12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
Lord

Re: Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από Lord »

Brainiac4 έγραψε:Καλως ήρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ παιχτούρα μου!!! Ξερει κανεις αν παίζει με γάυρο αυριο???????????

Νομίζω ότι η διοίκηση τρέχει έτσι ώστε να μπορέσει να λάβει τα χαρτιά από Ιταλία εγκαίρως για να τον χρησιμοποιήσει ο Σούλης..
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Βλέπω κίνηση και γουστάρω τρελά.

Έχει να δει το μπασκετικό φόρουμ πάνω από δέκα επισκέπτες 15 χρόνια. Άσε που τότε δεν υπήρχαν φόρουμ.

Αν θέλετε κάποιοι να μιλήσουμε μπασκετικά, 5αρι τέτοιας ποιότητας σε συνδυασμό με 4άρι τέτοιας ποιότητας δεν είχαμε ποτέ. Μόνο με ακατανόμαστο και Λέβιγκστον μπορεί να συγκριθεί η ποιότητα. Η ομάδα αποκτάει τεράστια ισορροπία αφού μπορεί να μειωθεί ο χρόνος του Ντρόμπνιακ για ανάσες ενώ μπορεί να μεγαλώσει πάρα πολύ η γκάμα των σχημάτων. Τσιάρας και Ταπούτος θα χρησιμοποιούνται λιγότερο στο 4 και αποκτάει έτσι μεγαλύτερη δύναμη η ομάδα στην περιφέρεια. Το ερωτηματικό με τον άσο πιστεύω ότι θα λυθεί με τον έιβερι. Αυτός συνήθως ανεβαίνει μετά τον Νοέμβρη. Καλός παίχτης είναι. Τα χρήματα που δεν πρέπει να ξεφύγουν είναι σημαντικότερα από μία αλλαγή παίχτη. Με αυτή την ομάδα άνετα χτυπάμε 4άδα.

Με λίγα λεφτά πολλά αποτελέσματα. Αυτό λέει πολλά. Αυτά μόνο σε σοβαρό ΠΑΟΚ μπορεί να συμβεί σε αυτά τα λεφτά. Η φανέλα αυτή είναι πολύ μεγάλη. Σε όλα τα αθλήματα.

Μακάρι να συνεχίσει αυτή η προσπάθεια πολύ καιρό.

Με μία απλή κίνηση γεμίσανε το γήπεδο δύο φορές σε μία εβδομάδα. Γιατί και την Κυριακή γεμάτο θα είναι. Πρώτα παλατάκι και μετά Τούμπα για επιδόρπιο.

Ρε τον καημένο τον γαύρο. Άτυχος είναι !!!!!!!!

Ρε Κολοκοτρώνη 4 όταν τρελένεσαι πολύ γουστάρω να σε διαβάζω !!!

p.s. και από άλλους άκουσα ότι ο Λάζος είναι γριά. Σε όλους έλεγα ότι με τέτοιο κεφάλι άνθρωπος μεγαλωμένος στην Επτάλοφο δεν υπάρχει να υπάρχει περίπτωση να μην είναι άρρωστος .... Παοκτσής !!! Πλάκα με κάνετε ....???

Τέτοιοι ανθρώποι μόνο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι. Μέσα σε μία εβδομάδα δύο φορές. Πρώτα ο Παντελάκης και τώρα ο Λάζος.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Φυσικά και είχαμε καλύτερους....Πάρε Σάβιτς,Μπέρι-Σάκλφορντ,Μπέρι-Λέβιγκστον,Φασούλα-Mπάρλοου...

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Τρί 17 Νοέμ 2009, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

δεν εχει νόημα αυτή τη στιγμή η παραπάνω κουβέντα...
είμαστε στο τώρα και χαιρόμαστε έναν από τους καλύτερους σέντερ εκτός ΝΒΑ που θα μπορούσε να πάρει οποιαδήποτε ομάδα...
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

Photis έγραψε:Φασούλα...

:roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
εχω αρχισει και τα χανω!!!!!!!ειμαι στα προθυρα της παρανοιας!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά σβήστον...τότε πρίν να γίνει σκατιάρης θεωρείτω καλός... :opaokara: :opaokara:

Αν ρωτήσει κάποιος για καλύτερους επιθετικούς που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ και επι κάποιος τον κοντό θα γίνει θεμα???? :opaokara: :opaokara:

Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Αφού ανακοινώθηκε επιτέλους η συμφωνία μπορούμε ελεύθερα να μιλήσουμε για μια εξαιρετική μεταγραφή που μας ενισχύει ουσιαστικά μέσα στη ρακέτα. Η ομάδα θα αποκτήσει επιτέλους παιγνίδι με πλάτη στο καλάθι στην επίθεση που ξεκλειδώνει έτσι παιγνίδι και από την περιφέρεια αλλά και όγκο στην άμυνα απέναντι σε δυνατούς ψηλούς και ρημπάουντ. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει το hook αλλά ρολάρει κιόλας πάνω στον αντίπαλο αλά Savic με κινήσεις καθαρόαιμου σέντερ που σπανίζουν τη σήμερον ήμερα που οι περισσότεροι βγαίνουν για να πετροβολήσουν τρίποντα. Παίζει σωστά τα pick and roll με τον play maker ενώ σκρινάρει συχνά στην κορυφή δημιουργώντας ευκαιρίες στους guards για διείσδυση ή αμαρκάριστο σουτ. Τον κόβω για 15 πόντους και 5-7 ρημπάουντς ανά αγώνα αλλά και 2 ασσίστ γιατί είναι καλός πασέρ για το ύψος του σε 25' αγώνα και φυσικά τα λόγια περιτεύουν για τη χειρονομία του να χαρίσει τα χρήματα του συμβόλαιου του μιας που είναι γνωστή η αλληλεγγύη του για τους συναθλητές του και από τη συνδικαλιστική του δράση. Θα δέσει εξαιρετικά με τον Drobnjak καθώς αλληλοσυμπληρώνονται επιθετικά στους χώρους δράσης και πλέον τα 80' της ρακέτας (από 40' σε power forward και center) μοιράζονται πολύ πιο ισόποσα μιας που οι παίκτες δείχνουν ικανοί να αποδώσουν στα νέα χρονικά διαστήματα.

Drobnjak: 25'
Παπαδόπουλος: 25' (όταν είναι έτοιμος)
Ταπούτος: 10'
Gecevski:10'
Τσιάρας: 7'
Helliwell:3'

Στο βιδεάκι το κλείσιμο σπιτιού ενός 35άρη πελάτη [youtube]U7lzASJt0IU&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Photis έγραψε:Καλά σβήστον...τότε πρίν να γίνει σκατιάρης θεωρείτω καλός... :opaokara: :opaokara:

Αν ρωτήσει κάποιος για καλύτερους επιθετικούς που έπαιξαν στον ΠΑΟΚ και επι κάποιος τον κοντό θα γίνει θεμα???? :opaokara: :opaokara:

:lol: :lol: :lol:
τωρα περα απο τη πλακα φωτη...ακομα και συγκριτικα να τους βαλεις σε σχεση με την εποχη τους...καμια σχεση!
και το μιδιαμα μου αφορουσε την παικτικη του αξια του δημαρχου της τρουμπας...ως ανθρωπο δεν ασχολουμαι πλεον μετα απο τοσα χρονια!
αλλωστε ημουν ενας απο τους 5000 που πεταξαν χαρτονομισματα με τη μουρη του τοτε...
σκεψου οτι τα καλα του παιχνιδια τα εκανε στον γαυρο...σε μας καμια ταπα και καμια ραβερσα (sic)...
αντε αρκετα βρωμισαμε το τοπικ!! :D
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

παιδιά έχει και καλή πάσα
ο Κέννυ με τον Ντρόμπνιακ θα κάνουν πάρτυ στα καλάθια
μολις ο Σούλης τους στήσει σωστά και εκμεταλλευτεί ο Λάζος την έξτρα πάσα

ΥΓ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟΨΕ...ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΥΡΙΟ!!!

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ Ο ΤΣΕ ΚΑΙ Ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ...ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝΕ
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πολύ σημαντικό αδελφέ αυτό που λες...Αν εχει ένα καλό αυτός ο παίκτης είναι η έξτρα πάσα...

Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

και εχει κανει και σχολειο στη μεγαλη passing game σχολη ομπραντοβιτς... ;)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

KalamarGiannis έγραψε:ΥΓ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟΨΕ...ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΥΡΙΟ!!!

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ Ο ΤΣΕ ΚΑΙ Ο ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ...ΦΥΣΙΚΟ ΗΤΑΝΕ

ειναι τοση η χαρα σου, που εχεις μπουκαρει στα τοπικ ολων των παικτων και ποσταρεις για τον λαζο!!! :lol: :lol:
στου ταπουτου γιατι οχι ακομα? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

KalamarGiannis έγραψε:Ο Λάζος είναι Παοκάκι, απλά επειδή έπαιξε στη Γριά συνδέθηκε το όνομά του με τον συμπολίτη

Δεν είναι ΠΑΟΚ ο άνθρωπος... Ηρακλής είναι... Το λέει ο ίδιος και στο παρακάτω link, στην προσωπική του ιστοσελίδα...

Μάθετε περισσότερα για τον Λάζαρο
Ψευδώνυμο: Λάζος ή Λαζ
Ζώδιο: Δίδυμος
Τι έχω πάντα μαζί μου: Ένα τσαντάκι με τα προσωπικά μου είδη
Αθλητές που θαυμάζω: Πατ Γιούιν, Άρβιντας Σαμπόνις
Σημαντικό προτέρημα: Εργατικός
Ελάττωμα: Δύσπιστος
Αγαπημένο χρώμα: Μπλε
Τυχερός αριθμός: 6, 12, 14
Μου αρέσει να αγοράζω: Ηλεκτρονικά είδη
Αυτοκίνητο προτιμώ: Τα τετρακίνητα
Τι κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο: Ψαροντούφεκο, Σκάκι, Internet, Διαβάζω βιβλία
Αγαπημένη πόλη: Θεσσαλονίκη
Θα ήθελα να συναντήσω: Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Ο καλύτερος συμπαίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης
Ο πιο δύσκολος αντίπαλος: Ντάριλ Μίντλετον
Ονειρεύομαι: Έναν γιο
Θα ήθελα: Υγεία στα παιδιά μου
Χόμπι: Ψαροντούφεκο, Σκάκι, Υπολογιστής
Αγαπημένος τραγουδιστής: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Φαγητό: Ψάρι
Ηθοποιός: Ρομπέρτο Μπενίνι
Ταινία: Η ζωή είναι ωραία
Τραγούδι: Σφεντόνα (του Βασίλη Παπακωνσταντίνου)
Βιβλίο: Ο Θουκυδίδης
Διακοπές: Ουρανούπολη Χαλκιδικής
Ομάδα που υποστηρίζω: Ηρακλής
Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου: Η γέννηση των δυο κορών μου
Είδωλο από μικρός: Βλάντιμιρ Βισότσκι (τραγουδιστής-ηθοποιός)

http://www.lazarospapadopoulos.gr/index ... ,0,0,1,0,0

Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία... Είναι άντρας και ψυχάρα... Κυκλοφορούν πολλοί δισεκατομμυριούχοι στα γήπεδα αλλά κανένας δεν πήρε την πρωτοβουλία να δωρίσει το συμβόλαιό του σε αυτούς που το έχουν ανάγκη περισσότερο... Μπράβο στο παλικάρι... Αν τον μιμούνταν και άλλοι η κοινωνία μας θα ήταν πολύ-πολύ καλύτερη...
Καλή επιτυχία στη νέα σελίδα που ανοίγει στην ομαδάρα μας... ;)

Υ.Γ. Και επειδή ξέρω ότι ξετρελένεστε για βιντεάκια με συνθήματα και τραγουδάκια...
[youtube]UnPOeAdy_R8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

καλως τον ποντιο :opaokara: :opaokara: στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας .......μπραβο και για τις φιλανθρωπες κινησεις
του..... :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”