ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 2-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 2-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Portable την Δευ 31 Μαρ 2025, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε πως αν ήταν 25 χρονών ο Ντέμαρος το 2025, το πολύ - πολύ να έπαιζε στη μιτκή θράκης, γιατί 50 χρόνια δεν κατάλαβε τίποτα από ποδόσφαιρο. Κι όμως...ΑποστόληςΑ έγραψε:ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Δεν είχε καθόλου ένταση ο ΠΑΟΚ, ας ξεκινήσουμε από το πρώτο ημίχρονο. Εάν δεν έβαζε το γκολ ο Κωνσταντέλιας στο λεπτό που το έβαλε, δεν ξέρω αν θα το πίστευαν στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ήταν μία έμπνευση του Μιχαηλίδη, ο οποίος έκανε όλο το ματς του ΠΑΟΚ, ήταν μια ωραία ντρίπλα του Κωνσταντέλια, σταμάτημα, γκολ και εκεί αλλάζει όλο το ματς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει καλύτερα, να έχει τρομερή ένταση και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Μάνταλο να γυρνάει και να παίρνει τη μπάλα από τα στόπερ, όταν πετούσαν τη μπάλα στον Πιερό, πάντα ο Πινέδα ερχόταν από πίσω και έπαιρνε τα ριμπάουντ, όλα λειτουργούσαν όλα μια χαρά, χωρίς βέβαια η ΑΕΚ να έχει τις μεγάλες ευκαιρίες. Αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Δεν υπήρχε επιθετικά ο ΠΑΟΚ, έπαιζε σε χαμηλούς ρυθμούς, προσπαθούσε μόνο με τον Μιχαηλίδη αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο εκτός από μία κεφαλιά σε ένα κόρνερ.
Δεν ήταν έτοιμοι (σ.σ. οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ) να μπουν σε ένα ντέρμπι, τους επηρέασε η αποχή από τα γήπεδα, από τα ματς, δεν ξέρω. Καταλαβαίνω να περιμένει ο ΠΑΟΚ να κουραστεί η ΑΕΚ, το έχει κάνει ξανά, αλλά ήταν πολύ παθητικός.
Ξεκινάει το δεύτερο, έχει άλλη μία ευκαιρία η ΑΕΚ με το γκολ που ακυρώθηκε, είχε και μία μεγάλη ευκαιρία στο 1ο λεπτό με τον Πιερό, γενικά δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Γίνεται το 2-0 και μετά νομίζω έπιασε μια μπαλιά του Μιχαηλίδη που ξέρει να βλέπει γήπεδο, ο Κωνσταντέλιας έβαλε ένα γκολ και εκεί αλλάζει το ματς. Ο ΠΑΟΚ το πιστεύει, εκεί βλέπεις κάτι διαφορετικό απ΄ όλους.
Προσπάθησε ο ΠΑΟΚ να πάει το ματς μέχρι το 60΄και να είμαι μέσα στο ματς, να είναι δηλαδή το αποτέλεσμα 0-0, άντε 1-0. Έτσι πιστεύω, ήταν πολύ παθητικός ο ΠΑΟΚ, δικαίως βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, θα ήθελα τον ΠΑΟΚ πιο ενεργητικό.
Από εκεί και πέρα υπάρχει σχέδιο. Δεν ήταν καλός ο ΠΑΟΚ παρότι κέρδισε και γι' αυτό του αξίζουν συγχαρητήρια, δεν του βγήκε το παιχνίδι, ένας μέτριος ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια”.
Χαίρομαι ειλικρινά που κάποιος είπε το προφανές. Εχθές και τα 5 γκολ ήταν δικές μας ασίστ. 5! Ο Λούτσος μίλησε για φρεσκάδα, και φάνηκε η φρεσκάδα όταν πλέον οι κατά κοπάδι επιτεθέμενοι χάρτινοι δεν είχαν κουράγιο στα τελευταία 5 - 8 λεπτά να κάνουν κάτι άλλο εκτός από γιόμες για να βρουν τον Πιερό. Γενικά φέτος χάσαμε στις λεπτομέρειες πάρα πολλά σημαντικά παιχνίδια και πλην του γαυρου στην Τούμπα και με τους Ρουμάνους δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο που απλά δεν μπορούσαμε.Jean Valjean έγραψε: Η ομάδα μας τους πάτησε και στα δυο ημίχρονα κι αυτό το έκανε έχοντας φάει δυο γκολ από ανεπίτρεπτα ατομικά λάθη (όπως είναι ο κανόνας φέτος) και όχι από λάθος στήσιμο.
Τέλος να πούμε και μια καλή κουβέντα για τον Πέλκα καθώς η μπάλα του ήρθε λίγο πίσω, πάνω στο βηματισμό, παρόλα αυτά κατόρθωσε να την κοντρολάρει και να κάνει σωστό πλασέ στη σωστή πλευρά και στον σωστό χρόνο αντίθετα με την κίνησή του. Πολύ ωραίο γκολ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
Ο Πέλκας, πήρε την ασίστ.... κι έκανε περίπου 10 βήματα με τη μπάλα στην περιοχή τους... Δεν ήταν κλασμένοι... Χεσμένοι ήταν....
Επίσης, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παίξαμε και με τον χρόνο στο τέλος. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς ο Ντέμης δεν πρόσεξε ότι ΚΑΙ τα δύο γκολ της χάρτινης ομαδάρας του προήλθαν από δικές μας ασίστ και ότι οι ίδιοι δεν δημιούργησαν τίποτε.
Ούτε την ποιότητα των παικτών μας στα υπέροχα γκολ που βάλαμε σχολίασε. Μια ποιότητα που αυτή δεν έχουν. Μόνο τρέχουν και παίζουν ξύλο.
Ούτε την ποιότητα των παικτών μας στα υπέροχα γκολ που βάλαμε σχολίασε. Μια ποιότητα που αυτή δεν έχουν. Μόνο τρέχουν και παίζουν ξύλο.

Προσφέρει γέλιο όμως, με τις αναλύσεις που κάνει ο γίγαντας ο Θεμιστοκλής
Με τρεις τελικές η χάρτινη, από δικά μας δώρα - λάθη
Ok, δεν ήμασταν καλοί, όπως λέει, αλλά παρόλα αυτά το γυρίσαμε σε μισή ώρα από 2 - 0
Προφανώς για να πει αυτός ότι ήμασταν καλοί, θα έπρεπε να τους είχαμε ρίξει γύρω στα 6 γκολ, όπως ο γαύρος στο κύπελλο
Εντάξει, το ακούω
Άποψη

(που λέει και ο Σεφερλής)
- ΑποστόληςΑ
Σε απόλυτες τιμές δεν είμασταν καλοί. Αλλά από αυτούς είμασταν καλύτεροι.
Εμείς γκολ με πέναλτυ δεν βάλαμε.
Εμείς γκολ με πέναλτυ δεν βάλαμε.
- ΑποστόληςΑ
- Jean Valjean
Ο Ντέμης είναι μια χαμένη περίπτωση ανθρώπου ή μια περίπτωση χαμένου ανθρώπου. Όπως κι αν το δει κανείς δεν θα κάνει λάθος.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Δεν είχε καθόλου ένταση ο ΠΑΟΚ, ας ξεκινήσουμε από το πρώτο ημίχρονο. Εάν δεν έβαζε το γκολ ο Κωνσταντέλιας στο λεπτό που το έβαλε, δεν ξέρω αν θα το πίστευαν στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ήταν μία έμπνευση του Μιχαηλίδη, ο οποίος έκανε όλο το ματς του ΠΑΟΚ, ήταν μια ωραία ντρίπλα του Κωνσταντέλια, σταμάτημα, γκολ και εκεί αλλάζει όλο το ματς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να μπαίνει καλύτερα, να έχει τρομερή ένταση και να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Μάνταλο να γυρνάει και να παίρνει τη μπάλα από τα στόπερ, όταν πετούσαν τη μπάλα στον Πιερό, πάντα ο Πινέδα ερχόταν από πίσω και έπαιρνε τα ριμπάουντ, όλα λειτουργούσαν όλα μια χαρά, χωρίς βέβαια η ΑΕΚ να έχει τις μεγάλες ευκαιρίες. Αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Δεν υπήρχε επιθετικά ο ΠΑΟΚ, έπαιζε σε χαμηλούς ρυθμούς, προσπαθούσε μόνο με τον Μιχαηλίδη αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο εκτός από μία κεφαλιά σε ένα κόρνερ.
Δεν ήταν έτοιμοι (σ.σ. οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ) να μπουν σε ένα ντέρμπι, τους επηρέασε η αποχή από τα γήπεδα, από τα ματς, δεν ξέρω. Καταλαβαίνω να περιμένει ο ΠΑΟΚ να κουραστεί η ΑΕΚ, το έχει κάνει ξανά, αλλά ήταν πολύ παθητικός.
Ξεκινάει το δεύτερο, έχει άλλη μία ευκαιρία η ΑΕΚ με το γκολ που ακυρώθηκε, είχε και μία μεγάλη ευκαιρία στο 1ο λεπτό με τον Πιερό, γενικά δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Γίνεται το 2-0 και μετά νομίζω έπιασε μια μπαλιά του Μιχαηλίδη που ξέρει να βλέπει γήπεδο, ο Κωνσταντέλιας έβαλε ένα γκολ και εκεί αλλάζει το ματς. Ο ΠΑΟΚ το πιστεύει, εκεί βλέπεις κάτι διαφορετικό απ΄ όλους.
Προσπάθησε ο ΠΑΟΚ να πάει το ματς μέχρι το 60΄και να είμαι μέσα στο ματς, να είναι δηλαδή το αποτέλεσμα 0-0, άντε 1-0. Έτσι πιστεύω, ήταν πολύ παθητικός ο ΠΑΟΚ, δικαίως βρέθηκε πίσω με δύο γκολ, θα ήθελα τον ΠΑΟΚ πιο ενεργητικό.
Από εκεί και πέρα υπάρχει σχέδιο. Δεν ήταν καλός ο ΠΑΟΚ παρότι κέρδισε και γι' αυτό του αξίζουν συγχαρητήρια, δεν του βγήκε το παιχνίδι, ένας μέτριος ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει το ματς μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια”.
Η Αθήνα σου αλλοιώνει το χαρακτήρα αν δεν έχεις προσωπικότητα. Κι αυτό συνέβη με τον Ντέμη.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ξέρει από μπαλα.
Μπορώ όμως να πιστέψω ότι είναι τόσο σάπιος ώστε να λέει ψέμματα και στον ίδιο του τον εαυτό,
Ναι, με ακούτεεε?
Ο σπαζοκλαπάνιας είμαι
Έλα Ντεμάκο, καλησπέρα από τσαπού Ευβοίας
Ο σπαζοκλαπάνιας είμαι

Έλα Ντεμάκο, καλησπέρα από τσαπού Ευβοίας

Ντέμης: Αν δεν είχε βάλει τα τρία γκολ ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ θα είχε κερδίσει 2-0 

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά το γκολ του Ντελια σε πόσους θύμισε το γκολ του Βιερίνια μέσα στο τηγάνι στο 1-1 του κυπέλου;
- Jean Valjean
Λες ε;astral έγραψε:την τύφλα του ξέρει
Μπορεί να κάνω λάθος...
-
Η πρώην σου το τουρλωνει το κολοράκι της στις πίστες.Η διαφορά είναι πως αυτής δεν τιςτον μαλαζει κανένας.Το βράδυ της Κυριακής, της νυν σου τους τον φορμαραραμε κανονικά όταν μας τον τουρλωσε.Ετσι για να μήν ξέρει αν θα πρέπει να χαίρετε ή να στεναχωριέται.