Colet-ΠΑΟΚ 88-90,Σχόλια & Παραλειπόμενα(πρόκριση τελικό)

Σχόλια - κριτική για όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες του Δικεφάλου και όλων των παραλειπομένων...
billagorn

Re: Cholet-ΠΑΟΚ, 02/04, 21:00, ΕΡΤ3

Δημοσίευση από billagorn »

Τρικυμίας έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙ

Τεράστιε ΠΑΟΚ

Ήταν αρκετός ένας τρελός Ιταλός και μια φουρνιά ψυχασθενών για να κάνουν αυτό που, επί PAOK Sports Arena, μόνο το 18-19 τολμησαμε να ονειρευτούμε πριν έρθει για ακόμα μία φορά η οικονομική κατάρρευση. Το 1996 ήμουν 8 χρονών και κρατουσα σαν φυλαχτό τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα το 2001, νομίζω, και το παραλίγο με τη Λιέτουβος το 2005. Πλέον θα έχουμε άλλη μια ανάμνηση.

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΆ ΈΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ
:opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :pano: :pano: :nairepaok:
Ναι ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ μου, με τις μπασκετικες βραδιες σου μεγαλωσαμε!!!!
Φερε μας το κυπελλοοοοο, στον Πυργο τον Λευκο!!! Δεν υπαρχουν λογια για την προσπαθεια και την καταθεση ψυχης και κοχονες, απο ολους!! Και φυσικα τον τρελο μας το λαο, που θα χορευει οπως το '91 στη Γενευη!!!
Ανατριχιαζω και μονο στη σκεψη τι ατμοσφαιρα θα εχει στο Παλατακι στις 23.04!!!

ΥΓ. Γεια σου σειρα, 1988 κι εδω!
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Re: Colet-ΠΑΟΚ 88-90,Σχόλια & Παραλειπόμενα(πρόκριση τελικό)

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Εβλεπα τον αγώνα με το γιό μου. Μόνο από δικές μου διηγήσεις και του νονού του έχει ακούσει για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ και την ομαδάρα που είχαμε και τα κύπελλα που έχουμε πάρει. Φέτος έχουμε δει 6-7 ματσάκια μαζί κι άρχισε να κολλάει το μικρόβιο του μπασκετ.
Κάποια στιγμή, νομίζω στο 3ο δεκάλεπτο, αυτοί έχουν βαλει καλάθι με τον ξανθόψειρα το γαλόπουλο (νομίζω το 7) κι αυτός δείχνει τα μπράτσα του.
Γυρίζει τότε ο γιός μου και μου κάνει: Λοιπόν μπαμπά αυτοί είναι χεσμένοι, δείχνουν μπράτσα μόνον όσοι είναι μέσα τους φοβισμένοι. Αν στα τελευταία λεπτά ακόμη κι αν χάνουμε είμαστε κοντά στο σκορ θα το παρουμε, θα δεις. Μη σου πω πως θα το πάρουμε με τρίποντο στο τέλος!!!
Μπα, του λέω, θα το παρουμε με 3ποντο και φάουλ!
Όταν έκανε το μπαζερ ο Μπάρτλει και είδα τους διαιτητές να πηγαίνουν στη γραμματεία νόμισα για μια στιγμή ότι θα έδιναν βολή. Βλέπετε, κόβω πάντα τον ήχο για να μην ακούω τους μ@λ@κες τους σπορτκάστερ και άργησα να καταλάβω τι γινόταν.
Τα υπόλοιπα τα έχετε πει όλοι σας!
ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, μάγκες!
:pano:
ΚΟΧΟΝΕΣ σαράντα κιλά!
:opaokara: :opaokara:
ΨΩΛΕ στη ΣΟΛΕ!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Cholet-ΠΑΟΚ 88-90,Σχόλια & Παραλειπόμενα(πρόκριση τελικό

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Α ρε Θανάση, πόσο έχεις αμφισβητηθεί...

Ο τρελός,
ο λακαμάς που ψήφισε υπέρ της αεχ,
ο οπαδός με τους πυρσούς,
ο "τι δουλειά έχει στον πάγκο;",
ο φτωχός που δεν φέρνει παιχταράδες,
ο μίζερος που όλο μιλάει για τα χρέη,
ο εγωιστής που αρνείται να φέρει επενδυτή,
ο ψυχάκιας που κλωτσάει καρέκλες,
ο ανισόρροπος που φωνάζει και κλαίει στις συνεντεύξεις,
ο απαράδεκτος που απειλεί οπαδούς.

Αυτός τα έκανε (σχεδόν) όλα.

dimpaok4 έγραψε:μαγκες ειδα στα σοσιαλ φωτο απο το τριποντο μπαρτλει και μ@λακες ειναι φωτοτυπια με το τριποντο του πετζα ,δεν γινεται να ειναι καρμπον φαση ,δεν θυμαμαι που το ειδα μακαρι καποιος να το βρει ,μιλαμε για ιδια φαση.
Πρώτοι εδώ, κυριολεκτικά:

https://forum.paokmania.gr/viewtopic.ph ... 5#p2518959

Εγώ από απόψε κρατώ αυτά:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Και το εορταστικό ακριβό ποτηράκι που ήπια μετά τη λήξη του αγώνα, με PaokCuba4 και καφέ δερμάτινο που τίμησαν και απόψε το σπίτι μου σε άλλον έναν αγώνα μπάσκετ:

Εικόνα

Τα υπόλοιπα, αν δεν έχω φάει κανένα μπαν, μετά τον 2ο τελικό.
Δεν θέλω να πω πολλά.
Άλλωστε, τα λέω τόσα χρόνια.

ΥΓ: Διορθώστε τον τίτλο. Cholet λέγεται η semifinalist.

ΥΓ4: Δεν θέλω να βγάλω τη φανέλα της ομάδας από πάνω μου.
alexfoivos88

Δημοσίευση από alexfoivos88 »

Πόση χαρά νιώθω δεν περιγράφεται.
Τον παιχταρα Φρανκ Μπαρτλει που αποκτήσαμε φέτος πρέπει να τον κρατήσουμε πάση θυσία. Ο μάγος του μπασκετικού Παοκ φέτος έχει όνομα - Μάσιμο Κανσελιερι έχει πάρει το 110% από κάθε παίχτη
έδειξε απόψε η ομάδα μας πόσο δούλεψε στη σιωπή όλο τον χρόνο με όλους τους παίχτες να σκοράρουν από παντού, συγχαρητήρια Παοκάρα φέρε μας το ευρωπαϊκό!!!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τανα ΕΡΤ, έχει ανεβάσει τα πάντα από τον αγώνα του γαύρου στο Πόλο (ίδια ώρα) αλλά για τον ΠΑΟΚ τίποτα ακόμα..

Πόνος είναι, θα περάσει.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Έχω δει τα τελευταία λεπτά καμία 30ρια φορές κι ακόμα να συνειδητοποιήσω τι καταφέραμε!
Πιστεύω πως, αν και πιο ντεκαβλέ, με το δεύτερο ματς μέσα στο παλατάκι έχουμε περισσότερες πιθανότητες για κατάκτηση από όσες θα είχαμε με μονό τελικό σε ουδέτερη έδρα.

Για όσους γνωρίζουν 2 πράγματα παραπάνω, ξέρουμε τι μπάτζετ έχει η Μπιλμπάο? Είδα πως το μίνιμουμ ποσό για να συμμετάσχει μία ομάδα στην ισπανική λίγκα είναι 2εκ, αλλά δε ξέρω αν πρόκειται για gross ή για players/coach. Ενθαρρυντικό ότι βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας στην Ισπανία αλλά με τρομάζει η χθεσινή τελευταία περίοδος τους, στην οποία έβαλαν 41 πόντους.

Θα έχουν απουσίες? Είδα ότι ο Marvin Jones, ο Hlinason και ο Kullamae δεν έπαιξαν στο χθεσινό ματς. Ουσιαστικά έπαιξαν χωρίς τους 2 center τους. Θα ναι πολύ θετικό αν δεν αγωνιστούν αυτοί οι 2 μαζί μας γιατί μιλάμε για παίκτες άνω των 2.15μ
Άβαταρ μέλους
nouk_

Δημοσίευση από nouk_ »

Τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ

Τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ

Τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ

Τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ

:pano:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Patricio_4 έγραψε:Έχω δει τα τελευταία λεπτά καμία 30ρια φορές κι ακόμα να συνειδητοποιήσω τι καταφέραμε!
Πιστεύω πως, αν και πιο ντεκαβλέ, με το δεύτερο ματς μέσα στο παλατάκι έχουμε περισσότερες πιθανότητες για κατάκτηση από όσες θα είχαμε με μονό τελικό σε ουδέτερη έδρα.

Για όσους γνωρίζουν 2 πράγματα παραπάνω, ξέρουμε τι μπάτζετ έχει η Μπιλμπάο? Είδα πως το μίνιμουμ ποσό για να συμμετάσχει μία ομάδα στην ισπανική λίγκα είναι 2εκ, αλλά δε ξέρω αν πρόκειται για gross ή για players/coach. Ενθαρρυντικό ότι βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας στην Ισπανία αλλά με τρομάζει η χθεσινή τελευταία περίοδος τους, στην οποία έβαλαν 41 πόντους.

Θα έχουν απουσίες? Είδα ότι ο Marvin Jones, ο Hlinason και ο Kullamae δεν έπαιξαν στο χθεσινό ματς. Ουσιαστικά έπαιξαν χωρίς τους 2 center τους. Θα ναι πολύ θετικό αν δεν αγωνιστούν αυτοί οι 2 μαζί μας γιατί μιλάμε για παίκτες άνω των 2.15μ
Στα χαρτιά μοιάζει χειρότερη της Σολε. Χθές έκανε πολύ μεγάλη ανατροπή από το -19 του πρώτου ματς όμως συμφωνώ ότι είναι πλεονέκτημα ότι το δεύτερο γίνεται στο Παλατάκι.
1ον γιατί αν η διαφορά είναι σε λογικά επίπεδα στο πρώτο ματς μετά αναλαμβάνει ο λαός και θα τους λιώσει
2ον. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο (λαό) κανένας αλήτης σαν τον σημερινό δεν θα σε σφάξει τόσο απροκάλυπτα. Μην σου πω το αντίθετο κιόλας

Αυτό που έκαναν τα παιδιά είναι τεράστιο. Κακά τα ψεμματα όταν έχεις ζήσει το μεγαλείο και τις συγκινήσεις της ομάδας των 90s είναι δύσκολο να σε συγκινήσει μια άλλη μπασκετική ομάδα του συλλόγου. Χθές τα παιδιά το κατάφεραν. Ανατριχιλα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Απίστευτη νίκη κυριολεκτικά κόντρα στην φιμπα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Δεν έχω γράψει ποτέ στο τόπικ του μπάσκετ όμως ανήκω στα παιδιά που μεγάλωσαν με το μπάσκετ και τον τεράστιο ΜΠΑΝΕ!

Παιδάκι έχω χάσει αμέτρητα στοιχήματα (λόγω σκουληκιών)!!! Όχι χρηματικά στοιχήματα . Υπέφερα :mrgreen:

Αργότερα με <στιγμάτισε> εκείνη η άθλια ώρα του φασ...ούλα. Θυμάμαι φοιτητής τότε....έριξα την τιβι απο τον 4ο όροφο ...κεντρικό σημείο θεσσαλονίκης. Ευτυχώς ήταν άδειος ο δρόμος κάτω ....και δεν έπεσε στο κεφάλι κανενός.

Δεν μπορούσα να συνέλθω.

Μετά ήρθε εκείνο το παιχνίδι στην Αθήνα στο φάιναλ φορ.

Μέσα μου έσπασα απο τότε έχω δει ελάχιστες φορές μπάσκετ. Δεν αντέχω να το κάνω.

Χθες ξεκίνησα να δω το ματς και δεν άντεξα , κλεφτές ματιές...μπροστά στο σκορ...επιστροφή ...πίσω στο σκορ....

Το τρίποντο της ισοφάρισης το είδα σε επανάληψη....την παράταση ούτε για πλάκα....άνοιξα κινητό είδα ότι προκριθήκαμε και κάθισα να τη δω γνωρίζοντας το αποτέλεσμα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Εδω που φτασαμε θα το παρουμε δεν υπαρχει κατι αλλο.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Το καρμα ρε το καρμα.Δε παιζεις με το καρμα
Έτσι!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:κι οταν θα παω στον τρελογιατροοο
θα τον τρελανω και αυτον
λαλαλαλαλαλλαλαλαλαλαλλαααλλα

δεν ειμαι καλαααααααα
+1
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Αυτά που ζούμε, απλά δεν υπάρχουν. Τεράστια συγκίνηση. Ακόμα νιώθω μουδιασμένος. Δε ξέρω τι να γράψω, αλήθεια.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στα παιδιά ΜΑΣ, στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ και στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ!
Πίστη μάγκες.
Άλλα 2 ματς μείνανε.
Πίστη για να ζήσουμε απίθανες στιγμές.
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΓΑΜΩ!
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ποιος ήταν αυτός που έκλεισε την τηλεόραση στο - 14; Αφαίρεση τηλεόρασης και απαγορευση εισόδου στο σαλόνι για 6 μήνες άμεσα μήπως και πάρουμε κούπα και βγούμε 2οι στο ποδόσφαιρο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Φαντάζομαι οι ίδιοι που έβριζαν στο 2-0 με τα χαρτιά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”