Πρωτάθλημα SL 2024-25
Re: Πρωτάθλημα SL 2024-25
Εννοείται βρε ΠΟΡΚΥ.
Ότι έγραψα σχετίζεται με τη δεύτερη θέση.
Η 3η θέση θα κριθεί Κυριακή των Βαΐων και Κυριακή του Θωμά.
Η 3η θέση παίζεται στα ίσια.
Υγ. Να βγούμε 3οι και να το πάρει ο ΟΦΗ ή ο Αστέρας..
Σωστά τα γράφει ο marsantos
Πέρσι πόναγε η Λαμία, φέτος πονάει το αποτέλεσμα στην Καλλιθέα
Για να δούμε όμως τι έργο θα δούμε και φέτος στα εναπομείναντα παιχνίδια
Πέρσι πόναγε η Λαμία, φέτος πονάει το αποτέλεσμα στην Καλλιθέα
Για να δούμε όμως τι έργο θα δούμε και φέτος στα εναπομείναντα παιχνίδια
Ας βγόυμε δευτεροί καλύτερα .marsantos έγραψε:Εννοείται βρε ΠΟΡΚΥ.
Αρχικά 3x3 στην Τούμπα, και ΜΗ ήττα στη βαζέλα. Αν και ο γαύρος πάρει τουλάχιστον εντός το χαρτί, βγαίνουμε 2οι.
Ακόμα ένας Γερμανός διαιτητής θα έρθει στη Super League για τα πλέι οφ, καθώς ο Σάσα Στέγκεμαν ορίστηκε να διαιτητεύσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
- ΑποστόληςΑ
Παλικάρι άνοιξε εσύ το τόπικ με τον γαύρο.
Αλλιώς θα το κάνω εγώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είμαι πάλι γουρλής (μάλλον το ανάποδο)...
Αλλιώς θα το κάνω εγώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα είμαι πάλι γουρλής (μάλλον το ανάποδο)...
- ΑποστόληςΑ
Οι δύο αγώνες με βάζελο, την Κυριακή των Βαΐων 13/4 και την Κυριακή του Θωμά 27/4, θα κρίνουν την δεύτερη θέση. Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία έχεις ως εξής:
1. ΟΣΦΠ 50-20, 63
2. Π.Α.Ο. 36-27, 53
3. ΑΕΧ 47-22, 53
4. Π.Α.Ο.Κ 56-29, 52
Αν μαζέψουμε 4 βαθμούς θα γίνουμε το πρώτο φαβορί, καθώς η ΑΕΧ δεν περιμένω να μαζέψει πάνω από 1 βαθμό.
Μαζεύοντας λοιπόν, εμείς και ο γαύρος, από 4 βαθμούς η βαθμολογία θα γίνει:
1. ΟΣΦΠ 67
2. Π.Α.Ο.Κ. 56
3. Π.Α.Ο. 54
4. ΑΕΧ 54
Και πάμε στο Καραϊσκάκης με τον γαύρο να έχει στεφθεί πρωταθλητής και οι άλλοι θα βγάλουν τα μάτια τους στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ.
Αν πάρουμε ισοπαλία εμείς και κερδίσει η ΑΕΧ τον βάζελο, η βαθμολογία θα γίνει:
1. ΟΣΦΠ 68
2. ΠΑΟΚ 58
3. ΑΕΧ 57
4. ΠΑΟ 54
Στον τελευταίο αγώνα υποδεχόμαστε την ΑΕΧ και μας αρκεί μια ισοπαλία.
Αν η ΑΕΧ κερδίσει τον γαύρο εντός και τον βάζελο στην συνέχεια, θα χρειαστεί να την κερδίσουμε στην Τούμπα.
Ακόμη όμως και να χάσουμε από βάζελο την Κυριακή, πάλι μπορούμε να βγούμε 2οι, αρκεί να κερδίσουμε τον βάζελο στην έδρα μας και χάσει ο βάζελος στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ.
Ό,τι σενάρια και να κάνουμε όμως, οι παράγοντες που παίζουν είναι πολλοί και καθώς είμαστε όλοι κοντά στην βαθμολογία, υπάρχουν πολλά σενάρια.
Το σίγουρό είμναι ότι εμείς κάναμε την καλύτερη αρχή από όλους. Αρκεί να υπάρξει συνέχεια.
1. ΟΣΦΠ 50-20, 63
2. Π.Α.Ο. 36-27, 53
3. ΑΕΧ 47-22, 53
4. Π.Α.Ο.Κ 56-29, 52
Αν μαζέψουμε 4 βαθμούς θα γίνουμε το πρώτο φαβορί, καθώς η ΑΕΧ δεν περιμένω να μαζέψει πάνω από 1 βαθμό.
Μαζεύοντας λοιπόν, εμείς και ο γαύρος, από 4 βαθμούς η βαθμολογία θα γίνει:
1. ΟΣΦΠ 67
2. Π.Α.Ο.Κ. 56
3. Π.Α.Ο. 54
4. ΑΕΧ 54
Και πάμε στο Καραϊσκάκης με τον γαύρο να έχει στεφθεί πρωταθλητής και οι άλλοι θα βγάλουν τα μάτια τους στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ.
1. ΟΣΦΠ 68
2. ΠΑΟΚ 58
3. ΑΕΧ 57
4. ΠΑΟ 54
Στον τελευταίο αγώνα υποδεχόμαστε την ΑΕΧ και μας αρκεί μια ισοπαλία.
Αν η ΑΕΧ κερδίσει τον γαύρο εντός και τον βάζελο στην συνέχεια, θα χρειαστεί να την κερδίσουμε στην Τούμπα.
Ακόμη όμως και να χάσουμε από βάζελο την Κυριακή, πάλι μπορούμε να βγούμε 2οι, αρκεί να κερδίσουμε τον βάζελο στην έδρα μας και χάσει ο βάζελος στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ.
Ό,τι σενάρια και να κάνουμε όμως, οι παράγοντες που παίζουν είναι πολλοί και καθώς είμαστε όλοι κοντά στην βαθμολογία, υπάρχουν πολλά σενάρια.
Το σίγουρό είμναι ότι εμείς κάναμε την καλύτερη αρχή από όλους. Αρκεί να υπάρξει συνέχεια.
Νομίζω στο σενάριο που λες θέλουμε νίκη με αεκ γιατί θα είμαστε ισόβαθμοι με το πλεονέκτημα δικό τους
Πάντως μέχρις στιγμής στα πλέι οφ παρατηρούμε τα εξής:
- 5 γκολ στον πρώτο αγώνα και τα 5 δικές μας ασίστ
- 3 γκολ στο χθεσινό αγώνα και τα 3 δικές μας εκτελέσεις
Η ομάδα δημιουργικά πετάει..
Την Κυριακή περιμένω για να εξελιχθεί η δημιουργική μας δεινότητα όλα θα τα κάνει ένας παίκτης.
Ο ίδιος παίκτης θα σημειώσει ασίστ, γκολ, αυτογκόλ και θα μας δώσει τη νίκη με 1-2.
Κάτι σε Μπάμπα μου μοιάζει αυτό..
- 5 γκολ στον πρώτο αγώνα και τα 5 δικές μας ασίστ
- 3 γκολ στο χθεσινό αγώνα και τα 3 δικές μας εκτελέσεις
Η ομάδα δημιουργικά πετάει..

Την Κυριακή περιμένω για να εξελιχθεί η δημιουργική μας δεινότητα όλα θα τα κάνει ένας παίκτης.
Ο ίδιος παίκτης θα σημειώσει ασίστ, γκολ, αυτογκόλ και θα μας δώσει τη νίκη με 1-2.
Κάτι σε Μπάμπα μου μοιάζει αυτό..
Έτσι είναι Αποστόλη.ΑποστόληςΑ έγραψε: ...
Όλα τα σενάρια είναι μάταια.
Πρέπει να υπολογίσουμε πως η άεκ θα βρει τον οσφπ μετά από τη διακοπή του Πάσχα, πιθανότατα αδιάφορo και μαθηματικά.
Μην περιμένουμε μετά από 15 μέρες διακοπή και μαθηματική κατάκτηση πρωταθλήματος, ο οσφπ να κατέβει συγκεντρωμένος.
Ας περιμένουμε να γίνει αυτή η αγωνιστική και μετά τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.
Νομίζω μόνο η νίκη την Κυριακή μας βάζει στη θέση του οδηγού.
Το βασικό είναι να μη χάσουμε καθώς τότε φλερτάρουμε σοβαρά με την 4η θέση.
Υγ. Όλα από το ματς με τον ΟΦΗ και μετά πάνε όπως τα υπολογίζαμε. Μόνο αυτός ο αγώνας την Καλλιθέα πήγε ανάποδα.
Ακόμα και τον πόντο της ισοπαλίας να παίρναμε, σήμερα θα ήταν αλλιώς η κατάσταση. Εύχομαι να μη στοιχίσει αυτό το γκολ στο 90.
- ΑποστόληςΑ
Διορθώνω την βαθμολογία στην προηγούμενη ανάρτησή μου:
...
1. ΟΣΦΠ 68
2. ΠΑΟΚ 57
3. ΑΕΧ 57
4. ΠΑΟ 54
Οπότε ναι, θα χρειαστούμε νίκη στην Τούμπα.
Τα σενάρια είναι πολλά όμως και οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να μην ισχύσει τελικά.
...
1. ΟΣΦΠ 68
2. ΠΑΟΚ 57
3. ΑΕΧ 57
4. ΠΑΟ 54
Οπότε ναι, θα χρειαστούμε νίκη στην Τούμπα.
Τα σενάρια είναι πολλά όμως και οποιοδήποτε από αυτά μπορεί να μην ισχύσει τελικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ξανά Γερμανό στέλνουν την Κυριακή και αυτή την φορά τον Elite Zwyer που μας είχε σφυρίξει με Κούλα στο ματς του πρωταθλήματος.
Θεωρητικά πολύ καλή επιλογή.
Υγ: Κουμπαρακης AVAR!
Θεωρητικά πολύ καλή επιλογή.
Υγ: Κουμπαρακης AVAR!

Βρισκόμαστε σε απόλυτη νιρβάνα...λες και τέλειωσε το πρωτάθλημα ...ενώ στη πραγματικότητα τώρα παίζεται.
Δυο νίκες με τον ζελοβα ωστε να μη χρειαστεί να εναποθεσουμε την παραμικρη ελπιδα στο βρωμικο σωματειο του μπειραια. Οσο κι αν εχουν αναπτυξει πελατειακες σχέσεις με το χαρτι, δεν παυουν να ειναι ντερμπι τα μεταξυ τους παιχνιδια.
Ακομα και το διπλο του χαρτιου την Κυριακη εχει τις πιθανότητες του, οι οποιες θεωρω μαλιστα πως είναι αρκετες. Η διαφορα μεταξυ των δυο ομαδων ειναι μικρη, παρα τα μεταξυ τους αποτελεσματα.
Ακομα και το διπλο του χαρτιου την Κυριακη εχει τις πιθανότητες του, οι οποιες θεωρω μαλιστα πως είναι αρκετες. Η διαφορα μεταξυ των δυο ομαδων ειναι μικρη, παρα τα μεταξυ τους αποτελεσματα.
- Mitsospaoki4
- Moderator