Γιατί βρε Ολλανδέ;van rooy έγραψε:εγω λέω όχι
Θεός να μας φυλάει
Τέλος πάντων δεν έχει νόημα τέτοια κουβέντα. Ας προκύψει κάτι τέτοιο ως ενδεχόμενο και το συζητάμε τότε.
Γιατί βρε Ολλανδέ;van rooy έγραψε:εγω λέω όχι
Θεός να μας φυλάει
στην ξανθια αναφερεσαι ή στην μελαχροινη?renegade έγραψε:Mονο ο Μαρσαντος θα εκτιμήσει αυτήν την φωτογραφία
Δεν κάνω διακρίσεις πάτερ μουprist64 έγραψε:στην ξανθια αναφερεσαι ή στην μελαχροινη?renegade έγραψε:Mονο ο Μαρσαντος θα εκτιμήσει αυτήν την φωτογραφία
Πάντως παντρεμένη δεν είναι καμία!renegade έγραψε:Δεν κάνω διακρίσεις πάτερ μουprist64 έγραψε:στην ξανθια αναφερεσαι ή στην μελαχροινη?renegade έγραψε:Mονο ο Μαρσαντος θα εκτιμήσει αυτήν την φωτογραφία
Για βαζελο; Γιατι εκει τον στελνουν τα δημοσιευματα. Εκτος και αν παρει και αυτος τηλεφωνο τελευταια στιγμη οπως ο Μειτε.DamoN έγραψε:Για Ντουγκλας και εγώ μέσα με χίλια
Για εμάς . Μειτε με προετοιμασία ντουγκλας μαντι πενια Οζντοεφ νομίζω είμαστε υπερβολικά καλά. Βέβαια υπερβολικό με την έννοια ότι είναι και οι 5 ξένοι αλλά μαντυ πενια λογικά μπορούν να παίξουν και στο 10 .nunies4 έγραψε:Για βαζελο; Γιατι εκει τον στελνουν τα δημοσιευματα. Εκτος και αν παρει και αυτος τηλεφωνο τελευταια στιγμη οπως ο Μειτε.DamoN έγραψε:Για Ντουγκλας και εγώ μέσα με χίλια