Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

renegade

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Δημοσίευση από renegade »

Σαν πολύ σημασία δίνεται σε κάποιους τοπικους YouTubers
Είπε μια μαλακιά ο Κόλκας και θα κάνει πρόταση η Φέγενορντ κατά κάποια εκατομμύρια μικρότερη. Σοβαρά τώρα?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτο ακριβως λεω. Ειναι γελοιο να λεμε για εσκεμμενη "απαξιωση" απο πλευρας ΠΑΕ ειδικα αν το καλοκαιρι ετοιμαζεται να πουλησει τον Κοταρσκι.
Αντιλαμβανομαι οτι αυτη την στιγμη οι περισοτεροι ειναι στα καγκελα και τρωγονται με τα ρουχα της αλλα βλεπω μια ταση να κυρηξουμε τον ανενδοτο για κατι που το περασμενο καλοκαιρι το θεωρουσαμε σχεδον σιγουρο. Οτι δηλαδη ο Κοταρσκι θα πωληθει αυτο το καλοκαιρι. 14/3 και ηδη εχουμε αρχισει την γκρινια με αφορμη την αγορα του τερματα απο τις Σερρες.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι όποιοι έφεραν τον Παβλένκα τον έφεραν με βάση το σκάουτινγκ. Μακάρι, αλλά πιστεύω πως τον έφεραν επειδή έτυχε να είναι ελεύθερος.
Γι αυτό και δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον ανανεώσουν.
Ο Παβλένκα δείχνει να είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Η εμπειρία του είναι σημαντική. Χρειάζεται να τον δούμε σε περισσότερα παιχνίδια, ειδικά σε αγώνες με δυνατούς αντιπάλους και πίεση. Ίσως ο Λουτσέσκου να τον βάλει και στα 6 παιχνίδια των πλέι οφ. Αν αποδειχτεί πράγματι καλός, θα έχουμε το ελάχιστο σε αυτήν την κρίσιμη θέση.

Τον Γεωργιανό δεν τον έχω δει καθόλου. Δεν θυμάμαι καν αν έπαιζε στα μεταξύ μας παιχνίδια με τις Σέρρες.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Αν όντως δώσανε 1 εκατομμύριο στον Πανσεραικό για τον ΤΦ τι να πω...Ελπίζω σε μαλακίες των Γερωγιανών.

Όσον αφορά αυτά που λέγονται για Κοτάρσκι υπάρχει και η άλλη όψη. Πρόταση μεγάλη δεν έρχεται, ο παίκτης κλωτσάει να φύγει οπότε καλλιεργείται απαξίωση για να μην πέσει γκρίνια όταν φύγει για πενταροδεκάρες.

Εγώ περιμένω και άλλη μία τουλάχιστον πώληση το καλοκαίρι και δεν θα είναι ο Κωνσταντέλιας.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Γιάννης θα μείνει;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

NikLiverpool έγραψε:Αν όντως δώσανε 1 εκατομμύριο στον Πανσεραικό για τον ΤΦ τι να πω...Ελπίζω σε μαλακίες των Γερωγιανών.

Όσον αφορά αυτά που λέγονται για Κοτάρσκι υπάρχει και η άλλη όψη. Πρόταση μεγάλη δεν έρχεται, ο παίκτης κλωτσάει να φύγει οπότε καλλιεργείται απαξίωση για να μην πέσει γκρίνια όταν φύγει για πενταροδεκάρες.

Εγώ περιμένω και άλλη μία τουλάχιστον πώληση το καλοκαίρι και δεν θα είναι ο Κωνσταντέλιας.
Γκρινια απο ποιους; Απο εμας τους οπαδους; Γιατι τι λογος μας πεφτει; Και ο Τζιμας πωληθηκε με υπερογκο ποσο και παλι γκρινια υπηρχε. Ο οπαδος σε καθε πωληση καλου παικτη θα γκρινιαζει. Το ποσο της πωλησης θα επρεπε να ειναι αδιαφορο για τον οπαδο.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Θεωρητικά το πλάνο ήταν πρώτο καλοκαίρι κουλιερακης δεύτερο καλοκαίρι ντελιας τρίτο καλοκαίρι Τζίμας. Από τη στιγμή που έφυγε ο Τζίμας μας περνει ένα χρόνο ακόμα ο ντελιας.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παντως χθες στο τρομερα αξιοπιστο sportime στην στηλη του Μιχου, γραφτηκε για κινηση του ΠΑΟΚ για Ταξιαρχη Φουντα σαν αντιΜπραντον στο ροστερ. Και καπως με μαεστρικο τροπο το συνεδεσε με το οτι στην ΠΑΕ το εχουν μετανιωσει που δεν εκλεισαν την μεταγγραφη του παρακαλετου Σιωπη επι 2 συνεχομενες μεταγγραφικες περιοδους (το προηγουμενο καλοκαιρι και τον Γεναρη)
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Και κάτι για τον Μπακαμπου γιατί ακούσαμε σημεία κ τέρατα το Γενάρη . Πιστεύω να κατάλαβαν ορισμένοι ότι το 2ο φορ της Μπέτις Ελλάδα κάνει πλάκα . Μόνος του το πήρε το ματς χθες κ Ελλάδα θα σου έκανε 10 γκολ από Γενάρη ως τώρα . Δε μιλάμε για ηλικία . Μιλάμε για 1.5 χρόνο συμβόλαιο να σε βοηθήσει βραχυπρόθεσμα.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Patron έγραψε:Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Γιάννης θα μείνει;
Αν ήθελε να φύγει όπως άλλοι παίκτες θα είχε φύγει φέτος.
Γενικά δεν μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να κυνηγήσει το εξωτερικό.

Επίσης, καθαρά προσωπική άποψη αυτή, δεν υπάρχουν πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Κουλιερακη ας πούμε στην Πρέμιερ λόγω σωματοδομής και θέσης μπορώ να τον φανταστώ.
Τον Κωνσταντελια θα τον καταπιουν.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δεν ξέρω για το κίνητρο του εξωτερικού, το δευτερο ποιντ σου το θεωρώ βάσιμο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

olienin έγραψε:Και κάτι για τον Μπακαμπου γιατί ακούσαμε σημεία κ τέρατα το Γενάρη . Πιστεύω να κατάλαβαν ορισμένοι ότι το 2ο φορ της Μπέτις Ελλάδα κάνει πλάκα . Μόνος του το πήρε το ματς χθες κ Ελλάδα θα σου έκανε 10 γκολ από Γενάρη ως τώρα . Δε μιλάμε για ηλικία . Μιλάμε για 1.5 χρόνο συμβόλαιο να σε βοηθήσει βραχυπρόθεσμα.
Αποκλειεται. Αφου ειναι γερος
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πάντως αν τελικά μείνει ο Λουτσεσκου προσωπικά δεν περιμένω πάνω από 4-5 μεταγραφές .
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Και πολλές ανανεώσεις? :?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Βιετεσκα , Μειτε , σαματτα ,Οζντοεφ , Οττο,Τάισον
Με παβλενκα δεν ξέρω τι παίζει με μπέρδεψε η μεταγραφή του Γεωργιανού
Απάντηση