Κολοσσος Ροδου-ΠΑΟΚ 84-83 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Upson
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Persidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Bartley
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Reynolds
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kreuzer
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Henderson
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Forrester
5
100%
Iatridis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Papadakis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Antetokounmpo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 5

Patron

Re: Κολοσσος Ροδου-ΠΑΟΚ 84-83 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Patron »

Maurice_Escargot έγραψε:Σαρωσε ο Λιολιος και στον ΕΣΑΚΕ.

Με παρανομη ψηφοφορια (φερανε ακυρο εκπροσωπο απο την Ελιτ Λιγκ, ειναι επισημη καταγγελια αυτη που τρεχει), Προμηθεας και Κολοσσος ψηφισαν τον Μελη.

Ετσι ειναι αυτα.

////

Οπως ειπα. Το αιμα να παει απο το κεφαλι, στην καρδια. Την Τεταρτη υπερ παντων αγων.
Πιο κάτω πρέπει να κατέβει ... γιαταγάνι
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μια βοήθεια ρε παιδια γιατι ειμαι βαθια αμπασκετος: ποιον διαολο συμφερε να πεσει ο ΠΑΟΚ πανω στην κουλα; Την κουλα σιγουρα οχι. Αδιανόητη διαιτησια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τον Μπρομηθέα. Για να τερματίσει σώνει και ντε 4ος. Γαμώ τις νήσους του καφέ.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Daskalos_4 έγραψε:Μια βοήθεια ρε παιδια γιατι ειμαι βαθια αμπασκετος: ποιον διαολο συμφερε να πεσει ο ΠΑΟΚ πανω στην κουλα; Την κουλα σιγουρα οχι. Αδιανόητη διαιτησια.
Λιο Λιο Λιο Λιο Λιο Λο
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Daskalos_4 έγραψε:Μια βοήθεια ρε παιδια γιατι ειμαι βαθια αμπασκετος: ποιον διαολο συμφερε να πεσει ο ΠΑΟΚ πανω στην κουλα; Την κουλα σιγουρα οχι. Αδιανόητη διαιτησια.
Μετάφραση:

Πρόεδρος της ΕΟΚ (με πλάτες γαύρου) είναι ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα (και της αλυσίδας coffee island). Αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε θα υπήρχε ζευγάρωμα ΠΑΟΚ - Προμηθέας με το πλεονέκτημα έδρας σε εμάς, μετά την ήττα το ζευγάρωμα είναι Προμηθέας - Καρδίτσα με το πλεονέκτημα στους πατρινούς.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τραβατε στα καφεδονησια ολοι να τον ενισχυσετε.Τι πινετε ρε μλκες?
Άβαταρ μέλους
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μου ανοιξατε τα ματια. Λεω και γω. Θα μου πειτε τι πιο συνηθες. Απλα εχω μαυρα μεσανυχτα απο μπασκετ. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Εκτός βέβαια από 'μας και άλλες 2-3 θέσεις που άλλαξε η χθεσινή εμετική διαιτησία πιθανόν να ρίξει και το Μαρούσι α2 που στο φινάλε είναι και πιο σοβαρό αλλά ποιός ασχολείται... Μιλάμε οι τύποι παίζουν με ζωές, καριέρες και πάνε κοιμούνται ήσυχοι.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Η ισχυροποίηση του ΠΑΟΚ περνάει μέσα από την κοινωνική και οικονομική ισχυροποίηση της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας γενικότερα. Αυτά τα δυο είναι στενά συνδεδεμένα.
Η κοινωνική και οικονομική ισχυροποίηση της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας, αλλά και όλης της υπόλοιπης Ελλάδας (εκτός Αθηνών και Κρήτης) περνάει μέσα από την αποδυνάμωση του υπερσυγκεντρωτικού κράτους των Αθηνών.
Το πως θα γίνει αυτό είναι άλλη συζήτηση. Είναι όμως απαραίτητο να γίνει (η συζήτηση).
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σουριναμέζος έγραψε:
Μετάφραση:

Πρόεδρος της ΕΟΚ (με πλάτες γαύρου) είναι ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα (και της αλυσίδας coffee island). Αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε θα υπήρχε ζευγάρωμα ΠΑΟΚ - Προμηθέας με το πλεονέκτημα έδρας σε εμάς, μετά την ήττα το ζευγάρωμα είναι Προμηθέας - Καρδίτσα με το πλεονέκτημα στους πατρινούς.
Όλα αυτά γνωστά αλλά το ερώτημα παραμένει. Γιατί; Εννοώ τι σημασία έχει σε ένα πρωτάθλημα που με το που ξεκινάει ξέρεις τους 2 του τελικού; Έχει να κάνει με τις ευρωπαϊκές θέσεις;
Πώς το καταντησατε το μπασκετακι ρε;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Για να κρατήσει κάποιος τα κεκτημένα πρέπει να δείξει ότι έχει δύναμη..και σίγουρα δεν τον νοιάζει η θέση της ομάδας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”