The Black & White Tournamnents
Ενα μοναδικό τουρνουά που σκοπό έχει να φέρει κοντά τους φίλους του ΠΑΟΚ από κάθε γωνιά της γής ξεκινά την Τετάρτη 11/11.
Κάθε Τετάρτη και μέχρι το τέλος του έτους στις 22:30 ένα Prive Τουρνουά με τίτλο "Τhe Black & White Tournament" εκτός απο τα χρηματικά έπαθλα που θα μοιράζει στους νικητές θα βραβεύει τους 2 τελικούς νικητές με την επίσημη φανέλα της ομάδας.
Προκειμένου να λάβετε μέρος στο ειδικό αυτό τουρνουά θα πρέπει να έχετε καταβάσει την εφαρμογή μας και να έχετε ανοίξει λογαριασμό στο FantisPoker.com. Για να παίξετε στο τουρνουά το οποίο θα είναι ορατό μόνο στην κατηγορία Prive θα πρέπει να δώσετε το password
" FORZAPAOK". Η δυνατότητα εγγραφής θα ξεκινά από την προηγούμενη ημέρα και θα κλείνει 20 λεπτά μετά την έναρξη του τουρνουά .
Τα χαρακτηριστικά του τουρνουά είναι τα ακόλουθα :
Name : The Black & White Tournament
Ωρα Εναρξης : 22:30
Τελ. Εγγαφές: Εως 20 λεπτά μετά την έναρξη
Buy In : $8+1
Rebuy & Add Ons : Ναι
Ελάχιστο Εγγυημένο Επαθλο : $200 + 2 Επίσημες φανέλες του ΠΑΟΚ
Ελάχιστος Αριθμός Συμμετοχών : 15 παικτες
Μέγιστος Αριθμός Συμμετοχών: 500 παίκτες
Καλή επιτυχία !
http://www.fantispoker.com/
fantis poker
Re: fantis poker
Αντε ν' αρχισουμε και το μπαρμπουτι σιγα σιγα....
Τρελη ομαδα, τρελοι οπαδοι !!!!
Πανω που πιστευεις οτι σοβαρευτηκαμε επιτελους, σκαει μυτη και το τουρνουα ποκερ!!!!
Βλεπω αντιπροσωπεια ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ στο Λας Βεγκας...θα τα κανουμε ολα ρημαδιο....

Τρελη ομαδα, τρελοι οπαδοι !!!!
Πανω που πιστευεις οτι σοβαρευτηκαμε επιτελους, σκαει μυτη και το τουρνουα ποκερ!!!!
Βλεπω αντιπροσωπεια ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ στο Λας Βεγκας...θα τα κανουμε ολα ρημαδιο....

Το μυαλό σου εσύ στο φαί..
Εγώ λέω να στήσουμε τη συμμορία των 8 και να τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα!! (τον ουρανό του Λας Βέγκας δηλαδή)
Ο Ντρημ για παράδειγμα θα καταστρώσει όλα τα σχέδια και τις μυστικές εξόδους..

Εγώ λέω να στήσουμε τη συμμορία των 8 και να τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα!! (τον ουρανό του Λας Βέγκας δηλαδή)
Ο Ντρημ για παράδειγμα θα καταστρώσει όλα τα σχέδια και τις μυστικές εξόδους..

Μάλλον θέλει και money... Αφου δεν έχω καρτα, το μπ@@λο θα πάρω... Πάμε στο facebook για texas ρεεεεεε...