Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Ρεκόρ εσόδων από τη μία, αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην εξαετία, αρνητικό ρεκόρ Τούμπας και αρνητικό ρεκόρ ντέρμπι εδώ και 60 χρόνια απ' την άλλη.
- kataramenos5
Μην αλλαξεις τιποτα μεχρι να βρουν το...δρομο για το Παλατακι .gpap5 έγραψε:Άλλαξέ τα όλα.
Όλα όμως.
Κarma is a bitch .
Έχεις απόλυτο δίκιο.shogoon έγραψε:Η ιστορία έχει δείξει ουδείς αναντικαταστατος εκτός της οικογένειας Σαββίδη. Με τα καλά και τα κακά τους. Απλά τα λάθη τους τα πληρώνουν οι ίδιοι. Δεν νομίζω να κάνουν ουρά οι επενδυτές για τον ΠΑΟΚ.
Αυτό όμως ως συνθήκη, όσο ευλογία μπορεί να είναι, την ίδια στιγμή μπορεί να είναι και κατάρα.
Διότι δεν έχεις ποτέ εναλλακτικές ως σύλλογος, για να πιέσεις τον μεγαλομέτοχο - ιδιοκτήτη να αλλάξει πράγματα - νοοτροπία.
Όταν αυτός είναι αναντικατάστατος, τότε εσύ ΠΑΟΚτσή είσαι αναγκασμένος να αλλάξεις, να ανεχτείς, να κάνεις υπομονή, αφού αυτός δεν θέλει να αλλάξει τρόπο σκέψης και λειτουργίας.
Δεν ξέρω κατά πόσο τιμάει τον σύλλογο ή όχι, αλλά στη σχέση μας με τον ιδιοκτήτη, νομίζω ότι δεν είμαστε πλέον ισότιμοι ως κόσμος.
Ο ιδιοκτήτης φαντάζει και είναι αναντικατάστατος, αλλά εμείς οι υπόλοιποι αδύναμοι και αναλώσιμοι, που πρέπει απλά να ευχόμαστε στον Θεό, να παίρνει τις σωστές αποφάσεις.
Η έλλειψη εναλλακτικής, ποτέ δεν έκανε καλό. Η ισορροπία χρειάζεται αντίρροπες δυνάμεις.
Τώρα ο Σαββίδης έχει το ντέφι και εμείς, ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία, χορεύουμε όλοι μαζί στο ρυθμό του.
Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι τεράστιοι οικονομικοί κολοσσοί που να θέλουν τον ΠΑΟΚ, όπως ο Τέλης Μυστακίδης που ακουγόταν.
Αυτό το αντίπαλο δέος, ίσως οδηγούσε τον Σαββίδη, να κάνει πολλά περισσότερα και πολύ καλύτερα.
- stavrospgr
Αυτό ακριβώς icue, αυτά πρέπει να ζητάμε και όχι ένα ξέμπαρκο πρωτάθλημα εδώ κι εκεί. Ο Πρόεδρος πρέπει να το καταλάβει και να αναδιοργανώσει την ομάδα, ΑΝ θέλει κι αυτός το ίδιο. Αν δεν θέλει, έχουμε πρόβλημα...icue έγραψε:Το ζητουμενο για μενα δεν ειναι οι τιτλοι. Αλλα να γινεις ευρωπαικη ομαδα στις πραξεις και οχι στα λογια. Δεν νοειται ευρωπαικη ομαδα χωρις τεχνικο διευθυντη. Δεν νοειται ευρωπαικη ομαδα με ασοβαρο τμημα επικοινωνιας. Χωρις συγχρονο προπονητικο κεντρο. Χωρις συγχρονο γηπεδο. Ακομα ακομα δεν νοειται ευρωπαικη ομαδα με μεταφραστες που αμφιβαλλω αν εχουν lower στα αγγλικα και ειναι επιστημονικη φαντασια το να μιλησουν καποια αλλη γλωσσα.
Ο ΠΑΟΚ ειναι σαν ενας γιγαντας που του κουνανε τα χερια και τα ποδια απο μεσα μικρα ανθρωπακια.
Διαβάζω Ιβάν άλλαξέ τους, κάνε το τάδε, οργάνωσε την ομάδα έτσι.. Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν είναι οργανισμός Σοβιέτ 1970s - 1980s γιατί αυτός είναι ο Ιβάν. Τα έχω πει από την εποχή του Στέφενς και με τον παραγκωνισμό και μετά την απόλυση του Άρνεσεν αυτή η άποψη παγιώθηκε μέσα μου. Να μου πεις, γιατί στήριζες τον Ιβάν; Γιατί ήταν/είναι ευεργέτης, γιατί αγαπάει τον κλαμπ, τον Πόντο, εμάς. Γιατί ξηλώθηκε και κάλυψε όλες τις τρύπες ΟΛΑ αυτά τα χρόνια, αλλά και γιατί δεν υπάρχει καλύτερος. Αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου γίναν πολλές, και δεν είδα κάποιον να δηλώνει ενδιαφέρον.
Η ευθήνη για ΟΛΑ είναι του Ιβάν Σαββίδη, και απλά βολεύεται όλος ο οργανισμός, μαζί με τους οπαδούς (και εμένα μέσα), να έχουμε αυτοφοράκηδες να τρώνε τα πυρά, με πρώτο και καλύτερο τον εκάστοτε προπονητή.
Όταν προσωπικότητες όπως ο Φερνάντο Σάντος δε θέλουν να δουλέψουν υπό τη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τόσοι άλλοι, αυτό είναι άλλη μια απόδειξη. Εδώ ο rookie Ίβιτς έφυγε ενοχλημένος από τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν είχε βρει άλλη ομάδα και ρίσκαρε όλη του την καριέρα. Τι να λέμε. Ο Άγγελος, που λέει ήθελε να τον ανεβάσει στον θρόνο του ΠΑΟΚ, τον ρεζίλευε ότι άμυνα θα κάνει η Παναγιά. Τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες του Άγγελου, Ιβάν ούτε στο όνειρό σου δε θα τις δεις. Με απλήρωτους παίκτες πέρασε την καλύτερη ομάδα της premier league και από τις πιο ιστορικές έβερ. Είχες το Τζαβέλλα να έχει γίνει κολλητός του γιου σου να τρυπάει τον προπονητή, και έναν ΤΔ, να χαλιέται που χάνονται οι προμήθειες από τις χρυσές περιπτώσεις γηρολόγων σαν του Κόστα. Ποιός οφελούνταν από τις προμήθειες για Κόστα, Μαντούρο, Μάαρτενς κλπ παλτά; Ο Άγγελος; Γιατί ο ΤΔ σου ήταν εχθρός του προπονητή σου, και εσύ δεν πήρες μυρωδιά;
Αδίκησες φυσικά και τον Πάμπλο Γκαρσία σε πολλά σημεία του χρόνου. Μήπως δεν άρεσε να έχει κάποιος μέσα στον ΠΑΟΚ τόση δόξα; Πολλοί ένιωσαν αδικία και δεν μίλησαν γιατί απλά και μόνο είσαι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ και γιατί πληρώνεις αδρά, αλλά και αγαπάς τον ΠΑΟΚ. Μήπως κάτι τέτοιο ισχύει και σήμερα με το Ραζβάν; Εγώ δεν είμαι φαν του, αλλά ειδικά η φετινή συμπεριφορά προς τον προπονητή και η έλλειψη στήριξης σε αυτονόητους τομείς λέει πολλά.
Η ευθήνη για ΟΛΑ είναι του Ιβάν Σαββίδη, και απλά βολεύεται όλος ο οργανισμός, μαζί με τους οπαδούς (και εμένα μέσα), να έχουμε αυτοφοράκηδες να τρώνε τα πυρά, με πρώτο και καλύτερο τον εκάστοτε προπονητή.
Όταν προσωπικότητες όπως ο Φερνάντο Σάντος δε θέλουν να δουλέψουν υπό τη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και τόσοι άλλοι, αυτό είναι άλλη μια απόδειξη. Εδώ ο rookie Ίβιτς έφυγε ενοχλημένος από τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν είχε βρει άλλη ομάδα και ρίσκαρε όλη του την καριέρα. Τι να λέμε. Ο Άγγελος, που λέει ήθελε να τον ανεβάσει στον θρόνο του ΠΑΟΚ, τον ρεζίλευε ότι άμυνα θα κάνει η Παναγιά. Τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες του Άγγελου, Ιβάν ούτε στο όνειρό σου δε θα τις δεις. Με απλήρωτους παίκτες πέρασε την καλύτερη ομάδα της premier league και από τις πιο ιστορικές έβερ. Είχες το Τζαβέλλα να έχει γίνει κολλητός του γιου σου να τρυπάει τον προπονητή, και έναν ΤΔ, να χαλιέται που χάνονται οι προμήθειες από τις χρυσές περιπτώσεις γηρολόγων σαν του Κόστα. Ποιός οφελούνταν από τις προμήθειες για Κόστα, Μαντούρο, Μάαρτενς κλπ παλτά; Ο Άγγελος; Γιατί ο ΤΔ σου ήταν εχθρός του προπονητή σου, και εσύ δεν πήρες μυρωδιά;
Αδίκησες φυσικά και τον Πάμπλο Γκαρσία σε πολλά σημεία του χρόνου. Μήπως δεν άρεσε να έχει κάποιος μέσα στον ΠΑΟΚ τόση δόξα; Πολλοί ένιωσαν αδικία και δεν μίλησαν γιατί απλά και μόνο είσαι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ και γιατί πληρώνεις αδρά, αλλά και αγαπάς τον ΠΑΟΚ. Μήπως κάτι τέτοιο ισχύει και σήμερα με το Ραζβάν; Εγώ δεν είμαι φαν του, αλλά ειδικά η φετινή συμπεριφορά προς τον προπονητή και η έλλειψη στήριξης σε αυτονόητους τομείς λέει πολλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 10 Μαρ 2025, 17:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Μπορεί ο Ιβαν να είναι αναντικατάστατος και ορθώς κατά την γνώμη μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άμοιρος ευθυνών και ότι δεν πρέπει να τον πιέσουμε για το καλύτερο της ομάδας μας.
-
AN εχει διάθεση, χρόνο και πρόθεση να επενδύσει τα κέρδη της ΠΑΕ από πωλήσεις και ευρώπη σε δημιουργία μιας ομάδας σοβαρής, σταθερής, με προδιαγραφές σύγχρονου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου
και ΕΦΟΣΟΝ αποδεχθεί ή συνειδητοποιησει επιτέλους την πλήρη έλλειψη μέσα στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή στελεχών ικανών να μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους (γιώργης, μαρία, κυριάκος, θωμαρέης κλπ)
τότε, πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιον που εμπιστεύεται (μίχελς, λ.χ. ??) και να του προτείνει ΤΔ από χώρα που παίζεται σύγχρονο ταχυδυναμικό ποδόσφαιρο (μακριά από ρώσους κ.λπ.) ο οποίος θα φέρει προπονητή με τις ίδιες παραστάσεις και την ίδια φιλοσοφία.
Γρήγορα αυτό.
Και μετά (επίσης γρήγορα) να αρχίσουν αυτοί οι 3 το ξεφορτωμα της αγωνιστικής σαβούρας, αυτών των αδιάφορων παικτών που βρήκαν και έπαιξαν με τα νεύρα μας τόσους μήνες και την απόκτηση χωρίς τσιγγουνιές παικτών ικανών να μας ανεβάσουν επίπεδο άμεσα και με αγωνιστικό προφίλ που ταιριάζει με αυτό που κυριαρχεί στην ευρώπη.
Αρκετά με τα πασαλλείματα, τα μπαλώματα, τα ημίμετρα, τα κολλήματα από προπονητή και πάικτες.
Το ερώτημα είναι αν ο Σαββίδης θέλει, μπορεί να κάνει τέτοιες κινήσεις ανατροπής.
και ΕΦΟΣΟΝ αποδεχθεί ή συνειδητοποιησει επιτέλους την πλήρη έλλειψη μέσα στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή στελεχών ικανών να μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους (γιώργης, μαρία, κυριάκος, θωμαρέης κλπ)
τότε, πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιον που εμπιστεύεται (μίχελς, λ.χ. ??) και να του προτείνει ΤΔ από χώρα που παίζεται σύγχρονο ταχυδυναμικό ποδόσφαιρο (μακριά από ρώσους κ.λπ.) ο οποίος θα φέρει προπονητή με τις ίδιες παραστάσεις και την ίδια φιλοσοφία.
Γρήγορα αυτό.
Και μετά (επίσης γρήγορα) να αρχίσουν αυτοί οι 3 το ξεφορτωμα της αγωνιστικής σαβούρας, αυτών των αδιάφορων παικτών που βρήκαν και έπαιξαν με τα νεύρα μας τόσους μήνες και την απόκτηση χωρίς τσιγγουνιές παικτών ικανών να μας ανεβάσουν επίπεδο άμεσα και με αγωνιστικό προφίλ που ταιριάζει με αυτό που κυριαρχεί στην ευρώπη.
Αρκετά με τα πασαλλείματα, τα μπαλώματα, τα ημίμετρα, τα κολλήματα από προπονητή και πάικτες.
Το ερώτημα είναι αν ο Σαββίδης θέλει, μπορεί να κάνει τέτοιες κινήσεις ανατροπής.
Εγώ αν ήμουν στη θέση του, θα γύριζα την κατάσταση δίντονας σημαντικό ρόλο σε Ζβαμπ και Βιεϊρίνια, να αναλάβουν την ανοικοδόμηση του σκάουτινγκ τιμ και το ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Ας αδειάσουν τη γωνιά άσχετοι με το ποδόσφαιρο (γιοι Λογίστρια κ.λπ πολιτικοί) και να φέρει τον Ίβιτς για προπονητή, που έχει και καλές σχέσεις με το Βιεϊρίνια. Απλά και ωραία, δίχως να χρειάζεται μεγάλη μετάβαση, φέρνοντας πολλά ξένα σώματα, όπως κάναμε παλιά, ορθώς θα πω, επί Άρνεσεν (που δεν ήξερε τον ΠΑΟΚ), ένα μοντέλο που ήθελε χρόνο να αποδόσει, κάτι που το είπε πολλάκις ο Άρνεσεν... Αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα 

Μάλλον δεν παρακολουθείς Βιεϊρίνια, για να λες να γίνει αθλητικός διευθυντής και ν' αλλάξει προπονητή.
miles : Ο Λουτσέσκου πρέπει να φύγει με εντολή ανωθεν γιατί υπάρχει κορεσμός. Η πρόσληψη του Ίβιτς πάλι από άνωθεν. Αφού χτιστεί έτσι ο οργανισμός, μετά θα συνεργαστούν οι 3 + επιπλέον ποδοσφαιράνθρωποι που έχουν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ. Οι αποφάσεις στον ΠΑΟΚ καλώς οι κακώς πάντα από άνωθεν παίρνονται. Εσύ δεν το βλέπεις;
Re: Ιβάν Σαββίδης VIπιλλ
Ίβιτς σαφώς η καλύτερη επιλογή για προπονητή στην μετά Λουτσέσκου εποχή.
Βιερίνια ποδοσφαιράνθρωπος, ΠΑΟΚι και πανέξυπνος αλλά χωρίς εμπειρία άρα άγνωστος Χ
Σας παρακαλώ όχι άλλο Γκοντσάρεβα στον ΠΑΟΚ. Τής εμπιστοσύνης τού Ιβάν αλλά ποδοσφαιράνθρωπο που να καταλαβαίνει πότε το ρίσκο αξίζει τον κόπο
Γενικά στην ΠΑΕ υπάρχει ένας άνθρωπος αυτήβτη στιγμή που να εμπιστευόσαστε ως competent (δεν ξέρω πώς να το πω στα ελληνικά); Εγώ κανέναν.
Βιερίνια ποδοσφαιράνθρωπος, ΠΑΟΚι και πανέξυπνος αλλά χωρίς εμπειρία άρα άγνωστος Χ
Σας παρακαλώ όχι άλλο Γκοντσάρεβα στον ΠΑΟΚ. Τής εμπιστοσύνης τού Ιβάν αλλά ποδοσφαιράνθρωπο που να καταλαβαίνει πότε το ρίσκο αξίζει τον κόπο
Γενικά στην ΠΑΕ υπάρχει ένας άνθρωπος αυτήβτη στιγμή που να εμπιστευόσαστε ως competent (δεν ξέρω πώς να το πω στα ελληνικά); Εγώ κανέναν.
- buffalobill4
Προσωπικά δεν συμφωνώ με το μεγαλύτερο μέρος των οπαδών που κράζουν όλους τους διοικητικούς. Αντιθέτως, θεωρώ ότι η Γκοντσαρεβα είναι ιδανική για CEO. Κατά την άποψή μου όσο πιο αμερόληπτος είσαι με τα day to day του αγωνιστικού τόσο καλύτερος ceo μπορείς να είσαι. Ούτως ή άλλως δεν περιμένεις από το ceo να κάνει διαπραγματεύσεις και ισολογισμούς. Στρατηγικές αποφάσεις αναπτυξης του οργανισμού και γενική εποπτεία όλων των c level χρειάζεται να έχει ώστε να δίνει αναφορά στο board of directors.
Το πρόβλημα εντοπίζεται από εκεί και κάτω. Υπάρχει Chief financial, Chief operations κλπ; προφανώς και όχι. Υπάρχουν directors? Ας πούμε ο καρυπιδης είναι technical director και ο κυρ κυρ είναι communications director. Υπάρχουν άλλοι; Η ομάδα είναι υποστελεχωμενη. Και επειδή είναι υποστελεχωμενη κάνει ο καθένας λίγο από όλα, η συνταγή δηλαδή της αποτυχίας. Σε κάθε εργασία αν για ένα λάθος είναι υπόλογοι περισσότεροι από ένα άτομα, σημαίνει ότι επί της ουσίας δεν είναι υπόλογος κανένας, άρα η ιεραρχία και ο καταμερισμός ρόλων έχει γίνει λανθασμένα.
Και παράλληλα με αυτά έχεις και τον Ιβάν να παρακάμπτει κάθε είδoς της υποτυπώδους ιεραρχίας και να μιλάει απευθείας με τον Λουτσεσκου και τον κάθε λουτσεσκου, που εννοείται δεν το κάνει με κακές προθέσεις, αντιθέτως.
Και επίσης έχεις και έναν άλλο οργανισμό υπό τον Γιώργο με σκαουτινγκ και εξωτερικούς μάνατζερ που δεν υπόκεινται στην ιεραρχία. Και πως να είναι στην ιεραρχία όταν κάνουν ριπορτ στον γιο του ιδιοκτήτη;
Έτσι λοιπόν, ο μόνος προπονητής που μπορεί να λειτουργήσει θα είναι ο λουτσεσκου που και αυτός πλέον φαίνεται ότι πέρα από τα δικά του μειονεκτηματα, δεν μπορει κιόλας να λειτουργήσει. Πρέπει να αλλάξει δραστικά η οργάνωση της παε. Δεν μπορεί να υπάρχουν πολυθεσιτες λες και μιλάμε για τον κετζιορα της διοίκησης. Θέλει σαφείς ρόλους, ανθρώπους που έχουν διοικησει επιχειρήσεις με τζίρο ανάλογο της παε ΠΑΟΚ και ας μην είναι ποδοσφαιρανθρωποι στο c level και ως directors αλλά και ανθρώπους με γνώση του ποδοσφαίρου πιο κάτω στην ιεραρχία. Αυτά είναι προαπαιτουμενα ώστε να έρθει ένας σοβαρός προπονητής με σύγχρονες ιδέες που θα μας αλλάξει λεβελ στην Ευρώπη. Γιατί όπως είμαστε τώρα, όποιος και να έρθει η θα φύγει ή θα τον διώξουμε στο 5μηνο. Δεν πρόκειται σοβαρός επαγγελματίας με στόχους καριέρας να δεχτει να δουλέψει σε αυτό το κακοφτιαγμενο συνονθύλευμα διοίκησης.
Το πρόβλημα εντοπίζεται από εκεί και κάτω. Υπάρχει Chief financial, Chief operations κλπ; προφανώς και όχι. Υπάρχουν directors? Ας πούμε ο καρυπιδης είναι technical director και ο κυρ κυρ είναι communications director. Υπάρχουν άλλοι; Η ομάδα είναι υποστελεχωμενη. Και επειδή είναι υποστελεχωμενη κάνει ο καθένας λίγο από όλα, η συνταγή δηλαδή της αποτυχίας. Σε κάθε εργασία αν για ένα λάθος είναι υπόλογοι περισσότεροι από ένα άτομα, σημαίνει ότι επί της ουσίας δεν είναι υπόλογος κανένας, άρα η ιεραρχία και ο καταμερισμός ρόλων έχει γίνει λανθασμένα.
Και παράλληλα με αυτά έχεις και τον Ιβάν να παρακάμπτει κάθε είδoς της υποτυπώδους ιεραρχίας και να μιλάει απευθείας με τον Λουτσεσκου και τον κάθε λουτσεσκου, που εννοείται δεν το κάνει με κακές προθέσεις, αντιθέτως.
Και επίσης έχεις και έναν άλλο οργανισμό υπό τον Γιώργο με σκαουτινγκ και εξωτερικούς μάνατζερ που δεν υπόκεινται στην ιεραρχία. Και πως να είναι στην ιεραρχία όταν κάνουν ριπορτ στον γιο του ιδιοκτήτη;
Έτσι λοιπόν, ο μόνος προπονητής που μπορεί να λειτουργήσει θα είναι ο λουτσεσκου που και αυτός πλέον φαίνεται ότι πέρα από τα δικά του μειονεκτηματα, δεν μπορει κιόλας να λειτουργήσει. Πρέπει να αλλάξει δραστικά η οργάνωση της παε. Δεν μπορεί να υπάρχουν πολυθεσιτες λες και μιλάμε για τον κετζιορα της διοίκησης. Θέλει σαφείς ρόλους, ανθρώπους που έχουν διοικησει επιχειρήσεις με τζίρο ανάλογο της παε ΠΑΟΚ και ας μην είναι ποδοσφαιρανθρωποι στο c level και ως directors αλλά και ανθρώπους με γνώση του ποδοσφαίρου πιο κάτω στην ιεραρχία. Αυτά είναι προαπαιτουμενα ώστε να έρθει ένας σοβαρός προπονητής με σύγχρονες ιδέες που θα μας αλλάξει λεβελ στην Ευρώπη. Γιατί όπως είμαστε τώρα, όποιος και να έρθει η θα φύγει ή θα τον διώξουμε στο 5μηνο. Δεν πρόκειται σοβαρός επαγγελματίας με στόχους καριέρας να δεχτει να δουλέψει σε αυτό το κακοφτιαγμενο συνονθύλευμα διοίκησης.
To the point.
Αλλά με το χέρι στην καρδιά...
Πιστεύουμε ότι θα γίνει έστω και ένα ουσιαστικό και σταθερό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση?
Εγώ όχι.
Και αυτό πιστεύω είναι το αδιέξοδο της υπάρχουσας διοίκησης. Οπότε, εκτός εάν αρχίσει να ξοδεύει όσα και οι κάτω για να καλυφθούν όλες αυτές οι παθογένειες, δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος.
Αλλά με το χέρι στην καρδιά...
Πιστεύουμε ότι θα γίνει έστω και ένα ουσιαστικό και σταθερό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση?
Εγώ όχι.
Και αυτό πιστεύω είναι το αδιέξοδο της υπάρχουσας διοίκησης. Οπότε, εκτός εάν αρχίσει να ξοδεύει όσα και οι κάτω για να καλυφθούν όλες αυτές οι παθογένειες, δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος.
Πάντως αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να ακολουθούμε τους ρυθμούς των κάτω. Δυστυχώς δεν είμαστε εμείς οι pacesetters. Άσε που δεν γίνεται κιόλας.