Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
- PAOKevolution
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2024-2025
Αυτό που γράφουν για τον Κοκκινάκη, στην παρούσα χρονική στιγμή, που η ομάδα κάνει το come back, το λες και ύποπτο
Οπότε κρατάω μικρό καλάθι, για το τι ισχύει πραγματικά και αν έχουν δόση αλήθειας τα σχετικά δημοσιεύματα
Οπότε κρατάω μικρό καλάθι, για το τι ισχύει πραγματικά και αν έχουν δόση αλήθειας τα σχετικά δημοσιεύματα
Κάθε χρόνο κάτι τέτοια γίνονται στο βόλεϊ όμως αν δεν κάνω λάθος.
- kataramenos5
23 Μαρτίου και 19:30 ώρα Ελλάδος (18:30 ώρα Ολλανδίας, η Αγγλία μας τελείωσε δυστυχώς).
Κάλυψη από ΕΡΤ2.
Τα φιλιά μου!
Κάλυψη από ΕΡΤ2.
Τα φιλιά μου!
- Μπαρκαρούτσος
Κουβανέ ελπίζω να το μετάνιωσες σχετικά με τη φυγή.
Κατά τ' άλλα, έχουμε ενεργοποιηθεί στο ανδρικό για τη νέα χρονιά ή θα μείνουμε οι φτωχοί συγγενείς;
Κατά τ' άλλα, έχουμε ενεργοποιηθεί στο ανδρικό για τη νέα χρονιά ή θα μείνουμε οι φτωχοί συγγενείς;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλώς τον!PaokCuba4 έγραψε:23 Μαρτίου και 19:30 ώρα Ελλάδος (18:30 ώρα Ολλανδίας, η Αγγλία μας τελείωσε δυστυχώς).
Κάλυψη από ΕΡΤ2.
Τα φιλιά μου!
Δε μετάνιωσα τη φυγή μου, καθώς ήμουν ιδιαίτερα στεναχωρημένος με γραφόμενα εντός του τοπικ και κυρίως δεν είχα πια τη διάθεση να γράφω λόγω πολλών παραγόντων.Miles έγραψε:Κουβανέ ελπίζω να το μετάνιωσες σχετικά με τη φυγή.
Επιπρόσθετα υπήρχε αρκετό φόρτο εργασίας που έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.
Όμως στο τέλος έβαλα κάποια πράγματα στο τραπέζι και άρχισα να αποδέχομαι ότι κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μου και δεν πρέπει να τα παίρνω τόσο πολύ τις μετρητοίς.
Επίσης με αφορμή κάποιες άλλες δραστηριότητες γύρω από το βόλεϊ άρχισε να επανέρχεται αυτή η φλόγα του γραψιματος.
Και αυτοί είναι οι λόγοι που θα αρχίσω να κάνω ένα βήμα τη φορά για να επιστρέψω στη συμμετοχή μου στο φόρουμ.
Κάποιες κινήσεις έχουν γίνει (μεταγραφή Μιχελάκη, παραμονή Γαλιωτου και Κόλεφ), όμως η διοίκηση κρατά κλειστά χαρτιά για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις.Miles έγραψε:Κατά τ' άλλα, έχουμε ενεργοποιηθεί στο ανδρικό για τη νέα χρονιά ή θα μείνουμε οι φτωχοί συγγενείς;
Αναμένουμε τη συνέχεια.
Ύποπτο δεν είναι, γιατί κακά τα ψέματα ο κάθε παίκτης σκέφτεται και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του λίγο πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας. Είναι επαγγελματίες και θα τα δώσουν όλα για όλα για την ομάδα που αγωνίζονται.Special 4 έγραψε:Αυτό που γράφουν για τον Κοκκινάκη, στην παρούσα χρονική στιγμή, που η ομάδα κάνει το come back, το λες και ύποπτο
Καταλαβαίνω ότι ζούμε σε μια κοινωνία που είναι έτοιμη να παρερμηνεύσει λάθος τις διάφορες κινήσεις και να "επιτεθεί" άδικα προς τους παίκτες. Όπως επίσης καταλαβαίνω το πόσο άβολα νιώθουν οι παίκτες λόγω αυτής της κατάστασης.
Όμως αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει οι ομάδες να κάτσουν μαζί και να συζητήσουν εάν τους δημιουργεί προβλήματα. Και εάν τους δημιουργεί επίσης, τότε μπορούν να ελέγχουν τις διαρροές γιατί στο τέλος αυτές κάνουν τις κινήσεις και αποφασίζουν τι μπορεί να βγει στον αέρα. Το να κατηγορήσει κανείς τους δημοσιογράφους ή τους ατζεντηδες ειναι σα να αποφεύγει την κυρία αιτία.
- kataramenos5
Επιτέλους .PaokCuba4 έγραψε:23 Μαρτίου και 19:30 ώρα Ελλάδος (18:30 ώρα Ολλανδίας, η Αγγλία μας τελείωσε δυστυχώς).
Κάλυψη από ΕΡΤ2.
Τα φιλιά μου!
Παμε να το σηκωσουμε τωρα.
Μήπως πρέπει να μπαίνεις πιο συχνά στο ποδοσφαιρικό τόπικ για να στανιάρεις;PaokCuba4 έγραψε: Δε μετάνιωσα τη φυγή μου, καθώς ήμουν ιδιαίτερα στεναχωρημένος με γραφόμενα εντός του τοπικ.

Μπαρκαρούτσο, κάτι για φλώρους έλεγες στο άλλο τόπικ...

Στο ποδοσφαιρικό με βλέπω να δέχομαι αποκλεισμό γιατί δε θα συμπεριλαμβάνει ένα σχόλιό μου τουλάχιστον μια βρισιά ή έναν απαξιωτικό χαρακτηρισμό προς τον ΠΑΟΚ.