ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 2-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 2-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Όσο τον εχω ακούσει σε περιγραφές και εκπομπές δε μου φαίνεται οτι ασχολείται ή κατέχει ιδιαίτερα και περισσότερο εξαργυρώνει την καριερα και τις δημόσιεσ σχέσεις.
Πέρα από κομπλεξικός, είναι συνήθως ανενημέρωτος και εντελώς επιφανειακός.
Πέρα από κομπλεξικός, είναι συνήθως ανενημέρωτος και εντελώς επιφανειακός.
- ΑποστόληςΑ
Ήταν λίγο πιο εύκολο του αρχηγού, καθώς μετά το κοντρόλ ακολούθησε το πλασέ. Δεν είχε τη βιασύνη να κρατήσει τη μπάλα μετά το κοντρόλ, γιατί ο διεθνής πορτιέρο τους δεν έκανε έξοδο.paoki19 έγραψε:Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά το γκολ του Ντελια σε πόσους θύμισε το γκολ του Βιερίνια μέσα στο τηγάνι στο 1-1 του κυπέλου;
+++Equalizer έγραψε:Ανύπαρκτο
Και αν δεν ήμουν οπαδός της ομάδας που αδικήθηκε από αυτό το πέναλτι, σε μια αντικειμενική ανάλυση θα έλεγα:
Ανυπαρκτο
Φανταστικό όπως ήρθε το διπλό !!! Μπραβο στην Ομάδα που έβγαλε αντίδραση στο δευτερό ημιχρόνιο και πήραμε και το πρώτο Ντέρμπι. 

paoki19 έγραψε:Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά το γκολ του Ντελια σε πόσους θύμισε το γκολ του Βιερίνια μέσα στο τηγάνι στο 1-1 του κυπέλου;
Εμένα μου θύμισε αυτό
Ανοιξτε το νημα για γαυρο ρε παιδια (Αποστολη) να μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα του κυριακατικου ντερμπι!
Εγώ εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι πως δεν δόθηκε πέναλτι στο διωξιμο που έγινε και βρήκε η μπάλα στο χέρι του Οζντοεφ. Για να μην παρεξηγηθω, δεν το θεωρώ πέναλτι με τη λογική πως είναι από συμπαίκτη με μπάλα που φεύγει από την εστία και είναι και πολύ κοντά, αλλά η ερώτηση είναι με ποια εξήγηση δεν ήταν πέναλτι. Τι λέει ο κανονισμός με άλλα λόγια.
- thomas Murg
Νομίζω ότι το χέρι το έχει σε φυσική θέση, μπροστά στο στήθος, μαζεμένο και απομακρύνεται από το σώμα του μετά το χτύπημα της μπάλας που όπως έγραψες προέκυψε και από πολύ κοντινή κόντρα πάνω στον Μπάμπα.
Κάτι τέτοιο εάν δεν απατώμαι είπε και ο τσόχας.
Κάτι τέτοιο εάν δεν απατώμαι είπε και ο τσόχας.
- ΑποστόληςΑ
Daskalos_4 έγραψε:Ανοιξτε το νημα για γαυρο ρε παιδια (Αποστολη) να μπαινουμε σιγα σιγα στο κλιμα του κυριακατικου ντερμπι!

Όχι πάλι εγώ.
- rade paprica
Μπράβο στην ομάδα για την ανατροπή
ας πάμε για το καλύτερο
ας πάμε για το καλύτερο