Γενικές ''χαζές'' ερωτήσεις, απορίες και διλήμματα
Γενικές ''χαζές'' ερωτήσεις, απορίες και διλήμματα
Δεν ξέρω αν θα ..μακροημερεύσει το τόπικ, αλλά η λογική του είναι τα ερωτηματικά. Γιατί paper is the new gay? Ποιός σκότωσε τον Τζον Αυλακιώτη; Όσοι δεν απαντούν, μπορούν να θέτουν καινούρια ερώτηση προς απάντηση.
Εγώ έχω μια δυο πρόχειρες.. Γιατί τον προπονητή του χαρτιού τον λενε Πλεαδο; ή καπως έτσι; Τί στον πτσο είναι αυτό το πικ εν ρολ;
Εγώ έχω μια δυο πρόχειρες.. Γιατί τον προπονητή του χαρτιού τον λενε Πλεαδο; ή καπως έτσι; Τί στον πτσο είναι αυτό το πικ εν ρολ;
Re: Γενικές ''χαζές'' ερωτήσεις, απορίες και διλήμματα
Καλοριζικο.
Την ειχα κι εγώ αυτην την απορια και να που με κινητοποιησες να αναζητησω τον λογο που τον αποκαλου πελαδο. Λερωσα βεβαια τα χερια μου γιατι το παρακατω κειμενο το βρηκ σε χαρτοσαιτ:
"Το παρατσούκλι του ματίας αλμέιδα είναι «πελάδο» και μοιάζει οξύμωρο με δεδομένο ότι σημαίνει αυτός που είναι καραφλός η έχει ξυρίσει το κεφάλι του. Εδώ και πολλά χρόνια έχει μακριά μαλλιά κι με αυτή την εικόνα τον γνωρίσαμε και ως ποδοσφαιριστή. Το «πελάδο» του το κόλλησε ο προπονητής της Ακαδημίας της Ρίβερ Πλέιτ, Φεδερίκο Βάιρο.
Τη δεύτερη φορά που ο αλμέιδα δοκιμάστηκε στους «μιγιονάριος» είχε ξυρίσει το κεφάλι του. Σε μια φάση λοιπόν ο Βάιρο, που δεν ήταν δυνατόν να θυμάται όλα τα ονόματα των παιδιών που δοκιμάζονταν, είπε: «Πελάδο εσύ θα πας από εκεί». Έτσι του έμεινε.
Την ειχα κι εγώ αυτην την απορια και να που με κινητοποιησες να αναζητησω τον λογο που τον αποκαλου πελαδο. Λερωσα βεβαια τα χερια μου γιατι το παρακατω κειμενο το βρηκ σε χαρτοσαιτ:
"Το παρατσούκλι του ματίας αλμέιδα είναι «πελάδο» και μοιάζει οξύμωρο με δεδομένο ότι σημαίνει αυτός που είναι καραφλός η έχει ξυρίσει το κεφάλι του. Εδώ και πολλά χρόνια έχει μακριά μαλλιά κι με αυτή την εικόνα τον γνωρίσαμε και ως ποδοσφαιριστή. Το «πελάδο» του το κόλλησε ο προπονητής της Ακαδημίας της Ρίβερ Πλέιτ, Φεδερίκο Βάιρο.
Τη δεύτερη φορά που ο αλμέιδα δοκιμάστηκε στους «μιγιονάριος» είχε ξυρίσει το κεφάλι του. Σε μια φάση λοιπόν ο Βάιρο, που δεν ήταν δυνατόν να θυμάται όλα τα ονόματα των παιδιών που δοκιμάζονταν, είπε: «Πελάδο εσύ θα πας από εκεί». Έτσι του έμεινε.
Το πίκε ρολ το είχα φάει σε κινέζικο νομίζω, αλλά δε θυμάμαι να σου πω πολλά.
Ευχαριστώ δάσκαλε! Ακούω Πελαδο Πελάδο κι ελεγα τί στο καλό ρε, γιατί τον λεν έτσι!
Ρε συ είναι αυτο το ρολ που έχει το ρύζι απ'εξω και το φύκι από μέσα;;Τώρα που το λες κάτι μου θυμίζει κι εμένα!
Ρε συ είναι αυτο το ρολ που έχει το ρύζι απ'εξω και το φύκι από μέσα;;Τώρα που το λες κάτι μου θυμίζει κι εμένα!
Ειναι δηλαδη το αναποδο απο τον Ζουγανελη που τον λεγανε μακρυμαλλη; [FACE WITH TEARS OF JOY]
Το πιο κάτω ερώτημα, έχει διατυπωθεί το 1990, μετά από σχεδόν καθημερινή παρατήρηση στον περιφερόμενο κόσμο και στους θαμώνες κεντρικής πλατείας μεγάλης συνοικίας της Αθήνας. Παρόλο που πολλά έχουν αλλάξει από τότε εις βάρος των τότε αποτελεσμάτων της παρατήρησης, το ερώτημα (και η απάντηση του) παραμένουν ισχυρά. Το ερώτημα ετέθη ως εξής (and I quote): "Που πήγαν ρε φίλε οι χοντροί οι γέροι".
η αλήθεια είναι πως οι γέροι έπαψαν να είναι χοντροί! Και οι χοντροί δεν είναι πια γέροι! φωτεινή εξαίρεση εγω, που ενώ είμαι γέρος δεν ήμουν χοντρός , αλλά από πέρυσι που εκοψα τσιγάρο εχω γίνει ιπποπόταμος!
- Μπαρκαρούτσος
καλά αυτό κι αν είναι ερώτημα!
Αν και εμένα δεν μου φταίνε αυτοί που ψήφισαν.. εξάλλου στην Ελλάδα πάντα υπήρχε ενα 25% περίπου ...καλύτερα ας μην χαρακτηρίσω.
Το πρόβλημα είναι με αυτούς που δεν ψήφισαν! με 50% αποχή, έτσι βγαίνουν τα 40 και τα 50 %..
Αν και εμένα δεν μου φταίνε αυτοί που ψήφισαν.. εξάλλου στην Ελλάδα πάντα υπήρχε ενα 25% περίπου ...καλύτερα ας μην χαρακτηρίσω.
Το πρόβλημα είναι με αυτούς που δεν ψήφισαν! με 50% αποχή, έτσι βγαίνουν τα 40 και τα 50 %..
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Διορθώνω την αρχική μου ερώτηση:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τι επιτρέψατε να κυβερνήσει, ρε μ@λ@κες;
Το ότι σας έχουν πείσει ότι η νδ πήρε 41%,δεν σημαίνει ότι ειναι πραγματικότητα.
21% πήρε.
21% πήρε.
- Montrealiotis
Ναι αλλά αυτό στην βουλή μεταφράζεται σε 41% και απόλυτη αυτοδυναμία.
Αν ψήφιζες όμως εσύ, και οι υπόλοιποι που απείχαν τώρα δεν θα έβγαινε ο κουλης να κουνάει το δάχτυλο και να λέει ότι μας έκρινε η ελληνική κοινωνία
Αν ψήφιζες όμως εσύ, και οι υπόλοιποι που απείχαν τώρα δεν θα έβγαινε ο κουλης να κουνάει το δάχτυλο και να λέει ότι μας έκρινε η ελληνική κοινωνία
Ειδες που έχουν φέρει τη 'δημοκρατία' στα μέτρα τους και το 21% γίνεται 41;Montrealiotis έγραψε:Ναι αλλά αυτό στην βουλή μεταφράζεται σε 41% και απόλυτη αυτοδυναμία.
Οταν συμμετεχεις σε αυτο το στημενο παιχνίδι με μανδύα 'δημοκρατίας',πάντα θα σου κουνανε το δαχτυλο,γιατί τους νομιμοποιείς με τη συμμετοχή σου.Οταν βρουν στην καλπη μόνο τις ψηφους των συγγενων τους,σε ποιον θα κουνησουν το δαχτυλο;Ποια 'ελληνικη κοινωνια' θα καπηλευτουν;ΒΡΕ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ.
- Μπαρκαρούτσος
Αν θυμάμαι καλά, 2.400.000 ψήφους πήρε.beyes4 έγραψε:Το ότι σας έχουν πείσει ότι η νδ πήρε 41%,δεν σημαίνει ότι ειναι πραγματικότητα.
21% πήρε.