Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- Maximus
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Συμφωνώ με τον DimisK σε οτι αφορά το σκεπτικό του για την αλλαγη δεδομενων και αποψεων...
Απο την άλλη, θα μπορουσαμε να δωσουμε μια ερμηνεια του γιατί εχει ''αναψει'' η συγκεκριμενη συζητηση στην παρουσα φαση...Γιατι πολύ απλά ειναι ενας απο τους καλυτερους Ελληνες παιχτες, ο οποίος ισως ειναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να μεταγραφεί στην ομαδα μας (λογω οπαδικων πεποιθησεων) , με τα τωρινα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ...Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ήθελε να μειωσει τις απαιτησεις του για να ερθει στην ΠΑΟΚαρα, αλλά αν γινει αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφικη επιτυχια οπου τα ''ΠΑΟΚ εισαι'', ''νταξ ναουμ'' '' α ου σου του'' νομίζω οτι δεν εχουν τόπο...
ΥΓ. Γιατι δεν μεταφερεται η συζητηση στο αλλο τοπικ των μεταγραφών, ''Ποιον παικτη θα θελατε να αποκτησει ο ΠΑΟΚ'' να μην ειμεθα και οφ τοπικ;
Απο την άλλη, θα μπορουσαμε να δωσουμε μια ερμηνεια του γιατί εχει ''αναψει'' η συγκεκριμενη συζητηση στην παρουσα φαση...Γιατι πολύ απλά ειναι ενας απο τους καλυτερους Ελληνες παιχτες, ο οποίος ισως ειναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να μεταγραφεί στην ομαδα μας (λογω οπαδικων πεποιθησεων) , με τα τωρινα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ...Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ήθελε να μειωσει τις απαιτησεις του για να ερθει στην ΠΑΟΚαρα, αλλά αν γινει αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφικη επιτυχια οπου τα ''ΠΑΟΚ εισαι'', ''νταξ ναουμ'' '' α ου σου του'' νομίζω οτι δεν εχουν τόπο...
ΥΓ. Γιατι δεν μεταφερεται η συζητηση στο αλλο τοπικ των μεταγραφών, ''Ποιον παικτη θα θελατε να αποκτησει ο ΠΑΟΚ'' να μην ειμεθα και οφ τοπικ;
- DimisK
- Επικοινωνία:
Maximus έγραψε: Απο την άλλη, θα μπορουσαμε να δωσουμε μια ερμηνεια του γιατί εχει ''αναψει'' η συγκεκριμενη συζητηση στην παρουσα φαση...Γιατι πολύ απλά ειναι ενας απο τους καλυτερους Ελληνες παιχτες, ο οποίος ισως ειναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να μεταγραφεί στην ομαδα μας (λογω οπαδικων πεποιθησεων) , με τα τωρινα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ...
Έγραψες....
Γιατί το έχει το έθιμο σε κάθε τόπικ μεταγραφολαγνείας να υπάρχει αποκλειστική συζήτηση μόνο για αυτόν και να καταλήγει σε καυγά.
Συνεπώς άσκοπο το να προσπαθούμε να επιβάλλουμε κάτι το οποίο δεν έχει νόημα πλεον.
Συνεπώς άσκοπο το να προσπαθούμε να επιβάλλουμε κάτι το οποίο δεν έχει νόημα πλεον.
gika έγραψε:gate4mitsos έγραψε:gika οταν καποιος δεν εχει οικονομικη ανεση αλλα παρολα αυτα εχει το διαρκειας του,τις μετοχες του,παει οποτε μπορει στις εκδρομες και γενικα ειναι παντα διπλα στην ομαδα και στα αδερφια του αλλα δεν θελει τον σαλπι δεν βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απολα???
![]()
ΥΓ δεν μιλαω για μενα γτ δυστυχως ειμαι αρκετα μακρια απο την εδρα μας...
Αδερφέ, δεν λέω ότι είσαι λιγότερο ΠΑΟΚτσής...
ΦΥΣΙΚΑ και δεν είσαι... Και το ξέρουμε όσοι σε διαβάζουμε εδώ! Προς Θεού... Απλά, αν έρθει ο κοντός, βοηθήσει την ομάδα, και συ (και όλοι οι εναντιον του) συνεχίζεις να τον κράζεις τότε... δημιουργείται διχασμό!! Και αν όντως φτάσουμε στον διχασμό ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΟΚ (γιατί αμα διχαστεί ο λαός, αυτό θα γίνει) εξαιτίας κάποιων που δεν χόνεψαν τον κοντό, αυτόματα, αυτοί οι κάποιοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
συμφωνω γκικα αλλα μιας και το λες να σου πω οτι πρεπει να σκεφτεσαι ετσι παντα για την ομαδα και οχι επιλεκτικα(περιπτωση γκαγκατση σε θυμιζω)...εγω δεν τον γουσταρω το εχω πει(ακομα κλαιω την 300αρα και τα λεφτα της συναυλιας που εδωσα για παρτη του και μετα ο ιδιος ειπε πως δεν τα πηρε αυτος(???) ) αλλα και ποδοσφαιρικα πιστευω οτι μπορουμε να βρουμε καλυτερο και σε αλλη θεση που χρειαζομαστε με τετοια λεφτα...απο εκει και περα ομως αν ερθει θα κανω τουμπεκα και αν βαλει γκολ θα το πανηγυρησω και εξαλλα...αλλα θα ειναι σαν να πανηγυριζα ενα γκολ που θα εβαζε ο καστιγιο πχ αν επαιζε στον ΠΑΟΚ...αυτο σημαινει ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...
και επειδη το τοπικ ειναι μετγραφολογια για το γεναρη καλυτερα να ασχολουμεστε με θεματα που ισχυουν...οποτε προσωπικα δεν θα ξανασχοληθω με το θεμα και ελπιζω ολοι να κανουμε το ιδιο...
Αν και θα φ'αω ΚΡΑΞΙΜΟ...
Δημήτρη ανέφερες το όνομα Καστίγιο... Νομίζω είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο.. ΠΑΟΚ! Εχει τρίπλα, έχει σουτ, έχει το 1 με 1... Είναι νέος και με πολύ ταχύτητα...
Φυσικά και δεν τον θέλει η πλειοψηφία, αλλά με αυτόν και τον κοντό + την επιστροφή κλαους κάνουμε το:
..........................Σαλπιγγίδης....Κλαους................................
.....................................Καστίγιο......................................
Κουτσια...................................................................Βιειρινια
......................................Βιτόλο........................................
Μια ομάδα που απο το κέντρο και μπροστά θα βγάζει... φωτιές!
Δημήτρη ανέφερες το όνομα Καστίγιο... Νομίζω είναι αυτό ακριβώς που ψάχνει ο.. ΠΑΟΚ! Εχει τρίπλα, έχει σουτ, έχει το 1 με 1... Είναι νέος και με πολύ ταχύτητα...
Φυσικά και δεν τον θέλει η πλειοψηφία, αλλά με αυτόν και τον κοντό + την επιστροφή κλαους κάνουμε το:
.....................................Καστίγιο......................................
Κουτσια...................................................................Βιειρινια
......................................Βιτόλο........................................
- PABLO GARCIA1
Ελα,έλα να ξεκολλάμε απ' τους κοντούς είτε Μεξικανούς, είτε Ελληνες...
Ολο το καλοκαίρι παίζανε κάτι Χιμένεθ, κάτι Κέζμαν,κάτι Βιγιανουέβα και χίλιοι δυό άλλοι....τώρα με τους κοντοπούτανους θα μείνουμε μόνο.....δώστε παπά στο λαό.
Ολο το καλοκαίρι παίζανε κάτι Χιμένεθ, κάτι Κέζμαν,κάτι Βιγιανουέβα και χίλιοι δυό άλλοι....τώρα με τους κοντοπούτανους θα μείνουμε μόνο.....δώστε παπά στο λαό.
gika έγραψε:Αν και θα φ'αω ΚΡΑΞΙΜΟ...
δεν θα φας κραξιμο ρε απλα περα του οτι υπαρχουν λιγες πιθανοτητες να ερθουν οι δυο κοντοι που ανεφερες,σε αυτην την εξαδα ο μεσος ορος του υψους ειναι 1,50 και για να παρουμε κεφαλια θα κανουμε αιτηση στο δημοσιο...

Ωραιο σχημα , αλλα μενουν 4 να μαρκαρουν και ενας ακομα ο τερματοφυλακας. Ασε που οπως λεει και ο φιλος νωριτερα απο την μεση και μπροστα θα ειμαστε λες και παιζει η εθνικη πυγμαιων.

Maximus έγραψε:Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα ήθελε να μειωσει τις απαιτησεις του για να ερθει στην ΠΑΟΚαρα, αλλά αν γινει αυτό θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μεταγραφικη επιτυχια οπου τα ''ΠΑΟΚ εισαι'', ''νταξ ναουμ'' '' α ου σου του'' νομίζω οτι δεν εχουν τόπο...
Τρανό παράδειγμα ότι όλα γίνονται η κίνηση της ΚΑΕ με τον Παπαδόπουλο και ντεμέκ υπέρογκα ποσά..
Θέληση να υπάρχει κι όλα γίνονται!
- fiorentinos
shark4 έγραψε:Ωραιο σχημα , αλλα μενουν 4 να μαρκαρουν και ενας ακομα ο τερματοφυλακας. Ασε που οπως λεει και ο φιλος νωριτερα απο την μεση και μπροστα θα ειμαστε λες και παιζει η εθνικη πυγμαιων.![]()
![]()
![]()
![]()
+1000