ΠΑΟΚ-Cholet 88-89 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Re: ΠΑΟΚ-Cholet 88-89 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μια ερώτηση στον προπονητή που ήθελα να γίνει και δεν έγινε:
Είναι καλύτερο ή χειρότερο για τον ΠΑΟΚ που το ΣΚ δεν έχει αγώνα; Δεν φοβάται μην παραχαλαρώσει η ομάδα; Μιας και συνήθισε όλη τη σεζόν να παίζει στα κόκκινα και 2 αγώνες τις περισσότερες εβδομάδες.
Ελπίζω η Γκοντσάρεβα να μην πουλήσει τον Renyolds μέχρι την άλλη εβδομάδα.
Είναι καλύτερο ή χειρότερο για τον ΠΑΟΚ που το ΣΚ δεν έχει αγώνα; Δεν φοβάται μην παραχαλαρώσει η ομάδα; Μιας και συνήθισε όλη τη σεζόν να παίζει στα κόκκινα και 2 αγώνες τις περισσότερες εβδομάδες.
Ελπίζω η Γκοντσάρεβα να μην πουλήσει τον Renyolds μέχρι την άλλη εβδομάδα.
Στον γυρισμό απ' το παλατάκι...χωρίς φωνή κι ένα κεφάλι καζάνι απ' την υπερένταση...δεν έχω κουράγιο να διαβάσω τα προηγούμενα... οπότε να με συγχωρνατε αν το συζητήσατε....
Μας πήδηξαν τα κοράκια η είναι η ιδέα μου;;; Έτσι μας φάνηκε μέσα στο γήπεδο
Μας πήδηξαν τα κοράκια η είναι η ιδέα μου;;; Έτσι μας φάνηκε μέσα στο γήπεδο
και εγώ στο γήπεδο ήμουν και δε νομίζω ότι μας πήδηξαν, απλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα άφηναν τις πιο physical άμυνες στις οποίες οι γάλλοι λόγω προσόντων είναι καλύτεροι.
π.χ. εμείς δεν έχουμε την αθλητικότητα να οδηγήσουμε τον αντίπαλο μακριά από το καλάθι στο ντράιβ μόνο με το σώμα, αυτοί μπορούν. Εκεί πρέπει να παίξεις έξυπνα και να εκβιάσεις το φάουλ που ούτε αυτό μπορούμε.
επόμενο θέμα, ο Λάζος παιδιά τη δουλειά του ήθελε να προωθήσει. Με αυτά ασχολείτε τώρα, μπασκετικές αναλύσεις τεχνικού επιπέδου. Προφανώς το κρατικό κανάλι για να αναβαθμίσει το προϊόν είπε να φωνάξει το Λάζο και όχι κάνα ούγκανο ΠΑΟΚτση που θα γκάριζε στα καλάθια μας και θα τάιζε τον οπαδικό εγωισμό μας.
Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε την πρωτοπόρο της Γαλλίας, έτσι για το ονόρε, αφού το 2ο ματς θα είναι πολλά με λίγα, ότι και να λέει ο kat.
Στο 4ο δεκάλεπτο ζήσαμε Παλέ (ναι δεν κάνω λάθος) από τα παλιά. Έχασαν όσοι πήραν εισιτήριο και δεν ήρθαν.
π.χ. εμείς δεν έχουμε την αθλητικότητα να οδηγήσουμε τον αντίπαλο μακριά από το καλάθι στο ντράιβ μόνο με το σώμα, αυτοί μπορούν. Εκεί πρέπει να παίξεις έξυπνα και να εκβιάσεις το φάουλ που ούτε αυτό μπορούμε.
επόμενο θέμα, ο Λάζος παιδιά τη δουλειά του ήθελε να προωθήσει. Με αυτά ασχολείτε τώρα, μπασκετικές αναλύσεις τεχνικού επιπέδου. Προφανώς το κρατικό κανάλι για να αναβαθμίσει το προϊόν είπε να φωνάξει το Λάζο και όχι κάνα ούγκανο ΠΑΟΚτση που θα γκάριζε στα καλάθια μας και θα τάιζε τον οπαδικό εγωισμό μας.
Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε την πρωτοπόρο της Γαλλίας, έτσι για το ονόρε, αφού το 2ο ματς θα είναι πολλά με λίγα, ότι και να λέει ο kat.
Στο 4ο δεκάλεπτο ζήσαμε Παλέ (ναι δεν κάνω λάθος) από τα παλιά. Έχασαν όσοι πήραν εισιτήριο και δεν ήρθαν.
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Ναι γενικα αφηναν το ..ξυλο αλλα σε καποια σημεια ηταν σε υπερβολικο βαθμο.Καμια σχεση παντως με τον αγωνα στη Ροδο.ABOLEYTOI έγραψε: απλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα άφηναν τις πιο physical άμυνες στις οποίες οι γάλλοι λόγω προσόντων είναι καλύτεροι.
.
- KalamarGiannis
Παίζει ένα παρόμοιο μπάσκετ η Σολε,πιεστικό γρήγορο σύγχρονο... με ποιοτικότερους και περισσότερους παίκτες. Είναι θαύμα που το μπάτζετ των σκάρτων 600Κ ματσάρει στα ίσια ένα των 6.5 μυρίων. Η ομάδα μας έχει τρυπήσει κάθε ταβάνι που υπάρχει
- Daskalos_4
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: ΠΑΟΚ-Cholet, 26/03, 20:15, ΕΡΤ3
Ωραιοι. Γιατι σαν την ΠΑΟΚτσηδικη λυρικη διάθεση δεν εχει. Ευγε αδερφιαPatron έγραψε:Ή μάλλον πόσα μπουμπούκια θα ανθίσουν;Daskalos_4 έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Ρωτάς το λουλούδι αν θα ανθίσει;![]()
![]()
Η σωστη ερωτηση λοιπον: ποσο κοσμο θα εχουμε;

- Μπαρκαρούτσος
Μερικές εκατοντάδες θα είναι. Διάβασα για 300, διάβασα για 500. Δεν ξέρω.
Το σίγουρο είναι, ότι όλες οι θέσεις που δικαιούμαστε, θα είναι κατειλημμένες. Είμαι κι εγώ διατεθιμένος να πάω.
Παρέα ψάχνω και δεν βρίσκω...και για εισιτήριο, δύσκολα. Μόνος ίσως να μην πάω. Πήγα στα πέτρινα, ας πάνε τώρα οι υπόλοιποι.
Εισιτήρια πάντως δεν υπάρχουν διαθέσιμα online.
Πρέπει να γίνει Παλατάκι εκεί μέσα. Όπως έγιναν Παλατάκι οι περισσότερες έδρες αντιπάλων φέτος. Ειδικά Limburg και Dijon (που εντελώς τυχαία πήγα).
Το σίγουρο είναι, ότι όλες οι θέσεις που δικαιούμαστε, θα είναι κατειλημμένες. Είμαι κι εγώ διατεθιμένος να πάω.
Παρέα ψάχνω και δεν βρίσκω...και για εισιτήριο, δύσκολα. Μόνος ίσως να μην πάω. Πήγα στα πέτρινα, ας πάνε τώρα οι υπόλοιποι.
Εισιτήρια πάντως δεν υπάρχουν διαθέσιμα online.
Πρέπει να γίνει Παλατάκι εκεί μέσα. Όπως έγιναν Παλατάκι οι περισσότερες έδρες αντιπάλων φέτος. Ειδικά Limburg και Dijon (που εντελώς τυχαία πήγα).
- Σουριναμέζος
FIBA τι τελικούς θέλεις για την διοργάνωση σου? Με ατμόσφαιρα σαν την σημερινή και εκτός κερκιδάρα ή τελικό μουστάρδες εναντίον μαγιονέζες από 250 κλακαδόρους ο καθένας? Σκέψου την εικόνα που θες και κανόνισε

Στο κλασσικό μπασκετικό φορμάτ, δηλαδή σε μονό παιχνίδι ή best of 3/5/7 σειρά ναι. Στο συγκεκριμένο φορμάτ του διπλού αγώνα με συνολικό σκορ έπρεπε να κάνουν φάουλ. Όχι ότι αλλάζει κάτι σημαντικά.Dimitrisou έγραψε:Να πω την αλήθεια είναι δύσκολη απόφαση εκεί στο τέλος να πεις κάντε φάουλ..οι περισσότερες ομάδες πάνε
σε άμυνα..
Ήμουν γήπεδο αλλά φαντάζομαι ακριβώς το ύφος του σχολιασμού. Σε έναν ευρωπαϊκό ημιτελικό μετά από αμέτρητα χρόνια θέλεις και λίγο οπαδισμό στην μετάδοση. Χέστηκαν στην Επτάλοφο και στις Συκιές για τα pick 'n' pop και το half-court offense. Βάλτε έναν καραγκιόζη να μας πει και εμάς για τον Φράνκ "The Tank" Μπάρτλει και τον Rocky-Marciano-της-Βόρειας-Ντακότας Κρούζερ.ABOLEYTOI έγραψε: επόμενο θέμα, ο Λάζος παιδιά τη δουλειά του ήθελε να προωθήσει. Με αυτά ασχολείτε τώρα, μπασκετικές αναλύσεις τεχνικού επιπέδου. Προφανώς το κρατικό κανάλι για να αναβαθμίσει το προϊόν είπε να φωνάξει το Λάζο και όχι κάνα ούγκανο ΠΑΟΚτση που θα γκάριζε στα καλάθια μας και θα τάιζε τον οπαδικό εγωισμό μας.
- BlackMagicPAOK
- Has thanked: 1 time
Στην αξιολόγηση των ομάδων, εμείς είχαμε 104 και οι Γάλλοι 100!
Μας έκανε την ζημιά ο Αγιαγι με 26 πόντους και μόλις ένα χαμένο σουτ, 9/10 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 2/3 βολές (αξιολόγηση 30).
Ο Ρέινολντς είχε 4/7 2π, 3/4 3π, 3/4 β, 6 ασίστ, 6 ριμπ και αξιολόγηση 30! Αγωνίστηκε 33 λεπτά, τα περισσότερα από όλους τους παίκτες μας.
Στην τελευταία φάση ο Απσον καθαρίζει το ριμπ, ο αντίπαλος του χτυπάει το αριστερό χέρι και η μπαλα βγαίνει άουτ... Την έδωσαν στους Γάλλους...
Κατραχουρας εισαγόμενος.. Θα είχαμε πάρει την νίκη.
Έτσι, για να μην πανηγυρίζουν τα Σολεδακια.
(για τον Λαζο, τα έγραψαν πολλοί, τεχνική ανάλυση σε ροή αγώνα... Μας τα έσπασαν..)
Στατιστικά
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... -PAOK-CHOL
Μας έκανε την ζημιά ο Αγιαγι με 26 πόντους και μόλις ένα χαμένο σουτ, 9/10 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 2/3 βολές (αξιολόγηση 30).
Ο Ρέινολντς είχε 4/7 2π, 3/4 3π, 3/4 β, 6 ασίστ, 6 ριμπ και αξιολόγηση 30! Αγωνίστηκε 33 λεπτά, τα περισσότερα από όλους τους παίκτες μας.
Στην τελευταία φάση ο Απσον καθαρίζει το ριμπ, ο αντίπαλος του χτυπάει το αριστερό χέρι και η μπαλα βγαίνει άουτ... Την έδωσαν στους Γάλλους...
Κατραχουρας εισαγόμενος.. Θα είχαμε πάρει την νίκη.
Έτσι, για να μην πανηγυρίζουν τα Σολεδακια.
(για τον Λαζο, τα έγραψαν πολλοί, τεχνική ανάλυση σε ροή αγώνα... Μας τα έσπασαν..)
Στατιστικά
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... -PAOK-CHOL
συμφωνώ Σουριναμέζε, κι εγώ τέτοιο ήθελα και ας πήγα γήπεδο.
Κάτι που δεν αναφέρθηκε, η ατολμία του Μπάρτλεϊ μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Έμεινε στους 10 αρχικούς πόντους και ίσως έκανε δύο σουτ σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Γιατί έτσι;
Πάρτε και στιγμιότυπα χωρίς Τραπεζ
ΥΓ στα 14 δεύτερα θα έκανα φάουλ να το χάσω με επίθεση δικιά μου
Κάτι που δεν αναφέρθηκε, η ατολμία του Μπάρτλεϊ μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Έμεινε στους 10 αρχικούς πόντους και ίσως έκανε δύο σουτ σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι. Γιατί έτσι;
Πάρτε και στιγμιότυπα χωρίς Τραπεζ
ΥΓ στα 14 δεύτερα θα έκανα φάουλ να το χάσω με επίθεση δικιά μου
Μπράβο στην ομάδα που έκανε ακομα μια υπέρβαση και δικαιούταν τη νίκη κόντρα σε αντίπαλο με 10πλασιο μπάτζετ.
Η περιγραφή μού φάνηκε μια χαρά σε σχέση με τον μπαγλαμά που περιέγραφε τα προηγούμενα ματς.Ελπιζω να μην τον ξανακουσουμε σε ματς του ΠΑΟΚ.
Η περιγραφή μού φάνηκε μια χαρά σε σχέση με τον μπαγλαμά που περιέγραφε τα προηγούμενα ματς.Ελπιζω να μην τον ξανακουσουμε σε ματς του ΠΑΟΚ.
Χίλια μπράβο στην Ομάδα για την προσπάθεια. Όλοι έδωσαν το 100%. Μπράβο και στο λαό που έσπρωξε. Όσο για τον Λάζο παιδιά είναι μεγάλη μπασκετική μορφή. Είναι βέβαια και αχάμπαρος. Όλα καλά, η ομάδα συνεχίζει να τρυπάει το ταβάνι της.
- PAOKevolution
- Has thanked: 3 times
Τι να πεις γι'αυτο το τμήμα! Γι' αυτήν την ομάδα!
Σε όλο το ματς ήμουν φουλ στο άγχος, μα τα μάτια μου γυάλιζαν από πίστη στην ομάδα!
Λιοντάρια τα παιδιά μας! Θηριοδαμαστής προπονητής!
Θα γίνει μάχη στη Γαλλία.
Θεέ μου! Κάνε το θαύμα σου!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Σε όλο το ματς ήμουν φουλ στο άγχος, μα τα μάτια μου γυάλιζαν από πίστη στην ομάδα!
Λιοντάρια τα παιδιά μας! Θηριοδαμαστής προπονητής!
Θα γίνει μάχη στη Γαλλία.
Θεέ μου! Κάνε το θαύμα σου!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 26 times
Συμφωνώ στο τρύπημα ταβανιωνKalamarGiannis έγραψε:Παίζει ένα παρόμοιο μπάσκετ η Σολε,πιεστικό γρήγορο σύγχρονο... με ποιοτικότερους και περισσότερους παίκτες. Είναι θαύμα που το μπάτζετ των σκάρτων 600Κ ματσάρει στα ίσια ένα των 6.5 μυρίων. Η ομάδα μας έχει τρυπήσει κάθε ταβάνι που υπάρχει
Διαφωνώ γενικώς στη θεωρητική κουβέντα περί σύγκρισης μπάτζετ
Όπως και στη μπάλα έτσι και στο μπάσκετ η σχέση κοστους-ποιοτητας είναι πλασματική
Με ένα νορμάλ ποσοστό αστοχίας στην κοστολόγηση παικτών σε συνδυασμό με τα διαφορετικά κόστη ανάλογα με τη χώρα κάθε ομαδας, αυτομάτως τα μπάτζετ εκτοξεύονται χωρίς να συνάδουν με την ποιότητα στο γήπεδο
Αυτό δεν μειώνει βέβαια την προσπάθεια του ΠΑΟΚ ούτε βέβαια την αξία της σολε που προκύπτει από όλες τις οπτικές γωνίες.
Είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και σίγουρα όχι για το δικό μας μπάτζετ