ΑΕΧ - ΠΑΟΚ Κυριακή 30/3, 19:00, COSMOTE TV SPORT 2 HD
Re: ΑΕΧ - ΠΑΟΚ Κυριακή 30/3, 19:00, COSMOTE TV SPORT 2 HD
ΠΑΟΚαρα πως με ξεφτυλισες ετσι... μακαρι παντα να με βγαζεις μαλακα οταν κραζω
Dag εγω προσωπικα εχω θετικη διαθεση ακομα και μετα απο αυτην την χρονια και μπαινω και βλεπουν την υπερμιρλα και να φυγουν ολοι και ισοπεδωσε το κατασκευασμα και και και. Ε αυτα θα απαντηθουν καταλληλως. Εδω μας ειπαν οτι βγηκαμε για μεροκαματο.JohnDag έγραψε:Ρε σείς, εντάξει κάποιοι είναι πιο γκρινιάρηδες, ε λίγο και οι ανεβασμένοι παλμοί, θα ειπωθούν και δυο κουβέντες παραπάνω.
Δηλαδή μετά από τέτοια ανατροπή το πρώτο που σας ενδιαφέρει είναι να μπείτε εδώ μέσα να την πείτε σε συνοπαδους σας;
Πάμε λίγο με θετική διάθεση..
Στα του ματς
Μην ξεγραφετε τον ΠΑΟΚ ακομα και μετα απο 0-9
Do not tell even the priest.
Με τετοιο αθλιο πρωτο ημιχρονο καναμε το πρωτο διπλο μεσα στην τσαμπασοφια...Και πρωτη νικη σε ντερμπι.
Με τετοιο αθλιο πρωτο ημιχρονο καναμε το πρωτο διπλο μεσα στην τσαμπασοφια...Και πρωτη νικη σε ντερμπι.
- NikLiverpool
Βλέπω 2-0, γάμησε μας λέω.
Λουρί στο σκύλο, παίρνω και τα μικρά και βόλτα στο δάσος, ωραία μέρα γαρ.
Γυρνάω βλέπω 2-3.
Θα μας φαν οι βόλτες σε όλα τα play off με φενεται.
Γυρνάω βλέπω 2-3.
Όσο υπάρχουν Bon Jovi - Rui Vitoria, είμαι βέβαιος [και το έχω ξαναγράψει] για τη 2η θέση. Νάτο και το 2ο του γαύρου, στο 18ο λεπτό!aivas19 έγραψε:Dag εγω προσωπικα εχω θετικη διαθεση ακομα και μετα απο αυτην την χρονια και μπαινω και βλεπουν την υπερμιρλα και να φυγουν ολοι και ισοπεδωσε το κατασκευασμα και και και. Ε αυτα θα απαντηθουν καταλληλως. Εδω μας ειπαν οτι βγηκαμε για μεροκαματο.JohnDag έγραψε:Ρε σείς, εντάξει κάποιοι είναι πιο γκρινιάρηδες, ε λίγο και οι ανεβασμένοι παλμοί, θα ειπωθούν και δυο κουβέντες παραπάνω.
Δηλαδή μετά από τέτοια ανατροπή το πρώτο που σας ενδιαφέρει είναι να μπείτε εδώ μέσα να την πείτε σε συνοπαδους σας;
Πάμε λίγο με θετική διάθεση..
Στα του ματς
Μην ξεγραφετε τον ΠΑΟΚ ακομα και μετα απο 0-9
- Kabamaru11
Μπορει καποιος να μου βρει λινκ με τα γκολ;θελω να τα ξαναδω ενω τρωω.
- Daskalos_4
Ηρεμια μαγκες, ας μη τρωγομαστε μεταξυ μας. Η φετινη χρονια ειναι ενα μαρτυριο και βλεποντας την ομαδα να παραπαιει για 60 λεπτο ηταν λογικο να βγαλουμε γκρινια. Κανεις δεν θελει το κακο της ομαδας. Όλοι ΠΑΟΚ ειμαστε 

Αλλαξε νικνεϊμ σε δασος4 και τα αουταν δικα μου.NikLiverpool έγραψε:Βλέπω 2-0, γάμησε μας λέω.
Γυρνάω βλέπω 2-3.
Εικονα δεν εχω αλλα εχω ηχο..Kabamaru11 έγραψε:Μπορει καποιος να μου βρει λινκ με τα γκολ;θελω να τα ξαναδω ενω τρωω.
https://x.com/paokland4/status/1906409009797579207
Ειναι πραγματικά να απορείς βλέπωντας την πρώτη νίκη σε ντέρμπι να έρχεται στις 30 Μαρτιού και στην συνέχεια να βλέπεις συνοπαδούς να γράφουν τα εξής σχόλια...
Πραγματικά δεν ξέρω εαν πρέπει να γελάσω η να κλάψω. Μίκρυνε πολύ η ομάδα δυστυχώς.
Jean Valjean έγραψε:...................
Όσοι βιάστηκαν να γράψουν αναθέματα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Και φυσικά εκτέθηκαν.
Λυπάμαι που θα το γράψω αλλά είναι ξεφτίλα για τον ΠΑΟΚ να έχει τέτοιους οπαδούς, άμπαλους και κομπλεξικούς.
..............
Πραγματικά δεν ξέρω εαν πρέπει να γελάσω η να κλάψω. Μίκρυνε πολύ η ομάδα δυστυχώς.
Εγώ το αντίθετο, γυρίσαμε από βόλτα βλέπω 2-0. Λέω ωχ κ απομονωνομαι. Τα μικρά έδειξαν πίστη, στο τρίτο γκολ έγινε κόλαση.NikLiverpool έγραψε:Βλέπω 2-0, γάμησε μας λέω.
Γυρνάω βλέπω 2-3.
Στο ημίχρονο ποσοι αραγε ( και εδώ μέσα) έκαναν "καλόπιστη κριτική ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΣ τους παντες.
Θελω να δω ποσο βαθιά έχουν κρυφτεί τωρα.
Γιατι αλλο η καλοπιστη κριτική και τα νεύρα ( που σχεδόν όλοι είχαμε στο ημιχρονο) και αλλο η τοξική εμπάθεια
Θελω να δω ποσο βαθιά έχουν κρυφτεί τωρα.
Γιατι αλλο η καλοπιστη κριτική και τα νεύρα ( που σχεδόν όλοι είχαμε στο ημιχρονο) και αλλο η τοξική εμπάθεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pk77 την Κυρ 30 Μαρ 2025, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω εβαλα το βολει με Πανιωνιο αλλα σε ειδοποιηση στο 2-1 το αλλαξα εχοντας ελπιδα.. ΣΥΓΓΝΩΜΗ Π.Α.Ο.Κ.NikLiverpool έγραψε:Βλέπω 2-0, γάμησε μας λέω.
Γυρνάω βλέπω 2-3.
-
Ναι γνήσια ΠΑΟΚτσήδικη ανατροπή
Ναι δεν το πίστευα.
Ναι γαμήσι στην αεκ
Ναι
Αλλά για μένα δεν διαγράφονται ούτε παραγράφονται ντροπιαστικές ήττες από χωριά.
Ελπίζω να μην ξεχαστούν από αυτούς που πρέπει για να μην έχουμε άλλη τέτοια χρονιά του χρονου.
Ναι δεν το πίστευα.
Ναι γαμήσι στην αεκ
Ναι
Αλλά για μένα δεν διαγράφονται ούτε παραγράφονται ντροπιαστικές ήττες από χωριά.
Ελπίζω να μην ξεχαστούν από αυτούς που πρέπει για να μην έχουμε άλλη τέτοια χρονιά του χρονου.