Ποιος το είπε αυτό ? Σε ένα φόρουμ που τον λατρεύει.renegade έγραψε:Μέχρι προχθές ήταν το κακομαθημένο που ήθελε πολύ δουλειά ακόμα
Δηλαδή οκ, μετά μιλάμε για κοπτοραπτική
Ποιος το είπε αυτό ? Σε ένα φόρουμ που τον λατρεύει.renegade έγραψε:Μέχρι προχθές ήταν το κακομαθημένο που ήθελε πολύ δουλειά ακόμα
Είναι εμφανές ότι του κάνει κεφαλοκλείδωμα.dragon έγραψε:aivas19 έγραψε:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η σχέση τους περνάει κρίση
Δεν υπάρχει καμία λογική να πουλήσει ένα τέτοιο ταλέντο ΠΡΙΝ απο το Παγκόσμιο Κύπελλο.Special 4 έγραψε:Όπως τα λέει ο Blackgr4
Η δική μου λογική λέει, ότι όσο και να μη μας αρέσει να το σκεφτόμαστε, κάποιος παίκτης θα πουληθεί το καλοκαίρι
Δεν βλέπω κάποιον άλλο, που να μπορεί να πουληθεί και να πιάσει ένα ποσό που θα είναι διψήφιο ή κοντά στο διψήφιο
Άρα ή Ντέλιας ή Κοτάρσκι, ελπίζω όχι και οι δύο και το ιδανικό θα ήταν κανένας
Αλλά δεν το βλέπω πιθανό να μη φύγει κανείς, γιατί εφόσον γίνει (μείνουν και δύο), πάλι θα χρειαστεί μια γενναία ΑΜΚ και ένεση ρευστότητας απο τον μεγαλομέτοχο
Το λέω με βάση τα δεδομένα των τελευταίων ετών, όπου και καλές πωλήσεις είχαμε και καλές πορείες στην Ευρώπη και πάλι όμως χρειάστηκε ΑΜΚ, από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη
Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείω στη σκέψη μου, ότι ναι μεν το καλοκαίρι ο Ιβάν να τον κράτησε, αλλά άλλα διοικητικά στελέχη να μην συμμερίζονται αυτή την άποψη και να καθυστερούν ή να μην επισπεύδουν ένα θέμα (της αύξησης αποδοχών - αναπροσαρμογής συμβολαίου), που δυνητικά να "εξωθούσε" ένα παίκτη στο να πει ότι μπορεί να είναι καλύτερα και για τον ίδιο και για την ομαδα να πάρει μεταγραφή
Το λες και παιχνιδάκι blame game
Είναι αλλιώς να πουλάς ένα παίκτη και αλλιώς να λες ήθελε να φύγει όσα και να του δίναμε, ανεξάρτητα αν έγινε ή όχι κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση
Αυτό δεν μπορεί να το διασταυρώσει κανείς
Υπό αυτή την έννοια, θεωρώ ότι είναι αδικαιολόγητο να μην έχει γίνει ακόμα αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Κωνσταντέλια με αύξηση αποδοχών
.-Blackgr4 έγραψε: Ξεκίνησαν λέει διαπραγματεύσεις για τον Βιετέσκα ενώ ολόκληρος ο οργανισμός έπρεπε να έχει πέσει ήδη επάνω στο παιδί να του ανανεώσουν το συμβόλαιο μέχρι το 29 και να βάλουν μάλιστα ρήτρα 35 εκατομμυρίων να τελειώνουμε.
Όταν βρεθεί κάποιος να τα δώσει, με βαριά καρδιά θα τον αποχωριστούμε.
Και δεν είναι καθόλου άσχετο του Βιετέσκα όταν τόσα χρόνια έχουμε μάθει τον ΠΑΟΚ να δουλεύει μία μία τις περιπτώσεις..
Και ομως φίλε Aivas. Συνηθως επιλεγω να βλέπω τα ματς της ΠΑΟΚαρας σε καφετέρια, με αποτέλεσμα να μη σχολιάζω στο live. Χθες εκανα το λαθος να το δω στο σπιτι μου, με αποτέλεσμα να ειμαι αγκαλια με το κινητο-φορουμ. Κακη αποφαση, οταν μαλιστα εχουν συσσωρευτει τοσα νευρα απο ολη τη δυσκολη φετινή χρονιαaivas19 έγραψε:Αληθεια λες; Χωρις πλακα δε θυμομουν οτι το ειπες εσυ και ειλικρινα δεν το πιστευω
Μακαρι να μεινει για παντα ο παικταρας
Πουλήθηκε ο Τζίμας . Δεν μετράει επειδή ήταν Γενάρης; Ακόμα και με την λογική της μίας μεγάλης πώλησης κάθε χρόνο να πάμε, αυτή έγινε. Και δεν ήταν απλά μεγάλη ήταν τεράστια.Special 4 έγραψε:Όπως τα λέει ο Blackgr4
Η δική μου λογική λέει, ότι όσο και να μη μας αρέσει να το σκεφτόμαστε, κάποιος παίκτης θα πουληθεί το καλοκαίρι
Δεν βλέπω κάποιον άλλο, που να μπορεί να πουληθεί και να πιάσει ένα ποσό που θα είναι διψήφιο ή κοντά στο διψήφιο
Άρα ή Ντέλιας ή Κοτάρσκι, ελπίζω όχι και οι δύο και το ιδανικό θα ήταν κανένας
Αλλά δεν το βλέπω πιθανό να μη φύγει κανείς, γιατί εφόσον γίνει (μείνουν και δύο), πάλι θα χρειαστεί μια γενναία ΑΜΚ και ένεση ρευστότητας απο τον μεγαλομέτοχο
Το λέω με βάση τα δεδομένα των τελευταίων ετών, όπου και καλές πωλήσεις είχαμε και καλές πορείες στην Ευρώπη και πάλι όμως χρειάστηκε ΑΜΚ, από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη
Οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείω στη σκέψη μου, ότι ναι μεν το καλοκαίρι ο Ιβάν να τον κράτησε, αλλά άλλα διοικητικά στελέχη να μην συμμερίζονται αυτή την άποψη και να καθυστερούν ή να μην επισπεύδουν ένα θέμα (της αύξησης αποδοχών - αναπροσαρμογής συμβολαίου), που δυνητικά να "εξωθούσε" ένα παίκτη στο να πει ότι μπορεί να είναι καλύτερα και για τον ίδιο και για την ομαδα να πάρει μεταγραφή
Το λες και παιχνιδάκι blame game
Είναι αλλιώς να πουλάς ένα παίκτη και αλλιώς να λες ήθελε να φύγει όσα και να του δίναμε, ανεξάρτητα αν έγινε ή όχι κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση
Αυτό δεν μπορεί να το διασταυρώσει κανείς
Υπό αυτή την έννοια, θεωρώ ότι είναι αδικαιολόγητο να μην έχει γίνει ακόμα αναπροσαρμογή συμβολαίου στον Κωνσταντέλια με αύξηση αποδοχών