Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

diniko80 έγραψε:...εχω βαρεθει τις επιστροφες παικτων.....και αυτο παει σε ολους που γυρισαν γιατι κοιταω μεγαλα κλαμπ του εξωτερικου και απλα οταν ενας παικτης φευγει δεν γυρναει........ισως να πρεπει να το υιοθετησουμε και εμεις ως πολιτικη γιατι θα πρεπει να ειναι γνωστο σε καποιο παικτη οτι οταν φυγει δεν θα υπαρχει το μοναστηρι για να τον θεραπευσει ή να τον αγκαλιασει.....αυτο δεν παει στον δημητρακη αλλα και στον καθε υποψηφιο δημητρακη

+100000000000000
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

ΠΑΟΚ ειμαι φιλε αλλα και υποστηρικτης του Σαλπιγγιδη γιατι πιστευω οτι ανηκει σε αυτην την ομαδα, κακο ειναι? Δεν ειπα οτι το σαιτ θελει το κακο του ΠΑΟΚ, ειπα οτι ενω οταν ειπα οτι παιζει να επιστρεψει απο τοτε με κραξανε και μου κλειδωσαν το πολλ με την δικαιολογια της διαταραξης της ηρεμιας... δηλαδη ενταξει αυτο ειναι το κακο του ΠΑΟΚ... Και τι αλλο φιλε? Βαζω τον γυρισμο πανω απο την ηρεμια της ομαδας? Δηλαδη η ηρεμια της ομαδας εξαρταται απο αυτο??? Ποτε δημιουργησε προβλημα στην ομαδα κα δεν το ξερουμε???? Μηπως εννοεις την ηρεμια αυτων που ακομα φωναζουν περι προδοσιας??? Οχι φιλε αυτων την ηρεμια την βαζω κατω απο την ενδυναμωση του ΠΑΟΚ. Δηλαδη ο Κονσεισαο που εκανε μπουρδελο την ομαδα ενα διαστημα τι επρεπε να παθει? Στην πυρα? Ο Γκαρσια??? Οχι ρε φιλε, αλλαξαν τα κοζια. Αν ειναι να ερθει θα ερθει και ο Βρυζας δε θα χρειαστει να ανεχτει παπαριες απο αυτους που φωναζουν 'Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ" και "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΡΥΖΑ"... σωστα??[/quote]

Ελπιζω να κρινεις καθαρα ποδοσφαιρικα...αυτο μονο. οι σκεψεις σου να ξεκινανε απο ομαδα. Ετσι; :|
Ο κονσεισαο και ο γκαρσια οντως τα κανανε πουτανα για αυτο οι διοικηση τους ξαποστειλε ε; τα οικογενειακα θεματα λυνονται εντος ομαδων...[/quote]

Η πρωτη μου προταση απανταει σε αυτο που λες. Ανηκει και αγωνιστικα και οπαδικα. Τι επαθε ο γκαρσια και ο κονσεισαο φιλε? Τους ξαποστειλαν?? Μηπως μιλας για αλλη ομαδα> Γιατι στη δικη μας ουτε καν προστιμο δεν εφαγαν
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Dj_timo έγραψε: Γιατι στη δικη μας ουτε καν προστιμο δεν εφαγαν

Δεν το ξερεις αυτο... :pano:

ΥΓ χωρις να γνωριζω κατι το λεω...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Dj_timo έγραψε:ΠΑΟΚ ειμαι φιλε αλλα και υποστηρικτης του Σαλπιγγιδη γιατι πιστευω οτι ανηκει σε αυτην την ομαδα, κακο ειναι? Δεν ειπα οτι το σαιτ θελει το κακο του ΠΑΟΚ, ειπα οτι ενω οταν ειπα οτι παιζει να επιστρεψει απο τοτε με κραξανε και μου κλειδωσαν το πολλ με την δικαιολογια της διαταραξης της ηρεμιας... δηλαδη ενταξει αυτο ειναι το κακο του ΠΑΟΚ... Και τι αλλο φιλε? Βαζω τον γυρισμο πανω απο την ηρεμια της ομαδας? Δηλαδη η ηρεμια της ομαδας εξαρταται απο αυτο??? Ποτε δημιουργησε προβλημα στην ομαδα κα δεν το ξερουμε???? Μηπως εννοεις την ηρεμια αυτων που ακομα φωναζουν περι προδοσιας??? Οχι φιλε αυτων την ηρεμια την βαζω κατω απο την ενδυναμωση του ΠΑΟΚ. Δηλαδη ο Κονσεισαο που εκανε μπουρδελο την ομαδα ενα διαστημα τι επρεπε να παθει? Στην πυρα? Ο Γκαρσια??? Οχι ρε φιλε, αλλαξαν τα κοζια. Αν ειναι να ερθει θα ερθει και ο Βρυζας δε θα χρειαστει να ανεχτει παπαριες απο αυτους που φωναζουν 'Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ" και "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΒΡΥΖΑ"... σωστα??

Ελπιζω να κρινεις καθαρα ποδοσφαιρικα...αυτο μονο. οι σκεψεις σου να ξεκινανε απο ομαδα. Ετσι; :|
Ο κονσεισαο και ο γκαρσια οντως τα κανανε πουτανα για αυτο οι διοικηση τους ξαποστειλε ε; τα οικογενειακα θεματα λυνονται εντος ομαδων...[/quote]

Η πρωτη μου προταση απανταει σε αυτο που λες. Ανηκει και αγωνιστικα και οπαδικα. Τι επαθε ο γκαρσια και ο κονσεισαο φιλε? Τους ξαποστειλαν?? Μηπως μιλας για αλλη ομαδα> Γιατι στη δικη μας ουτε καν προστιμο δεν εφαγαν[/quote]

Τιμο αυτο λεω οτι αν εκαναν τοσο ασχημα πραγματα θα τους διωχνανε και δε θα τους κανανε πχ τεχνικους διευθυντες...
Η πρωτη προταση σου μου δειχνει χωρις να σε κατηγορω οτι ι μπλεκεσαι λιγο με κατι αλλο οσο αφορα τον κοντο...τεσ παντων αποψη σου σεβαστη...
Εγω ειμαι αντιθςετος γιατι δεν ειναι λογικη αυτη οτι δεν καναμε κατι για αλλα και εδω παμε να αντιδρασουμε....Τα λάθη του παρελθοντος δε πρεπει να μας δειχνουν το δρομο για την καταξιωση και υπερηφανια μας...
Και για να μην ξανασχοληθω αλλο ρωταω....
Στα λεφτά που θα παρει ο κοντος ειστε σιγουροι οτι οι ανθρωποι του ΠΑΟΚ δε μπορουν να βρουνε καλύτερο;
Τόσο πόρωση να υπερασπιζεστε τον ανθρωπο αυτο και τοσο σκισιμο στον προπονητη του ΠΑΟΚ. Κρίνουμε πάρα πολυ ευκολα τα αγωνιστικα και στην ΑΜΚ περιμενουμε τους υπολοιπους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα..
Άβαταρ μέλους
Saty

Δημοσίευση από Saty »

το θεμα δεν ειναι αν υπαρχουν καλητεροι απο αυτον .... οτι υπαρχουν υπαρχουν και ισως με λιγοτερα χρηματα ... το θεμα ειναι οτι ειναι ενασ απο τουσ καλητερουσ ελληνες επιθετικους ειναι απο τισ ακαδημιες μας και απο του χρονου βαση κανονισμου χρειαζεσε 5-6 ελληνες απο την ακαδημια σου στην 11αδα..... ε αφου ειστε τοσο κομπλεξικοι βρεστε καλητερο ελληνα επιθετικο η σε οποιαδηποτε αλλη θεση που να ειναι απο τισ ακαδημιες μας και πειτε τον σεργιο ή τον Βρυζα να τον φερει γιατι αλλιως θα παιζουμε Ευρωπη με τουσ 18αριδες που προφανως δεν ειναι επιπεδου UEFA...ε αν ειναι δυνατον δεν καταλαβαινετε οτι τον χρειαζομαστε και οποιοι εχουνε προβλημα πρεπει να το καταπιουν τι να κανουμε τωρα ετσι εχουν τα πραγματα !!
pariz
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pariz »

ilias4_koufalia έγραψε:
diniko80 έγραψε:...εχω βαρεθει τις επιστροφες παικτων.....και αυτο παει σε ολους που γυρισαν γιατι κοιταω μεγαλα κλαμπ του εξωτερικου και απλα οταν ενας παικτης φευγει δεν γυρναει........ισως να πρεπει να το υιοθετησουμε και εμεις ως πολιτικη γιατι θα πρεπει να ειναι γνωστο σε καποιο παικτη οτι οταν φυγει δεν θα υπαρχει το μοναστηρι για να τον θεραπευσει ή να τον αγκαλιασει.....αυτο δεν παει στον δημητρακη αλλα και στον καθε υποψηφιο δημητρακη

+100000000000000

Ελπίζω πραγματικά να εννοείς ο παίκτης να έχει φύγει με πολύ άσχημο τρόπο, σε κλίμακα όπου ο Σαλπιγγίδης παίρνει το πολύ 5... Γιατί αλλιώς, αν γινόταν όπως θα ήθελες, κατά 90% δεν θα είχαμε Ζαγοράκη και Βρύζα (και όσους έχουν βοηθήσει)...
Φιλικά.
Σόρρυ για το οφ-τόπικ.
psc1998

Δημοσίευση από psc1998 »

Θελω ο ΠΑΟΚ να κανει την αντεπιθεση του με Μουσλιμοιτς κορυφη (σεντερ φορ που θα μενει μεσα περιοχη,δεν θα βγαινει ποτε εκτος,αχρηστευεται),πισω του Ντανιελ Τσεζαρεκ μυριζει το γκολ ο ανθρωπος και μπαλα ξερει,αριστερα Βιερινια και δεξια Σαλπιγγιδης κ αν στο τελος δεν χτυπησουμε τιτλο τοτε τα ξαναλεμε.....Μπακ απ Φιλομενο κ με τις μικρομεσαιες μεσα εξω και φιλομενο μεσα μ ενα αμυντικο χαφ.........Ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιζει επιθετικα και μονο......οσο για τον οργανωτη πρεπει να κινηθει εφοσον βρεθει κατι εξαιρετικο....να τρελενει κοσμο....(που εισαι ρε Μαγκντι!!).....Αυτα!
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

αν είχαμε πάρει τον Τζέζαρεκ... τώρα θα λέγαμε γιατί δεν πήραμε τον Φιλομένο...
δεν αλλάζουμε :opaokara: ποτέ....
Άβαταρ μέλους
chalex

Δημοσίευση από chalex »

Παίδες ενημερωτικά το συμβολαιο του τσεζαρεκ λήγει το καλοκαιρι αποτε μην βιαζεστε

Παντως ειχαμε ενδιαφερθει και για τους 2 το καλοκαιρι αν θυμάστε καλα
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Στην συνάντηση που είχε ο Βρύζας με τους συνδέσμους είχε πει..."Θα πάρω και αποφάσεις που ίσως δεν θα σας αρέσουν αλλά θα είναι για το καλό του ΠΑΟΚ και ΜΟΝΟ.Και δεν θέλω αντιδράσεις".Οπότε μέσα σε αυτή του την δήλωση ίσως είναι και η επιστροφή του Σαλπιγγίδη.Τώρα όσο και να μιλάμε για το συγκεκριμένο θέμα,ότι και να λέμε εμείς τις αποφάσεις θα τις πάρει ο Βρύζας με Σέρτζιο και Σάντος.Και ότι και να αποφασίσουν το λόγια μας για το συγκεκριμένο θέμα θα ναι λόγια του αέρα.Αν πουν τον παίρνουμε,τον πήραμε.Και δεν πάμε να λέμε μην τον φέρνεις και να γκρινιάζουμε κτλ.Αν πουν τον παίρνουμε θα ναι παίχτης του ΠΑΟΚ και τέλος.Οπως και το αντίθετο.Αν πουν δεν τον παίρνουμε,ότι και να λέμε εμείς,ότι τον θέλουμε και πάρτον κτλ κτλ κτλ,αν πουν δεν τον παίρνουμε δεν τον παίρνουμε.
Τώρα....Για τον ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη (καθαρά αγωνιστικά) τον έχεις ανάγκη τέτοιον παίχτη.Αν θέλει να ρθει και αν έρθει θα δεχθεί να ρθει με όσα του δώσει η διοίκηση.Τέτοιον παίχτη δύσκολα βρίσκεις.Αυτή τη στιγμή είναι από τους κορυφαίους στο Ελληνικό πρωτάθλημα.Όσο για κάποιον ποιο πάνω που είπε ότι δεν αξίζει και ότι δεν την έχει την σέντρα κτλ θα του πω ότι σε ότι κατάσταση και να ταν ο Σαλπιγγίδης,από την πρώτη του χρονιά που έπαιξε βασικός στον ΠΑΟΚ μέχρι και σήμερα,σε ότι κατάσταση και να ήταν κάθε χρόνο έχει 15 με 16 γκολ στο πρωτάθλημα.Συν τα γκολ του σε κύπελλο και Ευρώπη.Κάθε μα κάθε χρονιά.Τον βάζελο τον έχει ξελασπώσει άπειρες μα άπειρες φορές.Οπότε μην λέμε άκυρα πράγματα ότι δεν αξίζει.Και χωρίς τραυματισμούς που είναι το βασικότερο.Και δύσκολα θα βρεις τέτοιο παίχτη και απ την άποψη ότι αν έρθει θα τα δίνει όλα σε κάθε ματς και θα δίνει και το κάτι παραπάνω,θα σκυλιάζει μέσα στο γήπεδο για να κερδίσει και αυτούς που θα ναι απέναντί του.Αυτούς που θα τον κράζουν και δεν θα τον θέλουν στην ομάδα.Θα ματώνει για την φάνελα με όλη την σημασία της λέξεως.Και από αυτό μόνο κέρδος μπορεί να χει αγωνιστικά η ομάδα.
Για τον "προδότη" Σαλπιγγίδη....
Τα παραδείγματα πολλά.Πάρα πολλά και μάλιστα πολύ φρέσκα για το τι παίχτες έχουμε δεχθεί και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ...Με το ποιο φρέσκο από όλα?Τον Ταπούτο.Παίχτης που στο ματς αεκ-ΠΑΟΚ λέει σύνθημα που μας βρίζει.Παίχτης που μέχρι και σε κεντρικό άρθρο του ΠΑΟΚμάνια υπήρχε φωτό που ήταν με την φανέλα του σκουλικιού στην κερκίδα στο ματς με την Μπόκα.Και τι έγινε?Με ένα συγνώμη σε μία συνέντευξη τουμπεκί όλοι.Πολλοί έγραψαν ότι δεν τον θέλουν,αλλά φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ μας και κάνω τουμπεκί γιατί απ την στιγμή που φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ είναι παίχτης του ΠΑΟΚ και δεν τον βρίζω για τον καλό του ΠΑΟΚ.Οπως τα ίδια ειπώθηκαν στην επιστροφή του Γεωργιάδη.Και τον Γεωργιάδη προδότη δεν τον φωνάζαμε?Και για αυτόν λεφτά δεν μαζέυαμε για να μείνει?Και ένα απόγευμα σε συνάντηση με τους συνδέσμους είπε δεν πάω πουθενά,εδώ θα μείνω.Και το επόμενο πρωί υπέγραψε στον γαύρο,κι ας είχε δηλώσει σε συνέντευξή του σε περιοδικό του ΠΑΟΚ αν θυμάμαι καλά ότι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να φορέσει την φανέλα του γαύρου...Και με τον Γεωργιάδη τι έγινε?Σαν παίχτης της γριάς δήλωσε ότι θέλει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ,και μόνο από αυτή του την δήλωση στην επιστροφή του στο ματς με τον γαύρο,όταν μπήκε αλλαγή όλο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο και τον αποθέωνε...Τα ίδια δεν είπε και ο Σάλπι στο σκηνικό στην Πολίχνη που τον πήραν χαμπάρι και μαζεύτηκαν οι συνδεσμίτες?Δεν είπε ότι θέλει να γυρίσει πίσω?
Στο παρελθόν?Δεχθήκαμε ποιον?Ποιον?Τον Αγγελίδη στο μπάσκετ...Τον Αγγελίδη.Ενα από τα μεγαλύτερα σκουλίκια που έβγαλε η ομάδα τους στο μπάσκετ...Αντιδράσεις υπήρχαν πολλές και τότε...Αλλά από ένα σημείο και μετά σταμάτησαν και εκείνες...Τον Μουλαουμέροβιτς?Δεν ήταν να γυρίσει και να υπογράψει σε μας και το επόμενο πρωί στα ξαφνικά υπέγραψε στον γαύρο?Προδότη τον είπαμε και αυτόν.Αλλά όταν ο γαύρος τον πέταξε σα σκουπίδι,τον μάσαμε εμείς,και τον αποθεώναμε...Τον Ζαγοράκη στο 0-4 στο κύπελλο με την αεκ 90 λεπτά του βρίζαμε ότι είχε και δεν είχε,να μη ξαναπατήσεις το πόδι σου στην Θεσσαλονίκη,γιατί στο πρώτο ματς στην αεκ μέσα στο 2-1 είχε λυσσάξει να πάρει φάουλ και πέναλντυ,σε κάθε φάση έπεφτε έξω και μέσα απ την περιοχή και ούρλιαζε στον διαιτητή.Και στην επιστροφή του?5.000 στο αεροδρόμιο και 8.000 στην Τούμπα...Παραδείγματα πολλά.Πάρα πολλά.Αρα,η θα μαστε άσπρο η μαύρο.Δεν μπορείς και τα δύο.Δηλ να δέχεσαι πχ τον Γεωργιάδη και τον Ταπούτο και να κάνεις τουμπεκί και να αντιδράς στον Σαλπιγγίδη που ξέρεις ότι στις φλέβες του κυλλάει το αίμα που κυλλάει και στις δικές μας φλέβες.
Εγώ προσωπικά θέλω σαν τρελός την επιστροφή του.Και να μην τον ήθελα θα λεγα αυτό που είπαν και οι άλλοι για τους άλλους."Δεν τον θέλω αλλά απ την στιγμή που γύρισε και φοράει την ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ κοιτάω ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ και κάνω τουμπεκί"
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ

Υ.Γ.Για τα παιδιά που αναφέρθηκαν πιο πάνω για τον Ταυλαρίδη,επειδή γνωρίζω προσωπικά είναι δύσκολη περίπτωση.Ο παίχτης δεν ήθελε να γυρίσει με τπτ στο Ελληνικό πρωτάθλημα αλλά τελευταία λόγω του ότι παντρεύτηκε το σκέφτεται γιατί θέλει να βρίσκεται κοντά στους δικούς του.Αλλά το συμβόλαιό του με την Σεντ είναι κοντά στο μύρριο.Και δύσκολα να δεχθεί ένα συμβόλαιο κάτω από 700.000-800.000.Και για μένα νομίζω είναι πολλά για να τα δώσουμε για ένα παίχτη στην συγκεκριμένη θέση όταν έχουμε τους 4 που έχουμε.

Αυτά...Συγνώμη αν σας κούρασα.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

AYTO ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Fofana πολύ ωραίο κείμενο, συμφωνώ 100%, μόνο που ξέχασες να αναφέρεις το μεγαλύτερο σκουλήκι που φόρεσε την φανέλα μας...τον Φιλίππου :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Γεια σου ρε Αντωνάρα.... Έτσι ακριβώς αδερφέ.. Τα είπες όλα...
Άβαταρ μέλους
MpyRaS81

Δημοσίευση από MpyRaS81 »

ΩΡΑΙΟΣ Ο FOFFANA. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ.AΣ ΖΥΓΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Saty έγραψε:το θεμα δεν ειναι αν υπαρχουν καλητεροι απο αυτον .... οτι υπαρχουν υπαρχουν και ισως με λιγοτερα χρηματα ... το θεμα ειναι οτι ειναι ενασ απο τουσ καλητερουσ ελληνες επιθετικους ειναι απο τισ ακαδημιες μας και απο του χρονου βαση κανονισμου χρειαζεσε 5-6 ελληνες απο την ακαδημια σου στην 11αδα..... ε αφου ειστε τοσο κομπλεξικοι βρεστε καλητερο ελληνα επιθετικο η σε οποιαδηποτε αλλη θεση που να ειναι απο τισ ακαδημιες μας και πειτε τον σεργιο ή τον Βρυζα να τον φερει γιατι αλλιως θα παιζουμε Ευρωπη με τουσ 18αριδες που προφανως δεν ειναι επιπεδου UEFA...ε αν ειναι δυνατον δεν καταλαβαινετε οτι τον χρειαζομαστε και οποιοι εχουνε προβλημα πρεπει να το καταπιουν τι να κανουμε τωρα ετσι εχουν τα πραγματα !!

Ευχαριστω ρε φίλε...κομπλεξικος ειμαι τελικα κι εχω προβλημα, τι να κανουμε....
Πάντα όμως μπορω και κοιάω με ψηλά το κεφάλι και σε κανένα θέμα δεν κάνω κωλοτούμπες...
Για μενα το θεμα τελειωσε και δεν προκειται να ξαναμιλήσω για αυτό....Εγω ημουν παντα εκει...αυτός;

Από τριφύλλι μου μιρίζει η επόμενη μεταγραφή/δανεισμός....αλλά όχι από ελληνικό τριφύλλι...

:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”