Πρωτάθλημα SL 2024-25
Re: Πρωτάθλημα SL 2024-25
Φιλικη συμμετοχη θα εχουμε στα πλειοφ. Ετσι και αλλιως το μονο ενδιαφερον θα ειναι η μαχη για την δευτερη θεση αναμεσα στη χαρτινη και τον βαζελο.
- ΑποστόληςΑ
Θα διαφωνήσω. Η ομάδα χθες κατέβηκε για να χάσει. Δεν την ενδιέφερε το αποτέλεσμα, όπως φάνηκε στα 90+ αγωνιστικά λεπτά. Το ότι προηγήθηκε θεωρώ ότι οφείλεται στο ότι πιάσαμε την άμυνα της Καλλιθέας στον ύπνο και έκαναν περίπου 15 με 20 λεπτά για να συνέλθουν. Ακόμη και 2ο γκολ να βάζαμε στο διάστημα αυτό, δεν επρόκειτο να κερδίσουμε με τέτοια εμφάνιση. Ούτως ή άλλως το 2-1 αδικεί τους γηπεδούχους.marsantos έγραψε:...Μην επηρεαζόμαστε από το χθεσινό. Αν χθες έμπαινε εκείνο το άχαστο του Μεϊτέ να γίνει το 0-2, σήμερα δε θα συζητούσαμε τίποτα από αυτά. Μέχρι και σενάριο για πρωτάθλημα θα βγάζαμε.
Για μένα οι παίκτες έστειλαν το μήνυμα ότι οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τελείωσαν, τουλάχιστον για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αφού εξασφαλίστηκε η 4η θέση την προηγούμενη αγωνιστική. Γι αυτό λοιπόν και δεν θέλησαν να βυθίσουν κι άλλο την ομάδα της Καλλιθέας, μη έχοντας κίνητρο. Η εμφάνισή τους, για μένα, μόνο αυτό προδίδει.
Το τι θα δούμε στα play-off δεν το ξέρω, αλλά ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και με γνώμονα το τι έγινε στους μέχρι τώρα αγώνες δεν βλέπω κάτι καλύτερο από την 4η θέση. Αυτό όμως μένει να το δούμε.
- ΑποστόληςΑ
-
Ερωτησις
Ειμαστε σιγουροι οτι η 4η θεση εχει ευρωπαικο εισιτηριο αν ο ΟΦΗ παρει το κυπελλο;
Ειμαστε σιγουροι οτι η 4η θεση εχει ευρωπαικο εισιτηριο αν ο ΟΦΗ παρει το κυπελλο;
Μα δεν λες κατι αιρετικο. Τις ιδιες ηττες ειχαμε (8). Στις λεπτομερειες κριθηκε.omerta76 έγραψε:Ξέρω ότι θα φανώ αιρετικός αλλά η ομάδα με τις εμφανίσεις της, τις παλινωδίες της και την αντίδραση της σε εξωγενή περιστατικά, έπρεπε να βγει 5η. Ας όψεται που η γειτονιά δίπλα κουβαλάει πολλά κόμπλεξ και δεν έχει τη δυναμική για κάτι παραπάνω.
Ένα μάτσο χάλια όλη τη χρονιά με ελάχιστες αναλαμπές, μου θυμίζει την περσινή καθίζηση της Νάπολι μετά από το scudetto που πήρε.
Ότι είπε ο σνου.alexgarcia6 έγραψε:Ερωτησις
Το αστείο θα είναι άλλο. Να μπούμε με γκάζια στα πλέι οφ , να περάσουμε τον βαζελο και να βγούμε 3οι.
Παίρνει ο ΟΦΗ το κύπελλο..
Κόνφερενς..
Το πιστευεις αληθεια; Ψευτης να βγω αλλα εμενα η ομαδα χθες μου εδειξε οτι δεν εχει κανενα κινητρο. Οτι εξασφαλισαν την 4αδα και περιμενουν το τελος της σεζον. Ασε που οι μισοι απο αυτους ξερουν οτι του χρονου δεν θα ειναι εδω.
Προβλεπω πλευ οφ αγγαρεας για την ομαδα και μαρτυριου για τους οπαδους.
Δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι ως ομάδα θέλουμε να πρωταγωνιστούμε και φτάνουμε σήμερα στο σημείο να συζητάμε ότι η ομάδα πρέπει να βρει κίνητρο.
Μου είναι αδιανόητο!!!
Ράζβαν εφόσον βλέπεις ότι αυτοί που πρέπει να τραβάνε .... δεν τραβάνε ...παίξε με αυτούς που δεν έχουν παίξει...κανένας δεν θα κατηγορεί εσένα μετά.
Όσοι απο τους παίκτες έχουν ήδη αλλού το μυαλό τους ας γυαλίσουν τον πάγκο.
Η παρουσία ενός τεχνικού δντη ( όχι γλάστρα) ....σε κάτι τέτοιες στιγμές τον χρειάζεσαι...να βοηθήσει τον προπονητή και τους παίκτες...να έχει την εμπειρία και να ξέρει πως να τους μιλήσει.
Όταν όλη τη σεζόν η ομάδα δεν έχει σταθερότητα ποιος μπορεί να καθίσει να συζητήσει ποδοσφαιρικά με τον Λουτσέσκου για να διορθώσουν την κατάσταση? Οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ?
Όταν φτάνουμε στο σημείο μηδέν ποιος θα βοηθήσει την ομάδα να συνέλθει ψυχολογικά ? Ο Ιβαν?
Μου είναι αδιανόητο!!!
Ράζβαν εφόσον βλέπεις ότι αυτοί που πρέπει να τραβάνε .... δεν τραβάνε ...παίξε με αυτούς που δεν έχουν παίξει...κανένας δεν θα κατηγορεί εσένα μετά.
Όσοι απο τους παίκτες έχουν ήδη αλλού το μυαλό τους ας γυαλίσουν τον πάγκο.
Η παρουσία ενός τεχνικού δντη ( όχι γλάστρα) ....σε κάτι τέτοιες στιγμές τον χρειάζεσαι...να βοηθήσει τον προπονητή και τους παίκτες...να έχει την εμπειρία και να ξέρει πως να τους μιλήσει.
Όταν όλη τη σεζόν η ομάδα δεν έχει σταθερότητα ποιος μπορεί να καθίσει να συζητήσει ποδοσφαιρικά με τον Λουτσέσκου για να διορθώσουν την κατάσταση? Οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ?
Όταν φτάνουμε στο σημείο μηδέν ποιος θα βοηθήσει την ομάδα να συνέλθει ψυχολογικά ? Ο Ιβαν?
Γεια σου φιλαράκι nunies.nunies4 έγραψε:Το πιστευεις αληθεια; Ψευτης να βγω αλλα εμενα η ομαδα χθες μου εδειξε οτι δεν εχει κανενα κινητρο. Οτι εξασφαλισαν την 4αδα και περιμενουν το τελος της σεζον. Ασε που οι μισοι απο αυτους ξερουν οτι του χρονου δεν θα ειναι εδω.
Δεν πιστεύω τίποτα πλέον. Μόνο περιμένω. Αν δεις στην προηγούμενη σελίδα έχω γράψει περί κινήτρων.
Τώρα δεν πιστεύω, δεν ελπιζω. Απλά περιμένω
Περιμένω να έρθει η ώρα να ξαναδώ την ομάδα μας στο χορτάρι.
Δεν μπορώ να περιμένω κάτι άλλο γιατί αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να ορίσω μέσα μου κάποια προσδοκία.
Περιμένω μόνο να περάσει γρήγορα ο καιρός για να παίξουμε απέναντι στην αεκ. Τίποτα άλλο και χωρίς κάποιο σκοπό.
Με νίκη στο πρώτο παιχνίδι αλλάζουν όλα...θεωρώ ότι αν το πάρουμε εύκολα βγαίνουμε 2οι...σε περίπτωση φυσικά που η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και έχει θέληση να δικεδκικήσει...
Η δική μου θεώρηση λέει ότι μάλλον το πρόβλημα είναι ότι λήγουν πολλά συμβόλαια το καλοκαίρι, πολλοί παίκτες είναι στον αέρα και μάλλον φευγάτοι, κάτι που έχει τορπιλίσει το καλό κλίμα και είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει συγκέντρωση.
Η δική μου θεώρηση λέει ότι μάλλον το πρόβλημα είναι ότι λήγουν πολλά συμβόλαια το καλοκαίρι, πολλοί παίκτες είναι στον αέρα και μάλλον φευγάτοι, κάτι που έχει τορπιλίσει το καλό κλίμα και είναι φυσιολογικό να μην υπάρχει συγκέντρωση.
- Patricio_4
Δε συμπεριέλαβα τα παιχνίδια με εμάς σε καμία ομάδα. Αποκλειστικά στη συγκομιδή πόντων ενάντια σε ποκ και αρη αναφέρομαιmarsantos έγραψε:Patricio καλημέρα.
Νομίζω μόνο με τον Ατρόμητο είμαστε σε ισοβαθμία.
Η Καλλιθέα έχει 7 πόντους με τη χθεσινή νίκη.
Σωστός Πατρίτσια.
Το γράφεις καθαρά.
Το δικό μου μυαλό δεν μπορεί να "δει" καθαρά από χθες.
Το γράφεις καθαρά.
Το δικό μου μυαλό δεν μπορεί να "δει" καθαρά από χθες.
-
- Επικοινωνία:
Ναι έχει αλλά σε αυτή την περίπτωση η 3η με την 4η θέση δεν θα έχουν καμμιά διαφορά μιας και θα καταλήγουν στο Conference μιας και το "καλό" εισιτήριο του Europa θα το πάρει ο ΟΦΗ!!! Επίσης σε μια τέτοια περίπτωση ο 5ος δεν πάει πουθενά και να συμπρωταγωνιστεί στα επεισόδια του " μένουμε Ελλάδα"alexgarcia6 έγραψε:Ερωτησις