Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
- ΑποστόληςΑ
- thomas Murg
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
ΚΑΡΜΑ ρε καργιόληδες!!
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ανέλαβε τις ευθύνες του και δήλωσε με νόημα, πως «...αν δεν προχωράει με μένα, δεν είμαι χρήσιμος».
Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ανέλαβε τις ευθύνες του και δήλωσε με νόημα, πως «...αν δεν προχωράει με μένα, δεν είμαι χρήσιμος».
Ε αφού ρε φίλε τα χάνουμια κάθε φορά που κάνουν αρχιδιες,βλέπε τιμωρία Λουτσε,τη βρίσκουν από παντου.Δε ξέρω αν είναι από το Θεό ,κάρμα η κάτι αλλο..Έγινε μετα από ακύρωση γκολ Βαρελά και γίνεται και τώρα...
- thomas Murg
-keeper- έγραψε:Στο 57 η αεχ ήταν 10 βαθμούς μπροστά ……
Dejavu τα χανούμια!!
Hayate έγραψε:Ε αφού ρε φίλε τα χάνουμια κάθε φορά που κάνουν αρχιδιες,βλέπε τιμωρία Λουτσε,τη βρίσκουν από παντου.Δε ξέρω αν είναι από το Θεό ,κάρμα η κάτι αλλο..Έγινε μετα από ακύρωση γκολ Βαρελά και γίνεται και τώρα...
Ούτε κάρμα είναι ούτε τίποτα. Άμπαλος οργανισμός που ότι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει στην πουστιά και ως γνωστόν ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Κλασσικό παράδειγμα ο καραφλοκεφτές ο Κάραλης και το παραμύθι του τις προάλλες για Κουλιεράκη. Αντί να παραδεχθούν πόσο πίσω έχουν μείνει στις Ακαδημίες κάθονται και πλάθουν ιστορίες πως η ΑΕΧ έριξε Χ στον Κουλιεράκη στα 16 κι αν ήθελε άνετα θα τον έπαιρνε (που ο Κουλιεράκης στα 16 ήταν ήδη δυο χρόνια στις Ακαδημίες μας εντωμεταξύ).
Μόνο με σοβαρή δουλειά έρχονται οι επιτυχίες και όσο κι να γκρινιάζουμε στα όποια λάθη, η δική μας ΠΑΕ είναι πολύ πιο σοβαρή και από αυτούς τους κλόουν και από τον Αλαφουζιακό.
Αυτο ρε Αγιαννη! Μόνο αυτό είναι ΠΑΟΚ! γιατί και μενα μου κακοφαίνονται σχόλια να κερδιζει ο γαυρος και παμε για δευτεροι..Jean Valjean έγραψε:Καλέ μου φίλε, αυτόν που θέλουμε να φτάσουμε είναι πάντοτε τον πρώτο.Rexaris έγραψε:Μας συμφέρει οπωσδήποτε ήττα τού βάζελου για να τους πλησιάσουμε στον πόντο. Με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκορ για να βαρέσουν διάλυση.
Επομένως θέλουμε να νικήσει ο βάζελος απόψε. Αυτό μας συμφέρει. Είναι λάθος στρατηγική να στοχεύεις στον τρίτο, αφού μάλιστα τον έχεις σε δυο παιχνίδια.
Την επόμενη αγωνιστική θέλουμε να κερδίσουμε εμείς τον γαύρο. Στο άλλο θέλουμε να χάσει η αεχ. Στα επόμενα δυο ματς θέλουμε να κερδίσουμε εμείς τον βάζελο μέσα-έξω και να χάσει ο γαύρος και τα δυο με τους χάρτινους.
Πάντοτε μας συμφέρει να χάνει ο πρώτος. ¨Οσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες, εννοείται.
Η διαφορά είναι 14 βαθμοί με 5 αγώνες να μένουν. Μαθηματικά είναι εφικτό αν κάνουμε το 5-0-0 και ο γάβρος το 0-1-4. Και καλά εμείς το κάναμε και πέρυσι. Τώρα όμως δεν εξαρτάται μόνο από εμάς.
Τέλος πάντων ας κάνουμε εμείς το καλύτερο δυνατό και θα δούμε στο τέλος που θα κάτσει η μπίλια. Νίκη την επόμενη αγωνιστική και Χ στο Παναθηναϊκός-αεχ και η βαθμολογία θα γίνει:
63 οσφπ
54 αεχ
52 ΠΑΟΚ
51 παο
Τέλος πάντων ας κάνουμε εμείς το καλύτερο δυνατό και θα δούμε στο τέλος που θα κάτσει η μπίλια. Νίκη την επόμενη αγωνιστική και Χ στο Παναθηναϊκός-αεχ και η βαθμολογία θα γίνει:
63 οσφπ
54 αεχ
52 ΠΑΟΚ
51 παο
- thomas Murg
ΜΕ πέντε φάσεις τέσσερα γκολ ο κωλόγαβρος. Ο τερματάς του βάζελου μόνο με μας ο ργιόλης γίνεται Μπουφόν.
Πολύ καλό αποτέλεσμα όσο και να απεχθάνομαι που το γράφω.
Ο γαύρος δεν είναι Κούλα δεν γίνεται να χασει αυτή την διαφορά σε κανένα σύμπαν.
Επισης εσύ δεν έχεις καμία σχέση σαν εικόνα με πέρυσι.
Δεν μας κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ να λέμε τα αυτονόητα .
Και το λέω εγώ που πέρυσι μετά την Λαμία τους έβριζα τους δικούς μας εδώ μέσα ( γκικα πχ) που λέγαν να μην βγούμε 4οι και μην χάσουμε Ευρώπη και άλλα τέτοια όμορφα .
Το θέμα είναι να κερδίσεις τον γαυρο την άλλη Κυριακή που θα θέλει να κάνει φιέστα όσο πιο γρήγορα γίνεται, να έρθει το άλλο Χ και μετά να πας να παίξεις τα 3 ματς με αυτούς που θα παλέψεις πάνω κάτω με την ίδια βαθμολογία για να κάνεις την υπέρβαση .
Και τι καλύτερο να καθαρίσεις τον βαζελο στα μεταξύ σας και να παίξεις τελικό για θέση στο τσουλου στην τούμπα με κουλά να πάρει και ο ρασβαναρος την εκδίκηση του από τα σιχάματα, να κλείσει όμορφα αυτή η απελπιστικά κακή χρονιά βάση προσδοκιών που είχαμε όταν ξεκίνησε
Ο γαύρος δεν είναι Κούλα δεν γίνεται να χασει αυτή την διαφορά σε κανένα σύμπαν.
Επισης εσύ δεν έχεις καμία σχέση σαν εικόνα με πέρυσι.
Δεν μας κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ να λέμε τα αυτονόητα .
Και το λέω εγώ που πέρυσι μετά την Λαμία τους έβριζα τους δικούς μας εδώ μέσα ( γκικα πχ) που λέγαν να μην βγούμε 4οι και μην χάσουμε Ευρώπη και άλλα τέτοια όμορφα .
Το θέμα είναι να κερδίσεις τον γαυρο την άλλη Κυριακή που θα θέλει να κάνει φιέστα όσο πιο γρήγορα γίνεται, να έρθει το άλλο Χ και μετά να πας να παίξεις τα 3 ματς με αυτούς που θα παλέψεις πάνω κάτω με την ίδια βαθμολογία για να κάνεις την υπέρβαση .
Και τι καλύτερο να καθαρίσεις τον βαζελο στα μεταξύ σας και να παίξεις τελικό για θέση στο τσουλου στην τούμπα με κουλά να πάρει και ο ρασβαναρος την εκδίκηση του από τα σιχάματα, να κλείσει όμορφα αυτή η απελπιστικά κακή χρονιά βάση προσδοκιών που είχαμε όταν ξεκίνησε
- PAOKevolution
Εντωμεταξύ ρε τσακαλάκια, τι πέναλτι πήρε ο βάζελος πάλι; Πως γίνεται σε εποχή ΒΑΡ να δίνονται τέτοια πέναλτι;;;
Είναι ιδέα μου ή ο Ιωαννίδης του μισού δις αξία φέτος θα είχε δύο γκολ όλη τη σεζόν αν δεν είχε εκτελέσει πάλι καμιά δεκαριά πέναλτι;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βροχή θα σκάνε πάλι οι προτάσεις το καλοκαίρι.
40 και βλέπουμε.
40 και βλέπουμε.
- PAOKevolution
Κι όμως Equalizer και Mitsos, η προπαγάνδα υπέρ του FOTIS, θα δείτε που θα ευοδώσει και θα πωληθεί κοντά στα λεφτά που θα φύγει (αν και όταν) ο Ντέλιας.
Με το στανιό παίκτης.
Με το στανιό παίκτης.
- ΑποστόληςΑ