Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2024-2025
Ας ειναι αρκετα καλος ωστε να ξεκουραζει κανεναν αλλον αν απο σκοραρισμα δεν, θα ζησουμε
- kataramenos5
Δεν πιανω το νοημα της μεταγραφης .Γιατι? Τι θα προσφερει παραπανω? Κυνηγαμε κατι? Και ποσο παραπάνω θα προσφερει απο Αλεξ? Εκτος κι αν φευγει ο Αλεξ η ο Μασιμο βγαλει λαγο παλι
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χαζή ερώτηση αλλά με 2ο sold out να έπεται και με προοπτική Ευρωπαϊκού τίτλου μετά από τόσα χρόνια, μήπως να το σκεφτοντουσαν για καμια κίνηση ακόμα;
- Μπαρκαρούτσος
Στην Ευρώπη δεν έχουμε δικαίωμα για άλλες προσθήκες. Στην Ελλάδα δεν νομίζω.
- Μπαρκαρούτσος
Φέτος ο Cancellieri παίρνει 60.000€ από εμάς + 60.000€ από τη Strasbourg. Του χρόνου ίσως να ζητήσει minimum 120.000€, δεν ξέρω... Καλό είναι που δένεται με την ομάδα και τον "γλείφει" η κερκίδα. Για να δούμε...
- Maurice_Escargot
Εφοσον ο Χατζοπουλος εδωσε το εναυσμα με το συνθημα χθες, μου δινει να καταλαβω οτι ειναι αποφασισμενος να βαλει το χερι στην τσεπη κι οχι να βγαλει λεφτα απο την τσεπη του Ιταλου.
- Μπαρκαρούτσος
Όσο αυτό δεν υπονομεύει τη διαδικασία αποπληρωμής των χρεών. Αν δεν βγαίνουμε οικονομικά, δεν θα το κάνει.
Kαι να είχαμε δικαίωμα θα το απέκλεια.Mitsospaoki4 έγραψε:Χαζή ερώτηση αλλά με 2ο sold out να έπεται και με προοπτική Ευρωπαϊκού τίτλου μετά από τόσα χρόνια, μήπως να το σκεφτοντουσαν για καμια κίνηση ακόμα;
Εδώ δεν κάναμε σοβαρή προσθήκη τόσο καιρό θα κάναμε για ένα παιχνίδι;
Η προοπτική κατάκτησης τίτλου είναι μικρή. Πιο δύσκολο θεωρώ τον ημιτελικό παρά τον τελικό.
Ο Καντσελιέρι δεν τρελαινόταν για αλλαγές δεν ήταν θέμα Χατζόπουλου απ'ότι ξέρω (ακούν οι επικριτές του Λουτσέσκου τα περί κολλήματος; ).
.
Θεωρητικά κανείς δεν υπολόγιζε να φτάσουμε στους 4. Οπότε το sold out του ημιτελικού 8.000 εισιτήρια από 15€ (σίγουρα κάτι παραπάνω είναι σε μο) μας δίνει 120.000. Ε ακριβώς είναι
- Μπαρκαρούτσος
Τόσα χρόνια Χατζόπουλος... Με 15 sold-out από τη μέρα που ανέλαβε, θα είχαμε ξεχρεώσει καναδυό χρόνια νωρίτερα.
Τέλος πάντων, βαρέθηκα, τόσα χρόνια τα αυτονόητα λέμε.
Τέλος πάντων, βαρέθηκα, τόσα χρόνια τα αυτονόητα λέμε.
Οικονομική εξυγίανση χωρίς καλά αποτελέσματα δεν γίνεται. Άντε να το κάνεις μια χρονιά. Μετά δεν πείθεται ο άλλος μόνο για το γόητρο ή για να μη πέσει Α2.
Όπως και με τον έρανο.
Διαρκείας ναι είναι ντροπή να μην έχουμε για πλάκα 3000.
Όπως και με τον έρανο.
Διαρκείας ναι είναι ντροπή να μην έχουμε για πλάκα 3000.
- KalamarGiannis
επειδή εδώ ειναι το τοπικ των μεταγραφών, έχω να πω τη γνώμη μου περί των ξένων:
αντιμετωπίζουμε στον ημιτελικό μια ομάδα με τρομερό μέγεθος και δύναμη στη ρακέτα. Και δεν μπορούμε να τους ματσάρουμε. Είναι ΟΚ το να χάσεις παλεύοντας, δεν το συζητώ η ομάδα τρύπησε ταβάνι...Αλλά για το καθαρά αγωνιστικό:
ΑΝ ο προπονητής δεν είχε τις ανησυχίες του για τη χημεία
ΑΝ υπήρχε ξαφνικά μια ένεση ρευστού και αποφασίζαμε να ρισκάρουμε για να πάμε τελικό
το ορθο θα ήταν να γίνει άμεση αλλαγή του Γκράτινσον με ένα ΣΕΝΤΕΡ υψηλού επιπέδου με συμβόλαιο διμήνου.
ΟΚ το καταλαβαίνω οι σέντερ είναι δυσεύρετοι, πανάκριβοι, δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι, δύσκολα να ρθει στη δική μας μικρή αγορά, δύσκολα να συμβιβαστεί με τα λεφτά που έχουμε να δώσουμε κτλ. Αλλά μετά το περσινό θαύμα Πόρτερ, anything is possible (κατά Garnet) .
Ένας σαν εκείνον τον Ούντο τώρα μας έσωνε και μας έδινε τίτλο!
humor me και βοηθήστε πάνω σε αυτή τη συλλογιστική...το μόνο που σας ζητώ αδέλφια για να πάμε στον Πύργο το Λευκό, είναι να μου βρείτε τον ψηλό και να πείσετε τους Διοικούντες - απλά καθημερινά πράγματα...
αντιμετωπίζουμε στον ημιτελικό μια ομάδα με τρομερό μέγεθος και δύναμη στη ρακέτα. Και δεν μπορούμε να τους ματσάρουμε. Είναι ΟΚ το να χάσεις παλεύοντας, δεν το συζητώ η ομάδα τρύπησε ταβάνι...Αλλά για το καθαρά αγωνιστικό:
ΑΝ ο προπονητής δεν είχε τις ανησυχίες του για τη χημεία
ΑΝ υπήρχε ξαφνικά μια ένεση ρευστού και αποφασίζαμε να ρισκάρουμε για να πάμε τελικό
το ορθο θα ήταν να γίνει άμεση αλλαγή του Γκράτινσον με ένα ΣΕΝΤΕΡ υψηλού επιπέδου με συμβόλαιο διμήνου.
ΟΚ το καταλαβαίνω οι σέντερ είναι δυσεύρετοι, πανάκριβοι, δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι, δύσκολα να ρθει στη δική μας μικρή αγορά, δύσκολα να συμβιβαστεί με τα λεφτά που έχουμε να δώσουμε κτλ. Αλλά μετά το περσινό θαύμα Πόρτερ, anything is possible (κατά Garnet) .
Ένας σαν εκείνον τον Ούντο τώρα μας έσωνε και μας έδινε τίτλο!
humor me και βοηθήστε πάνω σε αυτή τη συλλογιστική...το μόνο που σας ζητώ αδέλφια για να πάμε στον Πύργο το Λευκό, είναι να μου βρείτε τον ψηλό και να πείσετε τους Διοικούντες - απλά καθημερινά πράγματα...

- BlackMagicPAOK
Συμφωνώ, εμείς πάμε με τον Άπσον, εμένα σαν 4αρι μου φαίνεται, τον Φόρεστερ που υστερεί σε δύναμη και τον Κρούζερ που παίζει έξω από την ρακέτα..
Η επιλογή Γκραντισον δεν ξέρω τι προσφέρει.
Θα γίνει όμως μια τετεια κίνηση, μόνο και μόνο και την τελική φάση του Europe Cup;
Η επιλογή Γκραντισον δεν ξέρω τι προσφέρει.
Θα γίνει όμως μια τετεια κίνηση, μόνο και μόνο και την τελική φάση του Europe Cup;
Προκειμενου να φερει την κουπα ο Χατζοπουλος μεχρι και τον Πορτερ εφερνε παλι για ενα μηνα.