Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:
VfB v2 έγραψε:
Dimitrisou έγραψε:Αν δηλαδη ειναι νδ θα τον κραξουμε δικαιολογημενα?
Ναι. Oχι τον ίδιο αλλα την επιλογή της οικογένειας.
Θεωρώ αδιανόητο σε ένα οικουμενικό κίνημα όπως ο ΠΑΟΚ να αποκλείονται άνθρωποι μόνο και μόνο εξαιτίας της πολιτικής τους ταυτότητας?
Το ότι μια κυβέρνηση ή ο ίδιος ο αρχηγός της έχει κόντρα με τον ιδιοκτήτη και την ομάδα μας αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι είναι ψηφοφόροι ή ακόμα και μέλη της συγκεκριμένης παράταξης είναι εχθροί μας.
Κανεις δεν αποκλειεται. Απλα οσοι ψηφισαν ΝΔ οταν πηγαν να μας ριξουν επελεξαν οτι προτιμουν τον ΠΑΟΚ υποβιβασμενο παρα το να μην ερθει το κομμα τους στην διακυβερνηση της χωρας. Δηλαδη ψηφισαν συνειδητα Αυγενακη. Εχθροι δεν ειναι αλλα η συγκεκριμενη επιλογη ηταν κατα των συμφεροντων του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

renegade έγραψε:
VfB v2 έγραψε:
Dimitrisou έγραψε:Αν δηλαδη ειναι νδ θα τον κραξουμε δικαιολογημενα?
Ναι. Oχι τον ίδιο αλλα την επιλογή της οικογένειας.
Θεωρώ αδιανόητο σε ένα οικουμενικό κίνημα όπως ο ΠΑΟΚ να αποκλείονται άνθρωποι μόνο και μόνο εξαιτίας της πολιτικής τους ταυτότητας?
Το ότι μια κυβέρνηση ή ο ίδιος ο αρχηγός της έχει κόντρα με τον ιδιοκτήτη και την ομάδα μας αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι όσοι είναι ψηφοφόροι ή ακόμα και μέλη της συγκεκριμένης παράταξης είναι εχθροί μας.
Προφανώς και οι απόψεις που εξέφρασα σχετικά με τον κύριο Τσάκα και την πολιτική του κλίση δεν πηγάζουν αποκλειστικά από την αντίληψη περί εχθρικής στάσης της νδ απέναντι στον ΠΑΟΚ.Το συγκεκριμένο κόμμα έχει κανει τρισχειρότερα την τελευταία διετία. Για να το πάμε και λίγο πρως τα εκεί γιατί πολλοί εδω μέσα κάνετε τους κινέζους.

Η πρόσληψη λοιπόν του συγκεκριμένου κυρίου, δηλωμένου οπαδού του συγκεκριμένου κόμματος, δεν συνάδει με τη σημασία των τεσσάρων αρχικών του συλλόγου και τις αξίες που αυτά αντιπροσωπεύουν.

Με βάση τα παραπάνω θεωρώ το κράξιμο δικαιολογημένο, οσο δεν πάει όμως.

Υγ. Α ρε Barlow...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

"Είμαι ΠΑΟΚ και ΝΔ" είναι σαν να λες "είμαι γαύρος στο ποδόσφαιρο και πανάθα στο μπάσκετ".

Ναι, εγώ είμαι; Καλησπέρα, Μάριος λέγομαι, είμαι ΠΑΟΚ και ρατσιστής.

Εικόνα

Χαρούμενες βόλτες με το τραίνο, εύχομαι. Ή χειμερινές βόλτες με το αυτοκίνητο στην Αττική Οδό. Ή παραθερισμό σε δασώδη έκταση. Ή γερή σχεδία στην επόμενη πλημμύρα.

ΠΑΟΚτσάκι και τ'αρχίδια μου κουνήθηκαν.
Και οι φονιάδες του Άλκη, τα κοινωνικά αυτά καθιζήματα, ΠΑΟΚ δηλώνουν. Να πάνε στο διάολο.

Δεν λέω άλλα, για ευνόητους λόγους.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Καλά τώρα τον πήγαμε στο άλλο άκρο, ρατσιστής δολοφόνος επειδή ψηφίζει ή επειδή έχει διασυνδέσεις με την νδ, η μισή Ελλάδα θα ήταν δολοφόνοι τότε, είναι σαν να ενστερνίζεσαι και που μας λένε φονιάδες και 10 εγκληματίες που ήταν ΠΑΟΚ και έκαναν ότι έκαναν, τέλος πάντων.

Ο Κόλκας λέει ότι τον προσέλαβε ο Ιβάν για να αναλάβει τις διασυνδέσεις σχετικά με το γήπεδο(χρηματοδότηση, διασυνδέσεις, χορηγίες κτλπ κτλπ) και όχι για την ΕΠΟ, διοικητικά κτλπ.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

δυστυχως θα συνυπογραψω Μπαρκα

μακρια απο τον ΠΑΟΚ μας καθε ειδους φιλοκυβερνητικα σκουπιδια που εξυπηρετουν μικροσκοπιμοτητες
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:"Είμαι ΠΑΟΚ και ΝΔ" είναι σαν να λες "είμαι γαύρος στο ποδόσφαιρο και πανάθα στο μπάσκετ".

Εικόνα

Χαρούμενες βόλτες με το τραίνο, εύχομαι. Ή χειμερινές βόλτες με το αυτοκίνητο στην Αττική Οδό. Ή παραθερισμό σε δασώδη έκταση. Ή γερή σχεδία στην επόμενη πλημμύρα.

Και οι φονιάδες του Άλκη, τα κοινωνικά αυτά καθιζήματα, ΠΑΟΚ δηλώνουν. Να πάνε στο διάολο.

+1926 επι 1926
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Συνυπογράφω
aiva, VfB v2 κ Μπάρκα
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Να ξέρετε τέτοιου είδους αποκλεισμοί οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Υ.γ αν πάτε στο κοινωνία θα δείτε ποια είναι η άποψη μου για τον Κουλη και τους δικούς του.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από aivas19 »

dragon έγραψε:Συνυπογράφω
aiva, VfB v2 κ Μπάρκα
No we are back on track! Χαιρομαι

Μοντρεαλιώτης δεν υπηρξε καποιος αποκλεισμος. Αν υπηρχε πχ ο συγκεκριμενος κυριος δε θα επαιρνε τη θεση. Ή θα αποκλειονταν πχ νεοδημοκρατες απο την Τουμπα, κατι το οποιο δεν εγινε ουτε θα γινει ποτε. Απλα υπαρχει εκφραση δυσαρέσκειας, τοσο απλα. Δηλαδη αν εβαζε ο ΠΑΟΚ στο ΔΣ συγκεκριμενα στελεχη της ή οποιουδηποτε κομματος που ευθυνονται για εγκληματα δεν θα υπηρχαν εντονες αποδοκιμασιες; Θα μιλουσαμε τοτε για αποκλεισμό και δημοκρατια; ΟΧΙ. Τοσο απλα
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Ποιο ειναι ακριβως το εγκλημα του κυριου;;;
Πρωτη φορα τον ακουω...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Νομίζω μια καλή αρχή είναι να χωρίσετε και τις θύρες. Οι πασοκοι να πηγαίνουν στην 6, στην πέντε να είναι Συριζαίοι 7 κομουνιστές και αν γίνεται να μην έρχονται και σε επαφή μεταξύ τους. Γιατί οι νδ που θα είναι στην 2 είναι μολυσμένοι.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Αργά ρίξαμε γέφυρες στο μητσοτακεικο, έχει αρχίσει η κατηφόρα... Βέβαια ίσως αυτοί έριξαν για αυτό ακριβώς το λόγο. Οψομεθα
icue

Δημοσίευση από icue »

Βρε εδω η μιση Θεσσαλονικη οχι απλα ψηφισε ΝΔ αλλα και τους ιδιους ακριβως βουλευτες που ειχαν χασει την φωνη τους τοτε με τις Μαρουπες και τις Αρκουδες και σας μαρανε ενας ανθρωπος;

Θα παει κοντρα ο προεδρος στον λαο του ΠΑΟΚ; Που εβγαλε ξανα Καλαφατηδες και Σιμοπουλους;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:"Είμαι ΠΑΟΚ και ΝΔ" είναι σαν να λες "είμαι γαύρος στο ποδόσφαιρο και πανάθα στο μπάσκετ".

Εικόνα

Μιλαει ο θυμος γι αυτα που βιωνουμε χρονια τωρα .
Κατ εμε δε γινεται να δηλωνεις δημοκρατης και δη αριστερος και να αφοριζεις τον αλλο για τα πιστευω του(θρησκευτικα,πολιτικα κλπ).

ΥΓ Ο Χατζοπουλος τι κομμα ψηφιζει Μπαρκα?Μηπως δεν ειναι τοσο ΠΑΟΚ κι αυτος ?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman έγραψε:Ποιο ειναι ακριβως το εγκλημα του κυριου;;;
Πρωτη φορα τον ακουω...
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με τον κυριο. Η ζωη ειναι περιεργη, αν γεμίσουμε αποκλεισμους δεν προχωραει. Απλα προσπαθησα να εξηγησω την οποια δυσαρεσκεια που εκφραστηκε. Εμπιστευομαι τον Ιβαν, τον κυριο που λεει οτι ειναι ΠΑΟΚ θα τον κρινουμε για την προσφορα του.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”