Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

gika έγραψε:Αν και θα φ'αω ΚΡΑΞΙΜΟ...

Δημήτρη ανέφερες το όνομα Καστίγιο... Νομίζω είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο.. ΠΑΟΚ! Εχει τρίπλα, έχει σουτ, έχει το 1 με 1... Είναι νέος και με πολύ ταχύτητα...
έχει και ένα στόμα ΝΑ

http://www.liveleak.com/view?i=786_1238119614
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

gate4mitsos έγραψε:gika οταν καποιος δεν εχει οικονομικη ανεση αλλα παρολα αυτα εχει το διαρκειας του,τις μετοχες του,παει οποτε μπορει στις εκδρομες και γενικα ειναι παντα διπλα στην ομαδα και στα αδερφια του αλλα δεν θελει τον σαλπι δεν βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απολα???

:pano:

ΥΓ δεν μιλαω για μενα γτ δυστυχως ειμαι αρκετα μακρια απο την εδρα μας...
Αδερφε οχι δεν βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα. Θα σου εξηγησω γιατι. Ολοι μας τα κανουμε αυτα με τα εξοδα και δεν χρειαζεται να αναφερεις τα αυτονοητα. Αλλα ομως φιλε μου το κανεις αυτο για να στηριξεις οχι για να αποκτησεις το δικαιωμα να κοβεις και να ραβεις. Οταν λες στηριζω σημαινει και στις αποφασεις που μπορει να μην αρεσουν αλλα γινονται απο τους διοικουντες για το καλο της ομαδας. Αρα...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το οτι στηριζω ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορω να εχω και άποψη για τα πεπραγμενα...

Αυτο που ηθελε (φανταζομαι) να τονισει ο gate4mitsos αφορά το πως εκδηλωνεται η διαφωνια σε μια επιλογή της διοίκησης και οχι η διαφωνία καθ'εαυτή.Ολοι μας εχουμε εναν συγκεκριμενο ΠΑΟΚ στο μυαλό μας και φυσικά δεν ειναι πολλοί αυτοί που συμφωνουν 100% με ΟΛΕΣ τις επιλογες της διοικησης.Αλλος θα εκανε διαφορετικό μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλος θα εφερνε αλλον προπονητη, αλλος θα επαιρνε αλλον παιχτη στην θεση του Ιβιτς, αλλος θα ηθελε περισσοτερη πιεση για τα χρέη (Πιστευω οτι γινομαι κατανοητος, μην συνεχισω παρακατω...). Ομως στην διοικηση βρισκονται συγκεκριμενοι ανθρωποι που εχουν την πλειοψηφική συμπαρασταση του λαού του ΠΑΟΚ. Συμπαρασταση που μετουσιωνεται σε διαρκειας,μετοχές...

Το ζουμί της υποθεσης ειναι το πως και αν αυτες οι διαφωνιες φτανουν στα αυτια του Βρυζα και της διοικησης...Εγω και ο καθενας μας, σαν απλοι οπαδοί, δεν εχουμε την δυνατοτητα να εκφραστούμε μαζικά, ποσο μαλλον να τον επηρεασουμε...(Αν και ο Βρυζας μιλάει καθημερινά με εκατονταδες οπαδους και φυσικά θα εχει ακουσει ολων των ειδων τις αποψεις). Σε αυτό το σημειο εισερχεται ο ρολος των συνδεσμων (πολλοι οπαδοι μαζεμενοι, με οποιαδηποτε μορφή). Τι γινεται στην περιπτωση που τα αγωνιστικά αποτελεσματα δεν θα ειναι τα επιθυμητά; Η προκυψει θεμα Σαλπιγγιδη; Η προκυψει κατι αλλο σοβαροτερο; Θα υπαρξει επισημη αντιδραση (αρα μη συμπαρασταση) ή θα υπαρξει ''Προεδρε δεν μας αρεσει αυτη η κινηση αλλα σε στηριζουμε'' (κατι πιο ηπιο δηλαδη);

ΥΓ. Συγνωμη για το οφ τοπικ...

ΥΓ2. Θα φτιαξουμε ενα τοπικ ''Ποιον προπονητη θα θελατε να αποκτησει η ΠΑΟΚαρα''; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kokout

Δημοσίευση από kokout »

Dj_timo έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:gika οταν καποιος δεν εχει οικονομικη ανεση αλλα παρολα αυτα εχει το διαρκειας του,τις μετοχες του,παει οποτε μπορει στις εκδρομες και γενικα ειναι παντα διπλα στην ομαδα και στα αδερφια του αλλα δεν θελει τον σαλπι δεν βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απολα???

:pano:

ΥΓ δεν μιλαω για μενα γτ δυστυχως ειμαι αρκετα μακρια απο την εδρα μας...
Αδερφε οχι δεν βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα. Θα σου εξηγησω γιατι. Ολοι μας τα κανουμε αυτα με τα εξοδα και δεν χρειαζεται να αναφερεις τα αυτονοητα. Αλλα ομως φιλε μου το κανεις αυτο για να στηριξεις οχι για να αποκτησεις το δικαιωμα να κοβεις και να ραβεις. Οταν λες στηριζω σημαινει και στις αποφασεις που μπορει να μην αρεσουν αλλα γινονται απο τους διοικουντες για το καλο της ομαδας. Αρα...
+οσα θες Τιμο..πολυ σωστος..
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ΠΑΟΚ: Έτοιμος να καταθέσει πρόταση σε Καπετάνο
Καθημερινές έχουν γίνει πλέον οι αναφορές του ρουμανικού Τύπου στον Παντελή Καπετάνο και τους ενδιαφερόμενους που «καραδοκούν» για την απόκτησή του. Μόνο που όσο φτάνει ο Ιανουάριος, οι… μνηστήρες αυξάνονται και μάλιστα οι περισσότεροι είναι από την Ελλάδα. Μετά τους Πανιώνιο, ΑΕΚ, Ηρακλή και Ατρόμητο, η ιστοσελίδα «asport.ro» αναφέρει ότι και ο ΠΑΟΚ προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που ερίζουν για την αγορά του επιθετικού της Στεάουα Βουκουρεστίου!

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο «δικέφαλος του Βορρά» προτίθεται να δώσει στη ρουμανική ομάδα 700.000 ευρώ και στον ίδιο 300.000 ετησίως. «Θέλουμε να παραμείνει ο Παντελής, αλλά εξαρτάται από τον ίδιο», είπε ο αθλητικός διευθυντής της Στεάουα, Μπασαράμπ Παντούρου, ενώ πηγή του συλλόγου είπε στην εφημερίδα πως «... δύσκολα θα δεχτεί μείωση των αποδοχών του και είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα».

Ο 26χρονος άσος έχει πετύχει φέτος 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Στεάουα, αλλά είναι αμφίβολο αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτησή του, δεδομένης της παρουσίας των Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο και Παπάζογλου στην επιθετική γραμμή του.
http://www.sport-fm.gr/article/204888
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Πολύ χλωμό το κόβω το ρεπορτάζ....
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τίποτα δεν είναι απίθανο, κοίτα περίπτωση καλοκαιριού Κουτσιανικούλη όλοι μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα πιο δυνατά ονόματα ολυμπιακού, παο, άεκ.
Το επίπεδο της ομάδος μας ανέβηκε να μην το κατεβάζουμε εμείς οι ίδιοι που καταφέραμε να δώσουμε ανάσες στην ομάδα μας με την περίπτωση Σαλπιγγίδη.

Όποιος είναι καλός για την ομάδα καλώς να έρθει. Τον θέλουνε οι άνθρωποι που παίξανε ποδόσφαιρό σε ομαδάρες; Να σταματήσουμε οι υπόλοιποι. Όχι βέβαια ότι κάνει κακό το να πει κανείς την γνώμη του αρκεί να μην ξεφεύγουμε.

Σέρτζιο Κονσεϊσάο... Τι να πω εγώ ο φουκαράς τώρα που ο άνθρωπος έχει παίξει μπάλα σε ομάδες που εγώ της έχω παίξει μόνο από το playstation. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σωστος . :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Ρε REALCON μας δουλευεις? Το οικονομικο ειναι το θεμα?

Ποιος καπετανος, που να παμε με αυτον? ZLATΑN εχω :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Γνωμη μου ετσι, για να μην εχουμε παρεξηγισεις παλι... :roll:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Νικουλάε: «Είχα πρόταση από ΠΑΟΚ, αλλά…»Στην αποκάλυψη πως πρόσφατα ο ΠΑΟΚ είχε κινηθεί για την απόκτησή του προέβη ο Μάριους Νικουλάε, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι την αρνήθηκε λόγω του ισχυρού «δεσίματος» που έχει με την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

«Είχα δεχτεί πρόταση από ομάδες όπως η Μπράγκα, ο ΠΑΟΚ, αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να μείνω στην Ντιναμό και να κερδίσω το πρωτάθλημα. Χώρια το ότι οι προσφορές αυτές είχαν φτάσει στα γραφεία της ομάδας μου και όχι σε μένα. Επομένως, είναι ανώφελο να το συζητάμε», τόνισε στην ιστοσελίδα «asport.ro» ο 28χρονος Ρουμάνος στράικερ
http://www.sport-fm.gr/article/204900
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ilias4_koufalia
Δεν κατάλαβες ίσως το μήνυμα που ήθελα να περάσω.
Την γνώμη σου λες αδερφέ και καλά κάνεις.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ούτε γω σε πιάνω Realcon αλλά τέσπα....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αυτός δεν ήταν που έπαιζε στην ΑΕΚ??

Η άλλος Καπετάνος ήταν εκείνος??? Αξίζει τούτος??
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

pagotatzis

Όταν ένας παίκτης δεσμεύεται με συμβούλιο ξέρει πώς να κινηθεί ένας πρώην παίκτης όταν αυτός έχει πλέον Διοικητική θέση. Όλα τα άλλα που αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι για να σπείρουνε υποθέσεις.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

gika έγραψε:Αυτός δεν ήταν που έπαιζε στην ΑΕΚ??

Η άλλος Καπετάνος ήταν εκείνος??? Αξίζει τούτος??
ναι,αυτος πρωτα στην γρια και μετα στην ξαδερφη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”