Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από aivas19 »

Ε οχι ρε Jean καλυτεροι του Κοταρσκι!
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

van rooy έγραψε:Η ομάδα μας πρέπει να ενσωματώσει περισσότερους γηγενείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της.

Πρέπει να ενισχυθεί αυτό το στοιχείο για αρκετούς λόγους.

Η ευρωπαϊκή λίστα θα καταρτιστεί με μεγαλύτερη ευκολία.

Οι γηγενείς παίκτες δημιουργούν πιο εύκολα συναισθηματικούς δεσμούς με την ομάδα κατανοούν ευκολότερα την επικρατούσα κατάσταση (ελληνικό πρωτάθλημα, σημαντικότητα των ντέρμπι , το περιβάλλον της ομάδας).

Είναι και ένας έμμεσος τρόπος προσέλκυσης ταλαντούχων γηγενών ποδοσφαιριστών.
Πολυ σωστος. Προσφατο το παραδειγμα του Σιωπη, που παροτι μετριος τεχνικα, με οπλο το παθος του (που πηγαζει απο οσα αναφερεις) εχει αναδειχθει σε πολυτιμο εργαλειο για τον βαζελο. Τα στοιχεια αυτα δεν μπορεις να τα παρεις σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα απο κανεναν μη γηγενη ποδοσφαιριστη. Στοιχεια που ειδικα φετος λειπουν απο τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:Ε οχι ρε Jean καλυτεροι του Κοταρσκι!
Aivas εγω τις μαυρες πλερεζες απο χθες δεν τις πολυκαταλαβαινω.
Ας παμε με το κακο σεναριο οτι αυτη η μεταγγραφη σημαινει πωληση Κοταρσκι.
Με ποια 3αδα θα ενιωθες μεγαλυτερη σιγουρια για να βγει μια σεζον 45-50 αγωνων;
Με Κοταρσκι-Ζιβκοβιτς- Ταχλιμανιδη που παιξαμε κοντα μια 2ετια η με Παβλενκα-Γκουγκεσασβίλι-Τσιφτση;
Δεν πολυκαταλαβαινω αυτον τον οδυρμο απο χθες. Ειδικα για μια περιπτωση παικτη (Κοταρσκι) που νομοτελιακα ξεραμε οτι θα πωληθει.
Δηλαδη οταν ερθει η ωρα του Ντελια (που σας το υπογραφω οτι δεν υπαρχει ισαξιος αντικαταστατης) τι θα κανουμε; Ομαδικο χαρακιρι;
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

nunies4 έγραψε:
Με Κοταρσκι-Ζιβκοβιτς- Ταχλιμανιδη που παιξαμε κοντα μια 2ετια η με Παβλενκα-Γκουγκεσασβίλι-Τσιφτση;
Δεν πολυκαταλαβαινω αυτον τον οδυρμο απο χθες. Ειδικα για μια περιπτωση παικτη (Κοταρσκι) που νομοτελιακα ξεραμε οτι θα πωληθει.
Δηλαδη οταν ερθει η ωρα του Ντελια (που σας το υπογραφω οτι δεν υπαρχει ισαξιος αντικαταστατης) τι θα κανουμε; Ομαδικο χαρακιρι;
Συγγνωμη που παρεμβαινω στη συζητηση, αλλα προφανως η απαντηση ειναι: με τους Κοταρσκι-Ζιφκοβιτς-Ταλιχμανιδη. Ο πρωτος αποτελει τον καλυτερο ΤΦ του ΠΑΟΚ της τελευταιας τουλαχιστον 20ετιας, ο δευτερος τις λιγες φορες που χρειαστηκε να παιξει υπερασπιστηκε αξιοπρεπως την εστια. Για το τριτο δεν εχω εικονα. Αλλα ακομα και αν δεχτουμε οτι ο Ζιφκοβιτς δεν εκανε για δευτερος ΤΦ του ΠΑΟΚ, μικρη σημασια εχει, οταν στη θεση του ΤΦ ειθισται ο πρωτος στην ιεραρχια να αγωνιζεται στο 95% των παιχνιδιων.

Απο την αλλη, τον Παβλενκα (για να μη παρεξηγηθω, ειμαι απο τους πρωτους που εγραψα εδω μεσα οτι προκειται για ΤΦ υψηλου επιπεδου) τον ειδαμε σε 2 παιχνιδια ολα κι ολα, τον Γεωργιανο σε κανενα, τον Τσιφτση σε ενα ή δυο, δεν ειμαι σιγουρος.

Συμπέρασμα; Η δευτερη τριαδα αποτελει εναν γριφο, επομενως δεν μπορει να γινει ο παραμικρος λογος περι σιγουριας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Τετ 19 Μαρ 2025, 14:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ωπα Νουνιες ετερον εκατερον. Κι εγω δεν ενστερνιζομαι την καταστροφολογια επειδη πηραμε τερματοφυλακα απο τον Πανσερραικο. Ειναι χομπι μερικων αυτο τα τελευταια χρονια και «αχ και βαχ τι τον πηραμε αυτον καταστραφηκαμε». Δεν ψηνομαι.

Μου αρεσει μια τριαδα Παβλενκα Γκουγκε Τσιφτσης. Ειδικα αν ο Κοταρσκι σκεφτεται να φυγει δε το συζηταμε καν, απλα να ξεκαθαρισει η κατασταση ΠΡΙΝ ξεκινησει η προετοιμασια.

Ο Κοταρσκι παντως ειναι καλυτερος και απο τον Παβλενκα και απο τον Γκουγκε
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ο Κοταρσκι γιατί νομοτέλειακα να πουληθεί; Δεν έκανε δα και την καλύτερη του χρονιά, ώστε να υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Και για 5-6 εκατομμύρια; Εννοώ ότι τώρα δεν είναι στο limit up του, και θα μπορούσε ίσως να πεισθεί να μείνει ακόμα μια χρονιά βασικός και αναντικατάστατος και να πάρει μεταγραφή του χρόνου υπό καλύτερες για τον ίδιο συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν μείνει ο Κροάτης δεν θα ανανεωθεί ο Τσέχος.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Πως θα ηθελα το ροστερ της επομενης σεζον,ρεαλιστικα.

Τερμα:Παβλενκα,Γεωργιανος,Τσιφτσης.
Δεξι μπακ:ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,Σαστρε η Τσαπρας.
Αριστερο μπακ:Μπαμπα,Μπαλογιαννης.
Σεντερ μπακ:Κεντζιορα,Βιετεσκα,Μιχαηλιδης,Κωττας,Μπαταουλας.
Χαφ:Καμαρα,Πενια,Μειτε,Θυμιανης,Οζντοεφ η Μαριν.
Αριστερο εξτρεμ:Ιβανουσεκ,Σορετιρε.
Δεξι Εξτρεμ:Αντριγια,Ντεσποτοφ η Νους.
Δεκαρι:Ντελιας,Πελκας συν Γκουμα.
Φορ:ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ,Κουλουρη,Μυθου.

Για δεξι μπακ θα μου αρεσε ο Μιλαν Γκαγιτς της Τσσκα κ για φορ ο Σλοβακος Ρομπερτ Μποζενικ της Μποαβιστα.

Θα εχουμε στο ροστερ 10-11 γηγενεις.Ξενους 16 με 17.
Απο συμβολαια σιγουρα θα ειμαστε πιο κατω με το σημερα,απο Μ.Ο. ηλικιας σιγουρα πιο κατω,απο κοστος μεταγραφης στα ισα πανω κατω απο οσο θα πουλησουμε (Κοταρσκι,Τσαλοφ,ΤΤ κτλ).Και ειναι ροστερ που μπορει να χτυπησει το πρωταθλημα ανετα.

Y.Γ. Πιστευω παρα πολυ τοσο στα 2 νεαρα σεντερ μπακ οσο κ στον Μυθου,αλλιως δεν θα τους εβαζα στην εξισωση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:Ωπα Νουνιες ετερον εκατερον. Κι εγω δεν ενστερνιζομαι την καταστροφολογια επειδη πηραμε τερματοφυλακα απο τον Πανσερραικο. Ειναι χομπι μερικων αυτο τα τελευταια χρονια και «αχ και βαχ τι τον πηραμε αυτον καταστραφηκαμε». Δεν ψηνομαι.

Μου αρεσει μια τριαδα Παβλενκα Γκουγκε Τσιφτσης. Ειδικα αν ο Κοταρσκι σκεφτεται να φυγει δε το συζηταμε καν, απλα να ξεκαθαρισει η κατασταση ΠΡΙΝ ξεκινησει η προετοιμασια.

Ο Κοταρσκι παντως ειναι καλυτερος και απο τον Παβλενκα και απο τον Γκουγκε
Ναι αποδειχτηκε οτι ειναι (μαλλον) γιατι μεχρι να αποδειχθει ενα σφιξιμο στο στομαχι το ειχαμε που πηγαιναμε με βασικο 21χρονο γκολκιπερ. Απο την αλλη πως θα ακυρωσω μια τετοια καριερα του Παβλενκα στην Γερμανια; Ας σταθει ετσι εκει και ο Κοταρσκι και τα ξαναλεμε.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Kabamaru11 έγραψε:Πως θα ηθελα το ροστερ της επομενης σεζον,ρεαλιστικα.

Για δεξι μπακ θα μου αρεσε ο Μιλαν Γκαγιτς της Τσσκα κ για φορ ο Σλοβακος Ρομπερτ Μποζενικ της Μποαβιστα.

Απο συμβολαια σιγουρα θα ειμαστε πιο κατω με το σημερα,απο Μ.Ο. ηλικιας σιγουρα πιο κατω,απο κοστος μεταγραφης στα ισα πανω κατω απο οσο θα πουλησουμε (Κοταρσκι,Τσαλοφ,ΤΤ κτλ).Και ειναι ροστερ που μπορει να χτυπησει το πρωταθλημα ανετα.

Y.Γ. Πιστευω παρα πολυ τοσο στα 2 νεαρα σεντερ μπακ οσο κ στον Μυθου,αλλιως δεν θα τους εβαζα στην εξισωση.
Οντως?
Τρομαζω με αυτο το ροστερ ακομα και για 5η θεση
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Daskalos_4 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
Συγγνωμη που παρεμβαινω στη συζητηση, αλλα προφανως η απαντηση ειναι: με τους Κοταρσκι-Ζιφκοβιτς-Ταλιχμανιδη. Ο πρωτος αποτελει τον καλυτερο ΤΦ του ΠΑΟΚ της τελευταιας τουλαχιστον 20ετιας, ο δευτερος τις λιγες φορες που χρειαστηκε να παιξει υπερασπιστηκε αξιοπρεπως την εστια. Για το τριτο δεν εχω εικονα. Αλλα ακομα και αν δεχτουμε οτι ο Ζιφκοβιτς δεν εκανε για δευτερος ΤΦ του ΠΑΟΚ, μικρη σημασια εχει, οταν στη θεση του ΤΦ ειθισται ο πρωτος στην ιεραρχια να αγωνιζεται στο 95% των παιχνιδιων.

Απο την αλλη, τον Παβλενκα (για να μη παρεξηγηθω, ειμαι απο τους πρωτους που εγραψα εδω μεσα οτι προκειται για ΤΦ υψηλου επιπεδου) τον ειδαμε σε 2 παιχνιδια ολα κι ολα, τον Γεωργιανο σε κανενα, τον Τσιφτση σε ενα ή δυο, δεν ειμαι σιγουρος.

Συμπέρασμα; Η δευτερη τριαδα αποτελει εναν γριφο, επομενως δεν μπορει να γινει ο παραμικρος λογος περι σιγουριας.
Η 2η 3αδα δεν αποτελει γριφο. Ειναι μια νορμαλ 3αδα ομαδας που εχει στελεχωσει σωστα την θεση. Δηλαδη τι παραπανω εχει ο Ντραγκοφκι απο τον Παβλενκα; Η ο Στρακοσια και ο Μπρινιολι;
Για την 1η 3αδα τα λες και μονο σου. 95% των ματς τα επαιζε ο Κοταρσκι. Προσευχες καναμε 2 χρονια να μην παθει τιποτα. Συγνωμη αλλα 3αδα που θα τρεμει το φυλλοκαρδι μου μην παθει κατι ο 1ος γιατι καταστραφηκε η σεζον, εγω δεν μπορω να την ονομασω ισορροπημενη.
Ειναι σαν να μου λες οτι θα παρουμε ενα σουπερ φορ και απο πισω 2 16χρονους. Ε ας αρχισουμε τις προσευχες.
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

ψαχνεις αντι - Κουλιερακη ΔΗΛ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΚΛΙΝΓΚ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ και ο Βιετεσκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. Μαλλον για αντι κεντζιορα ειναι αλλαγη δηλ .
ψαχνεις εννοειται αλλαγη στον ΜΠΑΜΠΑ
ψαχνεις 2 χαφ Ο ΕΝΑΣ ΟΚΤΑΡΙ ΤΥΠΟΥ ΜΙΣΙΤΣ ΚΑΤΙ , ο δευτερος να ..κοβει . με φυσικες δυναμεις και τρεξιματα. τυπου ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ . ..

ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΙΣΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΕΚΕΙ.
ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ( ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΒΑΣΙΚΑ!! ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΚΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΟΥΤ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΤΥΠΟΥ....ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΟΧΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΤΣΑΛΟΦ ΦΥΣΙΚΑ.

και πας για καποιους ελληνες επικουρικα και ισως για 2 παικτες απ το ελληνικο πρωταθλημα τυπου τζους νους πως τον λενε και σαλαζαρ που δεν πιανονται ουτε με λασσο
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

tsaousila1234 έγραψε:ψαχνεις αντι - Κουλιερακη ΔΗΛ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΚΛΙΝΓΚ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ και ο Βιετεσκα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. Μαλλον για αντι κεντζιορα ειναι αλλαγη δηλ .
ψαχνεις εννοειται αλλαγη στον ΜΠΑΜΠΑ
ψαχνεις 2 χαφ Ο ΕΝΑΣ ΟΚΤΑΡΙ ΤΥΠΟΥ ΜΙΣΙΤΣ ΚΑΤΙ , ο δευτερος να ..κοβει . με φυσικες δυναμεις και τρεξιματα. τυπου ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ . ..

ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΙΣΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΕΚΕΙ.
ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙ ( ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ) ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΒΑΣΙΚΑ!! ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΚΟ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΣΟΥΤ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΤΥΠΟΥ....ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΟΧΙ ΤΥΠΟΥ ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΤΣΑΛΟΦ ΦΥΣΙΚΑ.

και πας για καποιους ελληνες επικουρικα και ισως για 2 παικτες απ το ελληνικο πρωταθλημα τυπου τζους νους πως τον λενε και σαλαζαρ που δεν πιανονται ουτε με λασσο
Βασικά αντί Κουλιερακη δεν βρίσκεις. Επίσης καλύτερο παίχτη από Ντελια δεν βρισκεις

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Τερματοφυλακες: Παβλενκα ,Λούκα,Τσιφτσης
Δεξί Μπακ: Σαλιακας(Zankt Pauli) Τσαπρας
Δεξί στόπερ: Κεντζιορα,Βιετεσκα
Αριστερο στόπερ: Σορενσεν(Μιντιλαντ) Μιχαηλίδης, Κωττας
Αριστερο μπακ : Γιουρασεκ, Μπαμπά
ΧΑΦ: Μειτε,Καμαρα,Πενια ,Μαριν,Καζουλινσκι(Ανταλιασπορ)
Εξτρεμ: Ζιφκοβιτσ, Μαινα( Κολωνια), Ιβανουσεκ, Σορετιρε
Επιθετικό χαφ: Ντελιας Πελκας
ΦΟΡ: Κάρλος Βινισιους( Φουλαμ) , Κουλουρης, Τσαλοφ

Έλληνες: 8
Ξενοι: 18 αρα ένας εκτός λίστας άποψη μου ο Γεωργιανός.
Μ.Ο Ηλικίας(χωρίς τερματοφυλακες):26.6
Αρχηγοί: Ζιφκοβιτσ, Κεντζιορα
Παίχτες από την φετινό ροστερ :14
Μεταγραφες: 12
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

giliopoulos έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Πως θα ηθελα το ροστερ της επομενης σεζον,ρεαλιστικα.

Οντως?
Τρομαζω με αυτο το ροστερ ακομα και για 5η θεση
5η θέση δεν πήραμε με το φετινό τραγικό ρόστερ και θα πάρουμε με αυτό που παραθέτει ο συμφορουμιτης;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”