Π.Α.Ο.Κ. - Άρης 22/11 19:00 nova
- nyxteridas
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αρης, 22/11, 19:00 nova
Με την έλευση νέου τεχνικού στον συμπολίτη, αυτό που θα αλλάξει σίγουρα είναι το όνομα, από νέβερκούπεν σε νέβερκούπερ
sarkofagoktinos έγραψε:τοσα χρονια τους ειχαμε γκομενες ρε,τωρα θα μασησουμε?αντε ρε σκουλικια κ εχουμε χαρμανιασει!!!
LOL
MY POULEN IS BACK MOTHERFUCKERS!!!!!
GET READY FOR A BIG BIG PANSETA!!!!!!

υγ σορι για το οφ τοπικ αλλα περιμενα αυτη την επιστροφη πολυ καιρο!! ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΚΤΙΝΟΣ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΓΟΥΡΙΙΙΙ!!!!

Με 1-0 θα το παρουμε το σκουλήκι.....Αφου αλλαξαν και προπονητη οπως και περυσι,το ματσακι ειναι δικο μας... 

Στο προηγούμενο παιχνίδι κρατήθηκε η κάρτα μου γιατί απομαγνητίστικε. Ποιές ώρες μπορώ να περάσω από τα γραφεία για να πάρω νέα ξέρει κανείς; Βασικά τί ώρα ανοίγουν τα γραφεία. Ρωτάω γιατί πρέπει να πάω πρωι πρίν τη δουλειά
- paok4kyriakos
Παρε τηλεφωνο στην ΠΑΕ (2310.954050) και ρώτα.
Λογικα θα ειναι απο τις 9 μεχρι τις 3...
Λογικα θα ειναι απο τις 9 μεχρι τις 3...
Η πιο εύκολη φετινή μας νίκη θα είναι..κλασικά με τους ανύπαρκτους..

- DILAZIO4
- Επικοινωνία:
Δεν εχω τιτλους δεν θα κατακτησω τιτλους ειμαι Αρηθ
τελειωστε τους
τελειωστε τους
Αδέρφια… σαφώς και έχουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε εκείνο που δεν συμφωνώ, είναι του τύπου το «ματσάκι» θα το πάρουμε και όλα τα υποκοριστικά. Άσχετα αν παίζουμε με τους κιτρινιάρηδες… αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, επιβάλλεται να είμαστε .
Θέλω να πιστεύω ότι ξέρω πως το εννοείται όταν γράφεται «ματσάκι» αλλά και πάλι εμείς ας μην γίνουμε σαν αυτούς, είμαστε μεγάλη ομάδα και βλέπουμε το παιχνίδι σαν 3 βαθμούς για να ξεφεύγουμε τους από κάτω και να φτάνουμε τους άλλους.
Ο ΠΑΟΚ δεν είμαι μόνο για δύο αγώνες!!!
Θέλω να πιστεύω ότι ξέρω πως το εννοείται όταν γράφεται «ματσάκι» αλλά και πάλι εμείς ας μην γίνουμε σαν αυτούς, είμαστε μεγάλη ομάδα και βλέπουμε το παιχνίδι σαν 3 βαθμούς για να ξεφεύγουμε τους από κάτω και να φτάνουμε τους άλλους.
Ο ΠΑΟΚ δεν είμαι μόνο για δύο αγώνες!!!
-
Ώρα 10:45,
-ελάχιστα εισιτήρια για την θυρα 4 που βγήκαν στα εκδοτήρια, γίναν καπνος από τα πρώτα 10-20 άτομα της ουράς
-εισιτήρια της 8, τέλος
-εισιτήρια της 7, ελάχιστα, στο δρόμο προς εξάντληση
-μετρια κίνηση για την 5-6,
-ελάχιστη κίνηση στα εισιτήρια της 1-2-3
Αυτά, και, για να δώσω κι εγώ το στίγμα μου...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, και οι fratelli di PAOK τα λέμε στο fratelli!!!
-ελάχιστα εισιτήρια για την θυρα 4 που βγήκαν στα εκδοτήρια, γίναν καπνος από τα πρώτα 10-20 άτομα της ουράς
-εισιτήρια της 8, τέλος
-εισιτήρια της 7, ελάχιστα, στο δρόμο προς εξάντληση
-μετρια κίνηση για την 5-6,
-ελάχιστη κίνηση στα εισιτήρια της 1-2-3
Αυτά, και, για να δώσω κι εγώ το στίγμα μου...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, και οι fratelli di PAOK τα λέμε στο fratelli!!!
Η κατασταση που περιγράφει -περίπου- ο Γιάννης αποτυπωμένη στο γήπεδο, όπως δίνεται απ το σύστημα εισιτηρίων της ΠΑΕ:

4,5 kai 8 τέλος!

4,5 kai 8 τέλος!
Παίδες σορρυ αλλα αν παιξουμε οπως με τον πανθραξ τοτε δεν ειμαι και σιγουρος οτι θα νικήσουμε.
Γι αυτό ελπίζω και θέλω να τους δω να παιζουν με τσαγανό και ....τα μυαλά στα καγγελα...
Άντε με τη ΝΙΚΗ που αν παιξουμ σοβαρα θα έρθει εύκολα.
Γι αυτό ελπίζω και θέλω να τους δω να παιζουν με τσαγανό και ....τα μυαλά στα καγγελα...
Άντε με τη ΝΙΚΗ που αν παιξουμ σοβαρα θα έρθει εύκολα.
αδερφε chalex και οπως με τον πανθρακικο να παιξουμε αλλα ακομα και χωρις τερματοφυλακα,παλι στο τελος θα τους κερδισουμε...και ο λογος ειναι ενας...γιατι αρηθ ειθαι βρεεε...forza 35αρης...

- nyxteridas
Τελικά παιδιά λύθηκε το μυστήριο, γιατί ο λαός του άρεως δεν δέχθηκε τα 4000 εισιτήρια και την αμοιβαία ανταλλαγή που πρότεινε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ετοιμάζεται για άλλη εκδρομή
http://troktiko.blogspot.com/2009/11/bl ... _5083.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/11/bl ... _5083.html
- PABLO GARCIA1