70. Mbwana Ally Samatta
- TylerDurden
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Δυστυχώς δεν είμαστε καθόλου κυνικοί, χαρακτηριστικό που έχουν σχεδόν όλοι οι οργανισμοί που είναι ψημένοι στον πρωταθλητισμό. Η κουβέντα που γίνεται περί ανανέωσης ή μη του (συμπαθέστατου και ΑΨΟΓΟΥ επαγγελματία) Σαμάτα είναι ενδεικτική αυτού του χαρακτηριστικού σε ότι αφορά το οπαδικό κομμάτι.
O Σαματα είναι συμπαθέστατος και καλός επαγγελματίας. Επίσης δεν είναι ο παίκτης που πιστεύαμε περυσι και φέτος (για αυτό και έκανε και την καριέρα που έκανε). Παρόλαυτα θα ήθελα να μην ανανεώσει, να αποκτηθεί κάποιος άλλος για πρώτος και αν παραμείνει κάποιος για δευτερος και δεν γίνει μεταγραφή, αυτός να είναι ο Τσαλοφ.
Κατα την γνώμη μου τρίτος φορ πρέπει να είναι κάποιος από τις ακαδημίες. Εχουμε τρια φορ επιπεδου εθνικής ελπίδων (Γκιτερσος Χατσίδης και κυρίως Μυθου) δεν νομιζω πως υπάρχει λόγος στον ΠΑΟΚ να υπάρχει τρίτος φορ που να μην είναι ένας από αυτούς (οποιον προτιμάει ο προπονητής).
Κατα την γνώμη μου τρίτος φορ πρέπει να είναι κάποιος από τις ακαδημίες. Εχουμε τρια φορ επιπεδου εθνικής ελπίδων (Γκιτερσος Χατσίδης και κυρίως Μυθου) δεν νομιζω πως υπάρχει λόγος στον ΠΑΟΚ να υπάρχει τρίτος φορ που να μην είναι ένας από αυτούς (οποιον προτιμάει ο προπονητής).
Ίσα ίσα ο μοναδικός λόγος της ανανέωσης σαματτα είναι ο κυνισμός.TylerDurden έγραψε:Δυστυχώς δεν είμαστε καθόλου κυνικοί, χαρακτηριστικό που έχουν σχεδόν όλοι οι οργανισμοί που είναι ψημένοι στον πρωταθλητισμό. Η κουβέντα που γίνεται περί ανανέωσης ή μη του (συμπαθέστατου και ΑΨΟΓΟΥ επαγγελματία) Σαμάτα είναι ενδεικτική αυτού του χαρακτηριστικού σε ότι αφορά το οπαδικό κομμάτι.
Αυτό που δεν είναι κυνικό είναι να κατέβεις σε παιχνίδια που διακυβεύουν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια είτε με εντελώς καινούργια τριάδα επιθετικών είτε με έναν παίκτη ( Τσαλοφ) που ο προπονητής δεν τον πιστεύει καθόλου
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Σωστός.Μπαρκαρούτσος έγραψε:...Γράψτε από ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ έχετε ξαναδεί την τρίπλα που είδατε σήμερα.
Εξαιρείται ο καλλιτέχνης Ντέλιας...
Βούκιτς και Σικαμπάλα.
- TylerDurden
Δήλωση φόβου είναι στα μάτια μου, πως δεν θα βρεις έναν ή δύο παίχτες ικανούς να δώσουν περισσότερα απ' όσα έδωσε ο Σαμάτα έως (το νωρίτερο) τις 29/07.
Μα θα πας για αυτούς τους 1-2 παίκτες που θα θέλεις να σου δώσουν περισσότερα απ' ότι ο σαματτα .
Αλλά και καλύτερους να βρεις, ακόμα και πριν την έναρξη της προετοιμασίας (εμέ τώρα) , κανείς δεν σου εγγυάται ότι αυτοι θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα αυτά που θέλει ο προπονητής.
Οι περισσότερες λένε να μείνει ο προπονητής αλλά να κάνει αυτό να κάνει εκείνο,να κάνει το άλλο.
Συγνώμη αλλά όταν επιλέγεις κάτι το επιλέγεις ως ολότητα και όχι όπως θα ήθελες να είναι το ιδανικό.
Αν μείνει λοιπόν ο λουτσέσκου θα πρέπει να δεχτούμε ( πρώτα ως οργανισμός) και τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του.
Τι ζητάει λοιπόν ο λουτσέσκου? Ζητάει μια συνέχιση των ομάδων του,με λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες.
Το να μου ζητήσει πχ ανανέωση Τάισον, σαματτα, οσντοεφ και εγώ σαν οργανισμός να μην το κάνω γιατί πιστεύω ( ακόμα και αν είμαι σίγουρος) ότι θα φέρω καλύτερους,είναι η καλύτερη συνταγή αποτυχίας και για την επόμενη σεζόν.
Αν στην διοίκηση έχουν μια τέτοια άποψη και πλάνο καλύτερο θα ήταν την επόμενη του τελευταίου παιχνιδιου να χωρίσουν οι δρόμοι μας γιατί διαφέρουν θα ζήσουμε άλλη μια σεζόν σαν την φετινή.
Αλλά και καλύτερους να βρεις, ακόμα και πριν την έναρξη της προετοιμασίας (εμέ τώρα) , κανείς δεν σου εγγυάται ότι αυτοι θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα αυτά που θέλει ο προπονητής.
Οι περισσότερες λένε να μείνει ο προπονητής αλλά να κάνει αυτό να κάνει εκείνο,να κάνει το άλλο.
Συγνώμη αλλά όταν επιλέγεις κάτι το επιλέγεις ως ολότητα και όχι όπως θα ήθελες να είναι το ιδανικό.
Αν μείνει λοιπόν ο λουτσέσκου θα πρέπει να δεχτούμε ( πρώτα ως οργανισμός) και τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του.
Τι ζητάει λοιπόν ο λουτσέσκου? Ζητάει μια συνέχιση των ομάδων του,με λίγες αλλά ποιοτικές προσθήκες.
Το να μου ζητήσει πχ ανανέωση Τάισον, σαματτα, οσντοεφ και εγώ σαν οργανισμός να μην το κάνω γιατί πιστεύω ( ακόμα και αν είμαι σίγουρος) ότι θα φέρω καλύτερους,είναι η καλύτερη συνταγή αποτυχίας και για την επόμενη σεζόν.
Αν στην διοίκηση έχουν μια τέτοια άποψη και πλάνο καλύτερο θα ήταν την επόμενη του τελευταίου παιχνιδιου να χωρίσουν οι δρόμοι μας γιατί διαφέρουν θα ζήσουμε άλλη μια σεζόν σαν την φετινή.
- Montrealiotis
Να μείνει ο Χ Σαματα αφού είναι επιλογή του προπονητή που επέλεξες να στηρίξεις, αλλά με ένα λογικό ποσό (500Κ κατ έμε) και να έρθει άλλος για πρώτος.
Αν ο Σαματά που βλέπουμε μπορεί να κλείσει με 500k του χρόνου , πρέπει να μείνει. Φυσικά ούτε κάνα διάνοια ως πρώτος. Αλλά ως δεύτεροτριτος όχι απλά είναι καλό να μείνει αλλά πρέπει να μείνει . Αυτός, μια γερή επένδυση για βασικός με ολοκληρωμένο προφίλ και ένας ακόμα ακόμα λίγο διαφορετικός που ίσως θα μπορεί να παίξει και δεύτερος.
-
- Mr Ξερόλας 2019
370 σελίδες για τον Αλί, που κλείνει τον Ιούλιο 2 χρόνια στο ροστερ, το λες κ ρεκόρ.
Πρωταθλητής με την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Πρωταθλητής με την ΠΑΟΚΑΡΑ.
-
Να σπάσει το κεφάλι του να βρει τρόπο να τον βάλει, ΑΝ φέρουν ένα αξιόλογο σεντερ φορ. Και να πάει στα ευρωπαϊκά με τσαλοφ και έναν καινούριο, γιατί μην τρελαθώ στα ίδια επίπεδα είναι, αλλά ο που πάμε να τον βγάλουμε εμείς εδώ ναζαριο επειδή έβαλε γκολ στην Λαμία τον ΟΦΗ και την Τρίπολη, στα ντέρμπι δεν εμφανίστηκε. Και αυτά το να κάτσει για 2ος ή 3ος μας έφαγαν και γεμίσαμε ένα ακριβό ρόστερ με μετριότητες.Metagrafakias έγραψε:o ΠΑΟΚ δεν πρεπει να παει σε 3 καινουριους επιθετικους του χρονου ποσο μαλλον αν παιξει πολυ νωρις προκριματικα που ειναι πολυ πιθανο...
απο τους 4 που εχει τωρα δλδ ποιος ενας θα θελατε να μεινει??η ερωτηση ειναι πολυ απλη...
ο Τομας που δεν ειναι φορ και τον φυσαει ο ανεμος και πεφτει με 600-700??
ο τισουνταλι που εχει κακες σχεσεις οπως φαινεται με τον Λουτσε και δεν ειναι ουτε αυτος φορ με 1,2εκ??
ο Τσαλοφ δεν εχει δικαιωσει ουτε στιγμη τις προσδοκιες και εχει και ενα υφακι μπλαζε με 1,2εκ??
η ο Σαματα με 500-600χιλ??που περα απο τα γκολ και περυσι εδωσε τρομερες βοηθειες και φετος οταν αρχισε να τον βαζει τον Ιανουαριο σκοραρει κατα ριπας που φαινοταν οτι μαλλον ψυχολογικο ηταν το θεμα???
παιδια εγω θα προτιμησω απο τους 4 τον Σαματα....
Δεν γίνεται επειδή δεν μπορεί να εντάξει ο Ραζβαν τις μεταγραφές νωρίς να αναγκάζομαι να ανανεώσω τον Σαμάτα και τον Μουργκ, ε ας φύγει αν είναι έτσι.
- TylerDurden
Προφανώς, σε όλες τις μεταγραφές ισχύει άλλωστε αυτό.renegade έγραψε:Μα θα πας για αυτούς τους 1-2 παίκτες που θα θέλεις να σου δώσουν περισσότερα απ' ότι ο σαματτα .
Δε βρίσκω κάτι να διαφωνήσω. Και στον Λουτσέσκου "χρεώνω" έλλειψη κυνισμού, δεν εξαιρείται αυτός.renegade έγραψε:Οι περισσότερες λένε να μείνει ο προπονητής αλλά να κάνει αυτό να κάνει εκείνο,να κάνει το άλλο.
Η συζήτηση για το μέλλον του σαματά για να έχει πραγματικά κάποιο ειδικό βάρος μπορεί να γίνει μόνο βάση της πορείας που θα έχει έως το τέλος του πρωταθλήματος . Αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες αγωνίστηκες είναι εξωπραγματικό σε σχέση με τον ίδιο άνθρωπο που έπεφτε εκτελώντας το πέναλτι πέρσι με τον βαζελο στον επαναληπτικό του κυπέλου . Αν τώρα ο Αλί επαναλάβει πχ την χθεσινή εξαφάνιση σε 4-5 ματς των πλέι οφ απέναντι στο ποκ θα πρόκειται για το μεγαλύτερο come back που θα έχω δει σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μας τα τελευταία 50 χρόνια.
- kataramenos5
Ο κυνισμός λεει οτι ενας παικτης που ειχε δυο χρονια τα ψυχολογικα του ειναι μια επιλογη με μεγαλο ρισκο.Μπορει αν ξαναχασει δυο ευκολα να ξαναεχουμε τα ιδια και να κλαιμε με μαυρο δακρυ.renegade έγραψε:Ίσα ίσα ο μοναδικός λόγος της ανανέωσης σαματτα είναι ο κυνισμός.TylerDurden έγραψε:Δυστυχώς δεν είμαστε καθόλου κυνικοί, χαρακτηριστικό που έχουν σχεδόν όλοι οι οργανισμοί που είναι ψημένοι στον πρωταθλητισμό. Η κουβέντα που γίνεται περί ανανέωσης ή μη του (συμπαθέστατου και ΑΨΟΓΟΥ επαγγελματία) Σαμάτα είναι ενδεικτική αυτού του χαρακτηριστικού σε ότι αφορά το οπαδικό κομμάτι.
Αυτό που δεν είναι κυνικό είναι να κατέβεις σε παιχνίδια που διακυβεύουν τουλάχιστον 10 εκατομμύρια είτε με εντελώς καινούργια τριάδα επιθετικών είτε με έναν παίκτη ( Τσαλοφ) που ο προπονητής δεν τον πιστεύει καθόλου
Οσο κι αν τον γουσταρω το συμπαθέστατο Αλι θα εξεταζα πρωτα αλλες επιλογες με βαση παντα τα θελω του εκαστοτε προπονητη.
-
Γι αυτο λεμε ρε παιδια 3ος με 500χιλιαρικα. Δεν ειπαμε 1ος.
Προφανως δεν θα στηριχθεις στον σαματα αλλα απο τους υπολοιπους ειναι ανετα καλυτερος..
Και ας πουλησουν τσαλοφ τισουνταλι να παρουν 2 καλυτερους απο σαματα
Προφανως δεν θα στηριχθεις στον σαματα αλλα απο τους υπολοιπους ειναι ανετα καλυτερος..
Και ας πουλησουν τσαλοφ τισουνταλι να παρουν 2 καλυτερους απο σαματα
Πραγματικα λυπαμαι ολους εσας που ξεχνατε τοσο ευκολα.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Γράψτε από ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ έχετε ξαναδεί την τρίπλα που είδατε σήμερα.
Εξαιρείται ο καλλιτέχνης Ντέλιας.