70. Mbwana Ally Samatta
-
Re: 70. Mbwana Ally Samatta
Εδώ φέρανε παίκτη δανεικό για τον ΠΑΟΚ Β' με υψηλή ρήτρα, δεν υπάρχουν οι ανθρωποι
- paokkerkir
Τωρα σοβαρα βλεπατε τον Σαματα να μην προσπαθεί και οτι τωρα παιζει επειδη ληγει το συμβόλαιο του; Αλλοι παιχτες εχουν κοροιδεψει, για τον Σαματα πολλα μπορουν να ειπωθουν αλλα οχι οτι κοροιδεψε και δεν προσπαθουσε.
-
Ακριβωςpaokkerkir έγραψε:Τωρα σοβαρα βλεπατε τον Σαματα να μην προσπαθεί και οτι τωρα παιζει επειδη ληγει το συμβόλαιο του; Αλλοι παιχτες εχουν κοροιδεψει, για τον Σαματα πολλα μπορουν να ειπωθουν αλλα οχι οτι κοροιδεψε και δεν προσπαθουσε.
-
Ότι μπορεί να δώσει ο άνθρωπος μεχρι τέλους κ μετά να χαιρετήσει. Με λουτσεσκου Βέβαια είναι σίγουρη η ανανέωση με ίδιο συμβόλαιο, αλλά εγώ δεν ξεχνώ την προσφορά του. Αλίμονο
-
Ναι γιατί πέρσι παραλίγο που δεν τον περάσαμε για τον ροναλντινιο με τόσες τέτοιες ενέργειες που έκανε, και προσωπικά παραμένει μέτριος παίκτης που προσωπικά στα 100 χρόνια ούτε για αστείο δεν θα ήθελα να είμαι με αυτό το φορ. 5 γκολ με τον 4ο ΠΑΟΚ έβαλε νταξει…theo-drama έγραψε:Miles έγραψε:Την ενέργεια στο πρώτο γκολ, από τα φορ που έχουν περάσει από Πρίγιο και μετά, μόνο ο Άκπομ είχε τη δυνατότητα να το κάνει.
Η συγκεκριμένη φάση είναι ο ορισμός του τι πρέπει να κάνει επιπλέον ένας ποιοτικός φορ εκτός περιοχής και η απάντηση σε αυτούς που κρίνουν τα φορ από τα γκολ μόνο.
Μην λες τέτοια.
Βέβαια φέτος σκοράρει κ είναι καλός, ενω πέρσι δεν σκόραρε κι ήταν κακός.
70. Mbwana Ally Samatta
Ο Κουλιανος το ειπε σημερα, οτι ξεκινησαν επαφες για την ανανεωσητσιριγωτης έγραψε:Ότι μπορεί να δώσει ο άνθρωπος μεχρι τέλους κ μετά να χαιρετήσει. Με λουτσεσκου Βέβαια είναι σίγουρη η ανανέωση με ίδιο συμβόλαιο, αλλά εγώ δεν ξεχνώ την προσφορά του. Αλίμονο

Πατε φερτε τον Πιατεκ αμεσα
- Metagrafakias
Το τελευταιο 2μηνο ειναι τρομερος να τα λεμε ολα...
περυσι τον κραζαμε και με το δικιο μας, οχι τοσο το οτι ηταν αδιαφορος η δεν παλευε ,αλλα γιατι δεν εβαζε γκολ,ηταν και ατυχος σε 2-3 περιπτωσεις που για χιλιοστα του ακυρωσαν γκολ για οφσαιτ και τον πηρε η κατω βολτα μετα ψυχολογικα...
φαινεται ξεκαθαρα οτι του ελειπε ψυχολογια,ο τυπος σημερα ηταν φορ εκατομυριων...
ενταξει για να μην υπερενθουσιαζομαστε ομως ,ο Σαματα αν σκεφτονται να ανανεωσει, αυτο πρεπει να γινει με 400-500χιλ τον χρονο και με συμβολαιο 1+1...παει και 32 δεν ειναι κανα νεουδι...
μακαρι να συνεχισει ετσι, ειχα καιρο να δω φορ να κερδιζει μαχες σωμα με σωμα απο τα αντιπαλα σεντερ μπακ....
περυσι τον κραζαμε και με το δικιο μας, οχι τοσο το οτι ηταν αδιαφορος η δεν παλευε ,αλλα γιατι δεν εβαζε γκολ,ηταν και ατυχος σε 2-3 περιπτωσεις που για χιλιοστα του ακυρωσαν γκολ για οφσαιτ και τον πηρε η κατω βολτα μετα ψυχολογικα...
φαινεται ξεκαθαρα οτι του ελειπε ψυχολογια,ο τυπος σημερα ηταν φορ εκατομυριων...
ενταξει για να μην υπερενθουσιαζομαστε ομως ,ο Σαματα αν σκεφτονται να ανανεωσει, αυτο πρεπει να γινει με 400-500χιλ τον χρονο και με συμβολαιο 1+1...παει και 32 δεν ειναι κανα νεουδι...
μακαρι να συνεχισει ετσι, ειχα καιρο να δω φορ να κερδιζει μαχες σωμα με σωμα απο τα αντιπαλα σεντερ μπακ....
Οτι στοίχημα θέλετε ότι αν ανανεώσει τον Δεκέμβρη θα ψάχνουμε να τον στείλουμε δανεικό. Να τα δώσει όλα, να βγάλει τα χρήματα που του δώσαμε δύο χρόνια, να βρει κι αυτός επόμενη ομάδα και καλή του συνέχεια.
- smoothcriminal1926
Σαμάταρος και σήμερα. Τωρινός Σαμάτα είναι απλησίαστος. Είναι ο μόνος σου φορ που παίζει με πλάτη, μπαίνει δυναμικά στις φάσεις. Αυτό που κάνει στο πρώτο γκολ είναι μαγικό. Και θα επικεντρωθώ στην αρχή της φάσης πόσο δυνατά μπαίνει με το σώμα και αδειάζει τον αρκετά δυνατό μπακ της Τρίπολης. Κάτι που δεν θα έκανε ο μπλαζέ-φλωρε Τσάλοφ και ο Μπράντον ακόμα θα κυλιόταν.
Τώρα το θέμα της ανανέωσης είναι μεγάλη κουβέντα και οι απόψεις διίστανται. Και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο άμα το δείς απέξω. Εγώ τάσσομαι στο στρατόπεδο της ανανέωσης και φοβάμαι μην το μετανιώσω
. Αυτά τα χαρακτηριστικά που ανέφερα απο πάνω κάνουν τον Σαμάτα μια ιδανική 2η-3η επιλογή πίσω απο τον βασικό σου φορ όποιος και να είναι αυτός. Επομένως, αν ο παίχτης είναι διατεθειμένος να δεχτεί ένα συμβόλαιο ύψους 300-400 χιλιάδες για 1+1 τότε καλώς και να μείνει να αποτελεί μια έξτρα λύση. Σε διαφορετική περίπτωση στο καλό και τον ευχαριστούμε για το κόντεντ αλλά και για την μαγική περίοδο που διανύει τώρα.
Τώρα το θέμα της ανανέωσης είναι μεγάλη κουβέντα και οι απόψεις διίστανται. Και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο άμα το δείς απέξω. Εγώ τάσσομαι στο στρατόπεδο της ανανέωσης και φοβάμαι μην το μετανιώσω

Το παιδί αν καταφέρει να παραμείνει στα ίδια αθλητικά επίπεδα ( ας μην παραβλέπουμε ότι ακόμα και σήμερα η έκρηξη του δεν έχει καμία σχέση με αυτήν τις χρονιές που έπαιζε δανεικός σε Αντβέρπ και γκενκ) και αφού πλέον έχει ξεπεράσει το ψυχολογικό πρόβλημα που είχε ενώ ταυτόχρονα έχει προσαρμοστεί και στο επιθετικό στυλτου λουτσέσκου, πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει να έχει την απόδοση που έχει τον τελευταίο καιρό αλλά και να γράφει νούμερα με την συχνότητα που γράφει τώρα.
Αντιθέτως δεν είμαι τόσο σίγουρος για το μέλλον και την προσφορά στην ομάδα του Τσαλοφ
Αντιθέτως δεν είμαι τόσο σίγουρος για το μέλλον και την προσφορά στην ομάδα του Τσαλοφ
Η μόνη μου μου ανησυχία είναι αυτή.renegade έγραψε:Το παιδί αν καταφέρει να παραμείνει στα ίδια αθλητικά επίπεδα ( ας μην παραβλέπουμε ότι ακόμα και σήμερα η έκρηξη του δεν έχει καμία σχέση με αυτήν τις χρονιές που έπαιζε δανεικός σε Αντβέρπ και γκενκ)
...
Η έκρηξη του είναι μειωμένη ακόμα και σε σχέση με την περυσινή.
Αλλιώς τον ανανεωνα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Συν του ότι δεν πρόκειται να γκρινιάξει ακόμα κι αν παίζει 5 λεπτά το μήνα.
Αλλά αθλητικά πως θα είναι;
Πάντως σε θέμα δύναμης κρατιέται.
- kataramenos5
Τι συζητατε?Αποφαση προπονητη ειναι το αν θ ανανεωσει κι ακομα δε ξερουμε ποιος θα καθεται στον παγκο μετα το Μαιο.
- Μπαρκαρούτσος
Παίζει καλά και τα ακούει, επειδή παίζει καλά τώρα.
Δεν παλεύεστε ρε. Δεν παλεύεστε. Γαμώ τη μιζέρια μου γαμώ, καρκίνο θα βγάλω εδώ μέσα.
Παρακάθισα μάλλον.
Γράψτε από ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ έχετε ξαναδεί την τρίπλα που είδατε σήμερα.
Εξαιρείται ο καλλιτέχνης Ντέλιας.
Edit: Βασικά στα @@ μου*, μην γράψετε τίποτα. Άκρη δεν θα βγάλω. Πάμε παρακάτω.
* έβαλα @@ για να μην φάω πάλι 3 μέρες μπαν.
Δεν παλεύεστε ρε. Δεν παλεύεστε. Γαμώ τη μιζέρια μου γαμώ, καρκίνο θα βγάλω εδώ μέσα.
Παρακάθισα μάλλον.
Γράψτε από ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ έχετε ξαναδεί την τρίπλα που είδατε σήμερα.
Εξαιρείται ο καλλιτέχνης Ντέλιας.
Edit: Βασικά στα @@ μου*, μην γράψετε τίποτα. Άκρη δεν θα βγάλω. Πάμε παρακάτω.
* έβαλα @@ για να μην φάω πάλι 3 μέρες μπαν.
- kataramenos5
Τα ιδια ακριβως με περσι κανει ο συμπαθης Αλι κι οποιος δε το βλεπει καλυτερα να παει στο παλατακι (να βγαλουμε και κανα φραγκο).Απλα περσι δε τον ηθελε με τιποτα.Φετος του πιανουν σχεδον ολα.