7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Montrealiotis
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ρε σείς γιατί τόσο πολύ καίγεστε για το πόσα λεφτά θα παίρνει ο Ντελιας, λες και πειναει. Το ζήτημα είναι να μείνει. Γίνεται με το ίδιο συμβόλαιο; Ακόμα καλύτερα. Από την στιγμή που έχουμε συγκεκριμένο μπατζετ, αν μπορούμε να εξοικονομήσουμε από τον Ντελια, μια χαρά.
Εγώ πιστεύω ότι αν θέλει να μείνει το θέμα του συμβολαίου λύνεται εύκολα.
ΠΑΟΚ είμαστε όχι Ντελιας, σαν τον άλλον που μας έχει πρήξει με το πόσα παίρνουν οι έλληνες παίκτες.
ΠΑΟΚ είμαστε όχι Ντελιας, σαν τον άλλον που μας έχει πρήξει με το πόσα παίρνουν οι έλληνες παίκτες.
Γκοτζαρέβεια λογική.Montrealiotis έγραψε:Ρε σείς γιατί τόσο πολύ καίγεστε για το πόσα λεφτά θα παίρνει ο Ντελιας, λες και πειναει. Το ζήτημα είναι να μείνει. Γίνεται με το ίδιο συμβόλαιο; Ακόμα καλύτερα. Από την στιγμή που έχουμε συγκεκριμένο μπατζετ, αν μπορούμε να εξοικονομήσουμε από τον Ντελια, μια χαρά.
-
- Επικοινωνία:
Τον χρίζεις παίκτη σημαία και του κάνεις ένα όμορφο 5ετες με ετήσιες αποδοχές 2 εκατομμύρια συν μπόνους ( επίτευξη τίτλων κτλ) και ρήτρα εξωπραγματική για τα ελληνικά δεδομένα ( τώρα αν έρθει καμμιά Παρί Ρεάλ κτλ αλλάζει η φάση)
Χτίζεις την ομάδα γύρω του με παραστάτες παίκτες που νιώθουν όπως Zivkovic Πέλκας Μιχαηλίδης, ποιοτικούς ξένους & Έλληνες, vfm ρολίστες και τρία τέσσερα ταλέντα.
Αν ντε και καλά είναι κάποιος να πωληθεί ας είναι ο Kotarski. Η περίπτωση του Ντελια δεν περιορίζεται μόνο στα ποδοσφαιρικά οφέλη. Τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια οι μόνοι ποδοσφαιριστές μας που είχαν τέτοια τρελή απήχηση ήταν ο Vieirinha και για στο σύντομο πέρασμα του ο Prijovic.
Πάση θυσία πρέπει να παραμείνει ( εφόσον δεν καίγεται να φύγει φυσικά) και να τον πλαισιώσουν με πραγματικά ποιοτικούς παίκτες και όχι μανατζεροδουλειες ώστε να είναι ο μπροσταρης της εκτόξευσης του σωματείου. Το καλοκαίρι αυτό είναι τεράστια ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο
Χτίζεις την ομάδα γύρω του με παραστάτες παίκτες που νιώθουν όπως Zivkovic Πέλκας Μιχαηλίδης, ποιοτικούς ξένους & Έλληνες, vfm ρολίστες και τρία τέσσερα ταλέντα.
Αν ντε και καλά είναι κάποιος να πωληθεί ας είναι ο Kotarski. Η περίπτωση του Ντελια δεν περιορίζεται μόνο στα ποδοσφαιρικά οφέλη. Τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια οι μόνοι ποδοσφαιριστές μας που είχαν τέτοια τρελή απήχηση ήταν ο Vieirinha και για στο σύντομο πέρασμα του ο Prijovic.
Πάση θυσία πρέπει να παραμείνει ( εφόσον δεν καίγεται να φύγει φυσικά) και να τον πλαισιώσουν με πραγματικά ποιοτικούς παίκτες και όχι μανατζεροδουλειες ώστε να είναι ο μπροσταρης της εκτόξευσης του σωματείου. Το καλοκαίρι αυτό είναι τεράστια ευκαιρία για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο
- kataramenos5
Γιατι? Θα περασουμε σιγουρα και θα τον δουν πιο πολλοι? Αυτο ισως.. καποτεAed έγραψε:
Δεν υπάρχει καμία λογική να πουλήσει ένα τέτοιο ταλέντο ΠΡΙΝ απο το Παγκόσμιο Κύπελλο.
.-
Πλεον ολες οι μεγαλες εχουν ματια παντου κι αφου γυαλισε στη Σάλτσμπουργκ σίγουρα τον ξερουν .Εκτος κι αν μας ενδιαφερει ξερω γω η αγορα της Λατινικης Αμερικής ή η Ιαπωνια.
Οπως και να χει θα πρεπει η ΠΑΕ να φροντισει να εξασφαλισει (με ρητρα) οτι η τιμη δε θα ναι 10-15.Ο Ντελιας πλεον μπορει και κουβαλαει μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ μονος του .Αυτα που εδωσε η Σαλτσαμπουργκ ειναι ψίχουλα
Επισης το παιδι εχει κοινη αποδοχη απο ολους. Και δεν προκαλει ποτε. Εβαλε χθες τη γκολαρα και ετρεξε απλα στη σεντρα, ουτε να παρει την μπαλα, ουτε να μανουριασει, ουτε τιποτε. Και τον εχει χειροκροτησει και η Ν.Φιλαδελφεια και το ΟΑΚΑ-Λεωφορος. Το καραισκακη του εμεινε.
Δεν είναι θέμα να καίγεται κάποιος με το πόσα παίρνει ο Ντέλιας. Προφανώς δεν πάνε στην τσέπη κανενός εξ ημών, ούτε είμαστε η οικογένειά του για να μας απασχολεί αυτόMontrealiotis έγραψε:Ρε σείς γιατί τόσο πολύ καίγεστε για το πόσα λεφτά θα παίρνει ο Ντελιας, λες και πειναει. Το ζήτημα είναι να μείνει. Γίνεται με το ίδιο συμβόλαιο; Ακόμα καλύτερα. Από την στιγμή που έχουμε συγκεκριμένο μπατζετ, αν μπορούμε να εξοικονομήσουμε από τον Ντελια, μια χαρά.
Το σκεπτικό της αύξησης των αποδοχών και της αναπροσαρμογής συμβολαίου του Ντέλια, το εξήγησε πολύ γλαφυρά ο Blackgr4 παραπάνω
Είναι τελείως διαφορετικό να θεωρείς τον Ντέλια το πρώτο βιολί της ομάδας και έναν παίκτη στυλοβάτη της ομάδας, αμειβόμενο με π.χ. 1,5 εκατομμύριο το χρόνο, πάνω στον οποίο χτίζεις για να κατακτήσεις ό,τι περισσότερο μπορείς στα 100 χρόνια της ομάδας, όπως έχει γραφτεί και στον σχετικό τύπο με εξώφυλλα για το συμβολικό ορόσημο των 100 ετών
και είναι άλλο να έρθει η δείνα ομάδα και να του δώσει τα τετραπλάσια, από τα 500 χιλιάρικα που παίρνει τώρα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν το γράφουμε προφανώς ούτε επειδή πεινάει, ούτε επειδή είμαστε Ντέλιας και όχι ΠΑΟΚ, ούτε για οποιονδήποτε άλλο απροσδιόριστο λόγο. Ίσα ίσα οι περισσότεροι γράφουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο.Montrealiotis έγραψε:Ρε σείς γιατί τόσο πολύ καίγεστε για το πόσα λεφτά θα παίρνει ο Ντελιας, λες και πειναει. Το ζήτημα είναι να μείνει. Γίνεται με το ίδιο συμβόλαιο; Ακόμα καλύτερα. Από την στιγμή που έχουμε συγκεκριμένο μπατζετ, αν μπορούμε να εξοικονομήσουμε από τον Ντελια, μια χαρά.
Όσο αμείβεται με 500 χιλιάρικα τον χρόνο, είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθεί κάποια ομάδα να του δώσει 2 χαρτιά ετησίως και να τον δελεάσει να φύγει, απ' ότι αν έπαιρνε όσα παίρνουν τα μεγαλύτερα συμβόλαια.
Όσο παίρνει 500, είναι πανεύκολο να βρεθεί κάποια ομάδα να του δώσει τα τετραπλάσια όπως έγινε με τον Κουλιεράκη που αν δεν κάνω λάθος από τα 250 του ΠΑΟΚ πήγε στη Βόλφσμπουργκ και παίρνει 1 χαρτί ετησίως.
Αν όμως πάει στη μισθολογική κλίμακα των υψηλότερων συμβολαίων, πχ του Αντρίγια που παίρνει 1.5, είναι εντελώς απίθανο έως ακατόρθωτο, να βρεθεί ομάδα να του δώσει 6 χαρτιά ετησίως. Σίγουρα μπορεί να βρεθούν ομάδες να του δώσουν περισσότερα από το 1.5 που θα παίρνει εδώ, αλλά η διαφορά δεν θα είναι τόσο μεγάλη.
Επίσης τίθεται και ένα άλλο θέμα. Ποιος είναι αυτή τη στιγμή ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στο ρόστερ του ΠΑΟΚ;
Δεν προσφέρει αγωνιστικά; Δεν προσφέρει εξωαγωνιστικά δημιουργώντας ΠΑΟΚτσάκια σε όλη τη χώρα; Δεν είναι καλός χαρακτήρας; Δεν δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι; Δεν είναι διεθνής και μάλιστα βασικός;
Ε πόσο καιρό θα παίρνει λιγότερα από τον Μουργκ;
Τέλος σχετικά με την εξοικονόμηση, αν φυσικά ισχύει αυτή η νοοτροπία, όποιος την υιοθετεί και θεωρεί νορμάλ το να εξοικονομεί χρήματα από τον Ντέλια, τότε είναι πλήρως άμπαλος και ακατάλληλος να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Για μένα πάντα.
- theodorsalonika
Εγώ λέω να του κάνουμε μείωση ,για να εξοικονομήσουμε κανά φράγκο,μιας και δεν υπάρχει σαλιο...
ΡΕ είστε καθόλου καλά;
Κάντε του συμβόλαιο 2 μύρια το χρόνο,μπας και κάτσει...δηλαδή άμα έρθει κάποιος και του πει πάρε 2 μύρια το χρόνο,αυτός θα πει όχι είμαι ΠΑΟΚ και θα μείνω με 500.000...ρε τι ακούμε....
Έχουμε δώσει δεξιά αριστερά σε κάτι ,άντε μην πω,χρήματα ,και εδώ κολλάμε στον καλύτερο παίκτη μας...και άμα ήταν να σκεφτόμασταν τα χρήματα,θα μα σταν λογιστές και όχι οπαδοί.
Δώστε τον ντελια 2 μύρια τουλάχιστον και ρίξτε αλλά 30 να πάρουμε παίκτες..αυτό θέλει ο οπαδός...
ΡΕ είστε καθόλου καλά;
Κάντε του συμβόλαιο 2 μύρια το χρόνο,μπας και κάτσει...δηλαδή άμα έρθει κάποιος και του πει πάρε 2 μύρια το χρόνο,αυτός θα πει όχι είμαι ΠΑΟΚ και θα μείνω με 500.000...ρε τι ακούμε....
Έχουμε δώσει δεξιά αριστερά σε κάτι ,άντε μην πω,χρήματα ,και εδώ κολλάμε στον καλύτερο παίκτη μας...και άμα ήταν να σκεφτόμασταν τα χρήματα,θα μα σταν λογιστές και όχι οπαδοί.
Δώστε τον ντελια 2 μύρια τουλάχιστον και ρίξτε αλλά 30 να πάρουμε παίκτες..αυτό θέλει ο οπαδός...
- Kabamaru11
Πρεπει,δικαιως να παρει το μεγαλυτερο συμβολαιο στην ομαδα.Ποσα παιρνει ο Αντριγια;1,5 εκ;Παραπανω να παρει ο Ντελιας,πρωτα απο ολα γιατι στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο,εχει την μεγαλυτερη αξια του ροστερ,2ον ειναι παικταρας,3ον του δειχνεις ποσο τον υπολογιζεις,4ον δειχνεις κ στα υπολοιπα παιδια των ακαδημιων που μπορει να φτασουν μισθολογικα αν παιξουνε στο ιδιο επιπεδο με τον Ντελια,5ον με το να τον κρατας εδω,δημιουργεις κ αλλα παοκτσακια απο ολη την Ελλαδα,γιατι καλοι χρυσοι οι Μουζακιτης κ Κωστουλας του γαυρου,οι Τζολης κ Κουλιερακης που ειχαμε,αλλα εδω μιλαμε για εναν τυπο ο ορισμος της χαρας του ποδοσφαιρου,τοσο παικτικα οσο κ σε προσωπικοτητα.Για αυτους κ ακομα τοσους λογους,πρεπει να μεινει κ να εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο της ομαδας,το αξιζει,το δικαιουται κ θα το παρει.
- Σουριναμέζος
- Montrealiotis
Αγόρι μου είσαι ότι καλύτερο έχω δει στην ζωή μου σε αυτήν την ομάδα
Σε ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές και για όλα τα νέα ΠΑΟΚτσακια που έχουν δημιουργηθεί χάρη σε εσένα
Χίλια ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αλάνι
Σε ευχαριστώ για όλες τις υπέροχες στιγμές και για όλα τα νέα ΠΑΟΚτσακια που έχουν δημιουργηθεί χάρη σε εσένα
Χίλια ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αλάνι
Σουριναμεζε πολύ δυνατό.Σουριναμέζος έγραψε:...
Υγ. Να σκεφτείτε πως ο ρεπόρτερ της αεκ στο sportfm κατεκρινε τον Μπρινιολι καθώς θεωρεί πως το κοντρόλ του Κωνσταντέλια δεν ήταν καλό, του έφυγε η μπάλα και έπρεπε να βγει να τη μαζέψει.
Και μάλιστα πρόσθεσε, "έχω δει πολλές φορές τη φάση και το κοντρόλ όντως δεν ήταν καλό. Σε ζωντανή ροη όταν το είδα είχα άλλη αποψη."
- Montrealiotis