Θανάσης Χατζόπουλος
- kataramenos5
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Μεχρι και περσι καποιοι έλεγαν ν αφησεις την ομαδα να πεσει κατηγορια.
Αφιερωμενο το σημερινο
Αφιερωμενο το σημερινο
Η μεγαλυτερη μαγκια σου Θαναση, ειναι που εχεις ποτισει τους παικτες με ΠΑΟΚτσηδηλικι.
Η εικονα της ομαδας, να τρεχει με το σφυριγμα της ληξης στους οπαδους, θα μου μεινει για παντα χαραγμενη στο μυαλο και την καρδια μου.
Αν σκεφτουμε οτι οι περισσοτεροι ειναι Αμερικανοι μισθοφοροι, καταφερες ενα θαυμα
Η εικονα της ομαδας, να τρεχει με το σφυριγμα της ληξης στους οπαδους, θα μου μεινει για παντα χαραγμενη στο μυαλο και την καρδια μου.
Αν σκεφτουμε οτι οι περισσοτεροι ειναι Αμερικανοι μισθοφοροι, καταφερες ενα θαυμα
- john4serres
- kataramenos5
; )kataramenos5 έγραψε:Όσοι βρέθηκαν στο Παλατάκι σ αυτα τα δυο ευρωπαικα σιγουρα θα ξαναρθουν .Γιατι μεσα τους ξύπνησαν αναμνησεις.Θυμηθηκαν εναν ΠΑΟΚ μιας αλλης εποχης,τον ΠΑΟΚ που αγαπησαν μικροιkataramenos5 έγραψε:
People will come Thanasis
People will come...
Ο μπασκετικος ΠΑΟΚ σημερα αλλαξε σελιδα .Ερχονται καλυτερες μερες .Με τη ψυχη στο στομα ειμασταν τοσα χρονια ,τωρα μπορουμε να παρουμε μια βαθια ανασα.
Δικαίωση
Δικαίωση
Δικαίωση
Δικαίωση
και απίστευτη συγκίνηση!
Σε ευχαριστώ Πρόεδρε για όλο τον αγώνα που έχεις κάνει.
Υγ. Είμαι κι εγώ ένας από τα φετινά 1000 εισιτήρια Διαρκείας του Μπασκετικού ΠΑΟΚ.
Δικαίωση
Δικαίωση
Δικαίωση
και απίστευτη συγκίνηση!
Σε ευχαριστώ Πρόεδρε για όλο τον αγώνα που έχεις κάνει.
Υγ. Είμαι κι εγώ ένας από τα φετινά 1000 εισιτήρια Διαρκείας του Μπασκετικού ΠΑΟΚ.
- BlackMagicPAOK
Χίλια Μπράβο πρόεδρε!
Κατάφερες να ενώσεις την γενιά των 40+ με τα παιδιά μας!!!
Την χρυσή δεκαετία των 90's με το 2025.
Σημερα πανηγύρισα μαζί με τον γιο μου!
Σημερα πανηγύρισα μαζί με τον γιο μου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlackMagicPAOK την Πέμ 03 Απρ 2025, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αυτό ακριβώς 1926!!BlackMagicPAOK έγραψε:Χίλια Μπράβο πρόεδρε!
Σημερα πανυγηρισα μαζί με τον γιο μου!
- Μπαρκαρούτσος
17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2025
Για να μη ξεχνάμε:
Για να μη ξεχνάμε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για την καλύτερη εικόνα που υπάρχει στις κερκίδες στο PAOK Sports Arena σε σχέση με την περυσινή σεζόν: «Εντάξει, αλλά στα περισσότερα παιχνίδια μπαίνουμε «μέσα». Δε βγαίνουν τα έξοδα του αγώνα, δηλαδή διαιτητές, γραμματεία, συνεργεία καθαρισμού, σεκιούριτι... Όταν οι εισπράξεις δε φτάνουν ούτε για τα μισά έξοδα, σκέφτομαι μήπως πολλές φορές, είναι καλύτερα να παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών! Είναι τρελό, αλλά δεν ξέρω... Είναι πραγματικό ζόρι αυτό το θέμα. Πολλές φορές, κολλάμε με κάποια πράγματα και βρίζουμε ανθρώπους που μπορεί και να προκαλούν μπορεί και όχι και μας έρχονται και οι ποινές από τον αθλητικό δικαστή. Τα πρόστιμα που μας επιβάλλονται δεν τα πληρώνουμε μετρητά, αλλά μας αφαιρούνται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Πάλι ζημιά είναι, όμως. Κολλάμε με κάποια συνθήματα και αυτό βγαίνει εις βάρος της ομάδας. Δεν υπάρχουν τα έσοδα για να βγουν τα έξοδα και «χαντακώνουμε» και άλλο οικονομικά την ομάδα».
Το σημαντικότερο κομμάτι της συνέντευξης.
Βέβαια, η κυρία Αβραμίδου δεν ρώτησε τίποτα για τα χρέη...
Μεχρι και 10 μερες πριν καποιοι λεγαν οτι κανει την παπια, αλλοι ρωτουσαν με γκρινια ποτε θα ξεχρεωσουμε και οτι αυτα ειναι δικαιολογιες και καραμελες και οτι παραμένουμε ατιτλοι.kataramenos5 έγραψε:Μεχρι και περσι καποιοι έλεγαν ν αφησεις την ομαδα να πεσει κατηγορια.
Αφιερωμενο το σημερινο
Προεδρε, εισαι μαγκας
Στην αρχή της χρονιάς έλεγα " Με αυτό το ρόστερ, η Ευρώπη μας μάρανε " . Φοβόμουν την επιπλέον κόπωση, φοβόμουν ότι οι Αμερικανοί θα προσπαθούν μόνο στα ευρωπαϊκά και ήμουν της άποψης όλο το βάρος να πέσει στο πρωτάθλημα για να σώσουμε την κατηγορία. Είμαι 34 χρόνων και χαρές στο μπάσκετ μόνο από βίντεο. Η ομάδα με διέψευσε και χαίρομαι πολύ για αυτό. Μπράβο σε όλους όσους μόχθησαν, πρόσφεραν, θυσιάστηκαν και στήριξαν την ομάδα όχι μόνο φέτος αλλά σε μία σειρά από χρονιές επιβίωσης.
Η ομάδα διέψευσε ακόμη και τις προηγούμενες διοικήσεις της που έλεγαν στον κόσμο ότι με 500 χιλ δεν μπορείς να έχεις ανταγωνιστική ομάδα. Υπέροχη βραδιά αλλά το μέλλον θέλει κάποιον συμπαίκτη ή επενδυτή της σημερινής διοίκησης.
Η εικόνα του Χατζόπουλου στη λήξη περικλείει αυτό που οι αρχαίοι ονομαζαν μέθεξις. Στη σημερινή εποχή είναι η παοκτσηδικη μεθεξη, ή αλλιώς η προσωποποίηση της ουτοπίας που δεν ολοκληρώνεται ποτέ. πάμε για ύπνο τώρα που μας έπεσε γιατί όσο και να προσπάθησα ξυπνούσα με στον ύπνο μου επειδή έβλεπα Σάβιτς να κάνει λει απ
Η εικόνα του Χατζόπουλου στη λήξη περικλείει αυτό που οι αρχαίοι ονομαζαν μέθεξις. Στη σημερινή εποχή είναι η παοκτσηδικη μεθεξη, ή αλλιώς η προσωποποίηση της ουτοπίας που δεν ολοκληρώνεται ποτέ. πάμε για ύπνο τώρα που μας έπεσε γιατί όσο και να προσπάθησα ξυπνούσα με στον ύπνο μου επειδή έβλεπα Σάβιτς να κάνει λει απ
Δεν μπορεί να μην συγκινηθηκατε χθές ρε. Δεν μπορεί να μην σας ξύπνησαν μνήμες. Βοηθήστε τον!!!
Και δεν αναφέρομαι στον κόσμο
Και δεν αναφέρομαι στον κόσμο
Στην Γενευη 24 χρονων, ποταμι τα δακρυα χαρας.
Στην Ναντ, ξανα ποταμι, για τον αντιθετο λογο.
Στο φαιναλ φορ της Αθηνας, οργη για την χαμενη ιστορικα ευκαιρια.
Και στα τρια παρων.
Εκτοτε, ελαχιστα εντος εδρας παιχνιδια εχω χασει.
Στο μυαλο μου ριζωμενη η πεποιθηση στα 58 πια, οτι δεν θα ξαναζησω τετοια εντονα συναισθηματα με το μπασκετ.
Κι ομως χθες με ξαναπηραν τα ζουμια......
ΠΑΟΚ το μεγαλειο σου βασιλεμα δεν εχει......
Στην Ναντ, ξανα ποταμι, για τον αντιθετο λογο.
Στο φαιναλ φορ της Αθηνας, οργη για την χαμενη ιστορικα ευκαιρια.
Και στα τρια παρων.
Εκτοτε, ελαχιστα εντος εδρας παιχνιδια εχω χασει.
Στο μυαλο μου ριζωμενη η πεποιθηση στα 58 πια, οτι δεν θα ξαναζησω τετοια εντονα συναισθηματα με το μπασκετ.
Κι ομως χθες με ξαναπηραν τα ζουμια......
ΠΑΟΚ το μεγαλειο σου βασιλεμα δεν εχει......
- Μπαρκαρούτσος
15.000 διαρκείας σε 2 μέρες πούλησε η ΚΑΕ βάζελος.
Εσύ Χατζόπουλε δεν πούλησες ποτέ 15.000 διαρκείας.
Μην πουλάτε τρέλα στο λαό του ΠΑΟΚ!
Όχι άλλη κοροϊδία!
Εσύ Χατζόπουλε δεν πούλησες ποτέ 15.000 διαρκείας.
Μην πουλάτε τρέλα στο λαό του ΠΑΟΚ!
Όχι άλλη κοροϊδία!