Για ποιους λόγους ο κόσμος (όλων) δεν πάει γήπεδο (μπάλα);
Re: Για ποιους λόγους ο κόσμος (όλων) δεν πάει γήπεδο (μπάλα
Μα το βλέπεις και σε άλλες ομάδες.
Η ζέλα με τα τσαμπα μεταφορικά απο επαρχία και τα 5-10 ευρώ γενική είσοδο έκανε αξιοπρεπεις προσελεύσεις σε μια σειρά από παιχνίδια.
Γενικά , έτσι πρέπει να πάνε τα πράγματα.
Το γήπεδο , σε αντίθεση με ότι συμβαίνει γύρω μας, πρέπει να παραμείνει μια πολύ φτηνή επιλογή για όλους.
Και δεν είναι επιχείρημα, γιατί δίνεις 50-100 ευρώ για ένα τζιν και δε τα δίνεις για την ομάδα. Δε πάει έτσι.
Η ζέλα με τα τσαμπα μεταφορικά απο επαρχία και τα 5-10 ευρώ γενική είσοδο έκανε αξιοπρεπεις προσελεύσεις σε μια σειρά από παιχνίδια.
Γενικά , έτσι πρέπει να πάνε τα πράγματα.
Το γήπεδο , σε αντίθεση με ότι συμβαίνει γύρω μας, πρέπει να παραμείνει μια πολύ φτηνή επιλογή για όλους.
Και δεν είναι επιχείρημα, γιατί δίνεις 50-100 ευρώ για ένα τζιν και δε τα δίνεις για την ομάδα. Δε πάει έτσι.
Με αφορμή το σημερινό με τη Σολέ στο Παλατάκι, να απαντήσω και γιατί ο κόσμος (του ΠΑΟΚ τουλάχιστον) πάει γήπεδο (μπάσκετ).
Ο κόσμος λοιπόν πάει γήπεδο όταν βλέπει υπέρβαση. Σε εκείνη τη στιγμή που η ομάδα υπερβαίνει τις δυνάμεις της νιώθει το χρέος του ο οπαδός να στηρίξει, νιώθει την ομάδα να τον έχει ανάγκη. Όταν ο ΠΑΟΚ φτάνει όσο ψηλότερα μπορεί, πατώντας στις μύτες και τεντώνοντας τα χέρια, τότε ορμάει ο οπαδός να βοηθήσει.
Ο κόσμος λοιπόν πάει γήπεδο όταν βλέπει υπέρβαση. Σε εκείνη τη στιγμή που η ομάδα υπερβαίνει τις δυνάμεις της νιώθει το χρέος του ο οπαδός να στηρίξει, νιώθει την ομάδα να τον έχει ανάγκη. Όταν ο ΠΑΟΚ φτάνει όσο ψηλότερα μπορεί, πατώντας στις μύτες και τεντώνοντας τα χέρια, τότε ορμάει ο οπαδός να βοηθήσει.
- Μπαρκαρούτσος
Χρέος του οπαδού είναι να αντιλαμβάνεται ότι η κάθε υπέρβαση έρχεται πιο εύκολα, όταν ο οπαδός ακολουθεί εκ των προτέρων. Η υπέρβαση λέγεται υπέρβαση για κάποιο λόγο.
τα γήπεδα δε γεμίζουν με οπαδούς
ή
οι οπαδοί δεν είναι τώρα όπως τους ξέραμε.
Διάλεξε και πάρε Μπάρκα.
ή
Διάλεξε και πάρε Μπάρκα.
Γιατι δεν είναι το Παλατακι καθε φορα ετσι ή σχεδον ετσι;
- Μπαρκαρούτσος
Νιώθω ότι το 2ο είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.ABOLEYTOI έγραψε:τα γήπεδα δε γεμίζουν με οπαδούς
ή
Διάλεξε και πάρε Μπάρκα.
- kataramenos5
Ξερω παλικαρι που πηρε φετος 3 διαρκειας στο μπασκετ(ολη η οικογενεια) Φετος δε πατησε σε κανενα εκτος Φριμπουργκ. και Σολε.
Εγω πηγα σχεδον σε ολα εκτος των δυο αυτων ευρωπαικων.
Συμπερασμα ειμαστε ανωμαλοι.
Εγω πηγα σχεδον σε ολα εκτος των δυο αυτων ευρωπαικων.
Συμπερασμα ειμαστε ανωμαλοι.
Κι εγώ ξέρω κάνα δυο-τρεις, που ενώ πηγαίνουν σχεδόν συνέχεια στο μπάσκετ, στα παιχνίδια με Φρίμπουργκ και Σολέ, δεν πήγαν.
Με λέει ο ένας, πού να πάω, θα φάω όλο το απόγευμα, θέλει να πας πιο νωρίς, μετά πόση ώρα να φύγεις ξερωγώ.
Λες και τον τρόμαζε ο κόσμος, υπό την έννοια της ταλαιπωρίας
Με τη Σολέ δηλαδή κι εγώ έφυγα ας πούμε γύρω στις 6 και κάτι από το σπίτι, για να είμαι 7 παρά στο γήπεδο, το παιχνίδι άρχιζε στις 8 και 15 και πρέπει να ξαναγύρισα σπίτι γύρω στις 11. Αυτό το πεντάωρο, πολλούς τακτικούς μπασκετικούς τους ζορίζει, γιατί συνήθως είναι βαριά δυομισάωρο ή και λιγότερο.
Α, και τώρα που το θυμήθηκα, στο παιχνίδι με τη Σολέ, αναγκάστηκα κι εγώ αυτή τη φορά, να δω όλο το παιχνίδι πατώντας πάνω στο καρεκλάκι.
Είμαστε ανώμαλοι.
Αυτό είναι δεδομένον.
Με λέει ο ένας, πού να πάω, θα φάω όλο το απόγευμα, θέλει να πας πιο νωρίς, μετά πόση ώρα να φύγεις ξερωγώ.
Λες και τον τρόμαζε ο κόσμος, υπό την έννοια της ταλαιπωρίας
Με τη Σολέ δηλαδή κι εγώ έφυγα ας πούμε γύρω στις 6 και κάτι από το σπίτι, για να είμαι 7 παρά στο γήπεδο, το παιχνίδι άρχιζε στις 8 και 15 και πρέπει να ξαναγύρισα σπίτι γύρω στις 11. Αυτό το πεντάωρο, πολλούς τακτικούς μπασκετικούς τους ζορίζει, γιατί συνήθως είναι βαριά δυομισάωρο ή και λιγότερο.
Α, και τώρα που το θυμήθηκα, στο παιχνίδι με τη Σολέ, αναγκάστηκα κι εγώ αυτή τη φορά, να δω όλο το παιχνίδι πατώντας πάνω στο καρεκλάκι.
Είμαστε ανώμαλοι.
Αυτό είναι δεδομένον.
- Μπαρκαρούτσος
Α, εσείς κάθεστε όταν βλέπετε αγώνα του ΠΑΟΚ;
Μωρέ μπράβο...
Μωρέ μπράβο...

Πες μου ότι και στο σπίτι το βλέπεις όρθιος 

Εννοείται! Από το άγχος που να κάτσεις;;
οταν περσι μετα το 1-1 με λαμια επρεπε να ειναι κοντα στην ομαδα δεν ηταν, καναμε μαγικο φιναλε πολυ τυχερος εγω και αλλα 22.000 ατομα που ηταν και δωσανε την ψυχη τους οταν οι αλλοι κοροειδευαν στα ραδιοφωνα ,φυσικα στα πανυγηρια ολοι παροντες ε ? και επειδη διαβαζω κατι μπουρδες στυλ ψυχρα οτι τον ασχετο ιβαν τον εβαλε τα γυαλια ο χατζοπουλος τον απαντησα εγω του ειπα δες τι ειπε για Ιβαν ο χατζοπουλος και αν τα 2,5 εκατ που εβαλε ο ιβαν βοηθησαν η οχι το μπασκετ ,η αχαριστια ψυχρα ειναι το χειροτερο ελαττωμα,και φυσικα εγω θα παω τουμπα κυριε ψυχρα ελπιζω να μην σε ενοχλει ,γιατι απο ειρωνια εχεις ξεφυγει τελευταια.....και τετοιοι υπαρχουν πολλοι δυστυχως στον κοσμο μας.....και φυσικα οταν ειχε τα στραβα αποτελεσματα το μπασκετ ξεσκιζαν τον χατζοπουλο πανυγηρτσιδες πολλοι δυστυχως του αποτελεσματος και μονο ......ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ.....ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚABOLEYTOI έγραψε:Με αφορμή το σημερινό με τη Σολέ στο Παλατάκι, να απαντήσω και γιατί ο κόσμος (του ΠΑΟΚ τουλάχιστον) πάει γήπεδο (μπάσκετ).
Όσον αφορά το μπάσκετ και ειδικά του ΠΑΟΚ μη τρελαίνεστε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Νιώθω ότι το 2ο είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.ABOLEYTOI έγραψε:τα γήπεδα δε γεμίζουν με οπαδούς
ή
Διάλεξε και πάρε Μπάρκα.
Και στις χρυσές εποχές το Παλέ με τις μικρές ομάδες είχε 2-3 χιλιάδες. Με Αλεξόπουλο στην Ευρωλίγκα άλλους τόσους.
Τότε έλεγες τι να πάω θα κερδίσω 30 πόντους.
Εγώ άσχετα με τα στάνταρ που θέλει ο καθένας ένα πράγμα μ'εκνευρίζει στον λαό του ΠΑΟΚ.
Δεν μπορεί να παίζει με την ΑΕΚ στο μπάσκετ και να έχει 3000 με το ζόρι ενώ τρεις μέρες πριν όλοι απαιτούσαν εισιτήριο.
Δεν μπορεί να παίζουμε τελικό χάντμπολ με ΟΦΝΙ για πρωτάθλημα και να έχουμε 20 οπαδούς.
Δεν λέω να πηγαίνουμε στα υπόλοιπα ματς όλο το χρόνο σε όλα τα τμήματα.
Σε 5 σοβαρά ματς που κρίνονται και τίτλοι στο τέλος δεν μπορούμε να πάμε;
Ούτε κάλεσμα χρειάζεται, ούτε πάρκινγκ, ούτε τουαλέτες, ούτε κυλικείο. Πάει ο ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα αν ήταν τίγκα το γήπεδο θα το είχαμε πάρει. Κι ας είναι πιθανόν καλύτερες αυτές. Ορίστε το χαρίσαμε κι αυτό. Νιώθουμε καλά;
Απαιτούμε απ'τον Σαββίδη να μην είναι άδεια η σουίτα και καλά κάνουμε.
Εμείς σαν οπαδοί και φίλαθλοι που υποτίθεται αγαπάμε την ομάδα μας από 5 χρονών ξερωγω κάνουμε αυτό που πρέπει;
Ξεκάθαρα ΌΧΙ.
Στις εκδρομές ναι είμαστε φοβεροί αλλά εκεί είναι άλλος ο χαβαλές.
- Μπαρκαρούτσος
Δυστυχώς...χρειάζεται να πεις τα αυτονόητα.