ΠΑΟΚ-γαβρος Κυριακή 6/4, 19:30, Novasports
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ-γαβρος Κυριακή 6/4, 19:30, Novasports
Κάναμε μια ευκαιρία και βάλαμε δύο γκολ, κάνανε μηδέν ευκαιρίες και βάλανε ένα γκολ.
Δίκαιο αποτέλεσμα, μπράβο στην ομάδα και προχωράμε.
Δίκαιο αποτέλεσμα, μπράβο στην ομάδα και προχωράμε.
-
Επαιζα με μια ομαδα που θα βγει πρωταθλητης και δεν ειχε προσπαθεια στην εστια....
-
Το 2/11 πάντως σε σχεση με το 0/9 είναι απειρως καλυτερο.
Ποιος άλλος τραυματίστηκε;panpangr77 έγραψε:Απο το πουθενα εχουμε τραυματισμους γαμωτο .
ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ευτυχώς όχι σοβαρά είδα .Hayate έγραψε:O Forrester
- navigator11
Κάτι πάει να γίνει μέχρι στιγμής. Άντε να δούμε. Με μια διπλούρα την άλλη αγωνιστική στην Ατοίνα μου προταίβουσα μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω και να μπουρδελιαστεί το σύμπαν. Ψυχολογικά πλέον δείχνουμε πιο αποφασισμένοι, το πιο σημαντικό από όλα τη δεδομένη φάση. Αγωνιστικά θαύματα τώρα να περιμένουμε είναι ανεδαφικό. Οι πόντοι να μαζεύονται. Προχωράμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Άρε ΠΑΟΚ πόσο αδίκησες τον εαυτό σου στην κανονική περίοδο..
-
Τωρα εγω διαβασα οτι ο Κεντζιορα ηταν εκτος και ο Ντεσποντοφ .Ελπίζω ο Βιετεσκα ελπιζω να μην εχει κατι.chri5ti9 έγραψε:Ποιος άλλος τραυματίστηκε;panpangr77 έγραψε:Απο το πουθενα εχουμε τραυματισμους γαμωτο .
Kaizen έγραψε:Ευτυχως. Για 0-0 ηταν το ματς. Και οι δυο χαλια ειμασταν.
Ρε φίλε με 0 τελικές στην εστία ήταν ο γαύρος κ εσύ μέχρι το 10' τους είχες καρφώσει 2 γκολάκια. Το πρώτο με εξαιρετική επίθεση κ ενέργεια Ντέλια κ το με πολύ καλό στημένο που τους έπιασε στον ύπνο. Πώς θα έβγαινε 0-0 θες να μας πεις;
ωχ βγηκε το ΠΑΟΚομετρο... Αν πω οτι ειμασταν διαστημικοι κι απο τυχη δεν βαλαμε 6 γκολ θα με κανει πιο ΠΑΟΚ?? να ξερωHayate έγραψε:Άλλη ομάδα υποστήριζεMontrealiotis έγραψε:Άλλο ματς έβλεπεςKaizen έγραψε:Ευτυχως. Για 0-0 ηταν το ματς. Και οι δυο χαλια ειμασταν.
Ναι δεν διαφωνω. Μπηκαμε δυνατα , βαλαμε δυο γκολ σε δυο φασεις αλλα απο εκει και περα τιποτα. Ευτυχως ηταν οι αλλοι τραγικοι και δεν εκμεταλευτηκαν τα πολλα λαθη που καναμε και τα αβιαστα πουληματα μπαλας. Παραπονο το εχω να δω κεφαλια δικια μας να σημαδευει δικο μας παικτη.Iznogoud4 έγραψε:Kaizen έγραψε:Ευτυχως. Για 0-0 ηταν το ματς. Και οι δυο χαλια ειμασταν.
Ρε φίλε με 0 τελικές στην εστία ήταν ο γαύρος κ εσύ μέχρι το 10' τους είχες καρφώσει 2 γκολάκια. Το πρώτο με εξαιρετική επίθεση κ ενέργεια Ντέλια κ το με πολύ καλό στημένο που τους έπιασε στον ύπνο. Πώς θα έβγαινε 0-0 θες να μας πεις;
ο ΠΑΟΚ επαιξε απαισιο ποδοσφαιρο αλλα ηταν πιο ουσιαστικος και με καλυτερη τακτικη απο τον κωλογαυρο..
ο οποιος ξεραμε οτι παιζει αμεσο ποδοσφαιρο αλλα αυτο που επαιξε ηταν για το αναθεμα...
συμπερασμα ο ΠΑΟΚ αδικησε φετος τν εαυτο μου
ο Μιχαηλιδης ειναι ο μεγαλυτερος λαθερ της ομαδας
ο οποιος ξεραμε οτι παιζει αμεσο ποδοσφαιρο αλλα αυτο που επαιξε ηταν για το αναθεμα...
συμπερασμα ο ΠΑΟΚ αδικησε φετος τν εαυτο μου
ο Μιχαηλιδης ειναι ο μεγαλυτερος λαθερ της ομαδας
- Μαυρο Χιονι
- Moderator