Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Σαν πολύ σημασία δίνεται σε κάποιους τοπικους YouTubers
Είπε μια μαλακιά ο Κόλκας και θα κάνει πρόταση η Φέγενορντ κατά κάποια εκατομμύρια μικρότερη. Σοβαρά τώρα?
Είπε μια μαλακιά ο Κόλκας και θα κάνει πρόταση η Φέγενορντ κατά κάποια εκατομμύρια μικρότερη. Σοβαρά τώρα?
Αυτο ακριβως λεω. Ειναι γελοιο να λεμε για εσκεμμενη "απαξιωση" απο πλευρας ΠΑΕ ειδικα αν το καλοκαιρι ετοιμαζεται να πουλησει τον Κοταρσκι.
Αντιλαμβανομαι οτι αυτη την στιγμη οι περισοτεροι ειναι στα καγκελα και τρωγονται με τα ρουχα της αλλα βλεπω μια ταση να κυρηξουμε τον ανενδοτο για κατι που το περασμενο καλοκαιρι το θεωρουσαμε σχεδον σιγουρο. Οτι δηλαδη ο Κοταρσκι θα πωληθει αυτο το καλοκαιρι. 14/3 και ηδη εχουμε αρχισει την γκρινια με αφορμη την αγορα του τερματα απο τις Σερρες.
Αντιλαμβανομαι οτι αυτη την στιγμη οι περισοτεροι ειναι στα καγκελα και τρωγονται με τα ρουχα της αλλα βλεπω μια ταση να κυρηξουμε τον ανενδοτο για κατι που το περασμενο καλοκαιρι το θεωρουσαμε σχεδον σιγουρο. Οτι δηλαδη ο Κοταρσκι θα πωληθει αυτο το καλοκαιρι. 14/3 και ηδη εχουμε αρχισει την γκρινια με αφορμη την αγορα του τερματα απο τις Σερρες.
- Jean Valjean
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι όποιοι έφεραν τον Παβλένκα τον έφεραν με βάση το σκάουτινγκ. Μακάρι, αλλά πιστεύω πως τον έφεραν επειδή έτυχε να είναι ελεύθερος.
Γι αυτό και δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον ανανεώσουν.
Ο Παβλένκα δείχνει να είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Η εμπειρία του είναι σημαντική. Χρειάζεται να τον δούμε σε περισσότερα παιχνίδια, ειδικά σε αγώνες με δυνατούς αντιπάλους και πίεση. Ίσως ο Λουτσέσκου να τον βάλει και στα 6 παιχνίδια των πλέι οφ. Αν αποδειχτεί πράγματι καλός, θα έχουμε το ελάχιστο σε αυτήν την κρίσιμη θέση.
Τον Γεωργιανό δεν τον έχω δει καθόλου. Δεν θυμάμαι καν αν έπαιζε στα μεταξύ μας παιχνίδια με τις Σέρρες.
Γι αυτό και δεν είμαι σίγουρος ότι θα τον ανανεώσουν.
Ο Παβλένκα δείχνει να είναι ένας καλός τερματοφύλακας. Η εμπειρία του είναι σημαντική. Χρειάζεται να τον δούμε σε περισσότερα παιχνίδια, ειδικά σε αγώνες με δυνατούς αντιπάλους και πίεση. Ίσως ο Λουτσέσκου να τον βάλει και στα 6 παιχνίδια των πλέι οφ. Αν αποδειχτεί πράγματι καλός, θα έχουμε το ελάχιστο σε αυτήν την κρίσιμη θέση.
Τον Γεωργιανό δεν τον έχω δει καθόλου. Δεν θυμάμαι καν αν έπαιζε στα μεταξύ μας παιχνίδια με τις Σέρρες.
- NikLiverpool
Αν όντως δώσανε 1 εκατομμύριο στον Πανσεραικό για τον ΤΦ τι να πω...Ελπίζω σε μαλακίες των Γερωγιανών.
Όσον αφορά αυτά που λέγονται για Κοτάρσκι υπάρχει και η άλλη όψη. Πρόταση μεγάλη δεν έρχεται, ο παίκτης κλωτσάει να φύγει οπότε καλλιεργείται απαξίωση για να μην πέσει γκρίνια όταν φύγει για πενταροδεκάρες.
Εγώ περιμένω και άλλη μία τουλάχιστον πώληση το καλοκαίρι και δεν θα είναι ο Κωνσταντέλιας.
Όσον αφορά αυτά που λέγονται για Κοτάρσκι υπάρχει και η άλλη όψη. Πρόταση μεγάλη δεν έρχεται, ο παίκτης κλωτσάει να φύγει οπότε καλλιεργείται απαξίωση για να μην πέσει γκρίνια όταν φύγει για πενταροδεκάρες.
Εγώ περιμένω και άλλη μία τουλάχιστον πώληση το καλοκαίρι και δεν θα είναι ο Κωνσταντέλιας.
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Γιάννης θα μείνει;
Γκρινια απο ποιους; Απο εμας τους οπαδους; Γιατι τι λογος μας πεφτει; Και ο Τζιμας πωληθηκε με υπερογκο ποσο και παλι γκρινια υπηρχε. Ο οπαδος σε καθε πωληση καλου παικτη θα γκρινιαζει. Το ποσο της πωλησης θα επρεπε να ειναι αδιαφορο για τον οπαδο.NikLiverpool έγραψε:Αν όντως δώσανε 1 εκατομμύριο στον Πανσεραικό για τον ΤΦ τι να πω...Ελπίζω σε μαλακίες των Γερωγιανών.
Θεωρητικά το πλάνο ήταν πρώτο καλοκαίρι κουλιερακης δεύτερο καλοκαίρι ντελιας τρίτο καλοκαίρι Τζίμας. Από τη στιγμή που έφυγε ο Τζίμας μας περνει ένα χρόνο ακόμα ο ντελιας.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως χθες στο τρομερα αξιοπιστο sportime στην στηλη του Μιχου, γραφτηκε για κινηση του ΠΑΟΚ για Ταξιαρχη Φουντα σαν αντιΜπραντον στο ροστερ. Και καπως με μαεστρικο τροπο το συνεδεσε με το οτι στην ΠΑΕ το εχουν μετανιωσει που δεν εκλεισαν την μεταγγραφη του παρακαλετου Σιωπη επι 2 συνεχομενες μεταγγραφικες περιοδους (το προηγουμενο καλοκαιρι και τον Γεναρη)
Και κάτι για τον Μπακαμπου γιατί ακούσαμε σημεία κ τέρατα το Γενάρη . Πιστεύω να κατάλαβαν ορισμένοι ότι το 2ο φορ της Μπέτις Ελλάδα κάνει πλάκα . Μόνος του το πήρε το ματς χθες κ Ελλάδα θα σου έκανε 10 γκολ από Γενάρη ως τώρα . Δε μιλάμε για ηλικία . Μιλάμε για 1.5 χρόνο συμβόλαιο να σε βοηθήσει βραχυπρόθεσμα.
- NikLiverpool
Αν ήθελε να φύγει όπως άλλοι παίκτες θα είχε φύγει φέτος.Patron έγραψε:Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Γιάννης θα μείνει;
Γενικά δεν μου δίνει την εντύπωση ότι θέλει να κυνηγήσει το εξωτερικό.
Επίσης, καθαρά προσωπική άποψη αυτή, δεν υπάρχουν πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.
Κουλιερακη ας πούμε στην Πρέμιερ λόγω σωματοδομής και θέσης μπορώ να τον φανταστώ.
Τον Κωνσταντελια θα τον καταπιουν.
Δεν ξέρω για το κίνητρο του εξωτερικού, το δευτερο ποιντ σου το θεωρώ βάσιμο.
Αποκλειεται. Αφου ειναι γεροςolienin έγραψε:Και κάτι για τον Μπακαμπου γιατί ακούσαμε σημεία κ τέρατα το Γενάρη . Πιστεύω να κατάλαβαν ορισμένοι ότι το 2ο φορ της Μπέτις Ελλάδα κάνει πλάκα . Μόνος του το πήρε το ματς χθες κ Ελλάδα θα σου έκανε 10 γκολ από Γενάρη ως τώρα . Δε μιλάμε για ηλικία . Μιλάμε για 1.5 χρόνο συμβόλαιο να σε βοηθήσει βραχυπρόθεσμα.
Πάντως αν τελικά μείνει ο Λουτσεσκου προσωπικά δεν περιμένω πάνω από 4-5 μεταγραφές .
Βιετεσκα , Μειτε , σαματτα ,Οζντοεφ , Οττο,Τάισον
Με παβλενκα δεν ξέρω τι παίζει με μπέρδεψε η μεταγραφή του Γεωργιανού
Με παβλενκα δεν ξέρω τι παίζει με μπέρδεψε η μεταγραφή του Γεωργιανού