5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Ξεφτηλιζεις πολύ κόσμο παλικάρι μου
Οι σημερινές δύο ασίστ είναι πολλά περισσότερα από δύο απλά γκολ
Οι σημερινές δύο ασίστ είναι πολλά περισσότερα από δύο απλά γκολ
-
O Μιχαηλίδης, παρ'όλα τα στραβά του και τις απερισκεψίες του στην άμυνα, δεν πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα. Με αυτή την προβληματική ανάπτυξη που έχει η ομάδα, οι μπαλιές που βγάζει στην πλάτη είναι όαση.
Χατζόπουλε, πάρτον Γαλλία για πλέι μέικερ να τους πατήσουμε και να πάμε τελικό. 20 ασίστ θα γράψει.
Δε βλεποταν. Το γυρισε 180 μοιρες. Εγω τον εκραξα και μου το βουλωσε και χαιρομαι.
Λιγο λιγοτερο σοφτ να μην ησουν ρε αγορι μου... Λιγο πιο μεταλλο..
Λιγο λιγοτερο σοφτ να μην ησουν ρε αγορι μου... Λιγο πιο μεταλλο..
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΒΙΕΝΤΕΡΣΚΑ, ΛΟΒΡΕΝ ΚΑΙ ΚΟΛΕΪ,
100ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΜΠΑΛΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΦΑΣΕΙΣ.
1000 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ.
10000000 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ.
100ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΜΠΑΛΙΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΦΑΣΕΙΣ.
1000 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ.
10000000 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ.
Σε μια άμυνα που παρέπαιε μέχρι το 50΄ χωρίς μάλιστα ο αντίπαλος να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο πέραν της εκμετάλλευσης των λαθών μας, ήταν όαση. Μετά το 50΄ ήταν αυτός που έσπρωξε μπροστά την ομάδα. Δύο assist! Τον Πιέρο τον έσβησε παρότι υστερεί σωματικά έναντι αυτού.
Μπράβο ρε Γιάννη, δούλεψε τις αμυντικές σου αδυναμίες και δεν θα βλέπεις κανένα. MVP σήμερα.
Μπράβο ρε Γιάννη, δούλεψε τις αμυντικές σου αδυναμίες και δεν θα βλέπεις κανένα. MVP σήμερα.
-
- kataramenos5
Και τι δεν ακουσε το παλικαρι απο τις μπαλαδοφατσες του πληκτρολογιου μέχρι το Γεναρη ...Τωρα? Τωρα δε γμεις, ριχνουμε μια κ@@λοτουμπα κι ολα καλα.
Μπραβο ρε Γιανναρε κλεισε τ αυτια και δουλεια.
-
- Επικοινωνία:
Ο κορυφαίος σήμερα με δύο ασίστ και από τους δύο τρείς πού ένιωθαν γενικά.
Μοναδικό ψεγάδι η ηλίθια άμυνα με τα χέρια πίσω στο γκολ του Lamella αντί να πέσει πάνω του για να μην έχει χώρο να σουτάρει.
Μοναδικό ψεγάδι η ηλίθια άμυνα με τα χέρια πίσω στο γκολ του Lamella αντί να πέσει πάνω του για να μην έχει χώρο να σουτάρει.
Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε!!Χωρικός έγραψε:Επειδή ξεχνάμε, ο Γιάννης ήταν μεγαλύτερο ταλέντο απο τον Κουλιεράκη. ο άσχημος τραυματισμός τον πήγε χρόνια πίσω. και σωματικά και κυρίως φαντάζομαι ψυχολογικά. Στο κάπάκι μολις πήγε να επανέλθει έχασε τον πατέρα του..Πολλους τους επηρεάζει πολύ άσχημα, άλλοι δεν επανέρχονται ποτέ. Θεωρώ , όπως πάντα θεωρουσα οτι εχει πολύ υψηλό ταβάνι, υψηλότερο του Κουλιεράκη. Και δεν τον πηραν δα και τα χρονια... Θα δούμε λοιπόνΑποστόληςΑ έγραψε:Στους τελευταίους αγώνες όντως θυμίζει Κουλιεράκη.

- BlackMagicPAOK
Αν αποφασιζε ο.. καναπές θα τον είχε στείλει στον ΠΑΟΚ Β..kataramenos5 έγραψε:Και τι δεν ακουσε το παλικαρι απο τις μπαλαδοφατσες του πληκτρολογιου μέχρι το Γεναρη ...Τωρα? Τωρα δε γμεις, ριχνουμε μια κ@@λοτουμπα κι ολα καλα.
Και τον Ντελια στον πάγκο...