με την 3η?
- Kabamaru11
Мир έγραψε:Μαγκες καντε κανενα βουντου να ληξει Χ/1.
Εισαι λιγο υπερβολικος,με ενα πεντοκιλο κλεραζιλ,μια χαρα θα στρωσει......η μια πλευρα του προσωπου του.
- Kabamaru11
Aye4 έγραψε:Η 4η θέση ποια ντεζαβανταζ έχει σε σχέση με την 3η?
Αν παρει το κυπελλο ο ΟΦΗ,νομιζω καμια,αν παρει το κυπελλο ο γαυρος,τοτε η 3η δινει πλεη οφ europa κ η 4η-5η δινει προκριματικα Κοφερενς,νομιζω απο τον 2 γυρο μαλιστα,δηλαδη 3 προκριματικους γυρους μεχρι το League Stage,διχως μαξιλαρακι αποκλεισμου.
Κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου γύρισε ο αστράγαλος του βαγιαννιδη ελλείψει άλλου δεξιού μπακ συνεχίζει . Ο Σβιντερσκι έβγαλε ενοχλήσεις όπως είπε ο σπίκερ και ο Γεντβαι έχει φάει δύο γερά σουτια στο κεφάλι μέχρι τώρα .Casual έγραψε:Ποιοί θα λείπουν;chri5ti9 έγραψε:Εγώ σίγουρα προτιμώ 3η θέση . Η ομάδα πιστεύω χρειάζεται τον έξτρα χρόνο για σωστή προετοιμασία μιας σημαντικής χρονιάς.
Ον τοπικ , τα αθηνεζακια αλληλοεξουδετερώνονται. Πέφτει τρελό ξύλο και βλέπω σίγουρα τουλάχιστον 2 απουσίες εναντίον μας η ζελα
Εικάζω πως τουλάχιστον 2 ελλείψεις θα έχουν με εμάς .
Με κυπελλούχο ΟΦΗ σίγουρα εκτός Ευρώπης το ερπετό . Σε περίπτωση κυπέλλου σίγουρα εκτός Ευρώπης ερπετό (σίγουρα μη περάσει 3 γύρους ) και λογικά αν βγει κανένας λαγός ή Κούλα 4οι επίσης εκτός ( δεν περνάνε 3 προκριματικούς αυτοί ).
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Αυτή τη στιγμή
1. ΟΣΦΠ 63
2. ΑΕΧ 54
3. ΠΑΟΚ 52
4. ΠΑΟ 51
1. ΟΣΦΠ 63
2. ΑΕΧ 54
3. ΠΑΟΚ 52
4. ΠΑΟ 51
Οκ ευχαριστώ, νόμισα ότι κάποιος συμπλήρωσε κάρτεςchri5ti9 έγραψε:Κατά τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου γύρισε ο αστράγαλος του βαγιαννιδη ελλείψει άλλου δεξιού μπακ συνεχίζει . Ο Σβιντερσκι έβγαλε ενοχλήσεις όπως είπε ο σπίκερ και ο Γεντβαι έχει φάει δύο γερά σουτια στο κεφάλι μέχρι τώρα .Casual έγραψε:Ποιοί θα λείπουν;chri5ti9 έγραψε:Εγώ σίγουρα προτιμώ 3η θέση . Η ομάδα πιστεύω χρειάζεται τον έξτρα χρόνο για σωστή προετοιμασία μιας σημαντικής χρονιάς.
Εικάζω πως τουλάχιστον 2 ελλείψεις θα έχουν με εμάς .