Πρωτάθλημα SL 2024-25

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
renegade

Re: Πρωτάθλημα SL 2024-25

Δημοσίευση από renegade »

Δεν σε καταλαβαίνω.
Δεν θα έπρεπε να είναι αυτονόητο κάτι τέτοιο?
Πέρα από το γεγονός ότι οι ημερομηνίες δεν είχαν καν οριστικοποιηθεί.
Προσωπικά δεν είμαι φαν της Εθνικής ( τουλάχιστον όχι της εθνικής με τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι πριν έναν χρόνο), αλλά θα με ανησυχούσε και θα με προβληματιζε αν δεν γινόταν αυτό που έγινε.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Αν δεις στην απάντηση που σου έδωσα δεν αναφέρομαι μόνο στην φετινή περίπτωση. Αν γυρίσεις λίγα χρόνια πίσω θα δεις όλη τον τρόπο που λειτουργεί το οικοδόμημα . Προσχηματικη είναι η επίκληση της Εθνικής γιατί πολυ σωστά έγραψες είναι αδύνατον να υπάρξει διαφωνία από καποιον . Η ουσία στην όλη κουβέντα είναι να αντιληφθούμε ότι ακόμη κι σε αυξημένες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν είναι πάντα απαραίτητο η ομάδα μας να δέχεται το μέγιστο της επιβάρυνσης λόγο προγράμματος.Σε ότι αφορά εμάς το κυριότερο σημείο που κατά την γνώμη μου απασχολεί την ομάδα αγωνιστικά είναι κατά το ποσό θα εντάξει τις μεταγραφές στην λειτουργία της ομάδος. Ο Πολωνός δείχνει καλά στοιχεία ο Μειτε είναι φανερά ανέτοιμος , ενώ από τον Πέλκα χρειαζόμαστε την καλή του κι όχι την τσαπατσουλικη εκδοχή του εαυτού του. Νομίζω ότι κι για τον Πενια υπάρχει χώρος σαν αυτόν που ήθελε να δώσει πέρσι σε κάποια σημεία ο κουτς στον Μάρκος Αντόνιο. Νομίζω ότι όσο θα έρχεται η συνθήκη νίκη με νίκη τόσο πιο θα ατσαλωνουμε
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε:Δεν σε καταλαβαίνω.
Δεν θα έπρεπε να είναι αυτονόητο κάτι τέτοιο?
Πέρα από το γεγονός ότι οι ημερομηνίες δεν είχαν καν οριστικοποιηθεί.
Προσωπικά δεν είμαι φαν της Εθνικής ( τουλάχιστον όχι της εθνικής με τον τρόπο που λειτουργούσε μέχρι πριν έναν χρόνο), αλλά θα με ανησυχούσε και θα με προβληματιζε αν δεν γινόταν αυτό που έγινε.
Ίσως κι εγώ δεν αντιλαμβάνομαι ποιο είναι το σημείο της διαφωνίας και αν όντως υπάρχει.
Το αρχικό μου ποσταρισμα αναφερόταν κυρίως στο ποιος έβγαλε την είδηση. Υπεύθυνος τύπου της εθνικής είναι Βασιλαρας ο οποίος ήταν ο επί σειρά ετών υπεύθυνος τύπου του παο. Μάλιστα απαιτήθηκε από τον ίδιο τον Γιοβάνοβιτς το συγκεκριμένο πρόσωπο. Εάν δεν γίνεται φανερός ο δίαυλος ενημέρωσης δεν μπορώ να τον αναδείξω διαφορετικά.
Όσον αφορά με την "αναβολή" (όντως επίσημα δεν έχει γίνει ορισμός"), όχι δεν το θεωρώ αυτονόητο.
Αν ήταν αυτονόητο θα είχε συμβεί και πριν τον αγώνα με την Αγγλία που ήταν σημαντικότερος αγώνας και επίσης είχε διεξαχθεί Πέμπτη 14/11 με αγωνιστική στις 10/11.
Τώρα επειδή όντως δεν έχω καταλάβει τη διαφωνία μας, αν θεωρείς πως με το αρχικό μου ποσταρισμα θέλω να εννοήσω πως πίσω από την μη διεξαγωγή αγώνων στις 15/03 κρύβεται μεθόδευση του παο, τότε όχι δεν είχα αυτόν τον σκοπό. Ίσως να το έγραψα περίεργα χρησιμοποιώντας τη φράση '...το αφήνω στην κρίση σας'. Η ουσία του ποσταρισματος είναι πως ο πράσινος μηχανισμός έχει πρόωρη και άμεση ενημέρωση σε πράγματα που συμβαίνουν στην εθνική και πιθανώς να τον ενδιαφέρουν.
Zudu 4 PAOK

Δημοσίευση από Zudu 4 PAOK »

Καλημέρα σε όλους,
βάζελοι & χαρτιά νομίζω θα ξεκινήσουν με νέο προπονητή τη χρονιά ενώ όπως και σε εμάς λήγουν πολλά συμβόλαια τους.
Όποιος απ' τους 2 τερματίσει 4ος, 3/3 προκρίσεις για να κάνει θα θέλει κ καλές κληρώσεις για να προχωρήσει όμως εύκολα & νωρίς νωρίς μπορούν να εκτροχιαστούν. Για το χαρτί θα είναι ταφόπλακα για μελλοντικές κληρώσεις στην Ευρώπη ενώ για τις λέρες θα είναι κάπως, με ότι αυτό συνεπάγεται, να προσπαθούν να μπουν όμιλο Conf.L. & τα σιχάματα να είναι όμιλο C.L.
Χαίρεσαι θα μου πείτε; Σίγουρα δεν τους λυπάμαι.& ειδικά τη μαντάμ Σουσού όπως είπε κάποιος φίλος παλιότερα.
Βαζέλια θέλω να το πιείτε όλο το βαρέλι, όχι μόνο το ποτήρι, ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΕΣ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ettien26 έγραψε:...Η 6η αγωνιστική λογικά είναι 10/11.05 και όχι 04.
Έχεις δίκιο. Το διόρθωσα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Νομίζω ότι η έναρξη των p.o. σωστά μεταφέρεται και ότι αυτό δεν είναι επιζήμιο για τον ΠΑΟΚ. Το αντίθετο.
marsantos

Για τον ΠΑΟΚ όντως δεν είναι ιδιαίτερα επιζήμιο πέρα από το ότι το διάστημα αποχής θα είναι 21 μέρες αντί για 14 οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσει τον αγωνιστικό ρυθμό. Αλλά οκ, μην τρελαθούμε, τόσο καιρό ζητάγαμε ξεκούραση τώρα δε θα πάμε στο άλλο άκρο.
Για τον ΠΑΟΚ λοιπόν δεν είναι επιζήμιο όμως σίγουρα για πάο και οσφπ είναι ωφέλιμο. Ειδικά για τον πάο είναι ευλογία καθώς είναι η πιο απαίδευτη ομάδα σε αυτήν τη διαδιακασία. Αν θυμηθεί κάποιος τη συμπεριφορά του στους αγώνες με Αστέρα, Λειβαδιά και Καλλιθέα που ήταν μετά από Άγιαξ και Λανς θα καταλάβει τι εννοώ.
Και για να μην πάω τόσο πίσω, ας δούμε τι έκανε στη Λαμία μετά από τον επαναληπτικό με τους Ισλανδούς.
Όπως και να το κάνουμε ένα ΠΑΟΚ - πάο την άλλη Κυριακή μετά από εκτός του βάζελου στη Φλωρεντία δε θα ήταν τόσο βολικό για τους πράσινους.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Η καλύτερη αρχή για τον ΠΑΟΚ, θα είναι ένα Gayρος - ΠΑΟΚ στις 30 Μαρτίου! Ακόμη και η ήττα, δεν θα είναι καταστροφή..!!
marsantos

Επειδή η κλήρωση είναι ηλεκτρονική, δε νομίζω πως το οσφπ - ΠΑΟΚ θα είναι πρώτη αγωνιστική.
Ποντάρω πως πρώτη αγωνιστική θα δούμε αεκ - οσφπ ή ΠΑΟΚ - οσφπ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η καλύτερη κλήρωση θα είναι αυτή που θα μας φέρει νίκη στον πρώτο αγώνα!
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Όταν έχεις ομάδα δεν σε απασχολούν οι κληρώσεις με ένα παιχνίδι τη βδομάδα.

Άμα όμως δεν έχεις ομάδα σε φταίνε ολααααααα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

2023-24 μετά την 25η αγωνιστική

1 ΑΕΚ 58 (57-22)
2 ΠΑΟΚ 57 (64-21)
3 Παναθηναϊκός 55 (60-19)
4 Ολυμπιακός 54 (55-24)
5 Άρης 41 (36-26)

2024-25 μετά την 25η αγωνιστική

1 Ολυμπιακός 57 (44-16)
2 ΑΕΚ 52 (44-16)
3 Παναθηναϊκός 49 (30-21)
4 ΠΑΟΚ 46 (50-24)
5 Άρης 41 (31-28)
marsantos

van rooy έγραψε:Όταν έχεις ομάδα δεν σε απασχολούν οι κληρώσεις με ένα παιχνίδι τη βδομάδα.

Άμα όμως δεν έχεις ομάδα σε φταίνε ολααααααα.
Ένα παιχνίδι την εβδομάδα είναι για μας. Για 2 από τους άλλους όχι. Για τον τρίτο από τους άλλους μπορεί και όχι. Άρα μπορεί για αυτούς να τίθεται θέμα κούρασης.
Πχ. Αν ο οσφπ περάσει στους 8, δε θα θέλει μετά τη Λάτσιο στην Ιταλία να πάει Φιλαδέλφεια ή Τούμπα και να κινδυνεύει να δει το +5 να γίνεται +2. Ένας οσφπ ο οποίος αθόρυβα χάνει διαρκώς παίκτες με μυϊκούς. Όσο βαθαίνει η χρονιά δεν ξέρει κανείς τι θα προκύψει.
Το πνεύμα όμως του σχολίου σου είναι σωστό. Μέχρι το τέλος αφήνουμε τα ναι μεν αλλά και κοιτάμε τη δουλειά μας.
Αν υπάρχει όμως κάτι εξωαγωνιστικό δεν είναι κακό να το στηλιτεύουμε. Και πέρυσι είχαμε ομάδα και μας φορέθηκε το κύπελλο από το πουθενά. Ακόμα και φέτος το θυμόταν ο Ρασβάν και το ανέφερε πάλι την Κυριακή. Έχουμε πει δεκάδες φορές πως και το πρόγραμμα παίζει μπάλα.
Για την ηλεκτρονική κλήρωση δεν έχω ισχυρές ενδείξεις να πω πως κάτι συμβαίνει. Μόνο κάποια επαναλαμβανόμενα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση παλαιότερες χρονιές όταν είχε το κουμάντο κρυφά ή φανερά ο οσφπ στη σουπερλίγκα.
Η κλήρωση δεν έχει να κάνει με το ένα παιχνίδι την εβδομάδα.Έχει να κάνει με τη σειρά των αγώνων και σίγουρα εδώ που φτάσαμε παίζει και αυτή το ρόλο της ειδικά αν υπάρχει συνέχεια στην Ευρώπη για τους αντιπάλους..
Όμως ναι, θα συμφωνήσω πως τώρα δεν χρειάζεται να αναλωνόμαστε σε αυτήν την κουβέντα. Απλά αν και όταν συμβαίνει κάτι, καλό είναι να το λέμε να μη μας νομίζουν και για χάπατα. Ξαναλέω αν και όταν συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μετά το Χ του Ατρομήτου γίναμε και επίσημα η ομάδα με τους λιγότερους πόντους ενάντια σε ΠΟΚ και Άρη.
(Σε ισοβαθμία με Ατρόμητο και Καλλιθέα)
marsantos

Patricio καλημέρα.
Νομίζω μόνο με τον Ατρόμητο είμαστε σε ισοβαθμία.
Η Καλλιθέα έχει 7 πόντους με τη χθεσινή νίκη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”