42. Dominik Kotarski
- Montrealiotis
Re: 42. Dominik Kotarski
Μια χαρά… τόσος κόσμος γράφει και λέει ότι δεν τον χαλάει να φύγει. Ο καλύτερος τερματοφύλακας που πέρασε από τον ΠΑΟΚ για 5-6 μυρια, να προσθέσω εγώ.
-
- Επικοινωνία:
Κάπως πρέπει να επιχρυσωσουν την πώληση και να κατευνάσουν τον κόσμο που βλέπει κάθε χρόνο να πουλάνε ότι καλό διαθέτει η ομάδα και να το αναπληρώνουν με μετριαντζες. Τα επόμενα άρθρα θα είναι για την γεωργιανή version του Yashin.....
Νομίζουν πως απευθύνονται σε ηλίθιους
Νομίζουν πως απευθύνονται σε ηλίθιους
- Montrealiotis
Διαφωνώ με την πώληση 1000%. Δεν θα πάω να την πέσω στα γραφεία αν τον πουλήσουν, ειδικά με τα χρήματα που λένε, αλλά να μην μας περνάνε και για ηλίθιους. Αυτό πάει πολύ…
-
- john4serres
Μπούρδες.San4 έγραψε:O Σουντουλιδης γράφει κατά λέξη σε κείμενο του ότι ο κοταρσκι έχασε τη θέση του στον ΠΑΟΚ, επειδή δεν έπαιξε σε δύο ματς εκ των οποίων στο ένα ήταν άρρωστος. Και λέει αδικούταν ο παβλενκα. Αδικουταν ο παβλενκα, που έπαιζε αλλαγή του καλύτερου τερμαροφυλακα της 20εριας στον ΠΑΟΚ. Συνεχίζω όπως όλη την προηγούμενη βδομάδα. Δεν ντρέπονται να περνάν τέτοια γραμμή απέναντι στον κοταρσκι στη διοίκηση;
- john4serres
Δεν το αποκλείω.TransferMania έγραψε:Ε ρε και δουμε κανα διδυμο τον Γεωργιανο με τον Τσιφτση
Προσωπικά βλέπω μια παγωμάρα από την παε με την απόκτηση και την χρησιμοποίηση του Παβλένκα.
Ναι, ξέρω πως τα σόσιαλ και τα ρεπορτάζ δεν ειναι σε καμια περιπτωση αντιπροσωπευτικά ... αλλά έτσι το βλέπω εγω.
Ήρθε με μονοετές και Ιούνιο θα αποχωρήσει.
100 καλά να κάνεις, μαντεψε τι; Τα 2-3 λαθη σου θα εχουν να θυμούνται οι ανθρωποι. Ο ΠΑΟΚτσης λοιπόν που εχει φαει στη μαπα τον εναν κλόουν μετα τον αλλον (Χακομπο, Ολσεν, Πασχαλακης κλπ κλπ) "βασικα δεν τον πολυενδιαφερει κιολας'' για το μελλον του τεραστιου Κοταρσκι, του ΤΦ ο οποιος προπερυσι βρισκοταν στη λιστα της Μπάγερν (του Μοναχου, ε). Αλλα κλαιν, δε βαριεσαι θα βρουμε αλλον καλυτερο. Ή μαλλον βρηκαμε ηδη.Montrealiotis έγραψε:Μια χαρά… τόσος κόσμος γράφει και λέει ότι δεν τον χαλάει να φύγει. Ο καλύτερος τερματοφύλακας που πέρασε από τον ΠΑΟΚ για 5-6 μυρια, να προσθέσω εγώ.
42. Dominik Kotarski
Το θεμα ειναι αν εχει κινητρα να μεινει ο παικτης. Αν εχει μενει αυτος βασικος με Γκουγκεσασβιλι και Τσιφτση 3αδα ή μενει ο Παβλενκα και ο Γκουγκεσασβιλι ας μεινει στον Πανσερραικο. Απλα ειναι τα πραματα. Αν εχει επικοινωνησει οτι ψαχνεται να φυγει ας ερθει προταση και βλεπουμε. Οτι γινει ας γινει πριν τον Ιουλιο
Με αυτα που διαβαζουμε θα νομισει κανεις οτι ο φετινος Κοταρσκι ειναι κατι μεταξυ Τοχουρογλου και Βελλιδη. Αβυσσος.
μπήκα στο τόπικ του κοτάρσκι ή του σαμοτούλσκι;
no brainer λέει ο ένας η πώληση, μέτριος λέει ο άλλος, αρκετές αδυναμίες λέει ο παράλλος...
τι να πω καμία φορά νομίζω ότι με μερικούς βλέπουμε εντελώς διαφορετικό άθλημα πλέον είμαι σίγουρος.
ο καλύτερος τερματοφύλακας τον τελευταίο μισό αιώνα που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Αν λες ότι πας για τα 100 χρόνια με all in τότε ΔΕΝ τον πουλάς, τον κρατάς παίρνεις το νταμπλ αφού αυτοί λες ότι θα είναι οι στόχοι σου και τον πουλάς διπλή τιμή.
εκτός κ αν είσαι σίγουρος ότι πάλι θα είσαι 3ο 4ος
no brainer λέει ο ένας η πώληση, μέτριος λέει ο άλλος, αρκετές αδυναμίες λέει ο παράλλος...
τι να πω καμία φορά νομίζω ότι με μερικούς βλέπουμε εντελώς διαφορετικό άθλημα πλέον είμαι σίγουρος.
ο καλύτερος τερματοφύλακας τον τελευταίο μισό αιώνα που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Αν λες ότι πας για τα 100 χρόνια με all in τότε ΔΕΝ τον πουλάς, τον κρατάς παίρνεις το νταμπλ αφού αυτοί λες ότι θα είναι οι στόχοι σου και τον πουλάς διπλή τιμή.
εκτός κ αν είσαι σίγουρος ότι πάλι θα είσαι 3ο 4ος
Η στρατηγικη αποδομησησ τησ παε απέναντι στον κοταρσκι εκτοσ απο αχαριστη, ειναι και παντελώς κοντοφθαλμη. Ο ΠΑΟΚ παει να πουλησει τον καλυτερο τερματοφυλακα που εχω δει στον ΠΑΟΚ στα 25 του, δίνοντας του λίγο πολύ την ταμπέλα του αποτυχημένου. Δηλαδή ο ΠΑΟΚ στρατηγικά επιλέγει το damage control των αντιδράσεων απέναντι σε αυτή την κίνηση (που για εμένα δεν υπήρχε λόγος να υπάρξουν αντιδράσεις, αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο) υποβιβάζοντας την αξία του περιουσιακού της στοιχείου. Σε κάνει να αναρωτιέσαι. Η καλοκαιρινή απαξίωση του μειτε πλέον μοιάζει πταίσμα. Πλέον, δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη από την ίδια την παε αποδόμηση και για τον Κωνσταντελια, που είναι κατά πολύ ανώτερος από ότι πέρσι σαν σύνολο , με αφορμή ότι δεν έχει νουμερα, πριν τον πουλήσει και αυτόν.
Η μονη εξηγηση ειναι οτι εχει επικοινωνησει πως θα ψαχτει για να φυγει. Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση γιατι η πωληση Τζιμα σημαινει οτι οικονομικα δεν ειναι απαραιτητη η πωληση Κοταρσκι. Θα γινει μονο αν η πλευρα του θεωρει ότι ηρθε η ωρα για το επομενο βημα και μπορει να φερει ικανοποιητικη προταση
Ρε εσεις πραγματικα τι γραφετε; Που τα βλεπετε και που τα ξερετε ολα αυτα ωστε να τα γραφετε ως δεδομενα; Μεσα στην ΠΑΕ ειστε;Ακου εκει ο ΠΑΟΚ δινει την ταμπελα του αποτυχημενου στον γκολκιπερ του και ετοιμαζεται για ξεπουλημα...San4 έγραψε:Η στρατηγικη αποδομησησ τησ παε απέναντι στον κοταρσκι εκτοσ απο αχαριστη, ειναι και παντελώς κοντοφθαλμη. Ο ΠΑΟΚ παει να πουλησει τον καλυτερο τερματοφυλακα που εχω δει στον ΠΑΟΚ στα 25 του, δίνοντας του λίγο πολύ την ταμπέλα του αποτυχημένου. Δηλαδή ο ΠΑΟΚ στρατηγικά επιλέγει το damage control των αντιδράσεων απέναντι σε αυτή την κίνηση (που για εμένα δεν υπήρχε λόγος να υπάρξουν αντιδράσεις, αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο) υποβιβάζοντας την αξία του περιουσιακού της στοιχείου. Σε κάνει να αναρωτιέσαι. Η καλοκαιρινή απαξίωση του μειτε πλέον μοιάζει πταίσμα. Πλέον, δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη από την ίδια την παε αποδόμηση και για τον Κωνσταντελια, που είναι κατά πολύ ανώτερος από ότι πέρσι σαν σύνολο , με αφορμή ότι δεν έχει νουμερα, πριν τον πουλήσει και αυτόν.
Και που το ξερουμε εμεις για παραδειγμα αν περυσι που τον πολιορκουσαν απο Ιταλια δεν εγινε μια συμφωνια κυριων με τον παικτη και τον μανατζερ του οτι μεινε αλλη μια σεζον και το επομενο καλοκαιρι ειμαστε ανοιχτοι σε προτασεις;
Ψοφατε να ξεσκιζετε την ΠΑΕ με το παραμικρο
Ο Κοταρσκι επρεπε να ειχε χασει την θεση του κανα μηνα πιο μπροστα. Και με αυτη την λογικη ναι αδικηθηκε ο Παβλενκα. Γιατι μπηκε και επαιξε το ιδιο ή και καλυτερα απο τον φετινο Κοταρσκι. Τι να κανουμε τωρα;
Οποτε δηλαδη καποιος παικτης μενει στον παγκο ντε και καλα θελουμε να τον πουλησουμε;
Οποτε δηλαδη καποιος παικτης μενει στον παγκο ντε και καλα θελουμε να τον πουλησουμε;