Πρωτάθλημα SL 2024-25
Re: Πρωτάθλημα SL 2024-25
Καλημέρα marsantos,
Πλέον δεν μας απασχολεί ούτε καν το ένα παιχνίδι τη βδομάδα ....όσο για το πρόγραμμα....ΓΕΛΑΩ.
Το μόνο που απομένει είναι να μην διασυρθούμε.
Καλό για την ομάδα θα ήταν να ξεκαθαρίσει αν θα πορευτούμε και του χρόνου με τον Λουτσέσκου, αν αποφασίσουν ότι συνεχίζουμε πρέπει να καθίσουν να αναλύσουν την κατάσταση.
Αν ο Λουτσέσκου δεν θα είναι προπονητής της ομάδας μας και του χρόνου καλό θα ήταν να φύγει απο τώρα για να μην υποθηκευτεί το μέλλον της ομάδας.
Δεν με πειράζουν οι ήττες όμως δεν αντέχω να βλέπω την ομάδα να μην κατεβαίνει στο γήπεδο.
ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ !!!
ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!
Και να συμφωνήσω πλέον μαζί σου όταν έλεγες ότι όσα έγιναν με τα χανούμια θα μας κάνουν τεράστιο κακό.
Δυστυχώς δεν καταφέραμε να επικεντρωθούμε μόνο στη μπάλα.
Πλέον δεν μας απασχολεί ούτε καν το ένα παιχνίδι τη βδομάδα ....όσο για το πρόγραμμα....ΓΕΛΑΩ.
Το μόνο που απομένει είναι να μην διασυρθούμε.
Καλό για την ομάδα θα ήταν να ξεκαθαρίσει αν θα πορευτούμε και του χρόνου με τον Λουτσέσκου, αν αποφασίσουν ότι συνεχίζουμε πρέπει να καθίσουν να αναλύσουν την κατάσταση.
Αν ο Λουτσέσκου δεν θα είναι προπονητής της ομάδας μας και του χρόνου καλό θα ήταν να φύγει απο τώρα για να μην υποθηκευτεί το μέλλον της ομάδας.
Δεν με πειράζουν οι ήττες όμως δεν αντέχω να βλέπω την ομάδα να μην κατεβαίνει στο γήπεδο.
ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ !!!
ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!
Και να συμφωνήσω πλέον μαζί σου όταν έλεγες ότι όσα έγιναν με τα χανούμια θα μας κάνουν τεράστιο κακό.
Δυστυχώς δεν καταφέραμε να επικεντρωθούμε μόνο στη μπάλα.
Έγινε λοιπόν η ξεκάθαρη και άκρως "ΠΑΟΚτσήδικη" κατάσταση όπου οι 2 ανταγωνιστές παρότι γκέλαραν, κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά από εμάς. Αντί να νιώθουν μετά από χθες την ανάσα μας, καταφέραμε να φάμε το γνωστό φετινό γκολ στο 90 και να μην πάρουμε ούτε το βαθμό.
Γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα πως με νίκη πάμε για ένα ιστορικό στατιστικό ρεκόρ με μόνο νίκες σε όλα τα εκτός έδρας μικρά ματς. Πάει και αυτό. Μικρή σημασία έχει βέβαια. Τα υπόλοιπα είναι που μετράνε.
Και ενώ σε όλους τους τόνους είχε γίνει φανερό πως τόσο ο πάο όσο και η άεκ πήγαιναν καρφί για γκέλα, εμείς τίποτα. Ειδικά ο πάο ήταν στα όρια της βεβαιότητας ότι δε θα κερδίσει.
Έγραφα τόσο καιρό από την μεριά μου τόσα και τόσα σεντόνια πως από το ματς με τον οφη και μετά η ομάδα αργά και σταθερά θα ανηφόριζε. Πως θα προετοίμαζε την επόμενη χρονιά, πως θα δημιουργούσε συνθήκες για να διεκδικήσει όσα της απέμεναν μετά τα γεγονότα του πάρκινγκ, πως θα ξαναγινόταν γκρουπ, πως θα κάνει το ένα, πως θα κάνει το άλλο και πάει λέγοντας. Και όλα, παρότι φαίνονταν να παίρνουν το δρόμο τους, αποδείχτηκαν μπαρούφες. Με ένα μάτσο μπαρούφες σας γέμισα όλον αυτόν τον καιρό όμως όσο κι αν κάτσεις να σκεφτείς όσο κι αν προσπαθείς να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη μέσα στο μυαλό σου, έρχεται η ώρα που συνειδητοποιείς πως άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Άλλο να σκέφτεσαι από το καναπέ σου κοιτώντας το ταβάνι και άλλο 30 με 35 άνθρωποι που συνυπάρχουν καθημερινά στο προπονητικό κέντρο, να πρέπει να ευθυγραμμιστούν και να ανακαλύψουν κίνητρα, προσωπικά και ομαδικά, με κοινό παρανομαστή το καλό της ομάδας.
Στην πράξη, από αυτούς τους 30 με 35, οι μισοί, μπορεί και περισσότεροι, δεν ξέρουν αν θα βρίσκονται εδώ μετά το τέλος Μαϊου. Το πως λοιπόν θα πειστεί ένα τόσο μεγάλο σύνολο ανθρώπων να παλέψει και να προσπαθήσει για κάτι που για εμάς είναι προφανές, αποδεικνύεται πως είναι δύσκολο εγχείρημα. Το περίεργο όμως δεν είναι η χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση. Το περίεργο είναι πως ενώ τα πράγματα φαίνονταν να έχουν μπει σε μια σειρά, εχθές είναι σαν απότομα να τραβήχτηκε το καλώδιο. Μέτρια απόδοση η ομάδα είχε και με τον Αστέρα. Κάκιστη απόδοση είχε και με τη Στεάουα. Αυτή η χθεσινή ευθεία γραμμή στο καρδιογράφημα δεν είχε ξαναεμφανιστεί όλη τη χρονιά. Άλλες φορές έβλεπες νεύρα, τσαντίλα, κάρτες, φόβο, ανασφάλεια, τρέμουλο, έβλεπες δλδ αντιδράσεις που όταν τα πράγματα δεν πάνε εμφανίζονται σε κάποιον που έχει στόχο το αποτέλεσμα. Εχθές ευθεία γραμμή.
Λες και ο μοναδικός στόχος ήταν η είσοδος στα πλέι οφ και από εκεί και μετά έπεσε ο διακόπτης.
Και ενώ ήταν φανερό από την εικόνα των άλλων 2 πως η διαφορά θα μειωνόταν καθώς ήταν δύσκολο να κερδίσουν σε Χαριλάου και Περιστέρι.
Αντ' αυτού η ομάδα χθες φάνηκε παρατημένη και παραιτημένη.
Τι μπορεί να έχει συμβεί δεν γνωρίζω.
Στο τόπικ των μμε εξέφρασα την απορία μου Πέμπτη βράδυ πως τα μούτρα και των τριών δημοσιογράφων του 24 ήταν περίεργα και μέσα στη μιζέρια.
Αρκετοί συνοπαδοί είπαν, μη δίνεις σημασία, δεν γνωρίζουν την τύφλα τους.
Οκ, λέω, πάμε παρακάτω, όμως το γεγονός πως ήταν και οι τρεις ταυτόχρονα έτσι δε μου καθόταν καλά. Και δε μου καθόταν καλά γιατί δεν υπήρχε αυτή η αύρα τις προηγούμενες ημέρες. Για πολύ ώρα μεταξύ τους συνεχώς επαναλάμβαναν πως το μείζον θέμα είναι τι θα γίνει με τον προπονητή. Και πρέπει να βρεθεί με τον Ιβάν και πρέπει να τα μιλήσουν οι δυο τους και ξανά μανά τιθα γίνει με τον προπονητή. Κάτι δε μου κόλλαγε. Μήπως με την εξασφάλιση εισόδου στα πλέι οφ κάποια πράγματα έγινε προσπάθεια να τεθούν επί τάπητος; Μήπως ήδη άρχισαν οι πρώτες διαφορές στο πως βλέπουν κάποιους παίκτες (τερματοφύλακες, επιθετικούς, μέσους) και υπάρχει έντονη ρήξη; Ακούγεται πως η πρώτη μεγάλη διαφωνία είναι για τον τερματοφύλακα. Πως ενώ η ομάδα έχει 3 τερματοφύλακες και ακόμα και με πιθανή αποχώρηση Κότα, οι άλλοι 2 δείχνουν επαρκέστατοι για την κάλυψη της θέσης, έρχεται ένας ακόμα χωρίς κάποιο λόγο. Πολλά βέβαια μπορεί να ακούγονται, σημασία έχει όμως πως χθες το κλίμα δεν ήταν καλό. Έβλεπες στους παίκτες που έβγαιναν αλλαγή, ένα κρύο και άψυχο βλέμμα. Έβλεπες τον πάγκο παγερό και άνευρο ενώ ο διπλανός πάγκος έσφυζε από ζωντάνια. Έβλεπες τον προπονητή μας το πως έδειχνε με το δάχτυλό του τον εαυτό του και να λέει εγώ φταίω κοιτάζοντας την κάμερα.
Η ομάδα δεν κατέβηκε ως ομάδα χθες. Και η γλώσσα σώματος του προπονητή φανέρωνε πως η ομάδα δεν ήταν έτοιμη πνευματικά να παίξει επίσημο αγώνα πρωταθλήματος. Από το 5ο λεπτό φάνηκε πως παίζαμε απλά για τη συμμετοχή χωρίς κανένα στόχο και χωρίς προετοιμασία για το παιχνίδι.
Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Αν δεν μπορέσει να βρεθεί ή να ανακαλυφθεί κάποιος είδους αγωνιστικός στόχος η ομάδα θα θυμίσει τα προπέρσινα πλέι οφ σε χειρότερη εκδοχή.. Απ' ότι φάνηκε η έξοδος στο ch.l. δεν μπόρεσε να αποτελέσει κίνητρο. Η έξοδος στο europa leauge και οι 2 επιπλέον εβδομάδες ξεκούρασης δεν μπόρεσαν αποτελέσουν κίνητρο. Το πως θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για την επόμενη χρονιά ούτε αυτό ήταν κίνητρο. Το να πείσουν κάποιοι πως αξίζει να μείνουν και λαχταρούν να μείνουν επίσης δεν αποτέλεσε κίνητρο. Ελπίζω κάτι να βρεθεί γιατί δεν αξίζει η ομάδα να περιφέρει το κουφάρι της για 2 μήνες.
Γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα πως με νίκη πάμε για ένα ιστορικό στατιστικό ρεκόρ με μόνο νίκες σε όλα τα εκτός έδρας μικρά ματς. Πάει και αυτό. Μικρή σημασία έχει βέβαια. Τα υπόλοιπα είναι που μετράνε.
Και ενώ σε όλους τους τόνους είχε γίνει φανερό πως τόσο ο πάο όσο και η άεκ πήγαιναν καρφί για γκέλα, εμείς τίποτα. Ειδικά ο πάο ήταν στα όρια της βεβαιότητας ότι δε θα κερδίσει.
Έγραφα τόσο καιρό από την μεριά μου τόσα και τόσα σεντόνια πως από το ματς με τον οφη και μετά η ομάδα αργά και σταθερά θα ανηφόριζε. Πως θα προετοίμαζε την επόμενη χρονιά, πως θα δημιουργούσε συνθήκες για να διεκδικήσει όσα της απέμεναν μετά τα γεγονότα του πάρκινγκ, πως θα ξαναγινόταν γκρουπ, πως θα κάνει το ένα, πως θα κάνει το άλλο και πάει λέγοντας. Και όλα, παρότι φαίνονταν να παίρνουν το δρόμο τους, αποδείχτηκαν μπαρούφες. Με ένα μάτσο μπαρούφες σας γέμισα όλον αυτόν τον καιρό όμως όσο κι αν κάτσεις να σκεφτείς όσο κι αν προσπαθείς να βάλεις κάποια πράγματα σε τάξη μέσα στο μυαλό σου, έρχεται η ώρα που συνειδητοποιείς πως άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Άλλο να σκέφτεσαι από το καναπέ σου κοιτώντας το ταβάνι και άλλο 30 με 35 άνθρωποι που συνυπάρχουν καθημερινά στο προπονητικό κέντρο, να πρέπει να ευθυγραμμιστούν και να ανακαλύψουν κίνητρα, προσωπικά και ομαδικά, με κοινό παρανομαστή το καλό της ομάδας.
Στην πράξη, από αυτούς τους 30 με 35, οι μισοί, μπορεί και περισσότεροι, δεν ξέρουν αν θα βρίσκονται εδώ μετά το τέλος Μαϊου. Το πως λοιπόν θα πειστεί ένα τόσο μεγάλο σύνολο ανθρώπων να παλέψει και να προσπαθήσει για κάτι που για εμάς είναι προφανές, αποδεικνύεται πως είναι δύσκολο εγχείρημα. Το περίεργο όμως δεν είναι η χθεσινή αποκαρδιωτική εμφάνιση. Το περίεργο είναι πως ενώ τα πράγματα φαίνονταν να έχουν μπει σε μια σειρά, εχθές είναι σαν απότομα να τραβήχτηκε το καλώδιο. Μέτρια απόδοση η ομάδα είχε και με τον Αστέρα. Κάκιστη απόδοση είχε και με τη Στεάουα. Αυτή η χθεσινή ευθεία γραμμή στο καρδιογράφημα δεν είχε ξαναεμφανιστεί όλη τη χρονιά. Άλλες φορές έβλεπες νεύρα, τσαντίλα, κάρτες, φόβο, ανασφάλεια, τρέμουλο, έβλεπες δλδ αντιδράσεις που όταν τα πράγματα δεν πάνε εμφανίζονται σε κάποιον που έχει στόχο το αποτέλεσμα. Εχθές ευθεία γραμμή.
Λες και ο μοναδικός στόχος ήταν η είσοδος στα πλέι οφ και από εκεί και μετά έπεσε ο διακόπτης.
Και ενώ ήταν φανερό από την εικόνα των άλλων 2 πως η διαφορά θα μειωνόταν καθώς ήταν δύσκολο να κερδίσουν σε Χαριλάου και Περιστέρι.
Αντ' αυτού η ομάδα χθες φάνηκε παρατημένη και παραιτημένη.
Τι μπορεί να έχει συμβεί δεν γνωρίζω.
Στο τόπικ των μμε εξέφρασα την απορία μου Πέμπτη βράδυ πως τα μούτρα και των τριών δημοσιογράφων του 24 ήταν περίεργα και μέσα στη μιζέρια.
Αρκετοί συνοπαδοί είπαν, μη δίνεις σημασία, δεν γνωρίζουν την τύφλα τους.
Οκ, λέω, πάμε παρακάτω, όμως το γεγονός πως ήταν και οι τρεις ταυτόχρονα έτσι δε μου καθόταν καλά. Και δε μου καθόταν καλά γιατί δεν υπήρχε αυτή η αύρα τις προηγούμενες ημέρες. Για πολύ ώρα μεταξύ τους συνεχώς επαναλάμβαναν πως το μείζον θέμα είναι τι θα γίνει με τον προπονητή. Και πρέπει να βρεθεί με τον Ιβάν και πρέπει να τα μιλήσουν οι δυο τους και ξανά μανά τιθα γίνει με τον προπονητή. Κάτι δε μου κόλλαγε. Μήπως με την εξασφάλιση εισόδου στα πλέι οφ κάποια πράγματα έγινε προσπάθεια να τεθούν επί τάπητος; Μήπως ήδη άρχισαν οι πρώτες διαφορές στο πως βλέπουν κάποιους παίκτες (τερματοφύλακες, επιθετικούς, μέσους) και υπάρχει έντονη ρήξη; Ακούγεται πως η πρώτη μεγάλη διαφωνία είναι για τον τερματοφύλακα. Πως ενώ η ομάδα έχει 3 τερματοφύλακες και ακόμα και με πιθανή αποχώρηση Κότα, οι άλλοι 2 δείχνουν επαρκέστατοι για την κάλυψη της θέσης, έρχεται ένας ακόμα χωρίς κάποιο λόγο. Πολλά βέβαια μπορεί να ακούγονται, σημασία έχει όμως πως χθες το κλίμα δεν ήταν καλό. Έβλεπες στους παίκτες που έβγαιναν αλλαγή, ένα κρύο και άψυχο βλέμμα. Έβλεπες τον πάγκο παγερό και άνευρο ενώ ο διπλανός πάγκος έσφυζε από ζωντάνια. Έβλεπες τον προπονητή μας το πως έδειχνε με το δάχτυλό του τον εαυτό του και να λέει εγώ φταίω κοιτάζοντας την κάμερα.
Η ομάδα δεν κατέβηκε ως ομάδα χθες. Και η γλώσσα σώματος του προπονητή φανέρωνε πως η ομάδα δεν ήταν έτοιμη πνευματικά να παίξει επίσημο αγώνα πρωταθλήματος. Από το 5ο λεπτό φάνηκε πως παίζαμε απλά για τη συμμετοχή χωρίς κανένα στόχο και χωρίς προετοιμασία για το παιχνίδι.
Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Αν δεν μπορέσει να βρεθεί ή να ανακαλυφθεί κάποιος είδους αγωνιστικός στόχος η ομάδα θα θυμίσει τα προπέρσινα πλέι οφ σε χειρότερη εκδοχή.. Απ' ότι φάνηκε η έξοδος στο ch.l. δεν μπόρεσε να αποτελέσει κίνητρο. Η έξοδος στο europa leauge και οι 2 επιπλέον εβδομάδες ξεκούρασης δεν μπόρεσαν αποτελέσουν κίνητρο. Το πως θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες για την επόμενη χρονιά ούτε αυτό ήταν κίνητρο. Το να πείσουν κάποιοι πως αξίζει να μείνουν και λαχταρούν να μείνουν επίσης δεν αποτέλεσε κίνητρο. Ελπίζω κάτι να βρεθεί γιατί δεν αξίζει η ομάδα να περιφέρει το κουφάρι της για 2 μήνες.
ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ μήπως και επανέλθει ο πεθαμένος.
Άμα επανέλθει συζητάμε στο τι κατάσταση βρίσκεται.
Άμα επανέλθει συζητάμε στο τι κατάσταση βρίσκεται.
- abc_o_ karpouzas
marsantos έγραψε:............................
Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. ...............
.
θα γινει οτι γινεται στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο....
οσο ποιο γρηγορα ολοι οι... πονεμενοι...καταλαβουν οτι αυτο ειναι το ποδοσφαιρο τοσο ποιο ευκολα θα γινουν τα πραγματα....
τα φετινα...ευρωπαικα... παραδειγματα αποτυχημενων σχεδιασμων ...αρκετα...
το ζητουμενο για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι -ηταν...η φετινη εμφανιση ... αλλα το να μην ειναι-ηταν στην προ ιβαν εποχη...
τι να κανουμε ...του ΠΑΟΚ το προβλημα δεν ηταν η ...εμφανιση...αλλα η ...δυναμη...
απο την στιγμη που αυτο ειναι λυμενο το τι θα γινει απο εδω και περα...φιλε marsantos...ειναι ευκολη εξισωση
ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι θα ειμαστε που θα ... εμφανισουμε...προβλημα μετα απο πρωταθλημα
ας δουμε μονο την ...δικια μας...ιστορια...
και σε αντιθεση με ...πολλους...εγω δεν μπορω να ...διαγραψω...μια ομαδα η οποια ξανα και ξανα και ξανα με εχει δειξει οτι εχει στο ...αιμα της...την αντιδραση
μπορει να την βγαλει μπορει και οχι.... εγω διπλα θα ειμαι με αυτους τους παικτες με αυτον τον προπονητη με αυτην την διοικηση με αυτον τον προεδρο....
περηφανος ειμαι για την ομαδα μου που τα τελευταια 12 χρονια ...και εαν δεν εχει φερει...και δεν ντρεπομαι...
Καλημέρα Ολλανδέ.van rooy έγραψε: ...
Δύσκολο το χθεσινό.
Ότι έγινε στο πάρκινγκ έγινε. Το αναδείκνυα με συνέπεια όταν έπρεπε. Ήταν πολύ μεγάλο χτύπημα όσο και αν δεν ήταν ορατό τότε.
Πίστευα πως από κάποιο σημείο και μετά θα τραβιόταν μια γραμμή και θα κοιτάζαμε μπροστά. Το πάρκινγκ ήταν ένας σεισμός για την ομάδα και θα συνεχίσουμε να κουβαλάμε τις πληγές. Όμως προϊόντος του χρόνου φαινόταν πως τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά.
Το χθεσινό ήταν κόντρα στην πορεία. Έδειξε να υπάρχει ένα απρόσμενο άδειασμα σε όλους.Το χθεσινό ήταν παραίτηση. Γιατί, πότε και από ποιους δεν ξέρω. Όπως έγραψα και ακριβώς στο προηγούμενο ποστ, η ομάδα ήταν λες και με την εξασφάλιση της εισόδου στα πλέι οφ να ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά. Σα να τους είπε κάποιος, περάστε πλέι οφ και μετά είστε ελεύθεροι για φέτος.
Φοβάσαι μη διασυρθούμε. Αν δεν βρεθεί κάποιος υποτυπώδης στόχος είναι πιθανό η ομάδα μπορεί να περάσει δύσκολα.
Όπως έγραψα και πριν, αν στο μυαλό όλων όσων συμμετέχουν στο αγωνιστικό τμήμα το ch.l δεν είναι στόχος που μπορεί να ξυπνήσει ένστικτα, αν το europa και οι περισσότερες μέρες ξεκούρασης δεν αποτελούν κίνητρο, αν η επιδίωξη παραμονής στην ομάδα δεν προκαλεί πείσμα, αν η επιδίωξη του να φτιάξουμε καλύτερες συνθήκες για την επόμενη συμβολική χρονιά δεν ιντριγκάρει κανέναν τότε υπάρχουν βαθύτερα πράγματα και δεν ξέρω τι είναι αυτό που θα μπορέσει να ξεσηκώσει τον οργανισμό ώστε να μπει σε mode διεκδίκησης και ανταγωνισμού.
από την άλλη η απελευθέρωση από τα πρέπει των στόχων μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να κάνει κάποια κηδεία στα playoff. Πρόσεξε, δε λέω ότι θα καταφέρει κάτι, δε λέω ότι θα μεταμορφωθεί ή ότι θα έχει συνέπεια και συνέχεια, ευελπιστώ απλώς ότι σε κάποιο παιχνίδι (ιδανικά στην Τούμπα) θα παίξει ένα χαλαρό jogo bonito με μόνο κίνητρο την εσωτερική ικανοποίηση και ευχαρίστηση των ποδοσφαιριστών.
Καλημέρα τεράστιε Φερνάντο.abc_o_ karpouzas έγραψε: ...
Αυτό είναι το δεδομένο και η αρχή κάθε κουβέντας.περηφανος ειμαι για την ομαδα μου που τα τελευταια 12 χρονια ...και εαν δεν εχει φερει...και δεν ντρεπομαι...
Η συνέχεια κάθε κουβέντας είναι αυτήτο ζητουμενο για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι -ηταν...η φετινη εμφανιση ... αλλα το να μην ειναι-ηταν στην προ ιβαν εποχη...
Απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό.ουτε οι πρωτοι ουτε οι τελευταιοι θα ειμαστε που θα ... εμφανισουμε...προβλημα μετα απο πρωταθλημα
ας δουμε μονο την ...δικια μας...ιστορια...
Το να καταφέρνει ο ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον της Ελλάδας να γίνει ομάδα που μια φορά στα 5 χρόνια θα παίρνει πρωτάθλημα είναι αναβάθμιση του στάτους της. Εννοείται πως ενδιάμεσα θα υπάρχουν και τέτοιες χρονιές.
Εγώ δεν μπορώ να προσδιορίσω την έννοια της αντίδρασης στην παρούσα φάση. Δεν ξέρω τι εννοούμε αντίδραση και ποιος ο χρονικός ορίζοντάς της.και σε αντιθεση με ...πολλους...εγω δεν μπορω να ...διαγραψω...μια ομαδα η οποια ξανα και ξανα και ξανα με εχει δειξει οτι εχει στο ...αιμα της...την αντιδραση
μπορει να την βγαλει μπορει και οχι....
Εγώ αυτό που θέλω είναι να στρωθεί έδαφος για μια καλύτερη επόμενη χρονιά. Ότι έγινε φέτος έγινε. Αν η ομάδα παραιτηθεί εντελώς από τώρα θα δυσκολέψει τη ζωή της για την επόμενη. Κι αυτό όμως αν συμβεί πάλι δεν αλλάζει κάτι και εννοείται πως θα βρεθεί ο δρόμος να ξαναανηφορίσουμε.
Αυτό είναι δεδομένο και το τέλος κάθε κουβένταςεγω διπλα θα ειμαι με αυτους...
Ξέρω ότι θα φανώ αιρετικός αλλά η ομάδα με τις εμφανίσεις της, τις παλινωδίες της και την αντίδραση της σε εξωγενή περιστατικά, έπρεπε να βγει 5η. Ας όψεται που η γειτονιά δίπλα κουβαλάει πολλά κόμπλεξ και δεν έχει τη δυναμική για κάτι παραπάνω.
Ένα μάτσο χάλια όλη τη χρονιά με ελάχιστες αναλαμπές, μου θυμίζει την περσινή καθίζηση της Νάπολι μετά από το scudetto που πήρε.
Ένα μάτσο χάλια όλη τη χρονιά με ελάχιστες αναλαμπές, μου θυμίζει την περσινή καθίζηση της Νάπολι μετά από το scudetto που πήρε.
omerta76 έγραψε:Ξέρω ότι θα φανώ αιρετικός αλλά η ομάδα με τις εμφανίσεις της, τις παλινωδίες της και την αντίδραση της σε εξωγενή περιστατικά, έπρεπε να βγει 5η. Ας όψεται που η γειτονιά δίπλα κουβαλάει πολλά κόμπλεξ και δεν έχει τη δυναμική για κάτι παραπάνω.
Κώδικας: Επιλογή όλων
Γεια σου omerta.omerta76 έγραψε:Ξέρω ότι θα φανώ αιρετικός αλλά η ομάδα με τις εμφανίσεις της, τις παλινωδίες της και την αντίδραση της σε εξωγενή περιστατικά, έπρεπε να βγει 5η. Ας όψεται που η γειτονιά δίπλα κουβαλάει πολλά κόμπλεξ και δεν έχει τη δυναμική για κάτι παραπάνω.
Εύστοχος ο παραλληλισμός με τη Νάπολι.
Όσον αφορά τη θέση..
Νομίζω με βάση την εικόνα, μας άξιζε τουλάχιστον η 3η.
Μην επηρεαζόμαστε από το χθεσινό. Αν χθες έμπαινε εκείνο το άχαστο του Μεϊτέ να γίνει το 0-2, σήμερα δε θα συζητούσαμε τίποτα από αυτά. Μέχρι και σενάριο για πρωτάθλημα θα βγάζαμε.
Η συνολική εικόνα του βάζελου δεν είναι για να μας περνάει με τίποτα. Βέβαια αν η ομάδα μας δείξει σημάδια παραίτησης μπορεί στο τέλος να μας ρίξει μέχρι και διψήφια.
Όμως σε σύνολο 26 αγωνιστικών δεν βλέπω γιατί έπρεπε να είναι από πάνω μας. Και τα επιχειρήματα είναι πολλά.
Όμως σήμερα δεν έχει νόημα να μπούμε σε μια τέτοια κουβέντα.
Σίγουρα θα μιλούσαμε διαφορετικά αλλά η πραγματικότητα είναι ότι σήμερα είσαι -14, -7 και -4 από το ΠΟΚ. Και δεν διαφαίνεται πουθενά κάποια αντίδραση, νομίζω κάποιοι εντός ΠΑΕ περιμένουν είτε νέα παραίτηση, είτε την απόλυση.marsantos έγραψε:Γεια σου omerta.omerta76 έγραψε:Ξέρω ότι θα φανώ αιρετικός αλλά η ομάδα με τις εμφανίσεις της, τις παλινωδίες της και την αντίδραση της σε εξωγενή περιστατικά, έπρεπε να βγει 5η. Ας όψεται που η γειτονιά δίπλα κουβαλάει πολλά κόμπλεξ και δεν έχει τη δυναμική για κάτι παραπάνω.
Εύστοχος ο παραλληλισμός με τη Νάπολι.
Όσον αφορά τη θέση..
Νομίζω με βάση την εικόνα, μας άξιζε τουλάχιστον η 3η.
Μην επηρεαζόμαστε από το χθεσινό. Αν χθες έμπαινε εκείνο το άχαστο του Μεϊτέ να γίνει το 0-2, σήμερα δε θα συζητούσαμε τίποτα από αυτά. Μέχρι και σενάριο για πρωτάθλημα θα βγάζαμε.
Η συνολική εικόνα του βάζελου δεν είναι για να μας περνάει με τίποτα. Βέβαια αν η ομάδα μας δείξει σημάδια παραίτησης μπορεί στο τέλος να μας ρίξει μέχρι και διψήφια.
Όμως σε σύνολο 26 αγωνιστικών δεν βλέπω γιατί έπρεπε να είναι από πάνω μας. Και τα επιχειρήματα είναι πολλά.
Όμως σήμερα δεν έχει νόημα να μπούμε σε μια τέτοια κουβέντα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βγήκε το πρόγραμμα των πλέι οφ.
Ευτυχώς νωρίς νωρίς το άεκ - ΠΑΟΚ οπότε μετά όλα τα υπόλοιπα θα είναι ήρεμα.
Πιστεύω αυτή τη φορά θα επικρατήσει ψυχραιμία, δε θα τσιμπήσουμε στο σκηνικό προκλήσεων που επίσης θα ξανασυμβεί και δε θα γίνει το 3 στα 3 με τιμωρίες.
Ευτυχώς νωρίς νωρίς το άεκ - ΠΑΟΚ οπότε μετά όλα τα υπόλοιπα θα είναι ήρεμα.
Πιστεύω αυτή τη φορά θα επικρατήσει ψυχραιμία, δε θα τσιμπήσουμε στο σκηνικό προκλήσεων που επίσης θα ξανασυμβεί και δε θα γίνει το 3 στα 3 με τιμωρίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 10 Μαρ 2025, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.