7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

constantinooo

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από constantinooo »

Εντωμεταξυ όπως και να έχει, την back to back κλειστή επαφή κατεύθυνσης με το ίδιο πόδι, αυτήν την ενέργεια ούτε 10 παίκτες στον κόσμο δεν μπορούν να την κάνουν. Είναι απίστευτη
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

τι να γραφουν αραγε στο Eupenmania
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Κάτι πήρε το αυτί μου για τράμπα Κωνσταντέλια-Μέσι με το Μαϊάμι, ξέρει κανείς;
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

boogeyman77 έγραψε:Τον χρίζεις παίκτη σημαία και του κάνεις ένα όμορφο 5ετες με ετήσιες αποδοχές 2 εκατομμύρια συν μπόνους ( επίτευξη τίτλων κτλ) και ρήτρα εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα ( τώρα αν έρθει καμμιά Παρί Ρεάλ κτλ αλλάζει η φάση)
Χτίζεις την ομάδα γύρω του με παραστάτες παίκτες που νιώθουν όπως Zivkovic Πέλκας Μιχαηλίδης, ποιοτικούς ξένους & Έλληνες, vfm ρολίστες και τρία τέσσερα ταλέντα.
Αν ντε και καλά είναι κάποιος να πωληθεί ας είναι ο Kotarski. Η περίπτωση του Ντελια δεν περιορίζεται μόνο στα ποδοσφαιρικά οφέλη. Τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια οι μόνοι ποδοσφαιριστές μας που είχαν τέτοια τρελή απήχηση ήταν ο Vieirinha και για στο σύντομο πέρασμα του ο Prijovic.
Πάση θυσία πρέπει να παραμείνει ( εφόσον δεν καίγεται να φύγει φυσικά) και να τον πλαισιώσουν με πραγματικά ποιοτικούς παίκτες και όχι μανατζεροδουλειες ώστε να είναι ο μπροσταρης της εκτόξευσης του σωματείου. Το καλοκαίρι αυτό είναι τεράστια ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο
Θα συμφωνήσω σε όλα φίλε μου, εκτός από το οικονομικό το οποίο θεωρώ ότι δεν μας αφορά και δεν είναι δική μας δουλειά.
Ας τον κρατήσουν για 5 χρόνια και να κάνουν και τα υπόλοιπα που γράφεις, κι ας μην μάθουμε ποτέ πόσα παίρνει.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Rexaris έγραψε:Κάτι πήρε το αυτί μου για τράμπα Κωνσταντέλια-Μέσι με το Μαϊάμι, ξέρει κανείς;
Αδερφέ, χτες ήταν πρωταπριλιά! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σουριναμέζος έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εικόνα
Νομίζω το πρωτάθλημα χρειάζεται καινούργιο λογότυπο

Εικόνα
+∞
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αν δεν πουληθεί τον Ιούλιο μετά τα ματς της εθνικής, θα είναι μεγάλη βλακεια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του;
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

john4serres έγραψε:Αν δεν πουληθεί τον Ιούλιο μετά τα ματς της εθνικής, θα είναι μεγάλη βλακεια.
Γιατι να πουληθει βρε αδερφε;;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πάρε τα "20" τώρα που μπορείς, πριν καεί εντελώς ο παίκτης.

Το ίδιο και για Κοτάρσκι.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Κατι μου λεει πως οι μετοχες του στην Ευρωπη εχουν ανεβει, και πως αν πωληθει φέτος (πραγμα που δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι) θα ξεπερασει τα 25.

Αλλα γιατι να καει;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μέχρι τα 25 να μείνει.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ειναι ανεπιτρεπτο αυτος ο υπερπαιχτης να εχει μικροτερο η ισο συμβολαιο με τον Μουργκ..
Και κατι παλαιμαχοι τυπου Μπακαγιοκο-Λοβρεν να παιρνουν 1Μ παρακαλω ετησιως !!!
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Με έχω πετύχει, (δυστυχώς) πολλές φορές φέτος και ντρέπομαι, να μην έχω όρεξη να τραβηχτώ στο γήπεδο και ας είναι η μόνη δραστηριότητα που πέραν των άλλων περνάω χρόνο με τον πατέρα μου. Πάντα ερχόμουν στα ίσια μου όταν σκεφτόμουν ότι θα δω τον Κωνσταντέλια να παίζει τόπι. Ακόμα και στα χειρότερά μας. Δε θέλω να φύγει αυτό το παιδάκι και να λέω "ρε βλάκα Βασίλη, βλάκα ε βλάκα, είχες την ευκαιρία να τον δεις να παίζει, να έχει βγει στην ομάδα σου τέτοιο διαμάντι, και το σκεφτόσουν αν θα πας γήπεδο;"

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

john4serres έγραψε:Πάρε τα "20" τώρα που μπορείς, πριν καεί εντελώς ο παίκτης.

Το ίδιο και για Κοτάρσκι.
Τι να τα κάνει τα 20; Να πληρώνει τον Οζντόεφ και τον Σαμάττα; Ή τους Κόλεϊ και Μπακαγιόκους;
Ακόμα και να δώσει και τα 20 που θεωρητικά θα πάρει από τον Ντέλια, αποκλείεται να βρει παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτή την ηλικία. Δεν φτάνουν τα 20. Κυριολεκτικά δεν φτάνουν, άσε που αποκλείεται να τα δώσουν όλα για ενίσχυση.
Τι θα πετύχει οπότε; Θα γίνει σαφέστατα λιγότερο εμπορικός, θα αφαιρέσει από την ομάδα τον μοναδικό παίκτη που γεννάει ΠΑΟΚτσάκια, θα αφαιρέσει κάθε ποδοσφαιρική ομορφιά, θα αφαιρέσει Έλληνα, θα αφαιρέσει νιάτα.
Ποια 20; Στα 30 και κανονικά θα έπρεπε να το σκέφτονταν. Είναι τόσο μεγάλη η επίδραση του παίκτη σε ολόκληρο τον οργανισμό που θα έπρεπε να ζητάνε την αντικειμενική του ποδοσφαιρική αξία πχ 20 + άλλα τόσα για τα υπόλοιπα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”