ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 2-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 2-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αφού έκραξα , δικαίως , τώρα πρέπει να δώσω και τα συγχαρητήρια . Μπράβο στην ομάδα για το διπλό . Σε ολους. Επικη ανατροπή. Νομίζω δώσαμε την χαριστική βολή στην χάρτινη και ταυτόχρονα πήραμε επιτέλους μια ψυχολογική ώθηση που θα χρειαστούμε για να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση.
Αύριο πρέπει να αναλυθούν πολλά πράγματα γιατί δεν είναι πολλά ρόδινα. Αλλά αυτά αύριο.
Αύριο πρέπει να αναλυθούν πολλά πράγματα γιατί δεν είναι πολλά ρόδινα. Αλλά αυτά αύριο.
Με γαυρο εντος.Patron έγραψε:Με ποιους παίζουμε μετά;
Μεγάλο αποτέλεσμα σήμερα. Θα βυθιστεί στην εσωστρέφεια και την γκρίνια η αεχ. Υπάρχει και ο επαναληπτικός του κυπέλλου μεσοβδόμαδα που θα κουράσει τον επόμενο αντίπαλο μας.
Στο κέρδος της ημέρας θα υπολογίσω και την κακή απόδοση μερικών ποδοσφαιριστών του σε δύο μήνες λήγουν τα συμβόλαια τους.
Στο κέρδος της ημέρας θα υπολογίσω και την κακή απόδοση μερικών ποδοσφαιριστών του σε δύο μήνες λήγουν τα συμβόλαια τους.
Η συνολική εμφάνιση της ομάδας ΜΈΧΡΙ να μειώσει με το μαγικό του ο μικρός μάγος της χώρας, ήταν απαράδεκτη.
Χάναμε όλες τις δεύτερες μπάλες, οι εντάσεις των περισσοτέρων ήταν ανύπαρκτες, οι συνδυασμοί δεν έβγαιναν ποτέ γιατί τα χαφ μας (για χιλιοστή φορά) μας κρατάνε πίσω και η ψυχολογία ήταν ανάλογη με εκείνη που υπήρχε στην ομάδα προ διακοπής.
Φτάνει μια στιγμή για να αλλάξει όλο το μομέντουμ ενός αγώνα. Κάτι που αποτυπώθηκε και στατιστικώς συγκρίνοντας τον ΠΑΟΚ του Α ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ του Β από το 55-65 και μετά.
Ευλογημένος που ζω την εποχή του Κωνσταντέλια. Μακάρι να κρατήσει κι' άλλο. Μακάρι να δώσει ο Θεός φώτιση σε αυτούς που αποφασίζουν, να καταλάβουν τι σημαίνει και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά να έχεις έναν Ντέλια.
Έναν Ντέλια που παίρνει λιγότερα από τον Τόμας τον Μουργκ. Για να μην ξεχνιόμαστε..
Χάναμε όλες τις δεύτερες μπάλες, οι εντάσεις των περισσοτέρων ήταν ανύπαρκτες, οι συνδυασμοί δεν έβγαιναν ποτέ γιατί τα χαφ μας (για χιλιοστή φορά) μας κρατάνε πίσω και η ψυχολογία ήταν ανάλογη με εκείνη που υπήρχε στην ομάδα προ διακοπής.
Φτάνει μια στιγμή για να αλλάξει όλο το μομέντουμ ενός αγώνα. Κάτι που αποτυπώθηκε και στατιστικώς συγκρίνοντας τον ΠΑΟΚ του Α ημιχρόνου με τον ΠΑΟΚ του Β από το 55-65 και μετά.
Ευλογημένος που ζω την εποχή του Κωνσταντέλια. Μακάρι να κρατήσει κι' άλλο. Μακάρι να δώσει ο Θεός φώτιση σε αυτούς που αποφασίζουν, να καταλάβουν τι σημαίνει και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά να έχεις έναν Ντέλια.
Έναν Ντέλια που παίρνει λιγότερα από τον Τόμας τον Μουργκ. Για να μην ξεχνιόμαστε..
-
Κι ένα τελευταίο για απόψε.Στο 2-0 μέχρι που το ακύρωσε ξενέρωσα,στο 2-0 στο κανονικό κοίταξα το χρόνο.(Ειπαμε κι όταν θα πάω στον τρελογιατρο) Στο 2-2 εκεί που έτρωγα τ' άντερα μου,λέω Ραζβαν βάλε μέσα τον Πέλκα.Σας ευχαριστώ και τους δύο.
με χάρτινο είδα το παιχνίδι. Συνάδελφος. Το χάι λαιτ μας ήταν όταν μπήκε ο Σάστρε αλλαγή, μου λεει:Αυτός δεν ήταν πέρυσι που... Εκεί το έπαιξα Σταμάτης Γαρδέλης. Με θυμάσαι ρε π@στη;;;; 

Ανατροπη που θα τη θυμομαστε και ειδικα οι χαρτινοι μπραβο στην ομαδα!Μιχα ντελιας πελκας ποσο ΠΑΟΚ
Τον ΠΑΟΚ δε θα τον ξεγράφεις ποτε
Βεβαια ακομα τεταρτοι ειμαστε, δεν τελειωσε τιποτα
Απαραδεκτα μαρκαρισματα στα μπακ, δωρο γκολ χωρις λογο
Παμε για 2η θεση
ΥΓ: Το παιδι που εγραφε για ξεφτιλα γιατι δεν εδωσε συγχαρητηρια για την ανατροπη; Σταματησε να σχολιαζει; Σορι αν δε το ειδα
Βεβαια ακομα τεταρτοι ειμαστε, δεν τελειωσε τιποτα
Απαραδεκτα μαρκαρισματα στα μπακ, δωρο γκολ χωρις λογο
Παμε για 2η θεση
ΥΓ: Το παιδι που εγραφε για ξεφτιλα γιατι δεν εδωσε συγχαρητηρια για την ανατροπη; Σταματησε να σχολιαζει; Σορι αν δε το ειδα
- episimos73
ΧαχαχαΧωρικός έγραψε:με χάρτινο είδα το παιχνίδι. Συνάδελφος. Το χάι λαιτ μας ήταν όταν μπήκε ο Σάστρε αλλαγή, μου λεει:Αυτός δεν ήταν πέρυσι που... Εκεί το έπαιξα Σταμάτης Γαρδέλης. Με θυμάσαι ρε π@στη;;;;
Sent from my iPad using Tapatalk
Ειμαι στη σελιδα 26 του προηγουμενου thread και εχω ανοιξει ποπκορν...
Ακόμα 4 σελίδες....
Αν δεν βρέχετε τις συμβίες σας, αδικαιολογήτως απώντες

Αν δεν βρέχετε τις συμβίες σας, αδικαιολογήτως απώντες