Μα, έχουν αγωνιστεί κι αλλού, εκτός από τον Π.Α.Ο.Κ. ;
Re: Μα, έχουν αγωνιστεί κι αλλού, εκτός από τον Π.Α.Ο.Κ. ;
Ki αυτός...χαχαχαχαχα
Επέστρεψε στην Ανόρθωση
Επέστρεψε στην Ανόρθωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 19 Νοέμ 2009, 09:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ki άλλος Κύπριος Βοσκαρίδης
Έπεζε πέρισυ στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Έπεζε πέρισυ στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 19 Νοέμ 2009, 09:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτό ούτε να τον θυμάμαι θέλω...
Τώρα ίσως παίζει ακόμη στη Νέα Σαλαμίνα
Τώρα ίσως παίζει ακόμη στη Νέα Σαλαμίνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 19 Νοέμ 2009, 09:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά όποιος έχει φωτο αν μπορεί ας βάλει και καμιά απο εκείνο το αλήστου μνήμης παλτοκούνελο απο την Πολωνία που έπαιζε και γκολκίπερ ( τρομάρα του!!! ). Φαντάζομαι ότι καταλάβατε πως μιλάω για τον Σαμοτούλσκι ( ή Στραβούλσκι όπως τον είχε αποκαλέσει κάποτε ο Sir Alefas )..............
Για σενα
Κάπου στην Πολωνία στην Jagiellonia Białystok
Κάπου στην Πολωνία στην Jagiellonia Białystok
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 19 Νοέμ 2009, 09:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πωπω φιλε τη μου θυμισες τωρααααααα,ο σαμοτουλσκι εχει χαραχτει βαθια στη μνημη μου.οι καταπληκτικες επαναφορες ρε του καθως και τα τετ α τετ του.μιχοπουλικης σχολης
ποιος ειναι??teod1980 έγραψε:Αυτό ούτε να τον θυμάμαι θέλω...
- PRAKTORINOS
χαχαχχαα..
κάποιος να βάλει τον Μαινταν(ο) με τα της συζήγου του!!!
ΌΧΙ χαμένο αλλά καταραμένο....
Κι άλλος σεντροποιός μεγάλος
Φουτσίνι. Πέρισυ τον είδαμε σε αγώνα του Διαγόρα Ρόδου απέναντι στον θρήνο.Φέτος δε ξέρω που παίζει
Φουτσίνι. Πέρισυ τον είδαμε σε αγώνα του Διαγόρα Ρόδου απέναντι στον θρήνο.Φέτος δε ξέρω που παίζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 19 Νοέμ 2009, 09:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Είναι εκλεγμένος σε μία θέση Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείαςfree4 έγραψε:χαχαχχαα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 19 Νοέμ 2009, 09:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θυμάμαι τις σέντρες του!!teod1980 έγραψε:ΌΧΙ χαμένο αλλά καταραμένο....
Φουτσίνι, ΘΕΟΣ!!! (τι Θεός, ημίθεος!! χαχαχα)
ΥΓ. Μάινταν η καρδιά από την άλλη είναι ρε.. τουλάχιστον να δικαιολογείσαι για ότι πιάνεις!!

Την διαφημηστική πινακίδα μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου..αυτή που κατέστρεψες...
Παλεύει με τους αντίπαλους αμυντικούς στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και σκοράρει μάλιστα.
Αυτό βέβαια όταν δεν μαλώνει με τις διαφημηστικές πινακίδες
Παλεύει με τους αντίπαλους αμυντικούς στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και σκοράρει μάλιστα.
Αυτό βέβαια όταν δεν μαλώνει με τις διαφημηστικές πινακίδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 19 Νοέμ 2009, 09:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φοβερό γκολ μέσα στον Πανιώνιο (ναι εκεί που ο τρελός φορούσε ένα μαύρο και ένα άσπρο παπούτσι και μακριά μαλλιά, ξέρετε ποιον λέω) και ακόμη πιο φοβερό το γκολ εναντίον του Απόλλωνα Αθηνών μέσα στην καταρακτώδη βρχερή Τούμπα.
Ο Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς (Κριτσμάρεβιτς, το ορθόν) είναι πλέον ένας ανερχόμενος Σέρβος προπονητής, νυν εκλέκτορας της εθνικής ομάδας Νέων της Σερβίας
Ο Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς (Κριτσμάρεβιτς, το ορθόν) είναι πλέον ένας ανερχόμενος Σέρβος προπονητής, νυν εκλέκτορας της εθνικής ομάδας Νέων της Σερβίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 19 Νοέμ 2009, 09:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.